Waltham International College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οραμα

Να βελτιώσει και να αναπτύξει τη ζωή των ανθρώπων σε ολόκληρη την κοινότητα και από διαφορετικούς πολιτισμούς μέσω της παροχής προσιτής και προσιτής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

Αποστολή

Να αναγνωριστεί ως φορέας υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης, με εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας συγκριτικά με τα εθνικά κριτήρια αναφοράς και άλλα παρόμοια ιδρύματα και να επιδιώξει:

  • Ανάπτυξη πρότυπης διάταξης για την περαιτέρω και ανώτερη εκπαίδευση
  • Να επεκταθεί το εύρος της παροχής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Να βελτιώνουν συνεχώς τις διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας και να διατηρούν τα ακαδημαϊκά πρότυπα σύμφωνα με τα πλαίσια των οργανισμών επιθεώρησης και αναθεώρησης και τις προσδοκίες του οργανισμού ανάθεσης
  • Να διερευνήσουν και να αναπτύξουν ενεργά ηλεκτρονικές και διαδραστικές στρατηγικές και πόρους διδασκαλίας, εκμάθησης και αξιολόγησης, καθώς και πόρους που προωθούν την ψηφιακή παιδεία και βελτιώνουν ή ενισχύουν την εμπειρία των φοιτητών
  • Να γίνετε κύριος πάροχος για τον Οργανισμό Χρηματοδότησης Δεξιοτήτων (SFA) για να προσφέρετε την παροχή προηγμένου δανείου για μαθητευόμενο.

Γιατί WIC

Ιδρύθηκε το 2010, το Waltham International College είναι ένας εναλλακτικός φορέας παροχής προγραμμάτων τριτοβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με έδρα το Barking, East London. Τον Απρίλιο του 2015, η WIC άλλαξε τις εγκαταστάσεις της και μετακόμισε από το Μπέρμιγχαμ στο Barking, Essex. Το WIC εδρεύει πλέον στον 7ο όροφο, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

Το κολέγιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων από το επίπεδο εισόδου στο επίπεδο 7 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα, την Παιδική Φροντίδα και την Ομορφιά. Το κολλέγιο προσφέρει επίσης πλήρως χρηματοδοτούμενα προγράμματα (που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό εκπαίδευσης ενηλίκων) και προγράμματα μαθητείας. Εντάσσουμε τα ταλέντα των μαθητών μας με τα προσωπικά τους οράματα και φιλοδοξίες για να τα υποστηρίξουμε ώστε να γίνουν οι συντάκτες της δικής τους επιτυχίας.

Το Κολλέγιο δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε όλους τους μαθητές του, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και εκμάθησης για να τους εξοπλίσει με τις δεξιότητες που επιτυγχάνουν μέσα σε μια σύγχρονη παγκόσμια οικονομία.

η τοποθεσία μας

Waltham International College εδρεύει στην καρδιά του Barking. Το Barking είναι μια προαστιακή πόλη στην Αγγλία και αποτελεί μέρος του London Borough του Λονδίνου Barking και του Dagenham. Βρίσκεται 14,2 χλμ. Ανατολικά του Charing Cross και είναι ένα από τα 35 μεγάλα κέντρα που προσδιορίζονται στο σχέδιο του Λονδίνου. Ήταν ιστορικά ένας αλιευτικός και αγροτικός οικισμός στην κομητεία Essex και σχημάτισε μια αρχαία ενορία. Η οικονομική της ιστορία χαρακτηρίζεται από μια στροφή προς την κηπουρική της αγοράς και τη βιομηχανική ανάπτυξη προς νότο δίπλα στον ποταμό Τάμεση. Στο πλαίσιο της προαστιακής ανάπτυξης του Λονδίνου τον 20ό αιώνα, ο Barking επεκτάθηκε σημαντικά και αυξήθηκε στον πληθυσμό, κυρίως λόγω της ανάπτυξης του κτηριακού συγκροτήματος του Λονδίνου στο Becontree στη δεκαετία του 1920 και έγινε δημοτικός δήμος το 1931 και μέρος της Μεγάλο Λονδίνο το 1965.

Waltham International College βρίσκεται στο Crown House στον 7ο όροφο και είναι προσβάσιμο μέσω υπόγειου, υπερυψωμένου, σιδηροδρομικού δικτύου C2C και ευρείας γκάμας λεωφορείων. Το κολέγιο απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από τον υπόγειο, τον υπερυψωμένο και τον σταθμό των λεωφορείων Barking. Ο Σταθμός Barking βρίσκεται στην Περιοχή, το Hammersmith και η Γραμμή C2C, υπάρχουν συχνές και γρήγορες υπηρεσίες από το κεντρικό Λονδίνο και από περιοχές πιο ανατολικά του Barking.

Το Κολέγιο είναι καλά συνδεδεμένο με τις γύρω περιοχές του Λονδίνου από τις πολλές διαδρομές λεωφορείων που περνούν μέσω Ilford. Οι στάσεις λεωφορείων βρίσκονται κοντά στο κολέγιο. Συγκεκριμένα, υπάρχουν οι χρήσιμες υπηρεσίες των 287.366, EL1, 169 και 238.

Τοποθεσίες

Barking

Address
Barking, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Ask a Question

Άλλη