Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

NZMA παρέχει επαγγελματική κατάρτιση που εστιάζεται στην απασχόληση σε 11 πανεπιστημιουπόλεις στη Νέα Ζηλανδία σε 4.500 φοιτητές κάθε χρόνο στους τομείς της φιλοξενίας, της μαγειρικής, των επιχειρήσεων, των υπηρεσιών, της φαρμακοποιίας και της υγείας.

NZMA είναι αφιερωμένο στη στήριξη των σπουδαστών μας για να επιτύχει το καλύτερο από τις σπουδές τους, με πάνω από το 80% των πτυχιούχων να μετακινούνται σε απασχόληση ή σε υψηλότερες σπουδές *.

Γιατί να μας επιλέξετε?

NZMA αποτελεί μέρος των επαγγελματικών σχολών της ACG. είμαστε πάροχος ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Το NZQA μας κατέταξε έναν πάροχο κατηγορίας 1, ο οποίος είναι ο υψηλότερος της κατάταξης.

Όφελος για τους σπουδαστές

 • Μικρά μεγέθη τάξεων
 • Διασκεδαστικό περιβάλλον υποστήριξης
 • Μεγάλους δασκάλους με άφθονη εμπειρία στον κλάδο
 • Η επαγγελματική εκπαίδευση που βασίζεται στη βιομηχανία σας δίνει πραγματικές δεξιότητες στο χώρο εργασίας
 • Εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας
 • Αυθεντικά περιβάλλοντα κατάρτισης σε κάθε πανεπιστημιούπολη (μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες που διοργανώνονται από φοιτητές και πλήρως λειτουργικές σουίτες επαφών για να αναφέρουμε μόνο μερικά)
 • Πιστοποιημένα από το NZQA προσόντα
 • Συνεργασίες στον κλάδο - είμαστε ο προτιμώμενος προμηθευτής κατάρτισης για πολλούς από τους κορυφαίους εργοδότες της NZ
 • Ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας
 • Ελεύθερη υποστήριξη της απασχόλησης μέσω της καριέρας του NZMA
 • Pathways για περαιτέρω μελέτη, τόσο στο NZMA και σε πανεπιστήμια στη Νέα Ζηλανδία και στο εξωτερικό

Οι σχολές μας

Όλα τα πανεπιστήμιά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με σκοπό-χτισμένο, κορυφή των γραμμών εγκαταστάσεις. Από τα μπαρ, τα καφέ και τις εμπορικές κουζίνες, μέχρι τα καταστήματα λιανικής πώλησης, τις ζωντανές σουίτες επαφών και τα εργαστήρια κατασκευής - τα ρεαλιστικά περιβάλλοντα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας σας θα σας κάνουν να είστε έτοιμοι για εργασία πιο γρήγορα.

Γενικές απαιτήσεις εισόδου.

Ηλικία: Η ελάχιστη ηλικία για τους σπουδαστές που σπουδάζουν στο NZMA είναι 17 *.

Προαπαιτούμενα: Ορισμένα προγράμματα έχουν συγκεκριμένες ακαδημαϊκές απαιτήσεις ή δεξιότητες. Συχνά αυτά μπορούν να επιτευχθούν με την ολοκλήρωση ενός προγράμματος χαμηλότερου επιπέδου. Ελέγξτε το NZMA .ac.nz για λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις απαιτήσεις εισόδου.

Αγγλική γλωσσική επάρκεια: Πρέπει να αποδείξετε ένα επίπεδο αγγλικής γλώσσας που πληροί τις απαιτήσεις του IELTS για το επίπεδο σπουδών σας. Υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να δείξετε το επίπεδο επάρκειας σας. Ο σύμβουλος εγγραφών σας θα σας βοηθήσει με αυτή τη διαδικασία. Κατά τη σκάλισμα, πρέπει να αποδείξετε ότι πληρείτε το επίπεδο IELTS ή ισοδύναμο του προγράμματος υψηλότερου επιπέδου που σκαρφαλώνετε σε *

* Ανατρέξτε στις ειδικές απαιτήσεις εισόδου.

Ειδικές απαιτήσεις εισόδου.

Πρόγραμμα Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Διαχείριση Φιλοξενίας (Επίπεδο 6)

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Επίπεδο 5 Νέας Ζηλανδίας Δίπλωμα στη Διοίκηση Φιλοξενίας.

Ηλικία: 17 Προϋποθέσεις: Ολοκληρώθηκε το αντίστοιχο έτος της Νέας Ζηλανδίας 12 ή / και ένα συμφωνηθέν ισοδύναμο. IELTS: Ακαδημαϊκό 6.0 (καμία ζώνη λιγότερο από 5.5)

Δίπλωμα στη Διοίκηση Τουρισμού και Ξενοδοχείων (Επίπεδο 7)

Ηλικία: 18 Προαπαιτούμενα: Σχετικά προσόντα, π.χ. Φιλοξενία (Επίπεδο 6), Ή σχετική εργασιακή εμπειρία (τουλάχιστον 1-2 χρόνια ως επιβλέπων σε ξενοδοχείο ή τουριστικό περιβάλλον). IELTS: Ακαδημαϊκό 6.0 (καμία ζώνη λιγότερο από 5.5)

Πιστοποιητικό Νέας Ζηλανδίας στον Τεχνικό Φαρμακευτικής (Επίπεδο 5)

Ηλικία: 18 Προαπαιτούμενα: Ακαδημαϊκό επίτευγμα 12-13 ετών ή συμπληρωματική τριτοβάθμια εκπαίδευση ή επίδειξη ισοδύναμων δεξιοτήτων και γνώσεων. IELTS: Ακαδημαϊκό 6 (καμία ζώνη λιγότερο από 5,5)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

NZMA

Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό αν στοχεύετε σε μια σταδιοδρομία στη διαχείριση της φιλοξενίας ή εάν έχετε ήδη εμπειρία πρώτης γραμμής φιλοξενίας και επιθυμείτε να πάρετε ... [+]

80 εβδομάδες

Αυτό το πρόγραμμα 80 εβδομάδων προσφέρεται στο NZMA της Ολυμπιακής Σχολής του NZMA στο Sylvia Park της NZMA .

Τι θα μάθω;

Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό αν στοχεύετε σε μια σταδιοδρομία στη διαχείριση της φιλοξενίας ή εάν έχετε ήδη εμπειρία πρώτης γραμμής φιλοξενίας και επιθυμείτε να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο και να προχωρήσετε στη διαχείριση.

Το περιεχόμενο του προγράμματος περιλαμβάνει:... [-]

Νέα Ζηλανδία Hamilton Auckland
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
80 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά