Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο πιλοτικών εκπαιδευτικών ακαδημιών, Κέντρων προσομοίωσης / αξιολόγησης και Σχολείων Ιδρυμάτων, η Airways Aviation είναι καθιερωμένη ως ένας κορυφαίος διεθνής οργανισμός εκπαίδευσης πτήσεων.

Λειτουργώντας σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία, η Airways Aviation παρέχει στις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες άμεση πρόσβαση στους πιο εξειδικευμένους και καλύτερα εκπαιδευμένους εμπορικούς πιλότους. Χάρη στα 30 χρόνια πείρας της παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευσης πτήσεων, ο οργανισμός βρίσκεται σε τέλεια θέση για να υποστηρίξει τους εγχώριους και διεθνείς φοιτητές και να ανταποκριθεί στην ταχεία αύξηση της ζήτησης για πιλότους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προσφέρουμε προσδοκώμενες πιλότους Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Ασφάλεια της Αεροπορίας (EASA) ή η Αρχή Ασφάλειας της Πολιτικής Αεροπορίας (CASA) ενέκριναν εκπαιδευτικές Pathways και χρησιμοποιούν εταιρικές σχέσεις με τον κλάδο των αερομεταφορών για να επιτρέψουν στους έμπειρους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας να προχωρήσουν σε επαγγελματικές σταδιοδρομίες.

Η Airways Aviation δεσμεύεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας διδακτικά και μαθησιακά αποτελέσματα, μαζί με μια αξέχαστη εμπειρία στην ξηρά και στον αέρα. Παρέχουμε πλήρως εξοπλισμένες, ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες διδασκαλίας και φοιτητικές περιοχές και διατηρούμε ένα παγκόσμιο στόλο αεροσκαφών για να διασφαλίσουμε ότι οι σπουδαστές και το προσωπικό μας πετούν με ασφάλεια και με σιγουριά.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree: