Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλοκαίρι στο SOAS

Το SOAS προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που διδάσκονται τους καλοκαιρινούς μήνες, ποικίλλουν σε μήκος, δομή και τιμή. Για να πάρετε μια γεύση από την εμπειρία SOAS ρίχνει μια ματιά στο βίντεο! Αν θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στο καλοκαιρινό σχολείο και να αποκτήσετε μια νέα εμπειρία εκμάθησης, ρίξτε μια ματιά σε αυτά που προσφέρονται παρακάτω.

Η πραγματοποίηση ενός καλοκαιριού στο SOAS δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να μάθουν για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συνδυάζοντας την πρωτοποριακή ακαδημαϊκή έρευνα, την καινοτόμο διδασκαλία και την πρακτική μάθηση.

Είτε είστε τρέχοντας φοιτητής, ένας πρόσφατος πτυχιούχος, ένας νέος επαγγελματίας, ή αν θέλετε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας, η λήψη ενός μαθήματος θερινής σχολής θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Τι μπορώ να σπουδάσω;

SOAS Summer 1

Μαθήματα Καλοκαιρινών Σχολών προσφέρονται σε τρεις συνεδρίες και η εγγραφή είναι ανοιχτή για μία μόνο συνάντηση συνεδριών:

Συνεδρία 2: 2 Ιουλίου - 20 Ιουλίου 2018

Τα μαθήματα διδάσκονται στο επίπεδο 2/3 ενός τυπικού προπτυχιακού προγράμματος σπουδών SOAS και είναι κατάλληλα για φοιτητές, αποφοίτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές χωρίς να γνωρίζουν σε βάθος ένα συγκεκριμένο θέμα.

Παρακολουθείτε το SOAS Summer School του SOAS Summer School σας δίνει τη δυνατότητα να:

 • Γίνετε μέλος της διαφορετικής και διεθνούς φοιτητικής κοινότητας μας
 • Δημιουργήστε τις απόψεις σας - οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας του SOAS, βασισμένες στην αριστεία στην έρευνα, επιτρέπουν στους μαθητές να προσθέτουν στις ζωηρές συζητήσεις και την κριτική ανάλυση στην τάξη.
 • Μάθετε από το έμπειρο και εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό μας - το SOAS έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Ευρώπη εμπειρογνωμόνων στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία.
 • Να είναι αποφασιστικής σημασίας και να κάνει τη διαφορά - το SOAS προξενεί τις συνήθεις σχολές σκέψης, υιοθετώντας μια μη-Δυτική κεντρική προσέγγιση και ενθαρρύνοντας τους μαθητές να αναπτύξουν μια κριτική άποψη και να προωθήσουν την αλλαγή.
 • Προχωρήστε στο SOAS: Οι μαθητές του Summer School μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο SOAS, με πάνω από 115 μεταπτυχιακά προγράμματα για να διαλέξετε.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένας πανεπιστημιακός φοιτητής ή ένας απόφοιτος κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο Καλοκαιρινό Σχολείο και 18 ετών. Η επαγγελματική πείρα μπορεί να αναγνωριστεί ως ισοδύναμη με ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα.

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 18 ή περισσότεροι κατά τη διάρκεια της παρουσίας.
 • Η ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα αποδεικνύεται μέσω:
  • TOEFL Δοκιμή βασισμένη σε χαρτί απαιτεί τουλάχιστον 583 με ελάχιστο αριθμό 53 σε όλες τις δεξιότητες και για Δοκιμή Internet Based TOEFL απαιτείται τουλάχιστον 93 με ελάχιστο 20 σε όλες τις δεξιότητες.
  • IELTS, 6.5 συνολικά ή υψηλότερα, με τουλάχιστον 6 σε όλους τους υποτομείς.
  • Pearson Test Αγγλικής βαθμολογίας 59-64
  • Cambridge Αγγλικά: Προχωρημένοι (CAE) Βαθμός Β
 • Εάν έχετε σπουδάσει σε ένα αγγλόφωνο ίδρυμα ή έχετε διδάξει μαθήματα στο πανεπιστήμιο σας στα αγγλικά (εξαιρουμένων των μαθημάτων αγγλικής γλώσσας), μπορείτε να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις μας χωρίς να χρειάζεται να μας δώσετε πιστοποιητικό. Αυτά τα στοιχεία θα χρειαστεί να συμπεριληφθούν σε ένα αντίγραφο ή επιστολή του πανεπιστημίου σας.
 • Οι υποψήφιοι με εναλλακτικό προσόν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για συμβουλές.
 • Οι υποψήφιοι των οποίων το επίπεδο αγγλικής γλώσσας δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενδέχεται να ενδιαφέρονται για τα μαθήματά μας που βασίζονται σε θέματα με την υποστήριξη της αγγλικής γλώσσας.

Η εγγραφή των αιτούντων Θερινών Σχολείων που δεν πληρούν τις απαιτήσεις εισόδου είναι στη διακριτική ευχέρεια του SOAS - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας μιλήσετε λεπτομερώς σχετικά με την αίτησή σας.

Μόλις καταβάλετε το τέλος αίτησης £ 40 και υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας, θα ενημερωθείτε σχετικά με το εάν έχετε μια θέση στο θερινό σχολείο εντός 5 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε μην πληρώσετε τα δίδακτρα πριν λάβετε την επιστολή σας.

Αξιολόγηση και πιστώσεις

Οι φοιτητές μπορούν συνήθως να λάβουν πιστώσεις από το ίδρυμα καταγωγής τους, συνήθως τα μαθήματα μας λαμβάνουν:

 • 3 μονάδες στο αμερικανικό σύστημα
 • 7.5 ECTS στο ευρωπαϊκό σύστημα.

Αν σκοπεύετε να ζητήσετε πιστώσεις από το ίδρυμα προέλευσης, παρακαλούμε να ελέγξετε τις απαιτήσεις μαζί του πριν εγγραφείτε. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, ωστόσο, να γνωρίζετε ότι η απόφαση για τη χορήγηση πιστώσεων ανήκει στο ίδρυμα καταγωγής σας.

Η αξιολόγηση θα είναι προαιρετική και θα ποικίλει για κάθε μάθημα. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και τα αντίγραφα θα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Ώρες επικοινωνίας

Συνεδρίες 2

 • 46 ώρες επικοινωνίας.
 • Δευτέρα Πέμπτη
 • 10πμ - 3μμ: διαλέξεις και σεμινάρια
 • Επιπλέον 2 ώρες σε συγκεκριμένη Παρασκευή που περιλαμβάνει προαιρετικές δραστηριότητες σχετικές με το περιεχόμενο, όπως επισκέψεις σε μουσεία ή εταιρίες.
 • Την Παρασκευή, τα μαθήματα ανοίγουν μία από τις δραστηριότητές τους σε όλους τους φοιτητές του Summer School, δίνοντας σε κάθε μαθητή μια ποικιλία διαφορετικών δραστηριοτήτων για να παρακολουθήσουν.

Αμοιβές

SOAS fees

Υπάρχει μια εφάπαξ μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης ύψους £ 40.

Δίδακτρα:

 • Συνεδρίες 2

Μια πρόωρη έκπτωση πτηνών 10% είναι διαθέσιμη μέχρι τις 30 Μαρτίου 2018

Κατάλυμα

Τα καταλύματα διατίθενται στους φοιτητές του Summer School στις αίθουσες διαμονής SOAS, Dinwiddy House. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο κράτησης ενός δωματίου, επισκεφτείτε τη σελίδα διαμονής Dinwiddy House.

Κοινωνικό Πρόγραμμα

Η φιλική και ζωντανή πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου στο κέντρο του ιστορικού Bloomsbury. Η πλούσια πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πρωτεύουσας είναι κυριολεκτικά στην πόρτα μας! Κατά τη διάρκεια του SOAS Summer School , θα προσκληθείτε να συμμετάσχετε σε ένα ποικίλο κοινωνικό πρόγραμμα που προσφέρεται από το SOAS και την ομάδα του Summer School, συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με μαθήματα, υποδοχής καλωσορίσματος και αποχαιρετισμού, κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση και διάφορες εκδηλώσεις που προσφέρονται από το SOAS το καλοκαίρι.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κράτηση εκπτωτικών ταξιδιών μέσω του εταίρου μας International Friends ή μπορείτε να εξερευνήσετε τι προσφέρει η πόλη. Ένα λεπτομερές πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο κοντά στην έναρξη του Summer School.

SOAS student 2

Βρήκα τα μαθήματά μου εξαιρετικά διεγερτικά και βρήκα τους δασκάλους πολύ κατάλληλους, καθώς όλοι είχαν προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στους τομείς που διδάσκονταν. Η πανεπιστημιούπολη είναι πανέμορφη και κάθε τάξη είναι λογικά μεγέθους με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Βρίσκεται επίσης σε ένα πολύ ωραίο μέρος του Λονδίνου που έχει πολλά πράγματα να προσφέρει μετά την ολοκλήρωση της τάξης. Το SOAS ήταν μια εμπλουτιστική εμπειρία για μένα και δεν θα το αλλάξω για τίποτα στον κόσμο.

Owen, Οικονομικά

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

SOAS Summer School

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές γνώσεις και τα κρίσιμα εργαλεία για την κατανόηση της λογικής και της επίδρασης των πολιτικών δ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές γνώσεις και τα κρίσιμα εργαλεία για την κατανόηση της λογικής και της επίδρασης των πολιτικών δημόσιας οικονομικής διαχείρισης στην οικονομία στο πλαίσιο της λιτότητας.

Από τις χρηματοπιστωτικές κρίσεις του 2008-9, πολλές χώρες του κόσμου επιδίωξαν να προσαρμόσουν και να εφαρμόσουν μέτρα λιτότητας σε μια προσπάθεια διατήρησης της βιωσιμότητας των δημόσιων οικονομικών - με ποικίλους βαθμούς επιτυχίας. Ακολουθώντας εξίσου διαφορετικές δημοσιονομικές πολιτικές που στοχεύουν στην αναζωογόνηση της οικονομικής ανάπτυξης, η εμπειρία της τελευταίας δεκαετίας προσφέρει ισχυρά διδάγματα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των διαφορετικών προσεγγίσεων. Θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνουν το σχεδιασμό αποτελεσματικών και βιώσιμων συστημάτων δημοσιονομικής διαχείρισης, τη διαχείριση του «δημοσιονομικού χώρου» των κυβερνήσεων, την ανάπτυξη της ικανότητας διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών, την αλληλεπίδραση με την πολιτική και τον ρόλο που έχουν διεθνείς οργανισμοί όπως το ΔΝΤ πολιτικές δημοσιονομικής διαχείρισης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα παρέχει στους συμμετέχοντες μια γενική κατανόηση της ιστορίας, της πολιτικής και του πολιτισμού της Αφρικής. Με ένα ευρύ φάσμα συνεδριών, από την Ιστορία, ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα παρέχει στους συμμετέχοντες μια γενική κατανόηση της ιστορίας, της πολιτικής και του πολιτισμού της Αφρικής. Με ένα ευρύ φάσμα συνεδριών, από την Ιστορία, τον Παναφρικανισμό και την Πολιτική μέχρι τις Γλώσσες, τη Μετανάστευση και τη Μουσική, το μάθημα δίνει μια βαθιά γνώση των κύριων ακαδημαϊκών τομέων μελέτης σχετικά με την Αφρική. Το μάθημα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό διαλέξεων και διαδραστικών εργαστηρίων, καθώς και επισκέψεις σε μουσεία και κοινωνικές εκδηλώσεις.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Η εκμάθηση μιας γλώσσας σας επιτρέπει να επικοινωνείτε. δίνει άμεση πρόσβαση σε πηγές ξένων γλωσσών. Η εκμάθηση μιας γλώσσας ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για διάλογο, κ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Η εκμάθηση μιας γλώσσας σας επιτρέπει να επικοινωνείτε. δίνει άμεση πρόσβαση σε πηγές ξένων γλωσσών. Η εκμάθηση μιας γλώσσας ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για διάλογο, κατανόηση, προσωπική ανάπτυξη και σταδιοδρομία: οι γλώσσες σας δίνουν τη δυνατότητα ελεύθερης.

Επιλέξτε να μαθαίνετε ιαπωνικά στο επίπεδο 1a (αρχάριος) ή στο επίπεδο 1b (Advanced Beginner), ή να συνδυάσετε και τα δύο επίπεδα σε 4 εβδομάδες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Η εκμάθηση μιας γλώσσας σας επιτρέπει να επικοινωνείτε. δίνει άμεση πρόσβαση σε πηγές ξένων γλωσσών. Η εκμάθηση μιας γλώσσας ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για διάλογο, κ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Η εκμάθηση μιας γλώσσας σας επιτρέπει να επικοινωνείτε. δίνει άμεση πρόσβαση σε πηγές ξένων γλωσσών. Η εκμάθηση μιας γλώσσας ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για διάλογο, κατανόηση, προσωπική ανάπτυξη και σταδιοδρομία: οι γλώσσες σας δίνουν τη δυνατότητα ελεύθερης.

Επιλέξτε να μάθετε Κινέζικα μανταρίνια στο επίπεδο 1α (αρχάριος) ή επίπεδο 1β (Σύνθετος αρχάριος) ή συνδυάστε τα δύο επίπεδα σε 4 εβδομάδες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Πρόκειται για ένα βασικό εισαγωγικό μάθημα στην γραπτή και προφορική γλώσσα για απόλυτους αρχαρίους και είναι ισοδύναμο με τον πρώτο όρο της κορεατικής γλώσσας στο πανεπι ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Η εκμάθηση μιας γλώσσας σας επιτρέπει να επικοινωνείτε. δίνει άμεση πρόσβαση σε πηγές ξένων γλωσσών. Η εκμάθηση μιας γλώσσας ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για διάλογο, κατανόηση, προσωπική ανάπτυξη και σταδιοδρομία: οι γλώσσες σας δίνουν τη δυνατότητα ελεύθερης.

Κορεατικό Επίπεδο 1α (Αρχάριος)

1 - 12 Ιουλίου 2019

Πρόκειται για ένα βασικό εισαγωγικό μάθημα στην γραπτή και προφορική γλώσσα για απόλυτους αρχαρίους και είναι ισοδύναμο με τον πρώτο όρο της κορεατικής γλώσσας στο πανεπιστήμιο. Οι μαθητές δεν θεωρούνται ότι έχουν προηγούμενη γνώση της γλώσσας ή του σεναρίου.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα εισάγει τους σπουδαστές στο ρόλο της χρηματοδότησης στη μετάβαση σε μια βιώσιμη, χαμηλών εκπομπών άνθρακα οικονομία. Ο μετριασμός και η προσαρμογή στην αλλ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα εισάγει τους σπουδαστές στο ρόλο της χρηματοδότησης στη μετάβαση σε μια βιώσιμη, χαμηλών εκπομπών άνθρακα οικονομία. Ο μετριασμός και η προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος, παράλληλα με την υλοποίηση των Στόχων Αειφόρου Ανάπτυξης (SDG), απαιτεί την ανάπτυξη μεγάλων κεφαλαίων - κεφαλαίων τα οποία δεν παρέχονται επί του παρόντος σε επαρκείς ποσότητες. Επιπλέον, η αλλαγή του κλίματος αποτελεί σημαντικό κίνδυνο τόσο για τις οικονομίες όσο και για τα χρηματοπιστωτικά συστήματα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για τη χρηματοδότηση του πράσινου μετασχηματισμού και για την ευθυγράμμιση των επενδύσεων και της χρηματοδότησης με τα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβερνητικά κριτήρια (ESG).... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα εξετάζει τις σχέσεις μεταξύ συγκρούσεων και ανάπτυξης, μεταξύ ανισότητας και βίας και μεταξύ των δομών και των συμφερόντων που συμβάλλουν στη συνέχιση της ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα εξετάζει τις σχέσεις μεταξύ συγκρούσεων και ανάπτυξης, μεταξύ ανισότητας και βίας και μεταξύ των δομών και των συμφερόντων που συμβάλλουν στη συνέχιση της βίας εντός και μεταξύ των χωρών. Ενημερώνεται πρωτίστως από μια προσέγγιση της πολιτικής οικονομίας για την ανάλυση των συγκρούσεων και υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα των συμβαλλομένων μερών και των διεθνών υποστηρικτών τους μπορεί να συνωμοτούν για να σχηματίσουν «πολεμικά συστήματα». Επιπλέον, το μάθημα εξετάζει πώς οι κληρονομιές της ανάπτυξης των επιπτώσεων των συγκρούσεων μέσω της εστίασης στο φύλο, το τραύμα και τη μνήμη, εμπνευσμένες από μετα-διαρθρωτικές προσεγγίσεις στην κατανόηση της σχέσης μεταξύ σύγκρουσης και ανάπτυξης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα αποτελείται από διαλέξεις, εργαστήρια, εκδρομές και ξεναγήσεις στο Λονδίνο, καθώς και μια ξενάγηση σε μια αγροτική / παράκτια περιοχή στο Sussex, το Cinque ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα αποτελείται από διαλέξεις, εργαστήρια, εκδρομές και ξεναγήσεις στο Λονδίνο, καθώς και μια ξενάγηση σε μια αγροτική / παράκτια περιοχή στο Sussex, το Cinque Port of Rye και τα περίχωρά της. Θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων και ημερήσιων προγραμμάτων (τόσο θεωρητικών όσο και πολιτικών) σχετικά με τον τουρισμό, το προσκύνημα, την πολιτιστική κληρονομιά και την γενικότερη διακίνηση - συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Το μάθημα αυτό παρέχει στους φοιτητές μια βασική κατανόηση του διεθνούς δικαίου, εστιάζοντας στις θεμελιώδεις δομές που είναι απαραίτητες για την εμπλοκή τους με οποιοδήπ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα αυτό παρέχει στους φοιτητές μια βασική κατανόηση του διεθνούς δικαίου, εστιάζοντας στις θεμελιώδεις δομές που είναι απαραίτητες για την εμπλοκή τους με οποιοδήποτε διεθνές νομικό ζήτημα. Επιπλέον, οι μαθητές εισάγονται σε μια σειρά σύγχρονων προβλημάτων παγκόσμιας τάξης που απαιτούν την εφαρμογή των θεμελιωδών κανόνων και δομών για την ανάπτυξη συνειδητοποίησης τόσο των περιορισμών όσο και των δυνατοτήτων του διεθνούς δικαίου ως εργαλείου αλλαγής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Το μάθημα θα δώσει μια κριτική κατανόηση των βασικών εξελίξεων και ζητημάτων στη σύγχρονη παγκόσμια πολιτική για τους σπουδαστές που δεν έχουν προηγούμενο ιστορικό στις δ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα θα παρέχει μια κριτική κατανόηση των βασικών εξελίξεων και ζητημάτων στη σύγχρονη παγκόσμια πολιτική για τους σπουδαστές που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στις διεθνείς σχέσεις. Επικεντρώνοντας την περίοδο μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, μια εποχή που καθορίζεται από την ταχεία θεσμική καινοτομία και ανάπτυξη, καθώς και από διάφορα αναδυόμενα παγκόσμια ζητήματα, προβλήματα και πολιτικά διλήμματα, τα μαθήματα εντοπίζονται στα πλαίσια των σχέσεων Βορρά-Νότου. Αντιμετωπίζοντας το διεθνές σύστημα ως ένα δυναμικό σύνολο, εξετάζει πώς τα θέματα που έχουν γίνει κεντρικά στη διεθνή πολιτική, συμπεριλαμβανομένων των «αποτυχημένων κρατών», της πυρηνικής διάδοσης, των ένοπλων συγκρούσεων και της τρομοκρατίας, του εκδημοκρατισμού, των πανδημιών και της Αραβικής Άνοιξης συνδέονται στενά με τις διευρυνόμενες προσπάθειες -20ου αιώνα για να δημιουργήσει μια φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη. Με αυτόν τον τρόπο παρέχει ανάλυση των ρόλων που διαδραματίζουν στη σύγχρονη παγκόσμια πολιτική τα ηγετικά μέλη της «διεθνούς κοινότητας» όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση, «ανεβαίνουν» τα μη δυτικά κράτη, η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία, οι μη κρατικοί φορείς όπως οι ΜΚΟ, οι διεθνικές εταιρείες και οι ένοπλες ομάδες, καθώς και τα διεθνή χρηματοπιστωτικά και άλλα ιδρύματα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ξεκινήσετε ένα έργο; Τι σημαίνει η έρευνα; Ή Απλά πώς να μετατρέψετε μια καλή ιδέα σε μια καλά διαμορφωμένη έκθεση; Όποια και αν είναι η δυσκολί ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ξεκινήσετε ένα έργο; Τι σημαίνει η έρευνα; Ή Απλά πώς να μετατρέψετε μια καλή ιδέα σε μια καλά διαμορφωμένη έκθεση; Όποια και αν είναι η δυσκολία σε οποιοδήποτε επίπεδο, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, το θερινό σχολείο Έρευνας Έρευνας και Σχεδιασμού παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την ικανότητά σας να διαμορφώσετε και να αναπτύξετε τις ερευνητικές δεξιότητές σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα παρέχει μια κριτική εισαγωγή στην κατανόηση της πολιτικής της κλιματικής αλλαγής. Παρουσιάζει κριτική άποψη για τη σχέση του περιβάλλοντος και της ανάπτυξη ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα παρέχει μια κριτική εισαγωγή στην κατανόηση της πολιτικής της κλιματικής αλλαγής. Παρουσιάζει κριτική άποψη για τη σχέση του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης, της φύσης, της κοινωνίας και του ανθρωποκένιου και επικεντρώνεται στη δυναμική της κοινωνικο-περιβαλλοντικής αλλαγής δίνοντας έμφαση στις υλικές και οικονομικές, πολιτικές και οργανωτικές αλλά και πολιτιστικές και ιδεολογικές διαστάσεις .... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα παρέχει μια κριτική εισαγωγή στην ιστορία, τη φύση και τον αντίκτυπο των κοινωνικών διαμαρτυριών και των κοινωνικών κινημάτων, την πολιτική της νεοφιλελεύθ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα παρέχει μια κριτική εισαγωγή στην ιστορία, τη φύση και τον αντίκτυπο των κοινωνικών διαμαρτυριών και των κοινωνικών κινημάτων, την πολιτική της νεοφιλελεύθερης ανάπτυξης και την άνοδο των ΜΚΟ σε παγκόσμια βιομηχανία. Αναλύει τον τρόπο με τον οποίο τα κοινωνικά κινήματα και οι ΜΚΟ έχουν αλληλεπιδράσει και επηρεάσει ο ένας τον άλλον και τον τρόπο με τον οποίο έχουν παγκοσμιοποιηθεί. Αμφισβητεί την έννοια της ανάπτυξης ως οικονομική ανάπτυξη, αξιολογεί τις κριτικές εναντίον των ΜΚΟ ως εναλλακτικές λύσεις για τα αναπτυξιακά μοντέλα που καθοδηγούνται από το κράτος, εξετάζει την έννοια και τη χρήση της ανθρωπιστικής παρέμβασης σε ποικίλα πλαίσια, συζητά το ρόλο της εργασίας και της οργάνωσης της εργασίας παράλληλα με τα κοινωνικά κινήματα και τις έρευνες το βαθμό στον οποίο τα κινήματα αποτελούν πρόκληση για τη νεοφιλελεύθερη και καπιταλιστική ανάπτυξη. Τέλος, εξετάζει τόσο τη θεωρητική βάση για τις κοινωνικές μετακινήσεις όσο και τις στρατηγικές των ΜΚΟ για κοινωνική αλλαγή, καθώς και τις πρακτικές τους συνέπειες και αντλεί από διάφορες μελέτες περιπτώσεων, διερευνώντας το είδος της ανάπτυξης και την κοινωνική αλλαγή.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα χρησιμεύει ως εισαγωγή στην πολιτική της Βόρειας Αφρικής (Μαγκρέμπ), της Αραβικής Ανατολής (Mashriq) συμπεριλαμβανομένου του Κόλπου και της Αραβικής Χερσον ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα χρησιμεύει ως εισαγωγή στην πολιτική της Βόρειας Αφρικής (Μαγκρέμπ), της Αραβικής Ανατολής (Mashriq) συμπεριλαμβανομένου του Κόλπου και της Αραβικής Χερσονήσου, του Ισραήλ, της Τουρκίας και του Ιράν. Δίνει - σε μια χώρα ανά χώρα - μια επισκόπηση των κυριότερων πολιτικών θεμάτων και εξελίξεων στην περιοχή από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου και ασχολείται με βασικά θέματα στη μελέτη της σύγχρονης πολιτικής της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένου: του ρόλου του στρατού , την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, το πολιτικό Ισλάμ και τις πρόσφατες εξεγέρσεις («Αραβική Άνοιξη»).... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 μήνας
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Από τον Ντόναλντ Τρούμπα στο Μπρεξίτ προς τον Τζάιρ Μπολσονάρο στον Ματέτο Σαλβίνι στη Ναρέντρα Μόντι στον Βίκτορ Ορμπάν, ο δεξιός λαϊκισμός φαίνεται να ανεβαίνει ασταμάτ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Από τον Ντόναλντ Τρούμπα στο Μπρεξίτ προς τον Τζάιρ Μπολσονάρο στον Ματέτο Σαλβίνι στη Ναρέντρα Μόντι στον Βίκτορ Ορμπάν, ο δεξιός λαϊκισμός φαίνεται να ανεβαίνει ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο. Εν τω μεταξύ, ήδη υπάρχοντες εξουσιαστικοί ηγέτες, όπως ο Χι Τζίνπινγκ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σφίγγουν τη λαβή τους. Στην Βραζιλία, τη Γαλλία, την Ινδία και αλλού, από το αριστερό και το δεξί, έχουν προκύψει κινήματα διαμαρτυρίας ενωμένα με την απώλεια της πίστης τους στη συμβατική («νεοφιλελεύθερη») δημοκρατία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Οι λαοί από όλο τον κόσμο σήμερα αντιμετωπίζουν πολλαπλές προκλήσεις στον 21ο αιώνα. Η διπλωματία είναι το κλειδί για την αντιμετώπισή τους. Είτε πρόκειται για αλλαγή του ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Οι λαοί από όλο τον κόσμο σήμερα αντιμετωπίζουν πολλαπλές προκλήσεις στον 21ο αιώνα. Η διπλωματία είναι το κλειδί για την αντιμετώπισή τους. Είτε πρόκειται για αλλαγή του κλίματος, έλλειψη πόρων και τροφίμων, διάδοση των ΟΜΚ, επιδημίες ασθενειών, μετανάστευση. Η κατανόηση της διπλωματίας - βασισμένη σε τρεις βασικές έννοιες όπως η επικοινωνία, η αντιπροσώπευση και η διαπραγμάτευση - μας επιτρέπει να κατανοήσουμε πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα - ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι είναι οι χαμένοι.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Το μάθημα προσφέρει μια εισαγωγή στις θεωρίες και τις μεθόδους μελέτης του πολιτισμού και ασχολείται με την ιστορία και την ανάπτυξη του πολιτισμού της Μέσης Ανατολής και ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα προσφέρει μια εισαγωγή στις θεωρίες και τις μεθόδους μελέτης του πολιτισμού και ασχολείται με την ιστορία και την ανάπτυξη του πολιτισμού της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA) από την κλασική εποχή μέχρι σήμερα. Εξετάζει τα κυριότερα πολιτιστικά πρότυπα και θεσμούς της περιοχής του MENA.

Το μάθημα διδάσκεται μέσα από μια μελέτη μερικά ζωντανά θέματα όπως η θρησκευτική και εθνοτική ποικιλομορφία, ο αντίκτυπος της Δύσης, τα στερεότυπα, ο ρόλος της παράδοσης, η εκπαίδευση (παραδοσιακή και σύγχρονη), η οικογενειακή διάρθρωση και η αξία, η πολιτική για τα δύο φύλα, , την πόλη και το χωριό, τη μετανάστευση εργατικού και εργατικού δυναμικού, το παλαιστινιακό πρόβλημα των προσφύγων και τις εξόριστες κοινότητες, τις μαγειρικές κουλτούρες, τη μουσική και τα μέσα ενημέρωσης κλπ.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 μήνας
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για άτομα που προσπαθούν να κατανοήσουν τους λόγους για τις διάφορες διεθνείς παρεμβάσεις στη Μέση Ανατολή από το 1979 εκτός της ισραηλινοα ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για άτομα που προσπαθούν να κατανοήσουν τους λόγους για τις διάφορες διεθνείς παρεμβάσεις στη Μέση Ανατολή από το 1979 εκτός της ισραηλινοαραβικής γωνίας και ποιος ήταν ο αντίκτυπος αυτών των παρεμβάσεων για τους τοπικούς πληθυσμούς, τις κοινωνίες και τα κράτη. Αυτό το μάθημα εξετάζει το ρόλο της βίας και του πολέμου στη διαμόρφωση της Μέσης Ανατολής, κυρίως στο Ιράκ, τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράν από το 1979, υπογραμμίζοντας τον αντίκτυπο των αμερικανικών και βρετανικών παρεμβάσεων. Το μάθημα διερευνά τους παράγοντες που οδήγησαν στην επέμβαση στην περιοχή και ποιες ήταν οι συνέπειες για την περιφερειακή και εθνική πολιτική και κοινωνική ιστορία στην περιοχή. Παρόλο που η αμερικανική και βρετανική εξωτερική πολιτική θα αποτελέσει εξέχουσα θέση στην ανάλυσή μας, θα αφιερώσουμε επίσης την προσοχή στο γιατί τα εγχώρια καθεστώτα και οι ομάδες πήραν τα μονοπάτια που έκαναν.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα προσφέρει πληροφορίες για βασικά θέματα στη μελέτη του φύλου και των συγκρούσεων, ανακρίνοντας τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας για τις γυναίκες, την ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα προσφέρει πληροφορίες για βασικά θέματα στη μελέτη του φύλου και των συγκρούσεων, ανακρίνοντας τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας για τις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας που σχετίζεται με συγκρούσεις, ενώ παράλληλα αναλύει τις διακρατικές φεμινιστικές προσεγγίσεις πέρα από τα ψηφίσματα. Το μάθημα δίνει έμφαση στους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις μελέτες φεμινισμού και ανδροπρέπειας, τη σεξουαλικότητα και το φύλο, παράλληλα με τα εργαλεία για τη χρήση της ανάλυσης των φύλων στη μελέτη της ειρήνης και της διατήρησης της ειρήνης, των μετασυγκρουσιακών πρωτοβουλιών, της ασφάλειας και των ένοπλων συγκρούσεων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Η αποτελεσματική διαχείριση των δημόσιων οικονομικών αποτελεί θεμελιώδη λειτουργία για κάθε οργάνωση του δημόσιου και του δημόσιου τομέα. Το μάθημα αυτό παρέχει στους συμ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Η αποτελεσματική διαχείριση των δημόσιων οικονομικών αποτελεί θεμελιώδη λειτουργία για κάθε οργάνωση του δημόσιου και του δημόσιου τομέα. Το μάθημα αυτό παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές γνώσεις και εργαλεία για την ανασκόπηση, τη συζήτηση, την κατανόηση και την αξιολόγηση βασικών θεμάτων σχετικά με τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών. Με βάση την ακαδημαϊκή έρευνα και τα πρακτικά παραδείγματα, οι μαθητές θα μάθουν πώς οι κυβερνήσεις και οι οργανισμοί του δημόσιου τομέα σχεδιάζουν και διαχειρίζονται δημόσιες δαπάνες. πώς εφαρμόζονται οι φορολογικές πολιτικές · ποιες είναι οι επιπτώσεις της φορολογίας; τι άλλα μέσα, εκτός από τη φορολογία, ο δημόσιος τομέας έχει για την αύξηση των εσόδων; πώς οι οικονομικές επιδόσεις αναγγέλλονται στο κοινό · και πώς επιτυγχάνεται η δημοσιονομική ισορροπία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες θεωρητικές γνώσεις και κρίσιμα εργαλεία για την κατανόηση του αντικτύπου της τεχνολογίας Blockchain σε διάφορα ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες θεωρητικές γνώσεις και κρίσιμα εργαλεία για την κατανόηση του αντικτύπου της τεχνολογίας Blockchain σε διάφορα μέρη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Από την εμφάνιση του Bitcoin το 2008, το Blockchain εμπλουτίστηκε προοδευτικά με περαιτέρω υπολογιστικά χαρακτηριστικά, τα οποία άνοιξαν πληθώρα πιθανών εφαρμογών. Το Blockchain και, γενικότερα, οι κατανεμημένοι ηλεκτρονικοί κατάλογοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιχειρήσεις και πειράματα σε τόσο διαφορετικούς τομείς όπως fintech, δημόσια μητρώα, αλυσίδες εφοδιασμού και αποκεντρωμένες αγορές. Ωστόσο, οι συνέπειες αυτών των τεχνολογιών στην επιχειρηματικότητα, τη χρηματοδότηση, την κυβέρνηση και την κοινωνία πρέπει να εξερευνηθούν και να κατανοηθούν πλήρως.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Αυτό το μάθημα εξετάζει τις ραγδαίες εξελίξεις στο κινηματογραφικό περιεχόμενο στην Ασία στην εκπροσώπηση των διαφορετικών σεξουαλικών και φύλων. Το μάθημα θα βασιστεί σε ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα εξετάζει τις ραγδαίες εξελίξεις στο κινηματογραφικό περιεχόμενο στην Ασία στην εκπροσώπηση των διαφορετικών σεξουαλικών και φύλων. Το μάθημα θα βασιστεί σε mainstream ταινία, ανεξάρτητη ταινία, μεικτά μέσα ενημέρωσης και διαδικτυακές σειρές για να διερευνήσει τα πολύπλοκα ζητήματα που διακυβεύονται για να συζητήσουμε την έννοια του queer cinema στην Ασία. Παραδείγματα κινηματογραφικών ταινιών που παρακολουθούνται κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα προέρχονται από ολόκληρη την Ασία, ενώ οι δευτερεύουσες πηγές, τόσο θεωρητικές όσο και παραδείγματα ανάλυσης ταινιών, θα αντλούνται από τα ασιατικά και δυτικά πλαίσια. Ενώ η γνώση μιας ή περισσότερων ασιατικών γλωσσών είναι φυσικά χρήσιμη, δεν είναι καθόλου απαραίτητη και όλες οι βασικές ταινίες θα υποτιτλούνται. Κάθε ανεπιθύμητο κλιπ που προβάλλεται κατά τη διάρκεια των διαλέξεων θα συνοδεύεται από λεπτομερείς σημειώσεις προβολής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Το μάθημα αυτό στοχεύει να παρέχει στους συμμετέχοντες τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτικά εργαλεία για να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που θέτου ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα αυτό στοχεύει να παρέχει στους συμμετέχοντες τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτικά εργαλεία για να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που θέτουν οι Στόχοι Αειφόρου Ανάπτυξης για τις κυβερνήσεις που σχεδιάζουν δημόσιες πολιτικές και στρατηγικές παράδοσης για την επίτευξή τους.

Από τη διατύπωσή τους το 2015, τα SDG έχουν εισέλθει στον πολιτικό διάλογο πολλών αναπτυσσόμενων χωρών, επηρεάζοντας τις διαδικασίες χάραξης πολιτικής και εφαρμογής. Αντί να συζητάμε για τα SDG και τις επιπτώσεις τους στην ανάπτυξη, το μάθημα αυτό θα επικεντρωθεί άμεσα στις πολιτικές και διοικητικές ικανότητες που απαιτούνται για την επιτυχή διεξαγωγή των ΣΔΑ. Τα ζητήματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνουν την ενίσχυση της διακυβέρνησης και τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων, τον στρατηγικό σχεδιασμό, τη βελτίωση της ανάλυσης των πολιτικών και των δυνατοτήτων λήψης αποφάσεων, την προώθηση των συστημάτων δημοσιονομικής διαχείρισης και τη λογοδοσία και τον ρόλο που διαχειρίζεται ο έλεγχος, .... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Το μάθημα αυτό στοχεύει να τοποθετήσει τη σύγχρονη Μέση Ανατολή στο διεθνές της πλαίσιο, εξερευνώντας ιστορίες αυτοκρατορίας και αποικιοποίησης, ηγεμονία και αντίσταση, σ ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα αυτό στοχεύει να τοποθετήσει τη σύγχρονη Μέση Ανατολή στο διεθνές της πλαίσιο, εξερευνώντας ιστορίες αυτοκρατορίας και αποικιοποίησης, ηγεμονία και αντίσταση, συγκρούσεις και συνεργασία, καθώς και ταυτότητα και εξωτερική πολιτική. Ενημερώνεται από μια αυστηρή δέσμευση με τις θεωρίες των διεθνών σχέσεων. Το μάθημα ξεκινά με τη διερεύνηση των διαφορετικών ιστορικών φάσεων αλληλεπίδρασης μεταξύ των χωρών της Μέσης Ανατολής και του διεθνούς συστήματος. Αυτά χωρίζονται σε περιόδους αποικιοκρατίας, Ψυχρού Πολέμου και μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
19 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
SOAS Summer School

Το μάθημα αυτό εξετάζει με κριτικό πνεύμα τη σύγχρονη παγκόσμια ψηφιακή οικονομία με έμφαση στις νεοσύστατες κοινωνικές επιπτώσεις ως οδηγούς για θετικές οικονομικές και ... [+]

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα αυτό εξετάζει με κριτικό πνεύμα τη σύγχρονη παγκόσμια ψηφιακή οικονομία με έμφαση στις νεοσύστατες κοινωνικές επιπτώσεις ως οδηγούς για θετικές οικονομικές και κοινωνικές αλλαγές. Στο Κέντρο Παγκόσμιας Μέσων Επικοινωνίας και Επικοινωνίας της Σχολής Διεπιστημονικών Σπουδών του SOAS, παρέχει ένα μοναδικό συνδυασμό κρίσιμων προσεγγίσεων στην αναδυόμενη ψηφιακή οικονομία από την οπτική γωνία του Παγκόσμιου Νότου με πρακτικές πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εναλλακτικά επιχειρηματικά μοντέλα για τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για κοινωνική αλλαγή.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά