d'Overbroeck's

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο διεθνές σχολείο του d'Overbroeck's στην Οξφόρδη

Το d'Overbroeck σας καλωσορίζει σε ένα σχολείο όπως δεν υπάρχει άλλος. Στο σχολείο μας, θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε, να διερευνήσετε, να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα. Η επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία είναι μια συναρπαστική πρόκληση και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένα και ευτυχισμένα. Το d'Overbroeck είναι ένα από τα κορυφαία 100 ανεξάρτητα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια, το d'Overbroeck έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουμε φήμη για να εμπνέουμε τους μαθητές και να κάνουμε την εκμάθηση ευχάριστη - ενώ ταυτόχρονα σας προετοιμάζουμε για την έκτη μορφή του d'Overbroeck ή για άλλα κορυφαία ιδιωτικά σχολεία και τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και των διεθνών.

Στο d'Overbroeck, θα αποκτήσετε γλωσσική επιδεξιότητα, ακαδημαϊκές δεξιότητες και προσόντα για επιτυχία στη μελλοντική σας καριέρα. Πιστεύουμε ότι η ακαδημαϊκή αριστεία μπορεί να επιτευχθεί χωρίς περιττές διατυπώσεις. Εδώ, μπορείτε να είστε οι ίδιοι, να ανακαλύψετε τις δυνάμεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Με την καθοδήγησή μας, η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητά σας θα αποπληρωθούν.

Θα ολοκληρώσετε όλα αυτά ενώ ζείτε σε ένα από τα πιο όμορφα κέντρα μάθησης στον κόσμο - την ιστορική πόλη της Οξφόρδης. Και αν επιλέξετε να επιβιβαστείτε μαζί μας ή να ζήσετε με μία από τις οικογένειες υποδοχής, ο χρόνος σας εδώ θα είναι γεμάτος γέλιο και έμπνευση. Ελπίζουμε να μας επισκεφθείτε και να μάθετε περισσότερα για να γίνετε μέλος της ειδικής μας κοινότητας. Αν επιλέξετε το d'Overbroeck, πιστεύουμε ότι θα βρείτε τον χρόνο σας μαζί μας τόσο ευχάριστο όσο και πολύ ικανοποιητικό.

Ted McGrath

Επικεφαλής του Διεθνούς Σχολείου d'Overbroeck

126436_ssasaeew.jpg

Γιατί να επιλέξετε το διεθνές σχολείο d'Overbroeck;

Για τους διεθνείς φοιτητές, το d'Overbroeck παρέχει μια μοναδική πορεία προς την επιτυχία στις μελλοντικές σπουδές και σταδιοδρομία τους.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους:

Η τέλεια γέφυρα

d'Overbroeck είναι η τέλεια γέφυρα σε άλλα κορυφαία σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, που σας καθοδηγεί στην πορεία προς ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο και ανταμείβοντας σταδιοδρομία.

Όμορφη τοποθεσία

Η θέση μας στην Οξφόρδη σημαίνει ότι θα ζήσετε σε μία από τις πιο επιθυμητές και ενδιαφέρουσες περιοχές της Αγγλίας - κοντά στο Λονδίνο.

Μικρές τάξεις

Οι τάξεις έχουν μέγιστο αριθμό 11 μαθητών. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις και να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του υλικού.

Εξαιρετική διδασκαλία

Η διδασκαλία στο d'Overbroeck είναι εξαιρετική, που περιλαμβάνει την κριτική σκέψη, τις πολυεπιστημονικές προσεγγίσεις, τις δημιουργικές δεξιότητες και την ευαισθητοποίηση σε παγκόσμια πλαίσια. Πολλοί από τους δασκάλους έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό.

Βελτιωμένη αγγλική γλώσσα

Οι σπουδαστές βελτιώνουν τα ακαδημαϊκά τους αγγλικά μέσω των σπουδών τους καθώς και αποκτούν σημαντικές δεξιότητες σπουδών, οι οποίες θα τους εξοπλίσουν ώστε να είναι επιτυχείς στις περαιτέρω σπουδές τους.

Εξαιρετικά αποτελέσματα IGCSE

Το d'Overbroeck είναι διάσημο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του IGCSE - που σημαίνει ότι θα έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών όταν εγκαταλείπετε το σχολείο.

Άνετο μαθησιακό περιβάλλον

Το ξεχωριστό μας διεθνές σχολείο σημαίνει ότι μαθαίνεις μαζί με τους μαθητές στο ίδιο στάδιο, κερδίζοντας εμπιστοσύνη και μοιράζοντας ιδέες χωρίς να ανησυχείς για το φόβο των λαθών.

Πλήρης βρετανική εμπειρία

Οι διεθνείς φοιτητές του d'Overbroeck έχουν ευκαιρίες να αναμειγνύονται με τους Βρετανούς φοιτητές - μέσα από δραστηριότητες αναψυχής, κλαμπ και αθλήματα.

Εμπειρία ζωής

Για τους φοιτητές που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να ολοκληρώσουν την προ-πανεπιστημιακή τους εκπαίδευση, το Διεθνές Σχολείο είναι μια εξαιρετική βραχυπρόθεσμη ακαδημαϊκή και πολιτιστική εμπειρία

Ζώντας στην Οξφόρδη

Ζήστε και σπουδάστε στην Οξφόρδη - την όμορφη, ιστορική πόλη των ονείρων ονείρων.

Το d'Overbroeck σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα από τα πιο γνωστά κέντρα μάθησης στον κόσμο.

Η Οξφόρδη φιλοξενεί ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια του κόσμου και είναι γνωστή για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της. Τα κολλέγια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης χρονολογούνται από τον 13ο αιώνα και το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή αρχιτεκτονική ομορφιά, καλλιτεχνικούς θησαυρούς και ατμόσφαιρα.

Η ζωή στην Οξφόρδη είναι μια συναρπαστική εμπειρία και θα σας βοηθήσουμε να απολαύσετε την πόλη όσο το δυνατόν πληρέστερα. Ως φοιτητής του d'Overbroeck, μπορείτε να περιηγηθείτε στα βιβλιοπωλεία, τις γκαλερί, τα μουσεία και την καφετέρια της Οξφόρδης - ή να πάτε μαζί μας και να κολυμπήσετε στον ποταμό Cherwell.

Σας ενθαρρύνουμε να μας επισκεφθείτε και να δείτε την πόλη. Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε τον χρόνο σας εδώ!126433_DOverbroecksMarch2018-73.jpg

Γρήγορα γεγονότα

 • Πολλά από τα 38 κολλέγια της Οξφόρδης ιδρύθηκαν στους μεσαιωνικούς χρόνους.
 • Ο Μάθιου Άρνολντ κάλεσε την Οξφόρδη την "πόλη των ονείρων ονείρων", λόγω της αρχιτεκτονικής των παγκοσμίου φήμης πανεπιστημιακών κτιρίων.
 • Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχει εκπαιδεύσει σχεδόν 30 βρετανούς πρωθυπουργούς καθώς και αξιόλογους συγγραφείς όπως ο CS Lewis και ο JRR Tolkien.

Εκπαίδευση στο d'Overbroeck

Τα μαθήματα του d'Overbroeck είναι φιλικά, περίεργα, συνεργατικά και ειδικά σχεδιασμένα για εσάς.

Η προσέγγισή μας στην εκπαίδευση είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των διεθνών φοιτητών. Θα σας ενθαρρύνουμε να ανακαλύψετε τα δυνατά σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να δημιουργήσετε ακαδημαϊκή αριστεία. Θα μάθετε βασικές δεξιότητες όπως η εργασία σε ομάδες με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και πώς να σκέφτεστε πιο κριτικά. Θα αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ιδέες σας και θα εκφράσετε τις απόψεις σας.

Προετοιμασία για μελλοντική μελέτη

Στο d 'Overbroeck θα σπουδάσετε για διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις που ονομάζονται IGCSEs. Αυτά είναι πολύ καλά θεωρημένα προσόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο πλοίο, και λαμβάνονται από φοιτητές σε πολλά κορυφαία ανεξάρτητα σχολεία.

Τα μαθήματά μας σας προετοιμάζουν να σπουδάσετε είτε τα επίπεδα A είτε το διεθνές απολυτήριο στην έκτη φόρμα - είτε στο d'Overbroeck ή σε άλλο κορυφαίο βρετανικό σχολείο.

A Επίπεδα

Τα Επίπεδα είναι προσόντα που βασίζονται σε μαθήματα που οδηγούν σε πανεπιστημιακές ή ανώτερες σπουδές. Μπορείτε κανονικά να σπουδάσετε τρία ή περισσότερα μαθήματα επιπέδου Α σε μια περίοδο δύο ετών, με μια σειρά εξετάσεων στο τέλος για να καθορίσετε τους βαθμούς σας.

Τα περισσότερα πανεπιστημιακά μαθήματα απαιτούν τρία επίπεδα Α σε συγκεκριμένους βαθμούς και συγκεκριμένους συνδυασμούς επιπέδων Α.

Διεθνές απολυτήριο

Το Διεθνές Απολυτήριο (IB) είναι ένα διεθνές προσόν που στοχεύει στην ανάπτυξη εξειδικευμένων, ενημερωμένων νέων.

Οι μαθητές μελετούν έξι μαθήματα και πρέπει να μελετήσουν ορισμένους συνδυασμούς θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Μαθημάτων, της Επιστήμης, της Ανθρωπότητας και της Γλώσσας.

Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει

Μικρές κατηγορίες (το πολύ 11)

Μικρές ομάδες μάθησης σημαίνουν ότι κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις.

Συζήτηση και σχόλια

Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τη δουλειά σας με προσιτούς καθηγητές μέσα και έξω από τα μαθήματα

Συνεργατική μάθηση

Αυτό σημαίνει ότι συχνά θα σας ζητηθεί να εργαστείτε σε ζευγάρια ή μικρές ομάδες για να μοιραστείτε ιδέες και προσεγγίσεις.

Διαδραστική μάθηση

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας - μέσω της επίλυσης προβλημάτων καθώς και άλλων πρακτικών δραστηριοτήτων που φέρνουν τη ζωή στη ζωή.

Ελευθερία να κάνετε ερωτήσεις και να διερευνήσετε ιδέες

Καθώς ο καθένας είναι διεθνής φοιτητής, μπορείτε να συμμετάσχετε χωρίς να φοβάστε να είστε σε μειονεκτική θέση.

Ανεπίσημο

Είμαστε πιο χαλαροί από ένα παραδοσιακό σχολείο. Οι σπουδαστές δεν χρειάζεται να παρευρίσκονται στο παρεκκλήσι ή να φορούν επίσημη σχολική στολή.

126434_DOverbroecksMarch2018-17.jpg

Έξω από την τάξη

Το d'Overbroeck δεν είναι μόνο για μαθήματα - διοργανώνουμε επίσης μια σειρά από διεγερτικά ταξίδια, δραστηριότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Προαιρετικές εκδρομές που συμπληρώνουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών συχνά διοργανώνονται για βραδιές και Σαββατοκύριακα. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Επισκέψεις σε θέατρα, κινηματογράφους, γκαλερί ή μουσεία της Οξφόρδης
 • Συναυλίες και σχολικές παραγωγές στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε
 • Επισκέψεις σε άλλες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Επισκεφθείτε διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης
 • Αγώνες αγώνων εναντίον άλλων σχολείων
 • Ένα ταξίδι σκι
 • Ευρωπαϊκό σχολικό ταξίδι
 • Ένα διεθνές φεστιβάλ τέχνης

Οι μαθητές ενθαρρύνονται να λάβουν μέρος στην πλούσια πολιτιστική ζωή της Οξφόρδης, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τα αγγλικά σε μια ποικιλία πραγματικών περιβαλλόντων. Από αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι λογοτεχνικά φεστιβάλ, συμβαίνει πάντα κάτι!

Η ευημερία σας

Η υγεία και η ευημερία των σπουδαστών είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα σε ό, τι κάνουμε.

Η είσοδος σε μια νέα χώρα είναι συναρπαστική, αλλά μπορεί επίσης να είναι λίγο τρομακτική. Υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι και διαφορετικοί τρόποι να κάνεις πράγματα. Ωστόσο, το d'Overbroeck είναι ένα πολύ φιλικό μέρος και πιστεύουμε ότι θα νιώσετε σαν στο σπίτι αρκετά γρήγορα.

Εγκαταστήστε το στο Overbreeck

Από την αρχή, θα σας βοηθήσουμε να εγκατασταθείτε στο νέο σας σπίτι. Υπάρχουν κοινωνικές εκδηλώσεις που σας βοηθούν να γνωρίσετε άλλους μαθητές. θα σας καταχωρήσουμε και σε γιατρό και θα σας δείξουμε πώς να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Θα υπάρχει πάντα κάποιος που να θέτει ερωτήσεις και να παρέχει υποστήριξη εάν είναι απαραίτητο. Ο Αρχηγός του Σπιτιού σας στην επιβίβαση θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι κάνετε φίλους, τρώτε σωστά, κοιμηθείτε καλά, ασκείτε την άσκηση και απολαμβάνετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Υπάρχει ένας Αναπληρωτής Διευθυντής που είναι υπεύθυνος για την Ποιμαντική Φροντίδα, με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε με οποιεσδήποτε ανησυχίες και θα μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας χρησιμοποιώντας το Σχολικό Wi-Fi.

Φροντίζοντας για εσάς

Το σχολείο είναι καλά προετοιμασμένο για οποιαδήποτε ιατρικά θέματα, με ένα matron και ένα ιατρείο όπου οι μαθητές μπορούν να λάβουν φροντίδα. Όλοι οι μαθητές μπορούν επίσης να λάβουν θεραπεία στη χειρουργική του τοπικού γιατρού στην Οξφόρδη. Σε κάθε σπάνια περίπτωση σοβαρής ασθένειας, η Οξφόρδη διαθέτει μερικά από τα καλύτερα νοσοκομεία στον κόσμο.

Επικοινωνία

Μιλώντας ο ένας στον άλλο είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής στο d'Overbroeck. Θα διαπιστώσετε ότι λαμβάνετε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πόσο καλά κάνετε και πώς μπορείτε να βελτιώσετε. Η καλή επικοινωνία μεταξύ φοιτητών, εκπαιδευτικών και προσωπικού σημαίνει ότι όλοι μπορούν να συνεργαστούν και μπορούν να εργαστούν για την επίτευξη των στόχων τους.

Θα διασφαλίσουμε επίσης ότι ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας ενημερώνεται για την πρόοδό σας, με πέντε αναφορές ανά έτος και επιπλέον επαφή μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι γονείς μπορούν πάντοτε να επικοινωνούν με τον Ted, τον επικεφαλής του Διεθνούς Σχολείου, για να συζητήσουν τυχόν προβλήματα και να μπορούν να το επισκέπτονται όποτε το επιθυμούν. Ελπίζουμε επίσης ότι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν κάποια από τα σχολικά μας γεγονότα - και να σας δούμε να παίζετε ή να αγωνίζεστε!

Τοποθεσίες

Οξφόρδη

Address
333 Banbury Road
OX2 7PL Οξφόρδη, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη