Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε ένα μάθημα με το AMES - The Institute of IT ;

Ιδρύθηκε το 1991, AMES είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους εκπαίδευσης της Νέας Ζηλανδίας. Υποστηρίζουμε και εμπνέουμε δυναμικούς, ομαδικούς και τεχνικά ταλαντούχους πτυχιούχους που συμβάλλουν στην παγκόσμια φήμη της Νέας Ζηλανδίας ως ηγέτες και πρωτοπόροι στον κλάδο των τεχνολογιών πληροφορικής και των αναδυόμενων τεχνολογιών.

Μια πύλη για τη σταδιοδρομία του μέλλοντος

Το AMES παρέχει στους φοιτητές μια πύλη για τη βιομηχανία πληροφορικής και τις θέσεις εργασίας του μέλλοντος. Το ινστιτούτο συνεργάζεται με πολλές εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις για να προσφέρει την καλύτερη διεθνή κατάρτιση, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι μαθητές μας είναι εξοπλισμένοι με όλες τις βασικές δεξιότητες που απαιτεί η τοπική βιομηχανία.

Διεθνώς αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα

Το AMES δίνει επίσης τη δυνατότητα στους φοιτητές να ολοκληρώσουν μια σειρά από διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα, όπως η Microsoft, CISCO και CompTIA, έτσι ώστε οι απόφοιτοι μας να εργάζονται επιτυχώς στην καριέρα τους στην IT που έχουν επιλεγεί τόσο στη Νέα Ζηλανδία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Εκπαίδευση στο χώρο της πληροφορικής

Οι καθηγητές μας έρχονται όλοι να έχουν πραγματική εμπειρία στον κλάδο που εργάζεται με τεχνολογίες πληροφορικής και αναδυόμενες τεχνολογίες. Χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για να ενημερώσουν τις πρακτικές διδασκαλίας τους και είναι ενημερωμένες με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Ένας πάροχος εκπαίδευσης NZQA κατηγορίας 1

Η AMES είναι διαπιστευμένη από την Αρχή Προσόντων της Νέας Ζηλανδίας (NZQA) σύμφωνα με τις διατάξεις του Education Act 1989 για την παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης και έχει λάβει την αξιολόγηση του φορέα εκπαίδευσης κατηγορίας 1 - τον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Αυτή η κατηγοριοποίηση σημαίνει ότι το AMES είναι ένας αναγνωρισμένος πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με υψηλές επιδόσεις.

AMES - Το Ινστιτούτο Πληροφορικής είναι μέλος του New Education Group, του κορυφαίου ανεξάρτητου παρόχου επαγγελματικής κατάρτισης της Νέας Ζηλανδίας. Το Animation College, ως εγγεγραμμένο PTE, απονέμει όλα τα προσόντα που προσφέρονται από το AMES - το Ινστιτούτο Πληροφορικής.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

AMES - The Institute of IT

Μάθετε να λύετε πολύπλοκα προβλήματα χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία Cloud. Θα μάθετε δίκτυα επιχειρήσεων, υποδομή δικτύου, λύσεις ανταλλαγής μηνυμάτων και συ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μάθετε να λύετε πολύπλοκα προβλήματα χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία Cloud. Θα μάθετε δίκτυα επιχειρήσεων, υποδομή δικτύου, λύσεις ανταλλαγής μηνυμάτων και συστήματα ανταλλαγής πληροφοριών χρησιμοποιώντας λύσεις βασισμένες σε σύννεφο, οι οποίες είναι κλιμακούμενες, αξιόπιστες και κατ 'απαίτηση.

Κερδίζω

Οι ειδικοί Cloud κερδίζουν $ 71.000 - $ 97.000 ανά έτος! ***... [-]

Νέα Ζηλανδία Auckland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
45 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά