School of Business London

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ SBL;


Η SBL καινοτομεί συνεχώς και παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για να μεταμορφώσει τις δεξιότητες, τη γνώση και την κατανόηση των σπουδαστών μας, προκειμένου να ενισχύσει την απασχολησιμότητά τους και να τους επιτρέψει να ανταγωνιστούν επιτυχώς στον δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων./>


School of Business London είναι αφιερωμένη στην προσφορά μαθημάτων τριτοβάθμιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο, μέσω της Μίξης και της Απόστασης και της Online Μάθησης. Παρέχουμε προγράμματα και μεταμορφώνουμε τη σταδιοδρομία σε όλο τον κόσμο./>

Το SBL είναι διαπιστευμένο κέντρο του Ινστιτούτου Chartered Management Institute (CMI) και προσφέρει διάφορα επίπεδα προγραμμάτων διαχείρισης και ηγεσίας. Είμαστε το αποκλειστικό διαπιστευμένο κέντρο σπουδών του Πανεπιστημίου Charisma στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρέχουμε εκτεταμένες σειρές προγραμμάτων σπουδών που απονέμονται από το Πανεπιστήμιο Charisma. Εκτός αυτού, είμαστε διαπιστευμένοι από άλλους κορυφαίους αναγνωρισμένους επαγγελματικούς φορείς Ofqual, όπως το ATHE και το QUALIFI, για την παροχή πολυάριθμων διπλωμάτων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Φιλοξενία, την Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, το Δίκαιο και τα Προγράμματα Πληροφορικής. Επιπλέον, η School of Business London συνεργάζεται με το Λονδίνο Σχολείο Μάρκετινγκ και προσφέρει ευρεία ποικιλία προγραμμάτων Βρετανικών σπουδών που απονέμονται από διάφορα Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με την NCC Education για να προσφέρουμε Bachelor Degree Top Up προγράμματα από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire και το Πανεπιστήμιο του Worcester.

Τάξη, Απόσταση

Τα προγράμματα που προσφέρονται στο SBL παρέχονται όχι μόνο μέσω της μάθησης που βασίζεται στην τάξη, αλλά και μέσω μικτής, εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μέσω Διαδικτύου. Το SBL ενσωματώνει σύστημα διαχείρισης μάθησης αιχμής (LMS) για την εφαρμογή του blended, Distance και Online Learning.

Πλήρης ηλεκτρονική βιβλιοθήκη

Το SBL παρέχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που περιέχει υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά βιβλία, άρθρα περιοδικών, άρθρα περιοδικών και εφημερίδων. Με περισσότερα από 50.000 ακαδημαϊκά βιβλία και περισσότερα από 1 εκατομμύριο άρθρα από πολλούς από τους κορυφαίους εκδότες στον κόσμο.

Ποικίλος

Προσφέρουμε ποικίλες και ευρείες σειρές προγραμμάτων από διαπιστευμένους φορείς και πανεπιστήμια και τα προγράμματα αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο. Οι τομείς των μαθημάτων περιλαμβάνουν τη Διοίκηση

Ευέλικτα χρονοδιαγράμματα

Τα ευέλικτα χρονοδιαγράμματα πρόσληψης επιτρέπουν στους μαθητές να εγγραφούν σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή και σε αντίθεση με άλλα ιδρύματα, οι φοιτητές SBL δεν χρειάζεται να περιμένουν για συγκεκριμένη πρόσληψη. Εκτός από τις ευέλικτες μορφές μάθησης, διευκολύνεται επίσης η εκμάθηση των μαθητών με το δικό τους ρυθμό.

Διαπιστευμένα προσόντα

Τα προσόντα που προσφέρονται στην SBL είναι πλήρως διαπιστευμένα και αναγνωρίζονται διεθνώς. Είτε σπουδάζετε μέσω αίθουσας διδασκαλίας, είτε σε απόσταση είτε σε συνδυασμό, τα προγράμματα μας αποτελούν βιώσιμη επιλογή για όλους τους μαθητές.

Εργαστήρια προσώπου-προσώπου

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ενίσχυση της εμπειρίας των σπουδαστών μας και συνεπώς προσφέρουμε εργαστήρια πρόσωπο με πρόσωπο για να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους μαζί μας. Κάνουμε τα εργαστήρια πολύ διαδραστικά μέσω ομάδων συζήτησης και παρουσιάσεων.

Αποστολή της SBL


Η αποστολή της SBL είναι να εμπνεύσει την καινοτομία, να μεταμορφώσει τις ζωές και να συνδέσει τις κοινότητες μέσω της δύναμης της εκπαίδευσης. Με τη βοήθεια των προγραμμάτων Blended Learning, Distance και Online SBL στοχεύει να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για να μεταμορφώσει τις δεξιότητες, τη γνώση και την κατανόηση των μαθητών μας για να ενισχύσει την απασχολησιμότητά τους και να τους επιτρέψει να ανταγωνιστούν επιτυχώς στον δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο./>

Το όραμα της SBL


Το όραμά μας είναι να είμαστε ο πιο προσωπικά συνδεδεμένος οργανισμός μάθησης σε παγκόσμιο επίπεδο - ένας καταλύτης για ατομικό, οργανωτικό και κοινοτικό μετασχηματισμό./>

Τιμές μας


Οι ακόλουθες ακλόνητες αξίες καθοδηγούν τη δέσμευσή μας στους μαθητές και την επιτυχία τους:/>

  • Υπεροχή
  • Επιχειρηματικό πνεύμα
  • Δημόσια ευθύνη
  • Φορολογική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα
  • Σεβασμός για όλους
  • Κοινοτικές συνδέσεις

Παγκόσμια εμβέλεια


"Μάθηση χωρίς όρια"/>

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, παρέχουμε μια παγκόσμια προοπτική, προσφέροντας Μεγάλα Βρετανικά Πιστοποιητικά και μεταμορφώνοντας σταδιοδρομίες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε επίσης ένα περιφερειακό κέντρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ένα δίκτυο περιφερειακών εταίρων πρόσβασης σε πολλές χώρες όπως η Αυστραλία, το Ομάν και η Ινδία.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
35 New Broad Street
EC2M 1NH Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη