Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Μελέτη στο The University of Waikato , Νέα Ζηλανδία. The University of Waikato είναι ένα σύγχρονο, καινοτόμο πανεπιστήμιο με τεράστιες φιλοδοξίες.

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές μελέτης με έμφαση στην απόδειξη της βιομηχανικής εμπειρίας μέσω πρακτικής άσκησης, πρακτικής άσκησης και μελέτης περιπτώσεων.

Το πανεπιστήμιο φιλοξενεί 12.500 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2.500 διεθνών φοιτητών από περισσότερες από 86 χώρες. Είμαστε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια της Νέας Ζηλανδίας, αποτελούμενα από οκτώ σχολές και σχολεία που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Η κύρια πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην πόλη Hamilton στο βόρειο νησί της Νέας Ζηλανδίας. Στην πανεπιστημιούπολη θα βρείτε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα και μια σειρά από υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, όπως το υπερσύγχρονο φοιτητικό κέντρο, τις εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και τις πολλές καφετέριες και εστιατόρια.

Στην Ταουράνγκα επεκτείνουμε τις εκπαιδευτικές προσφορές μας και έχουμε κατασκευάσει μια υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της Ταουράνγκα. Οι τάξεις άρχισαν στις αρχές του 2019. Η Ταουράνγκα προσφέρει έναν χαλαρό τρόπο ζωής σε παράκτιες περιοχές κοντά σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Νέας Ζηλανδίας. Η περιοχή έχει μια ευημερούσα οικονομία με το μεγαλύτερο λιμάνι εξαγωγής της Νέας Ζηλανδίας και τα κτηνοτροφικά φυτά και καρπούς ακτινιδιάς της Νέας Ζηλανδίας.

Πολλοί διεθνείς φοιτητές επιλέγουν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο για ένα ή δύο εξάμηνα σπουδών στο εξωτερικό και να μεταφέρουν τις ακαδημαϊκές μονάδες που έχουν κερδίσει στο Waikato προς το πτυχίο τους στο πανεπιστήμιο καταγωγής τους.

Στο The University of Waikato , οι φοιτητές αποκτούν μια ποιοτική εκπαίδευση που αναγνωρίζεται παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει μια μοναδική και πλήρη πανεπιστημιακή εμπειρία σε μια χώρα που είναι διάσημη για την καινοτόμο σκέψη και το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον. 35033_Hamilton_city.jpg

Αγκαλιάζοντας ταυτότητα Māori

The University of Waikato ξεχωρίζει από τα άλλα πανεπιστήμια επειδή αγκαλιάζει την ισχυρή του ταυτότητα και την κληρονομιά του Māori ως βασικά χαρακτηριστικά του διακριτικού χαρακτήρα του. Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην πατρίδα του λαού Waikato και του Kιngitanga (ο βασιλιάς Māori) και φτάνει μέχρι τις πολλές iwi (φυλές) του βόρειου νησιού. Στην πανεπιστημιούπολη, υπάρχουν εκδηλώσεις που σχετίζονται με το kaupapa Māori που πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους για τους σπουδαστές Māori και non-Māori. Όλοι οι ξένοι φοιτητές καλωσορίζονται στην πανεπιστημιούπολη σε ένα παπούτσι (καλωσορίσατε) στο Te Kohinga Mārama marae (τόπος συνάντησης) και θα αισθανθούν την επιρροή του πολιτισμού Māori από το λεπτό που βγαίνουν στην πανεπιστημιούπολη. 35031_computer_labs.jpg

Ποιότητα της εκπαίδευσης

Το ίδρυμά μας βρίσκεται με υπερηφάνεια στην παγκόσμια σκηνή της εκπαίδευσης, της έρευνας και της φοιτητικής εμπειρίας. Οι μαθητές μπορούν να είναι σίγουροι ότι ένα πτυχίο του Πανεπιστημίου Waikato θα τους δημιουργήσει για το πού πηγαίνει ο κόσμος.

 • Βαθμολογήθηκε 266 - QS Παγκόσμια Πανεπιστημιακή Κατάταξη 2020, μια βελτίωση 135 θέσεων σε έξι χρόνια
 • 72η στον κόσμο για την ποιότητα και τον αντίκτυπο της έρευνας - QS World University Ramkings 2012
 • Έντεκα θεματικές περιοχές που κατατάχθηκαν στα κορυφαία 300 στον κόσμο (QS World University Rankings κατά Θέμα 2019).

60234_2.png

Γιατί το Waikato είναι διαφορετικό

 • Τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων μας προσφέρουν στους μαθητές ευκαιρίες μάθησης one-on-one από τους βραβευμένους καθηγητές μας.
 • Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πρακτικές μάθησης και πρακτικής άσκησης σε όλα τα προγράμματα.
 • Έχουμε σχεδιάσει ειδικά προγράμματα μάστερ που μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις 12 μήνες πλήρους φοίτησης.
 • Οι μαθητές μπορούν να σπουδάσουν στην πανεπιστημιούπολη στο Hamilton ή το Tauranga και τα περισσότερα από τα προγράμματα μας είναι διαθέσιμα για να ξεκινήσουν τον Μάρτιο ή τον Ιούλιο κάθε έτους. Υπάρχουν επίσης συνοπτικά μαθήματα έξι εβδομάδων το Νοέμβριο και τον Ιανουάριο που μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να προχωρήσουν στις σπουδές τους.

35032_b117_hamilton-nightlife.jpgΓια περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση waikato.ac.nz ή στείλτε email στο international@waikato.ac.nz.

 • Ιδρύθηκε: 1964
 • Τοποθεσία: Χάμιλτον
 • Φοιτητικός πληθυσμός: 12.500
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βασικό Eτος

The University of Waikato

Το Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας στο Ίδρυμα Μελετών είναι διεθνής μας πρόγραμμα γεφύρωσης για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το λύκειο, αλλά δεν πληρούν τις ακαδημαϊκέ ... [+]

Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας στο Ίδρυμα Μελετών

Το Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας στο Ίδρυμα Μελετών είναι διεθνής μας πρόγραμμα γεφύρωσης για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το λύκειο, αλλά δεν πληρούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου για την έναρξη της μελέτης βαθμό.

Το Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας στο Ίδρυμα Μελετών (CAFS) προσφέρεται ως πρότυπο πρόγραμμα ενός έτους ή με επιταχυνόμενο πρόγραμμα πέντε μήνες για τα άτομα με υψηλότερο Αγγλικής Γλώσσας και / ή ακαδημαϊκές ικανότητες.... [-]

Νέα Ζηλανδία Hamilton
Μάρτιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 - 12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

The University of Waikato

Το Πιστοποιητικό επάρκειας της αγγλικής γλώσσας είναι ένα στοιχειώδες μάθημα γλώσσας για τους φοιτητές που δεν έχουν ανταποκριθεί στις γλωσσικές απαιτήσεις για τη μελέτη ... [+]

Πιστοποιητικό επάρκειας της Αγγλικής Γλώσσας

Το Πιστοποιητικό επάρκειας της αγγλικής γλώσσας είναι ένα στοιχειώδες μάθημα γλώσσας για τους φοιτητές που δεν έχουν ανταποκριθεί στις γλωσσικές απαιτήσεις για τη μελέτη του Πανεπιστημίου. Θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες στην ανάγνωση, τη γραφή και την ομιλία.

Το Πιστοποιητικό Επάρκειας της Αγγλικής Γλώσσας (CAEL) έχει τρία επίπεδα από το δημοτικό να προ-ενδιάμεσο, θα μπείτε στο πρόγραμμα σε ένα επίπεδο εξαρτάται από την τρέχουσα αγγλικό επίπεδο σας. Η επιτυχής ολοκλήρωση του επιπέδου 3 θα παρέχει την είσοδο στο Πιστοποιητικό Επάρκειας της Ακαδημαϊκής αγγλική γλώσσα.... [-]

Νέα Ζηλανδία Hamilton
Μάρτιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, Waikato, 3240 NZ
Social Media
Location address
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, Bay Of Plenty, 3142 NZ
Social Media