Walsall College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσω στην Γουόλσολ College;

Στο Γουόλσολ College, θα λάβετε μια καταπληκτική και μοναδική ευκαιρία να βιώσουν διαβίωσης και μάθησης στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα από τα West Midlands μεγαλύτερα κολέγια κυβέρνηση χρηματοδοτούνται. Πανεπιστημιούπολη μας είναι η εξέλιξη της τεχνολογίας, προσφέροντας: 4 καταστρώματα ειδικός μάθησης εκτός από ένα κέντρο εκμάθησης Πόρων? γυμναστήριο? μαλλιά & σαλόνι ομορφιάς? ένα εστιατόριο και 3 φοιτητής καφέ? και δωρεάν wi-fi σε όλη την πανεπιστημιούπολη μας. Έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές μας είναι όλοι τους φυσικούς ομιλητές με ένα πρώτο πτυχίο και είναι αφιερωμένο στην παράδοση της αριστείας σε όλους τους μαθητές. Επιπλέον, έχουμε μια ειδική Διεθνής ομάδα που είναι εκεί για να προσφέρει την υποστήριξή σας και να βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικές ρυθμίσεις, θεωρήσεις (είμαστε Βρετανική Υπηρεσία Συνόρων ιδιαίτερα αξιόπιστη Χορηγοί), εγγραφή με ένα γιατρό, την εγγραφή της αστυνομίας και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ! Είμαστε ένα βραβευμένο κολέγιο!

Συμμαχίας Beacon Νικητής για την απόδοση μέσω της αποτελεσματικής χρήσης της τεχνολογίας σε περαιτέρω εκπαίδευση και δεξιότητες, έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουμε δωρεάν πρόσβαση Wi Fi σε όλους πανεπιστημιούπολη μας Matrix Excellence Awards & Μαύρο Βραβείο Ποιότητας Χώρα Καριέρα Εκπαίδευση, πληροφορίες, συμβουλές και Προσανατολισμού (Gold Standard) Ίσις Leading ο μαθητής Φωνή Βραβεία 2 έπαινοι. Ακούμε ό, τι θέλουν οι μαθητές μας και να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Σχετικά με Γουόλσολ

Γουόλσολ είναι μια ζωντανή και πολιτιστικά πολύμορφη πόλη που βρίσκεται κοντά στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας, Μπέρμιγχαμ Travel είναι εύκολη και Γουόλσολ απέχει μόλις 15 λεπτά με το τρένο στο Μπέρμιγχαμ, η οποία είναι η δεύτερη πόλη της Βρετανίας Στο Μπέρμιγχαμ θα ανακαλύψετε το εμπορικό κέντρο Bull Ring το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει μια τεράστια ποικιλία από καταστήματα, μπουτίκ και εστιατόρια Η κεντρική του θέση εξασφαλίζει ότι κινείται γύρω από το Midlands είναι εύκολη, με ιστορικές πόλεις όπως το Stratford-upon-Avon και Warwick λιγότερο από μια ώρα μακριά Είμαστε, επίσης, μόνο περίπου 1 ώρα μακριά από το Λονδίνο και 1 ώρα μακριά από το Μάντσεστερ με το τρένο Ποτέ δεν θα είναι μικρότερη από τα πράγματα να κάνουμε, καθώς υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και τα ταξίδια

Τι οι μαθητές έχουν πει για εμάς

«Η υποστήριξη που έλαβα από τη Διεθνή ομάδα ήταν εξαιρετική, είναι πολύ φιλικό και με βοήθησε πολύ.» «Οι καθηγητές είναι πολύ υπομονετικός και να βοηθήσει τους μαθητές πολύ.» «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που σπούδασε στο κολέγιο με βοήθησε να συνηθίσω το αγγλικό τρόπο ζωής πριν από την έναρξη των πανεπιστημιακών.» «Γουόλσολ College παρέχει ένα πλούσιο, δημιουργικό και χρήσιμο πρόγραμμα αγγλικών για τους μαθητές.»

Κατοικίες Πρόγραμμα IELTS

Αν θα θέλατε να έρθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και να μελετήσει ένα σύντομο πρόγραμμα Αγγλική γλώσσα, τότε έχουμε την πορεία για σας και το σχολείο ή το κολέγιο σας. Τρέχουμε σήμερα μια σειρά από προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας από προγράμματα IELTS 8 εβδομάδων για να προ-συνόδων Αγγλικά προετοιμασία για τις πανεπιστημιακές σπουδές στη διάρκεια του έτους. Προσφέρουμε παραγγελία κατοικιών πακέτα για ομάδες μαθητών από σχολεία και κολέγια μέσα από τον κόσμο. Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας μας μπορεί να προσαρμοστεί from 4 με 8 εβδομάδες εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε μια εξέταση IELTS για την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Θα σας βοηθήσει με:

βοηθώντας με το γράψιμο επιστολών που απαιτούνται για ομαδικές θεωρήσεις, την οργάνωση των υπηρεσιών pickup ομάδα αεροδρόμιο, εύρεση οικογένειες υποδοχής με τα γεύματα συμπεριλαμβάνονται την οργάνωση ενός κοινωνικού δρομολόγιο οργάνωση περάσματα λεωφορείων ή οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη που χρειάζεστε

Μια ομάδα 36 φοιτητών από την Ταϊλάνδη επισκέφθηκε πρόσφατα Γουόλσολ College για 8 εβδομάδες μελετώντας ένα πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας. Βρήκαμε διαμονή για κάθε ένα από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με DBS ελέγχονται ντόπιες οικογένειες, που βρήκε την εμπειρία του να ζεις με οικογένειες που τους φιλοξενούν ένα πολύτιμο μέρος της πολιτιστικής τους κατανόηση της βρετανικής κουλτούρας. Όλοι οι μαθητές θα λάβουν ένα IELTS (International System Testing Αγγλικής Γλώσσας) Αγγλική εξετάσεις στο τέλος του μαθήματος, καθώς επέλεξε το Cambridge ως εξεταστικό κέντρο τους, το τέλος των εξετάσεων και γιορτάστηκε με μια εκδρομή.

Ο Δρ Choksaurin Jitchoknimit, Διευθυντής Τμήματα Προετοιμασίας Εξετάσεων IELTS έργου στο Samufprakarn Κοιμήσεως Σχολή στην Ταϊλάνδη σχολίασε? "Το μάθημα είναι πολύ καλή και προετοιμάζει τους μαθητές για IELT δοκιμές που θα χρειαστεί για να πάει στο πανεπιστήμιο. Μια ομάδα φοιτητών ήρθε εδώ πέρυσι και είδαμε καλά αποτελέσματα, έτσι αποφασίσαμε να φέρει μια άλλη ομάδα κατά μήκος αυτού του έτους. Η πανεπιστημιούπολη είναι πολύ εντυπωσιακό εδώ, με καλές εγκαταστάσεις για τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν. Όπως επίσης και τη μελέτη, οι μαθητές έχουν ζουν με οικογένειες που τους φιλοξενούν ωραία και έχει δοθεί μια πραγματική εμπειρία της βρετανικής κουλτούρας ».

Τοποθεσίες

Walsall

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη