Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Regent Business School (RBS) συστάθηκε για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση για την εκπαίδευση διαχείρισης στη Νότια Αφρική. RBS έχει καταχωρηθεί ως ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (DHET) στη Νότια Αφρική. Επιπλέον, το Συμβούλιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση (CHE) έχει διαπιστεύσει προγράμματα RBS »συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας του Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Πτυχίο (ΜΒΑ). RBS έχει επίσης διάφορες άλλες αναγνωρίσεις από διάφορους φορείς. RBS προσφέρει μια σειρά από πιστοποιημένα προγράμματα από το υψηλότερο πιστοποιητικό για τα μεταπτυχιακά προσόντα. Η απόσταση RBS και υποστήριξε προγράμματα εκμάθησης παρέχει μια επαγγελματική εκπαιδευτικά προσόντα που θα εξοπλίσει τον απόφοιτο με πρακτικές γνώσεις των επιχειρήσεων να ενεργοποιήσετε την επιτυχία στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον εργασίας. RBS έχει επίγνωση της ανάγκης για τα προγράμματα της για να αντανακλούν κορυφαία διεθνή επιχειρηματική πρακτική. Μελέτη και υλική υποστήριξη περιλαμβάνουν περίπτωση προσομοίωση μελέτη των πραγματικών καταστάσεων των επιχειρήσεων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντανακλούν τις εξελίξεις κοπής άκρη της κατάστασης εργασιών και τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική πρακτική.

RBS είναι σταθερά προσηλωμένη στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δεξιοτήτων στη Νότια Αφρική, διασφαλίζοντας παράλληλα τους φοιτητές μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Γιατί να επιλέξετε REGENT Business School (RBS)

RBS έχει αναπτύξει μια σειρά από προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στα άτομα και τις οργανώσεις με τις αρμοδιότητες διαχείρισης και κρίσιμες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τεχνογνωσία της RBS έχει εξελιχθεί μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης που αναλαμβάνονται στην παροχή μιας σειράς από τοπικά και διεθνή προγράμματα των επιχειρήσεων και τη διαχείριση της εκπαίδευσης.

Ως εξειδικευμένη εκπαίδευση και πάροχος κατάρτισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με τη διαχείριση, RBS έχει την ικανότητα, τα συστήματα και τους πόρους για να παραδώσει μαθήματα με την ευελιξία των επιτόπου, οφσάιτ καθώς και web-based διδασκαλίας και της μάθησης. Είναι γνωστό ότι οι επιτυχημένες εταιρείες κάνουν συνειδητές προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ότι η εκπαίδευση του προσωπικού δεν θέτει σε κίνδυνο την παραγωγή και τις επιχειρήσεις του χρόνου. RBS παραδίδει μαθήματα που είναι ευέλικτα και υποστηρίζεται από μια σειρά βοηθητικών εγκαταστάσεων, δηλαδή τηλεφωνική υποστήριξη, πρόσωπο με πρόσωπο, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη web διαλέξεις και και εικονικές τάξεις. Αυτό τοποθετεί οργανισμούς στο προσκήνιο της ανταγωνιστικότητας που έχουν κατάρτιση του προσωπικού τους και ανυψώθηκε με ταυτόχρονη διατήρηση της βέλτιστης παραγωγικότητας ακόμα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

Regent Business School

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση (PG Dip άνθρωπος) είναι ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ενός χρόνου που επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους με σχετική εργασιακή εμπειρία ... [+]

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση (PG Dip άνθρωπος) είναι ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ενός χρόνου που επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους με σχετική εργασιακή εμπειρία και τα κατάλληλα προσόντα για την περαιτέρω ανάπτυξη λειτουργικών και ανακλαστικές ικανότητες τους στη διαχείριση, την ηγεσία και τη διοίκηση. Το πρόγραμμα στοχεύει να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη εννοιολογική κατανόηση, σύνθεση και κριτική εφαρμογή των εξειδικευμένων ποιοτικών και ποσοτικών ζητήματα στη διαχείριση.... [-]

Νότια Αφρική Durban Johannesburg
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Regent Business School

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία (PG Dip EML) είναι ενός έτους ... [+]

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία (PG Dip EML) είναι ένα μεταπτυχιακό προσόν ενός έτους που επιδιώκει να αναπτύξει την ικανότητα στη διαχείριση και την ηγεσία σε ένα πλαίσιο της εκπαιδευτικής διοίκησης. Το επίκεντρο του προγράμματος είναι να βελτιώσει την πρακτική της διαχείρισης και της ηγεσίας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές με φόντο την εκπαίδευση για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων και λειτουργικών ανακλαστικές ικανότητες στην διοίκηση της εκπαίδευσης. Προορίζεται για τους διευθυντές της εκπαίδευσης και εκείνες που φιλοδοξούν να καταλάβουν διευθυντικές θέσεις στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το πρόγραμμα εξετάζει θέματα όπως οι αρχές διαχείρισης, εκπαιδευτική διοίκηση, ηγεσία στον τομέα της εκπαίδευσης, της δημοσιονομικής διαχείρισης σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και τη χρήση της πληροφορικής στην εκπαίδευση.... [-]

Νότια Αφρική Durban Johannesburg
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά