West London English School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Wles

Δυτική Λονδίνο Αγγλική Σχολή Είναι μια ιδιωτική σχολή γλωσσών με φήμη για εξαιρετικά πρότυπα διδασκαλίας και προσφέρει ένα περιβάλλον για να κάνετε φίλους και να απολαύσετε τη ζωντανή πόλη του Λονδίνου.

Το σχολείο βρίσκεται στο Ealing Broadway, δίπλα στο ιστορικό Ealing Studios, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον αριθμό των κλασικών ταινιών από τη δεκαετία του 1930 και έχει συμμετάσχει σε πιο πρόσφατες κυκλοφορίες όπως το Notting Hill, το Shaun of the Dead και το I Give It ένα έτος'.

Το σχολείο βρίσκεται κοντά σε πολλά καταστήματα, καφέ και πολλά πάρκα. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου, από όπου μπορείτε να φτάσετε στα αξιοθέατα του κεντρικού Λονδίνου σε μόλις 30 λεπτά. Είναι ένα χαλαρό και φιλόξενο μέρος για τους φοιτητές, αλλά ακόμα αρκετά κοντά στον ενθουσιασμό που έχει να προσφέρει το Λονδίνο.

Τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας είναι διαπιστευμένα από το Βρετανικό Συμβούλιο και προσφέρουμε γενικά Αγγλικά, Προετοιμασία για εξετάσεις Αγγλικών Cambridge, Ακαδημαϊκή Προετοιμασία Εξετάσεων IELTS, Συνομιλία, Αγγλικά για Επαγγελματίες, Επαγγελματικά Αγγλικά και Αγγλικά Καλοκαιρινά μαθήματα καθώς και Προγράμματα Ιδιωτικών Αγγλικών και Junior.

Η ανατροφοδότηση των σπουδαστών επιβεβαιώνει ότι οι μαθητές λαμβάνουν πραγματική ικανοποίηση και απόλαυση από τις σπουδές τους με WLES και κερδίζουν εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά από την εμπειρία. Η δική μας εκπαιδευτική ομάδα θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

WLES Παρέχει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για τις σπουδές σας. Το ενθουσιώδες και αφοσιωμένο προσωπικό μας υποστηρίζει ενεργά τους μαθητές κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο σχολείο, παρέχοντας βοήθεια σε πρακτικές ανάγκες, όπως διαβίωσης, χρηματοδότησης, υγείας, κοινωνικών και προσωπικών θεμάτων.

Wles

Γιατί να μας επιλέξετε?

Με τάξεις που περιορίζονται σε 12 μαθητές κατ 'ανώτατο όριο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση και να προσφέρουμε μεγάλη αξία όπου οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δώσουν στους μαθητές την προσοχή που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Εδώ στο σχολείο έχουμε μερικούς από τους πιο υποστηρικτικούς και πεπειραμένους Αγγλικούς δασκάλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, όλοι οι οποίοι έχουν πλήρη προσόντα και έχουν πολυετή εμπειρία διδασκαλίας. Οι δάσκαλοί μας είναι υπερήφανοι για τα μαθήματά τους και θα προσαρμόζουν πάντα τις τάξεις στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των μαθητών ώστε να μπορούν να μάθουν και να βελτιωθούν γρήγορα.

Αυτό που θέτει το West London English School εκτός από άλλες σχολές αγγλικών στο Λονδίνο είναι το προσωπικό μας. Όλα τα μέλη του προσωπικού μας είναι φιλικά, εξυπηρετικά και προσιτά. Μπορούν να σας βοηθήσουν σε πολλές πτυχές των σπουδών σας, από το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού, την εύρεση κάπου για να ζήσετε, την επιλογή της σωστής πορείας, την υποβολή αίτησης για VISA ή οποιωνδήποτε άλλων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Λονδίνο.

Στο Αγγλικό Σχολείο του Δυτικού Λονδίνου διασφαλίζουμε ότι όλοι οι σπουδαστές μας έχουν μεγάλη εμπειρία στη διάρκεια του χρόνου τους στο Λονδίνο και θα επιτρέψουν στους μαθητές μας να μάθουν, να απολαύσουν και να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό. Προσφέρουμε στους φοιτητές μας αποκλειστικότητα και υψηλά πρότυπα διδασκαλίας που παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση και αξία για τα χρήματα και γι 'αυτό σας συνιστούμε να επιλέξετε τη Αγγλική Σχολή του West London.

Wles

Φοιτητική ζωή

Για πολλούς από τους σπουδαστές μας το ταξίδι τους στο Λονδίνο για να σπουδάσουν στο γλωσσικό σχολείο αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής. Είναι επομένως ζωτικής σημασίας το γεγονός ότι το γλωσσικό σχολείο παρέχει εξειδικευμένη βοήθεια και καθοδήγηση σχετικά με όλες τις πτυχές της ζωής των φοιτητών.

Ακόμα και πριν οι εξωτερικοί μας σπουδαστές φθάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για λογαριασμό τους για να διασφαλίσει ότι όλα θα πάνε καλά στην άφιξή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά ότι η ακαδημαϊκή επιτυχία των φοιτητών στο γλωσσικό σχολείο εξαρτάται συχνά από την άνεση τους στο περιβάλλον τους και από την ικανότητά τους να ξεπεράσουν τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Η δύναμη και η επιτυχία του Λονδίνου προέρχονται από την ποικιλία και το μοναδικό συνδυασμό πολιτισμών. Η πόλη αλλάζει διαρκώς - διατηρώντας την αίσθηση της παράδοσης, ενώ ταυτόχρονα αγκαλιάζει το νέο.

Η φοιτητική ζωή στο Λονδίνο δεν αφορά μόνο τη μελέτη σας - είναι για τους φίλους σας και για το χρόνο που περνάτε εξερευνώντας μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου.

Τοποθεσίες

Λονδίνο

Address
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη