Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Elite School Management

- Ο πρωτοπόρος φορέας πανεπιστημιακών Pathway στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας

EMS είναι μια NZQA πλήρως διαπιστευμένη μπουτίκ γλώσσα και σχολείο επιχειρήσεων που εδρεύει στο κέντρο του Wellington από το 2003 . (Η NZQA είναι πεπεισμένη για τις εκπαιδευτικές μας επιδόσεις και την ικανότητα αυτοαξιολόγησης)

Το EMS εγκρίνεται και χρηματοδοτείται από την Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (TEC) και από το Υπουργείο Κοινωνικής Ανάπτυξης για την κατάρτιση για τη βελτίωση των δεξιοτήτων ίδρυσης και απασχόλησης.

Το EMS καθιερώνει πανεπιστημιακές Pathways που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα για τους φοιτητές αποτελεσματικά και με υπερηφάνεια καθιστούν τον πρωτοπόρο πανεπιστημιακό πτυχίο Pathway στο Wellington.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Το EMS είναι αφιερωμένο στην πραγματοποίηση του επιθυμητού μέλλοντός σας παρέχοντας τα πρωτοπόρα πανεπιστημιακά προγράμματα Pathway μέσω των συμφωνιών μας με κορυφαία πανεπιστήμια στη Νέα Ζηλανδία.

Το EMS προσφέρει μέχρι και 120 μονάδες συμφωνίες αρθρώσεων μεταφοράς σε επιχειρηματικά πτυχία στο Πανεπιστήμιο Massey, στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Auckland (AUT) και στα Ινστιτούτα Τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των WelTec και Whitireia. Οι πτυχιούχοι με πτυχίο EMS μπορούν να εισέλθουν απευθείας στο πανεπιστήμιο του δεύτερου έτους σπουδών και να αποκτήσουν επαγγελματικό πτυχίο για δύο ακόμη χρόνια. Το EMS αποσκοπεί επίσης να προσφέρει πτυχία πληροφορικής, διαχείρισης τουρισμού, λογιστικής και χρηματοδότησης, τα οποία επίσης οδηγούν στα αντίστοιχα πτυχία των πανεπιστημιακών πανεπιστημίων.

Το EMS προσφέρει προγράμματα Νέας Ζηλανδίας, Αγγλικής Γλώσσας Πιστοποίησης (NZCEL) Level 3 και 4, τα οποία είναι ευρέως αποδεκτά από τα πανεπιστήμια της Νέας Ζηλανδίας ως κριτήρια αντικατάστασης του IELTS 5.5 ή 6.0.

Εάν εγγράφονται για τα διπλώματα NZCEL, οι φοιτητές μπορούν να λάβουν υποτροφία ύψους $ 8.000 για το δίπλωμα σπουδών τους στο EMS.

Το EMS είναι επίσης ένα εγκεκριμένο από το NZQA Εσωτερικό Κέντρο Αγγλικής Δοκιμασίας, το οποίο παρέχει στους φοιτητές πολλαπλές επιλογές συμμετοχής για ακαδημαϊκά επιτεύγματα.

ΓΙΑΤΙ EMS

Όπου ένα πανεπιστήμιο αγωνίζεται για ακαδημαϊκή αριστεία και ένα πολυτεχνείο προετοιμάζει πτυχιούχους που είναι έτοιμοι να εργαστούν, το ELITE σας προσφέρει σε ένα περιβάλλον φροντίδας όπου κάθε μαθητής έχει σημασία. Επικεντρωνόμαστε στο να βοηθήσουμε καθέναν από εσάς να γίνει έτοιμος για καριέρα μέσα από το πολύ στρογγυλό εκπαιδευτικό και εξατομικευμένο σύστημα συνολικής υποστήριξης.

o Εκπαίδευση ελίτ: Αφιερωμένα μικρά μεγέθη τάξεων που κάνουν μια θεμελιώδη διαφορά (π.χ. Δίπλωμα τάξης 6-16 φοιτητές).

o Εξατομικευμένη φοιτητική υποστήριξη: Φροντίζουμε για τους σπουδαστές ως μοναδικά άτομα με ποικίλες ανάγκες και στόχους. Οι προοδευτικές μας αναθεωρήσεις σε όλο το εκπαιδευτικό ταξίδι των μαθητών θα εξασφαλίσουν την επιτυχία τους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Παρέχουμε μια σειρά εξωσχολικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της εθελοντικής εμπειρίας.


Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης με έκπτωση:

 • Πανεπιστημιακή μεταφορά και εγγραφή
 • $ 1 εσπρέσο καφέ
 • ιατρική και ταξιδιωτική ασφάλιση
 • εισιτήριο πτήσης
 • Περιηγήσεις στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το Wellington, η ασφαλής και φιλική πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, είναι ο προορισμός επιλογής για έξυπνους, δημιουργικούς και φιλόδοξους φοιτητές.

1) Τα εκπαιδευτικά συστήματα παγκόσμιας κλάσης - Το εκπαιδευτικό σύστημα της Νέας Ζηλανδίας κατατάσσεται # 1 στον κόσμο από τη μονάδα The Economist Intelligence Unit για την παροχή εκπαίδευσης για τις μελλοντικές δεξιότητες για τη νεολαία της. Το Ουέλλινγκτον διαθέτει πολλές επιλογές από το σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο παγκόσμιας κατάταξης.

2) Το Ουέλλινγκτον είναι η μόνη διαπιστευμένη πρωτεύουσα της " ασφαλούς κοινότητας " στον κόσμο. Είναι ένα ασφαλές και φιλικό μέρος για να καλέσετε στο σπίτι. Οι σπουδαστές εδώ απολαμβάνουν ένα ασφαλές περιβάλλον για να ζήσουν, να εργαστούν και να σπουδάσουν.

3) Μεγάλη ποιότητα ζωής - Το Ουέλλινγκτον είναι παγκοσμίως γνωστό ως ένα καταπληκτικό μέρος για να ζήσει, το Wellington έχει ονομαστεί "η πιο ζεστή μικρή πρωτεύουσα στον κόσμο" από το Lonely Planet και ονομάστηκε το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να ζήσει η Deutche Bank. Οι άνθρωποι που ζουν στο Ουέλινγκτον βαθμολογούν πολύ καλά τη δική τους ποιότητα ζωής, με το 87% των κατοίκων να αναφέρουν καλή ποιότητα ζωής. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είσαι μαθητής. Είναι αρκετά μικρό για να έχετε μια φιλική εμπειρία της Νέας Ζηλανδίας, με μια ζωντανή πόλη που προσφέρει πολλά να κάνει.

4) Compact and walkable city - Τρία πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης βρίσκονται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του Wellington και έτσι υπάρχουν πολλοί άλλοι τριτοβάθμιοι παροχείς και σχολεία. Το Wellington είναι επίσης καλά συνδεδεμένο με ένα αποτελεσματικό και καθαρό δίκτυο τρένων και λεωφορείων - το οποίο εξηγεί γιατί ο Ουέλινγκτον έχει την υψηλότερη δυνατή χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς ανά κάτοικο στη Νέα Ζηλανδία!

5) Φορές όμορφων ανοιχτών χώρων - εκπληκτική ακτογραμμή του Ουέλινγκτον, φρέσκο αέρα και ανοιχτοί χώροι πράσινου σημαίνουν τη μεγάλη αναψυχή σε εξωτερικούς χώρους, τον αθλητισμό

6) Διαφορετικότητα - περίπου το ένα τρίτο των κατοίκων του Γουέλινγκτον γεννήθηκαν εκτός της Νέας Ζηλανδίας - η πόλη είναι ένας πολυπολιτισμικός κόμβος. Οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιλέγουν να ζήσουν στο Ουέλινγκτον, καθιστώντας το ένα διαφορετικό και συναρπαστικό μέρος για να είναι.

7) Έξυπνο κεφάλαιο - Θα νιώσετε σαν στο σπίτι που περιβάλλεται από τον πιο μορφωμένο πληθυσμό της χώρας. Το 28% τοις εκατό των ανθρώπων στο Wellington ηλικίας 15 ετών και άνω κατέχει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή υψηλότερο ως το υψηλότερο προσόν τους, σε σύγκριση με το 20% σε εθνικό επίπεδο.

8) Κεφάλαιο υψηλής τεχνολογίας - Έχουμε την έδρα πολλών καινοτόμων επιχειρήσεων, όπως το Weta Workshop και το Weta Digital, το Xero και το Pik Pok, τμήμα της βιομηχανίας γρήγορης ανάπτυξης και ψηφιακής τεχνολογίας του Wellington. Η περιοχή έχει το υψηλότερο ποσοστό ατόμων που απασχολούνται σε υπηρεσίες έντασης γνώσης στη χώρα, καθιστώντας αυτό ένα συναρπαστικό μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν.

9) Είμαστε η Μέση Μέση Γη - Μεράκι γνωστή ως η Μέση Μέση Γη, είμαστε η πόλη όπου η παραγωγή ταινιών έρχεται στη ζωή. Το βραβευμένο ταλέντο στο Wellington συνέβαλε σε έργα όπως το Ghost στο Shell, το Hobbit, το Dragon του Pete, το Avatar, ο Krampus, ο King Kong, η τριλογία των Lord of the Rings και πολλά άλλα.

10) Μαγειρικό κεφάλαιο - Αγαπάμε φαγητό! Wellington, αξιόπιστα, έχει περισσότερα εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ ανά κάτοικο από τη Νέα Υόρκη. Λείπει φαγητό από τη χώρα σας; Μην πανικοβληθείτε - υπάρχουν εξειδικευμένα σούπερ μάρκετ και εστιατόρια με φαγητό από όλο τον κόσμο. Και αν σας αρέσει πολύ το φαγητό, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μέρος στο φεστιβάλ Visa Wellington On a Plate που διοργανώνεται τον Αύγουστο κάθε έτους.

11) Φεστιβάλ πόλη της Νέας Ζηλανδίας - Wellington είναι ένα διασκεδαστικό και ζωντανό μέρος για να ζήσει, με ένα ημερολόγιο γεμάτο από συναρπαστικά γεγονότα. Από ετήσια φεστιβάλ, πολιτιστικές απολαύσεις, ζωντανές εμφανίσεις σε αθλητικές συναντήσεις και οτιδήποτε ενδιάμεσα, θα βρείτε πολλά που σας κρατούν διασκεδαστικό.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένειά μας EMS και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους ακαδημαϊκούς στόχους σας στη Νέα Ζηλανδία.

Επίσης ενδιαφέρονται για τα αγγλικά μας προγράμματα:

Αγγλικά ως προγράμματα δεύτερης γλώσσας:

 • Γενικά Αγγλικά (αρχάριος έως προ-ενδιάμεσος)
 • Αγγλικό πιστοποιητικό Barista
 • Αγγλικά αθλήματα
 • Περιήγηση μελέτης
 • Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας της Νέας Ζηλανδίας (NZCEL) Επίπεδο 3 (αντικαταστήστε το IETLS 5.5)
 • Νέο Ζηλανδία Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας (NZCEL) Επίπεδο 4 (αντικαταστήστε το IELTS 6.0)
 • Νέο Ζηλανδία Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας (NZCEL) Επίπεδο 4 (αντικαταστήστε το IELTS 6.5) (αναμονή για έγκριση)

Παρακαλούμε επισκεφθείτε: www.ems.ac.nz

Τοποθεσίες

Wellington

Address
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 Wellington, Wellington, Νέα Ζηλανδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη