Nelson Marlborough Institute of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

NMIT Αρχική σελίδα από το NMIT NZ στο Vimeo.

Nelson Marlborough Institute of Technology είναι ένας υψηλής ποιότητας δημόσιος φορέας παροχής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εδρεύει στην κορυφή του νότιου νησιού στη Νέα Ζηλανδία.

Kia ora tatou

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το Nelson Marlborough Institute of Technology παρέχει υψηλού επιπέδου τριτοβάθμια εκπαίδευση για φοιτητές όπως εσείς. Το διεθνώς ταλαντούχο προσωπικό μας είναι απόλυτα αφοσιωμένο στο να σας προσφέρει τις πραγματικές ικανότητες και ένα αναγνωρισμένο προσόν για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία που σας αξίζει.

Ξέρω ότι θα βρεις αυτό το μέλλον εδώ, στο NMIT.

Liam Sloan, Διευθύνων ΣύμβουλοςSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Η ιστορία μας

Tā mātou kōrero tuku iho

Για πάνω από 110 χρόνια, το NMIT παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση στην κορυφή του Νότου. Έχουμε την προέλευσή μας στη Τεχνική Σχολή Nelson, η οποία άνοιξε στην οδό Hardy, Nelson το 1905.

Τεχνική Σχολή Nelson Ανοίγει

Η τεχνική σχολή Nelson (ο πρόδρομος του NMIT) ιδρύθηκε το 1904 και το κτίριο σχεδιάστηκε από τον Stead Ellis, εκπαιδευμένο αρχιτέκτονα και γραμματέα του Nelson Education Board. Οι πόρτες ανοίχτηκαν το 1905, αρχικά προσφέροντας μαθήματα μαγειρικής, μηχανικής, ξυλουργικής, εμπορίου, βιοτεχνίας, γραμματείας και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Το οικόπεδο στο οποίο στεγάζεται το κτίριο δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Nelson και η κατασκευή ήταν υπό τον John Scott Jnr με κόστος £ 1124. Το 1930, η Τεχνική Σχολή συγχωνεύθηκε με το κολλέγιο Nelson με πολλά μαθήματα χόμπι με μερική απασχόληση και λίγα επαγγελματικά μαθήματα που προσφέρονται. Το Nelson Polytechnic έγινε επισήμως τεχνικό ίδρυμα το 1971.

Υποστήριξη των βασικών βιομηχανιών της περιφέρειας

Από την αρχή, θεωρήθηκε ότι το μέλλον του ινστιτούτου βρισκόταν με τις βασικές βιομηχανίες της περιοχής. Με την πάροδο των ετών έχουν ξεκινήσει νέα προγράμματα, αλλά η εστίασή μας πάντα παρέμεινε στην παροχή κατάρτισης για την υποστήριξη βασικών τοπικών βιομηχανιών και υπηρεσιών.

Ένας χρόνος επέκτασης

Η δεκαετία του '80 και του '90 είδε τη Nelson Polytechnic να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στους Tasman και Marlborough. Το 1985, το Nelson Polytechnic και το Blenheim Borough Council μίσθωσαν γη στην οδό Budge, το Blenheim από τον τοπικό καλλιεργητή φυτών Ralph Ballinger και το κηπευτικό κέντρο Ballinger των 300.000 δολαρίων άνοιξαν το επόμενο έτος. Αυτό αργότερα έγινε η πανεπιστημιούπολη Marlborough η οποία επεκτάθηκε σε όλη τη δεκαετία του 1990 / αρχές της δεκαετίας του 2000 με την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σε τομείς όπως η αμπελοκαλλιέργεια και το κρασί και η αεροναυπηγική. Ο Nelson Polytechnic άνοιξε επίσης νέες πανεπιστημιουπόλεις στο Richmond (1988) και στο Motueka (1989). Το 1992, ξεκινήσαμε να προσφέρουμε εκπαίδευση για το πτυχίο για πρώτη φορά, με την εισαγωγή του Bachelor of Commerce. Το 1995, η πανεπιστημιούπολη του Ρίτσμοντ μεταφέρθηκε από το Salisbury Road σε ένα νέο χώρο 4,5 εκταρίων στην οδό Lower Queen Street με προγράμματα εστιασμένα στην κηπουρική, τη δασοκομία και άλλες πρωτογενείς βιομηχανίες. Η πανεπιστημιούπολη Motueka έκλεισε το 1993, με μερικά προγράμματα να μεταφέρονται σε Richmond ή Nelson.

Ο Nelson Polytechnic γίνεται Nelson Marlborough Institute of Technology

Το 2000, άλλαξαμε το όνομά μας από το Nelson Polytechnic στο Nelson Marlborough Institute of Technology , για να αντικατοπτρίσουμε καλύτερα την ευρύτερη περιφερειακή μας εστίαση. Στο τέλος του 2006, όλα τα προγράμματα που διοργανώθηκαν στην πανεπιστημιούπολη του Richmond μεταφέρθηκαν πίσω στο Nelson και η πανεπιστημιούπολη του Richmond μισθώθηκε σε έναν άλλο φορέα κατάρτισης, το Update Skills, το οποίο συνέχισε να τρέχει προγράμματα κατάρτισης από το site.

Διεθνής Εκπαίδευση

Από τα μέσα της δεκαετίας του '90, έχουμε προσελκύσει σημαντικό αριθμό διεθνών φοιτητών. Επίσης, δημιουργήσαμε συνεργασίες με αμιγώς οργανισμούς στην Αμερική, τη Βραζιλία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Μεξικό, τις Κάτω Χώρες, τη Νορβηγία, την Ισπανία και τη Σουηδία.

NMIT Σήμερα

Σήμερα, η παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην κορυφή του Νότου συνεχίζεται. Είμαστε ο μεγαλύτερος φορέας παροχής εκπαίδευσης και κατάρτισης της περιοχής Nelson-Marlborough, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην περιφερειακή οικονομία. Προσφέρουμε πάνω από 100 προσόντα από πιστοποιητικά μέχρι μεταπτυχιακά και έχουμε αναπτύξει ειδικότητες σε τομείς όπως η υδατοκαλλιέργεια, η ναυτιλία / θαλάσσια, η αμπελουργία

Ένα εξαιρετικό NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Οι στρατηγικοί μας στόχοι

Βρισκόμαστε εκπαιδευτικά

Οι διατρήσεις NMIT υπερβαίνουν το βάρος του.

Διεθνώς αναγνωρισμένη, είμαστε εκπαιδευτικοί στο νοσοκομείο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Νέας Ζηλανδίας. ένας πάροχος NZQA Κατηγορίας 1 στο κορυφαίο 25% των Ινστιτούτων Τεχνολογίας και Πολυτεχνικών για τα ποσοστά ολοκλήρωσης μαθημάτων και προσόντων - μια θέση που είμαστε περήφανοι.

Βοηθάμε τους ανθρώπους να προχωρήσουν από ένα επίπεδο προσόντων στο επόμενο, αφαιρώντας τα εμπόδια που μπορεί να είναι στο δρόμο τους. Οι μαθητές κάνουν καλά εδώ, επειδή εστιάζουν στην "επίτευξη από όλους".

Γνωρίζοντας ότι η τελειότητα είναι ένα ταξίδι, ακούμε ενεργά να κάνουμε την εμπειρία του NMIT καλύτερη.

Εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες

Οι πόρτες είναι ανοιχτές για αποφοίτους NMIT.

Με τις εισροές από τη βιομηχανία και ένα δάχτυλο στον παγκόσμιο παλμό, τα γυαλιστερά μας προγράμματα διδάσκουν τι χρειάζεται για να κάνουν οι άνθρωποι καλά στο επιλεγμένο όνομά τους. Οι εργοδότες θέλουν τους μαθητές μας για τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας, επειδή όταν έχουν τελειώσει τα προσόντα τους, είναι έτοιμοι για εργασία.

Είμαστε αποτελεσματικοί και ευκίνητοι, κινούμαστε με τις εποχές για να ενισχύσουμε τους τομείς των προγραμμάτων μας, περήφανα φορώντας την ετικέτα "πάροχος επιλογής" για ορισμένους τομείς.

Ειδικότερα, με μεγάλη πιθανότητα να βρουν δουλειά μετά την αποφοίτησή τους, οι άνθρωποι αναζητούν τις ειδικότητες που υποστηρίζονται από τη βιομηχανία, όπως η υδατοκαλλιέργεια, η ναυτιλία, η αεροναυπηγική, η διατήρηση, η αμπελοκαλλιέργεια και η οινοποίηση.

Κίνητρα και έξυπνες ομάδες

Το NMIT είναι ένα φοβερό μέρος για να εργαστείς.

Οι καλύτεροι άνθρωποι επιλέγουν να εργαστούν στο NMIT. ηγέτες που είναι έξυπνοι και παρακινημένοι να αναζητήσουν ευκαιρίες και να επιλύσουν προβλήματα. τους ανθρώπους στους οποίους επενδύουμε και των οποίων οι επιτυχίες γίνονται ευρέως γνωστές.

Η μοναδική μας διαδικασία πρόσληψης περιλαμβάνει ανθρώπους από όλη την πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένων των μαθητευόμενων, βοηθώντας να δημιουργήσουμε μια ομάδα από καταξιωμένους δασκάλους της βιομηχανίας που παρέχουν ενημερωμένα προγράμματα σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Είμαστε αφοσιωμένοι και ευέλικτοι, ζώντας τις αξίες μας της Manaakitanga και της Pono.

Ενεργός συνεργασία

Το NMIT είναι πάντα ενεργός παίκτης ομάδας.

Η γνώση μας βοηθά να παραμείνουμε συναφείς με το τι αναζητούν οι μαθητές και τι χρειάζεται στο χώρο εργασίας. Κατανόηση της προσπάθειάς μας να προετοιμάζουμε αποφοίτους που είναι έτοιμοι για εργασία σε παγκόσμιο επίπεδο και εργαζόμενοι, άλλοι συνεργάζονται μαζί μας για να βελτιώσουν τα προγράμματά μας και να μας εμπλέξουν σε περιφερειακές πρωτοβουλίες.

Συνεργαζόμαστε με άλλα τεχνικά ινστιτούτα και πολυτεχνικές, διδάσκοντας μερικά από τα προγράμματά τους και ανταλλάσσοντας γνώσεις και πόρους. Ομοίως, έχουμε ισχυρές σχέσεις με το NZQA και το TEC, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να βεβαιωθούμε ότι το καλύτερο είναι διαθέσιμο για τους εκπαιδευόμενους.

Χρηματοοικονομική ικανότητα

Το NMIT είναι ειδικευμένος οικονομικός διευθυντής.

Το να είσαι οικονομικά σεβαστό είναι καθοριστικό για τη φήμη μας, την ελκυστικότητα ως εργοδότη και την ικανότητά μας να επενδύουμε στους ανθρώπους, τις υποδομές, τις πανεπιστημιουπόλεις και την έρευνα και ανάπτυξη.

Το οικονομικό ταξίδι του NMIT είναι διαφανές - από τον αυστηρό καθορισμό του προϋπολογισμού σε τακτικές αναθεωρήσεις και επανεξέταση καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Με τα ισχυρά δεδομένα στα χέρια τους, τα τμήματα μας είναι υπεύθυνα για τη λήψη των σωστών αποφάσεων, την παρακολούθηση των δικών τους οικονομικών και για να δουν πώς ταιριάζουν στη μεγαλύτερη εικόνα.

Προσπαθούμε να επεκτείνουμε τις υπάρχουσες ροές εσόδων και να προσθέσουμε νέες. Ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι το Σχέδιο Διαχείρισης Κεφαλαίων (CAM), το οποίο εξετάζει πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τη γη μας για να επενδύσουμε στο μέλλον.

Προχωρώντας για το μέλλον

Το NMIT είναι καλά προετοιμασμένο για σήμερα και αύριο.

Καταλαβαίνουμε ποιος μπορεί να είναι ο μελλοντικός μαθητής και τι μπορεί να χρειαστεί. Ως εκ τούτου, είμαστε καλά εξοπλισμένοι με σύγχρονη τεχνολογία, αγκαλιάζοντας ψηφιακά εργαλεία που είναι ευέλικτα και χρήσιμα για την εργασία και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων.

Το Σχέδιο Διαχείρισης Κεφαλαίων Asset Management (CAM) μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τον φυσικό μας χώρο - πώς χρησιμοποιείται το ακίνητό μας τώρα και από ποιον και πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις πολλαπλών χρήσεων στο μέλλον. Υποστηρίζει τον οδικό μας χάρτη για τις πανεπιστημιουπόλεις στο Nelson και το Marlborough, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για τους μαθητές μας και για εμάς, ενώ μας συνδέει αποτελεσματικά με την πόλη και την πόλη.

Τοποθεσίες

Νέλσον

Address
Hardy Street,322
7010 Νέλσον, Νέλσον, Νέα Ζηλανδία

Richmond

Address
390 Lower Queen Street
7020 Richmond, Τασμάν, Νέα Ζηλανδία

Blenheim

Address
85 Budge Street
7240 Blenheim, Μάρλμπορο, Νέα Ζηλανδία

FAQ

Άλλη