Somerset College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βρίσκεται στο Τόντον την πόλη της κομητείας του Somerset, στην καρδιά του South West, Somerset College προσφέρει ένα ευρύ φάσμα της Ανώτερης και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μαθημάτων καθώς και την εκπαίδευση των δεξιοτήτων σε ένα ζεστό, φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον. Η επιτυχία μας μιλάει για τον εαυτό της με φανταστική επιτεύγματα και λαμπρές σταδιοδρομίες για τους μαθητές μας.

Καλώς κυρίου

Για περισσότερα από 150 χρόνια Somerset College προσέφερε τα υψηλότερα πρότυπα εκπαίδευσης και κατάρτισης, χρησιμοποιώντας τη βιομηχανία-πρότυπο εγκαταστάσεις και πόρους. Όλα τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες του εργοδότη και να παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που σχετίζονται με την εργασία και την απασχόληση.

Οι επιθεωρητές πρόσφατα μας βαθμολόγησε ως «Καλή« College »και« Εξαιρετική »σε διάφορους τομείς. Τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι πολύ υψηλό, τόσο Ανώτερης και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης? πανεπιστημιούπολη μας είναι ζωντανό? έχουμε εθνικά βραβεία σε πολλούς τομείς και είναι ειδικοί στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, σχεδιασμού και των δημιουργικών βιομηχανιών. Μεταξύ πολλά πλεονεκτήματα μας είναι η αυξανόμενη εμπειρία μας σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πράσινων τεχνολογιών. Μέρος αυτού είναι η εκτεταμένη εμπειρία μας, καθώς και επαγγελματικά προγράμματα για την αειφόρο δόμηση. Αυτή η περιοχή είναι μια αυξανόμενη δύναμη του συλλογικού οργάνου και αποτελεί την απάντηση μας στις νέες τεχνολογίες που εκτείνονται σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς.

Είμαστε μια προοδευτική κολέγιο που φέρνει έξω το καλύτερο σε όλους τους μαθητές μας. Όποια και αν είναι η επιλογή των σπουδών τους, κάθε πρόσωπο που έχει παράσχει πλήρη υποστήριξη για να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι και να επιτύχουν τις φιλοδοξίες και τις προσδοκίες τους.

Τα μαθήματά μας καλύπτουν πολλά επίπεδα, και έχουμε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με πτυχιακές σπουδές σε πολλούς τομείς. Οι φοιτητές προέρχονται από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να μελετήσει τα προγράμματα σπουδών μας. Οι μαθητές μας να μείνουν μαζί μας από περαιτέρω στην Ανώτατη Εκπαίδευση, και να επιστρέψετε και πάλι να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες κατά την είσοδό τους στην απασχόληση.

Επαφή και συνεργασία μας με τους εργοδότες είναι εκτεταμένη και στόχος μας είναι να είναι ο φορέας παροχής εκπαίδευσης της επιλογής για τους νέους, τους ενήλικες και τους εργοδότες στο Σόμερσετ. Θέλουμε οι μαθητές μας να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα που καθορίζονται για το επιλεγμένο μέλος του κλάδου τους, έτσι ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι έχουν εκπαιδευτεί στις πιο προηγμένες μεθόδους των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

Επίσης, στην πανεπιστημιούπολη μας είναι στη Γένεση, το κέντρο της αειφόρου κατασκευής, ο Hot House μονάδες επώασης επιχειρήσεων και το Συνεδριακό Κέντρο Τόντον. Αυτά τα κτίρια ορόσημο, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη σειρά μαθημάτων από την περιοχή την Επαγγελματική Κατάρτιση του Κολλεγίου, δίνει η επιχειρηματική υποστήριξη και συνεδριακές εγκαταστάσεις θα πρέπει να πάρει μπροστά. Σε συνδυασμό με το εύρος των επιλογών κατάρτισης των επιχειρήσεων από το Κολέγιο, μπορούμε να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις όλη τη βοήθεια που χρειάζονται για να επιτύχουν επαρκείς πόρους και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Rachel Davies

Κύρια και Διευθύνων Σύμβουλος

Η Ιστορία μας

Έχουμε ανοίξει το δρόμο από το 1856

Somerset College άρχισε τη ζωή το 1856 ως Σχολή της Τέχνης και της Επιστήμης, πριν μετακομίσει στην Corporation Street, Τόντον, η Σχολή της Τέχνης στο γύρισμα του αιώνα. Δεν ήταν, ωστόσο, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ότι η Σχολή της Τέχνης συγχωνεύθηκε με τη Σχολή Τεχνολογίας και μεταφέρθηκε στην τοποθεσία Wellington Road.

Τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις που βλέπετε σήμερα είναι το αποτέλεσμα μιας επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιβρών που επέτρεψε Somerset College να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της Ανώτερης και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην κομητεία.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις εγκαταστάσεις μας, για να μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν state-of-the-art πόρων σε όλους τους μαθητές μας και να παρέχει ένα μέρος της μάθησης που εμπνέει όλους όσους σπουδάσουν, να εργαστούν και να μας επισκεφθείτε. Για παράδειγμα, τον Σεπτέμβριο του 2013, ξεκίνησε η νέα Βιομηχανίας Δεξιότητες Κέντρο, το οποίο ενσωματώνει την κατασκευή χειροτεχνία. Επιπλέον, τώρα προχωρούν μέσα από τη διαδικασία υποβολής προσφορών και τη διαβούλευση για την ανακαίνιση του κτιρίου Art & Design.

Σήμερα είμαστε μια ακμάζουσα κοινότητα με μια φήμη για την τελειότητα. Το 2012 Somerset College ήταν το καλύτερο Περαιτέρω εκπαίδευση κολλεγίου στο Σόμερσετ για την επιτυχία, για μακροχρόνια μαθήματα όλων των ηλικιών.

Έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές μας για μια σειρά της σταδιοδρομίας σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας, με τους αποφοίτους μας που εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης, της τεχνολογίας, της υγειονομικής περίθαλψης, της μηχανικής, του σχεδιασμού και σε πολλούς άλλους τομείς. Οι μαθητές μας έχουν εργαστεί για μια σειρά από υψηλού προφίλ επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Vivienne Westwood, Per Una, λίπος πρόσωπο και Abercrombie και Fitch.

Τοποθεσίες

Taunton

Somerset College

Ask a Question

Άλλη