Read the Official Description

Ζωντανή, πολυπολιτισμική και δυναμική, η Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ (UJ) μοιράζεται το ρυθμό και την ενέργεια της κοσμοπολίτικης Γιοχάνεσμπουργκ, την πόλη της οποίας το όνομα που φέρει. Περήφανα Νοτίου Αφρικής, το πανεπιστήμιο είναι ζωντανός κάτω στις αφρικανικές ρίζες του, και καλά προετοιμασμένοι για το ρόλο της στην ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ το ενδεχόμενο ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση ισχύει και για την ανάπτυξη της ηπείρου.

Η πρωτοφανής επιτυχία του Πανεπιστημίου είναι ένα που έχει εκπλήξει τους κριτικούς και κερδίσει τους σκεπτικιστές. Όντας ένα ίδρυμα που υπερηφανεύεται σε προσβάσιμες την υπεροχή της, μετά από μόλις 11 χρόνια UJ έχει καθιερωθεί ως θεσμός αριστείας παγκόσμιου κύρους και παγκόσμιας κλάσης ανάστημα.

Στα πρώτα πέντε χρόνια της ύπαρξής του, UJ διπλασίασε διαπιστευμένο παραγωγή της έρευνας και αύξησε τον αριθμό των διακεκριμένων Νότιας Αφρικής Καρέκλες Έρευνα από κανένα σε επτά. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα επιτεύχθηκε πολύ πιο μπροστά από το στόχο που τέθηκε για το 2015. Τα αποτελέσματα της έρευνας του 2010 ήταν το αποτέλεσμα της επιθυμίας UJ του, κατά τη διάρκεια της αρχικής περιόδου, για τη δημιουργία UJ ως ένα πανεπιστήμιο σε βάθος έρευνα εστιασμένη.

UJ είναι η πρώτη και μοναδική αφρικανική πανεπιστήμιο δεκτός στην αξιοσέβαστη κοινοπραξία 28 πανεπιστήμια έντασης έρευνας στον κόσμο, Universitas 21 - μια σημαντική ένδειξη της αυξανόμενης διεθνούς κύρους του UJ.

UJ υπερηφανεύεται παγκόσμιας κλάσης, διεθνώς αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα που βασίζονται στα προγράμματα σπουδών ενημερωθεί από τις εξελίξεις αιχμής τόσο στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Προγράμματα UJ του, μέσα σε εννέα σχολές του, έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για τον κόσμο της εργασίας και για την παγκόσμια ιθαγένεια. Το Πανεπιστήμιο έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις, δηλαδή το Ώκλαντ Πάρκο Bunting Οδική Πανεπιστημιούπολη? η πανεπιστημιούπολη του Ώκλαντ Πάρκο Kingsway? η Πανεπιστημιούπολη Doornfontein? και η πανεπιστημιούπολη του Σοβέτο.

Με βάση τις επιλογές των κόκκινο χαλί πρωτοετείς φοιτητές UJ - δηλαδή εκείνων με ένα APS σκοράρει ίση και μεγαλύτερη από 40 μονάδες - τα εμβληματικά προγράμματα περιλαμβάνουν: Λογιστική? Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά / Μηχανολόγων / Πολιτικών / Μηχανικών Μεταλλείων? LLB / BA Δίκαιο / BCom Δίκαιο? Μαθηματικά / Εφαρμοσμένα Μαθηματικά? IT / Επιστήμης Υπολογιστών? Φυσιολογία του Ανθρώπου? Οπτομετρίας? Οικονομικών? Ψυχολογία? και Εκπαίδευσης Καθηγητών.

Για να κάνετε τους στόχους της διδασκαλίας, της έρευνας και της καινοτομίας UJ είναι μια πραγματικότητα, UJ έχει, κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια, επένδυσε άνω των R2 δισεκατομμύρια στην αναβάθμιση και επέκταση των συνθηκών διαβίωσης και δυνατότητες μάθησης σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις της και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ασφαλή, μάθηση παγκόσμιας κλάσης και ερευνητικό περιβάλλον τόσο για το προσωπικό και τους φοιτητές.

UJ εισήγαγε επίσης συσκευές χειρός (ένα δισκίο ή φορητό υπολογιστή) σε πρωτοετείς αίθουσες το 2014, σε μια προσπάθεια να συνδέσει αυτά τα νεαρά μυαλά με τον κόσμο του ηλεκτρονικού γνώση που αναπτύσσονται μέσα, και να μετατρέψει την ικανότητά τους να συνεισφέρουν και να ανταγωνίζονται.

Απόφοιτος ποσοστό επιτυχίας UJ ανέρχεται σήμερα στο 83,4% και το συνολικό ετήσιο μεταπτυχιακό εξόδου είναι άνω των 11.400 φοιτητές. Το πρώτο έτος του Προγράμματος του Πανεπιστημίου Εμπειρία (ΦΥΕ), μια πρωτοβουλία που προσφέρει ακαδημαϊκή ενίσχυση των δεξιοτήτων, με έμφαση στους μαθητές καθοδήγησης συμφοιτητές, είναι ένα από τα προγράμματα υποστήριξης που βοηθούν να διευκολύνει τη μετάβαση από το σχολείο στην πανεπιστημίου. Σχεδόν 1.300 καθηγητές φοιτητής, που επιλέγονται από το επίπεδο του τρίτου έτους και πάνω, ενεργεί ως διεπαφή μεταξύ των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού. UJ εισήγαγε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους στο Πανεπιστήμιο κατοικίες και εγκριθεί off-campus εγκαταστάσεις στέγασης. Στο πλαίσιο του προγράμματος UJ της ακαδημαϊκής αριστείας, οι 250 σύμβουλοι φοιτητής που εξυπηρετούν 2.000 πρωτοετείς φοιτητές σε 25 κατοικίες.

Ξεχωριστά, επίσης, είναι ότι UJ, με περισσότερους από 49.500 φοιτητές? 2.300 διεθνείς φοιτητές? 6.700 μεταπτυχιακοί φοιτητές και φήμης ακαδημαϊκού προσωπικού, είναι ένας θεσμός με αξιοθαύμαστο ρυθμό αποφοίτησης. UJ είναι το σπίτι σε 133 ονομαστική τους ερευνητές, έξι εκ των οποίων είναι Α-rated, και έχει επτά προέδρους του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Επιπλέον, παράγει το μεγαλύτερο αριθμό των μαύρων λογιστές όλων των διαπιστευμένων κατοικιών πανεπιστήμια της χώρας.

Ενώ UJ επιδιώκει την παγκόσμια υπεροχή και το ανάστημα, το Πανεπιστήμιο σκοπεύει να ανταποκρίνεται σε εθνικό επίπεδο κατά τρόπο που μόνο UJ μπορεί. Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ των έξι κορυφαία πανεπιστήμια της Νότιας Αφρικής, μόνο UJ παρέχει με επιτυχία την πρόσβαση σε σχεδόν 2.000 πρωτοετείς φοιτητές οι οποίοι προέρχονται από τις φτωχότερες κοινότητες, παρέχοντάς τους, όπου απαιτείται, με συμπληρωματική χρηματοδότηση NSFAS, υποτροφίες και δύο υγιεινά γεύματα την ημέρα .

Στα επόμενα δέκα χρόνια, UJ έθεσε έξι στρατηγικούς στόχους, ήτοι:

Η παγκόσμια αριστεία στην έρευνα και την καινοτομία.
Παγκόσμια Αριστείας στη Διδασκαλία και Μάθηση.
Μια διεθνής Fit Προφίλ για Global Excellence και το ανάστημα.
Μια εξαιρετική φοιτητή εμπειρία.
Ενεργό Global Διαχείριση Φήμης, και
Ένα όργανο και άνθρωποι Fit for Global Excellence και το ανάστημα.

Όραση

Μια διεθνής πανεπιστήμιο της επιλογής, αγκυροβόλησε στην Αφρική, δυναμικά διαμόρφωση του μέλλοντος.

Αποστολή

Εμπνέει κοινότητα να μετατρέψει και να εξυπηρετήσει την ανθρωπότητα μέσω της καινοτομίας και της συνεργασίας επιδίωξη της γνώσης.

αξίες

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΗΘΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Διαμορφώνοντας το μέλλον

Σκέψη ανεξάρτητα
Αναπτύσσοντας μια κοσμοπολίτικη ταυτότητα
Παρουσιάζουν φιλοδοξία και το αυτοκίνητο
Η υιοθέτηση επιχειρηματικών προσεγγίσεων

Μαθαίνοντας από κοινού από την ποικιλομορφία μας

Κάνοντας σοφές αποφάσεις συλλογικά

Εμπλοκή ουσιαστικά με το ένα το άλλο
Εμφάνιση αμοιβαίο σεβασμό
οδηγώντας συμβουλευτικά

Ανάπτυξη βιώσιμο μέσω της δημιουργικής συνεισφοράς

Introspecting για την ανανέωση

Καινοτομία για το κοινό καλό
Κάνοντας θετική αλλαγή
Εκμεταλλευόμενοι παραβλέπεται ευκαιρίες

Αποθησαύριση ακαδημαϊκή ελευθερία

Αναζητώντας την ισορροπία στην αναζήτηση της γνώσης

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με θάρρος και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη
Ενεργώντας υπεύθυνα με το να είναι δίκαιη, συνεπή και διαφανή
Η συμμετοχή και βοηθώντας την κοινότητα (Ubuntu) *
  • Το Ubuntu είναι η ικανότητα να εκφράσουν τη συμπόνια, τη δικαιοσύνη, την αμοιβαιότητα, την αξιοπρέπεια, την αρμονία και την ανθρωπότητα προς το συμφέρον του κτιρίου, τη διατήρηση και την ενίσχυση της κοινότητας. Ubuntu μιλά για μας η διασύνδεση, η κοινή μας ανθρωπιά και την ευθύνη σε καθένα που ρέει από τη σύνδεση μας.
Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ανώτερο Δίπλωμα

University of Johannesburg

Ο σκοπός της Advance Diploma είναι να προετοιμάσει Διπλώματος ή National Diploma φοιτητές στον τομέα της αποτίμησης και της διαχείρισης ακινήτων. Θα προσφέρει επίσης μια ... [+]

Ο σκοπός της Advance Diploma είναι να προετοιμάσει Διπλώματος ή National Diploma φοιτητές στον τομέα της αποτίμησης και της διαχείρισης ακινήτων. Θα προσφέρει επίσης μια ευκαιρία για τους μαθητές να γίνουν επαγγελματίες εκτιμητές ιδιοκτησίας, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτήσεων του Συμβουλίου της Νότιας Αφρικής για το ακίνητο Εκτιμητών Επάγγελμα (SACPVP).

Είσοδος Απαιτήσεις

Οι απαιτήσεις εισόδου για το Advanced Diploma in Αποτίμηση και Διαχείριση Ακινήτων είναι ένα δίπλωμα ή Εθνικό Δίπλωμα με ειδίκευση στον τομέα της διαχείρισης περιουσίας ή ισοδύναμο και βαθμό 12 Μαθηματικά με ελάχιστη APS 4. Οι μαθητές με APS κάτω από το 4 για τα Μαθηματικά ή με βαθμό 12 Μαθηματική Παιδεία θα πρέπει να εξετάζεται μόνο μετά την ολοκλήρωση των Μαθηματικών για τους μαθητές Δίπλωμα ενότητα που προσφέρονται από τη Σχολή Θετικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ για όλα τα δεύτερο και τρίτο έτος οι σπουδαστές Δίπλωμα ενδιαφέρονται για την επιδίωξη περαιτέρω σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός της Advance Diploma είναι να διευρύνει και να εμβαθύνει τη γνώση, την κατανόηση, τη διορατικότητα και τις δεξιότητες με στόχο την περαιτέρω μάθηση στα Οικονομικά ... [+]

Ο σκοπός της Advance Diploma είναι να διευρύνει και να εμβαθύνει τη γνώση, την κατανόηση, τη διορατικότητα και τις δεξιότητες με στόχο την περαιτέρω μάθηση στα Οικονομικά. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το μαθητή για την αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους τα εργαλεία για την ορθή ερμηνεία και κατανόηση της οικονομίας σε μικροοικονομικό και μακροοικονομικό επίπεδο, μέσα σε ένα πλαίσιο του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του Advanced Diploma είναι να προετοιμάσει Διπλώματος ή National Diploma φοιτητές για περαιτέρω μάθηση στους τομείς της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Διοικητι ... [+]

Ο σκοπός του Advanced Diploma είναι να προετοιμάσει Διπλώματος ή National Diploma φοιτητές για περαιτέρω μάθηση στους τομείς της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Διοικητικής Λογιστικής.

Το πρόγραμμα θα προετοιμάσει το μαθητή για την αγορά εργασίας, επιτρέποντάς τους να εφαρμόζουν ολοκληρωμένη γνώση και προηγμένες δεξιότητες εννοιολογικής σκέψης για την επίλυση καινοτόμο σύνθετα προβλήματα στην οικονομική διαχείριση. ... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του Advanced Diploma in Financial Markets είναι να αναπτύξει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας των χρηματοπιστωτικών αγορών και των συναλλαγών. ... [+]

Ο σκοπός του Advanced Diploma in Financial Markets είναι να αναπτύξει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας των χρηματοπιστωτικών αγορών και των συναλλαγών. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για μια καριέρα στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει δέκα θεματικά πεδία που κυμαίνονται από Εισαγωγή στις χρηματοπιστωτικές αγορές να Θεωρία Εταιρικές γιορτές προς Διαπραγμάτευση στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις συναλλαγές της χρηματοπιστωτικής αγοράς. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές τη δυνατότητα να συνθέσει τις αρχές της χρηματοπιστωτικής αγοράς και την εφαρμογή χρηματοοικονομικών μέσων με επαγγελματικό τρόπο. Βασικές γνώσεις των παγκόσμιων επενδύσεων που σχετίζονται με τον κλάδο των χρηματοπιστωτικών αγορών θα αποκτηθεί επιτρέπει στον μαθητή που πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστεί στο σημερινό κόσμο του επαγγελματικού κλάδου των χρηματοπιστωτικών αγορών. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση αρμοδιότητα, την ακεραιότητα, και την εφαρμογή της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η επιτυχής φοιτητής θα αποκτήσει μια σφαιρική και της Νότιας Αφρικής προοπτική της χρηματοπιστωτικής αγοράς και μια σε βάθος κατανόηση της αγοράς η οποία θα τους παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την απασχόληση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του Advanced Diploma στο Λιανεμπόριο είναι να αναπτύξει τις εφαρμόζεται και πρακτικές ικανότητες του μεταπτυχιακού στην απόκτηση, την κατανόηση και την εφαρμογή ... [+]

Ο σκοπός του Advanced Diploma στο Λιανεμπόριο είναι να αναπτύξει τις εφαρμόζεται και πρακτικές ικανότητες του μεταπτυχιακού στην απόκτηση, την κατανόηση και την εφαρμογή των αρχών του λιανικού εμπορίου. Παρέχει ένα εντατικό, εστιασμένη και εφαρμόζονται εξειδίκευση στον τομέα της Λιανικής για να εξασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοι έχουν μια βαθιά και συστηματική κατανόηση της τρέχουσας σκέψης, πρακτική, θεωρία και μεθοδολογία στον τομέα της λιανικής.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του Advanced Diploma είναι να προετοιμάσει το μαθητή για περαιτέρω μάθηση στους τομείς της Λογιστικής, Ελεγκτικής και Φορολογίας. Το πρόγραμμα θα προετοιμάσει ε ... [+]

Ο σκοπός του Advanced Diploma είναι να προετοιμάσει το μαθητή για περαιτέρω μάθηση στους τομείς της Λογιστικής, Ελεγκτικής και Φορολογίας. Το πρόγραμμα θα προετοιμάσει επίσης το μαθητή για την αγορά εργασίας, επιτρέποντας ένα μαθητή να εφαρμόσει ολοκληρωμένη γνώση και την προηγμένη εννοιολογικές δεξιότητες σκέψης σε σύνθετα προβλήματα στη Λογιστική, Ελεγκτική και τη φορολογία.

Είσοδος Απαιτήσεις ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αναπτύξουν λύσεις λογισμικού για την επίλυση των προβλημάτων των επιχει ... [+]

Ο σκοπός αυτού του προσόν είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αναπτύξουν λύσεις λογισμικού για την επίλυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες. Παράγει το διπλωμάτη με τις θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες που να εφαρμόζουν τις τελευταίες τεχνολογίες και τα εργαλεία κατά την ανάπτυξη μια βέλτιστη λύση λογισμικού για μια επιχείρηση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα

University of Johannesburg

... [+]

Αποτελέσματα Συμπεριφοράς και εμφάνισης γνώση και την εφαρμογή των αρχών του έργου και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την ποιότητα και τη βελτίωση της παραγωγικότητας. [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει τον τίτλο αυτό θα είναι αρμόδιο για την υποστήριξη των εποπτικών αρχών, διευθυντές και επιθεωρητές ποσότητα. ... [+]

Αυτή είναι μια ευρεία βάση τα προσόντα που προορίζεται για την προετοιμασία διπλωμάτες για τις εποπτικές και μεσαίο επίπεδο διαχείρισης της απασχόλησης στον κλάδο των κατασκευών και για την τεχνική υποστήριξη και το επίπεδο στην ποσότητα τοπογράφηση επάγγελμα.

Ένα Εθνικό Δίπλωμα στον σχετικό τομέα της μελέτης θα δοθούν στους υποψηφίους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των θεωρητικών και βιωματικών απαιτήσεις μάθησης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Βιωματική Μάθηση έκθεση γραφής ... [+]

Βιωματική Μάθηση

έκθεση γραφής [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

Συνιστώμενη θέμα: Τεχνικό Σχέδιο. Οι φοιτητές που έχουν περάσει κατάλληλα προγράμματα πρόσβασης μπορεί να εξαιρούνται από τις ελάχιστες απαιτήσεις. [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

εκβάσεις επίπεδο εξόδου: Ο φοιτητής που πληρούν τις προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να:

Οι φοιτητές που έχουν περάσει κατάλληλα προγράμματα πρόσβασης μπορεί να εξαιρούνται από τις ελάχιστες απαιτήσεις. [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

Σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν την παραγωγή των απαιτούμενων προϊόντων. Χρησιμοποιήστε το κατά την εφαρμογή των μεθόδων μηχανικής, τις δεξιότητες και τα εργαλεία. Οι φοιτητές που έχουν περάσει κατάλληλα προγράμματα πρόσβασης μπορεί να εξαιρούνται από τις ελάχιστες απαιτήσεις.

Μια συγκεκριμένη περίοδο της βιωματικής μάθησης, δεν θα αναγνωρίζονται εάν φοιτητής είναι εγγεγραμμένος για τρεις ή περισσότερες μονάδες ταυτόχρονα.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αποτελέσματα Επικοινωνούν, να αναπτύσσουν, να διατηρούν και να εφαρμόζουν συστήματα λογισμικού. Αναπτύσσουν, εφαρμόζουν και να διατηρούν συστήματα υλικού στο υπολογισ ... [+]

Αποτελέσματα Επικοινωνούν, να αναπτύσσουν, να διατηρούν και να εφαρμόζουν συστήματα λογισμικού. Αναπτύσσουν, εφαρμόζουν και να διατηρούν συστήματα υλικού στο υπολογιστικό περιβάλλον. Εφαρμόζουν και να διατηρούν το υλικό του δικτύου και τα λειτουργικά συστήματα. Περιγράψουν και να εφαρμόσουν τις θεωρητικές αρχές που υποστηρίζουν το υπολογιστικό περιβάλλον Προϋποθέσεις Εισαγωγής και Κριτήρια Επιλογής ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Τα προσόντα θα απονέμεται σε ένα μαθητή ο οποίος έχει προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία, προς ικανοποίηση των αξιολογητών ότι η δεδηλωμένη αρμοδιότητα, όπως αναφέρεται λεπ ... [+]

Αποτελέσματα [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

Αυτό το προσόν που προορίζονται για τους τεχνικούς του σχεδιασμού που εργάζονται στην κυβέρνηση και το μη κυβερνητικό τομέα.

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι μαθητές οι οποίοι έχουν ένα Δίπλωμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελεί εξειδικευμένες δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων? παράγουν μέ ... [+]

Οι μαθητές οι οποίοι έχουν ένα δίπλωμα / Επέκταση Δίπλωμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας θα πρέπει να είναι σε θέση να:

Εκτελούν εξειδικευμένες δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων. Παράγουν μέσα επικοινωνίας για το πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων. Χρησιμοποιήστε τη θεωρία στην διαμορφώνουν το ευρύτερο πλαίσιο μέσα στο οποίο ένας δημοσίων σχέσεων λειτουργίες επαγγελματία. Χρησιμοποιήστε διοίκηση και ηγετικές ικανότητες ως δημοσίων σχέσεων επαγγελματίες. Πρόγραμμα σπουδών για Δίπλωμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Η επιτυχής φοιτητή επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών θα έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, τεχνικές και προσωπικές δεξιότητες σε επιχειρησιακό και εποπτικό επίπεδο εντός του κλά ... [+]

Η επιτυχής φοιτητή επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών θα έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, τεχνικές και προσωπικές δεξιότητες σε επιχειρησιακό και εποπτικό επίπεδο εντός του κλάδου τροφίμων και ποτών στη Νότια Αφρική ή διεθνώς.

Οι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν σε μονάδες τροφίμων και ποτών, των ιδιωτικών και εκτελεστικό catering, το μάρκετινγκ και τις προσφορές, κατάρτισης ή σε τομείς των τροφίμων και ποτών εντός του κλάδου.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο μαθητής την απόκτηση αυτής της πιστοποίησης θα αποδεικνύουν ικανότητα στην ανάλυση και την εφαρμογή των αρχών του συστήματος της μόδας, από την παραγωγή έως την κατανάλ ... [+]

Ο μαθητής την απόκτηση αυτής της πιστοποίησης θα αποδεικνύουν ικανότητα στην ανάλυση και την εφαρμογή των αρχών του συστήματος της μόδας, από την παραγωγή έως την κατανάλωση, ώστε να μ απαιτήσεις της αγοράς ΕΕΤ.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο για να παράγει αποτελέσματα αποδεικνύεται από την ικανότητα του μαθητή να:

Αναπτύξει και να εφαρμόσει μια στρατηγική παραγωγής που αντανακλά την έρευνα αγοράς, την ανάπτυξη του σχεδιασμού, branding, marketing, merchandising και τη διανομή μιας σειράς προϊόντων που ικανοποιεί τις ανάγκες προσδιορισμένης αγοράς στόχου της μόδας. Εφαρμόστε προηγμένη εφαρμογή της κλωστοϋφαντουργίας, χειρωνακτικές δεξιότητες και την τεχνολογία των υπολογιστών (CAD / CAM) στις διαδικασίες παραγωγής της ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων μόδας. Ανάπτυξη τεχνικών πακέτων που αναλύουν, να λύσει και να επικοινωνούν τα προβλήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη τεχνικών προϊόντων και τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μόδας. Εφαρμογή των επιχειρήσεων, του προσωπικού και των αρχών διαχείρισης των εργασιών για τη βελτίωση της ποιότητας, της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας που σχετίζονται με την κατασκευή της μόδας. Διεξαγωγή βασικής έρευνας σε μια επιλεγμένη εξειδικευμένο τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας της μόδας: την ανάπτυξη τεχνικών προϊόντων? τεχνολογία της κλωστοϋφαντουργίας και της εφαρμογής? την παραγωγή και την ποιότητα των συστημάτων? μάρκετινγκ και branding? υλικό και την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων? και την έγκριση και την κατανάλωση των ειδών μόδας. opportunaties καριέρα ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών προσφέρει το Diploma in Architecture, η οποία έχει άνευ όρων την επικύρωση από το αρχιτεκτονικό επάγγελμα (SACAP) και του Συνδέσμου για τη ... [+]

Τα αρχιτεκτονικά επαγγελματίες που εμπλέκονται στη διαμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος. Οι προσπάθειές τους είναι εμφανής παντού, από την απλή κατασκευή ενός χαμηλού κόστους στέγασης σχέδιο για την εκλεπτυσμένη ανέγερση ουρανοξυστών. Τα αρχιτεκτονικά επαγγελματίες που απασχολούνται στο σχεδιασμό, την τεχνολογική ανάλυση και διαχείριση των κατασκευαστικών έργων.

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών προσφέρει το Diploma in Architecture, η οποία έχει άνευ όρων την επικύρωση από το αρχιτεκτονικό επάγγελμα (SACAP) και του Συνδέσμου για την Αρχιτεκτονική (CAA). ... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι η παροχή λογιστικής γνώσεων και δεξιοτήτων για την εξασφάλιση επάρκειας κατά την εκτέλεση καθηκόντων υποβολής εκθέσεων, καθιστώντ ... [+]

Ο σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι η παροχή λογιστικής γνώσεων και δεξιοτήτων για την εξασφάλιση επάρκειας κατά την εκτέλεση καθηκόντων υποβολής εκθέσεων, καθιστώντας τη φορολόγηση των υπηρεσιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης σε επίπεδο τεχνικό λογιστικής, και να μετατρέψει αυτό το ενσωματωμένων γνώσεων, σχεδόν σε ένα πρόγραμμα λογισμικού λογιστικής.

Πιθανή Καριέρα Λογιστική Τεχνικός Λογιστής Κόστος Λογιστής Προϋποθέσεις Εισαγωγής ελάχιστη APS 20 με τα Μαθηματικά 22 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 3 Μαθηματικά: 3 Μαθηματική Παιδεία: 5 ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Witn ένα Δίπλωμα Επιχειρήσεων Πληροφορικής, επαγγελματιών των δώσει λύσεις σε προβλήματα των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής της τεχνολογίας και των τεχνικών που βασίζοντ ... [+]

Witn ένα Δίπλωμα Επιχειρήσεων Πληροφορικής, επαγγελματιών των δώσει λύσεις σε προβλήματα των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής της τεχνολογίας και των τεχνικών που βασίζονται σε υπολογιστή.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 6 (70% +)

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το πρόγραμμα δίπλωμα ενσωματώνει Κοσμήματα πρακτική που περιλαμβάνει κοσμήματα σχεδιασμό, την κατάρτιση και τεχνικές κατασκευής. Άλλοι βασικοί τομείς της μελέτης περιλαμβ ... [+]

Το Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ (UJ) βρίσκεται στη μητρόπολη του Γιοχάνεσμπουργκ και είναι μία από τις δυναμικές κόμβους Κοσμήματα της Νότιας Αφρικής. Η κατάσταση των εγκαταστάσεων τέχνης σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του προσωπικού διαλέξεις κάνει το Τμήμα UJ του Σχεδίου Κοσμήματος μια πρεμιέρα ρύθμιση για να μελετήσει για μια καριέρα στη βιομηχανία κοσμημάτων. Σκοπός του τμήματος είναι να καλλιεργήσει την ευρεία βάση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με κοσμήματα επιχειρηματικότητα. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια σειρά από αρμοδιότητες που τους επιτρέπει να επιτύχουν την πλήρη δημιουργικό δυναμικό τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Με ένα Εκτεταμένη Γενική National Diploma μπορείτε να έχετε ευκαιρίες διαχείρισης σε διάφορες βιομηχανίες για την πρώτη ή / και μεσαίο επίπεδο της διαχείρισης, Διευθυντής ... [+]

δυνατότητες διαχείρισης σε διάφορες βιομηχανίες για την πρώτη ή / και μεσαίο επίπεδο της διαχείρισης, Διευθυντής Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων Διευθυντής, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων, Διευθυντής Υποκαταστήματος, Γενικός Διευθυντής, Αλλαγή Συντονιστής, Σύμβουλος Διοίκησης, Επιχειρηματίας, Business Innovator

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 25 με Μαθηματικά Ή 28 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 6 (70% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Η ειδική εκπαιδευόμενος θα είναι τεχνικά αρμόδιο για την αποτελεσματική και ασφαλή διαχείριση της διαδικασίας και το ανθρώπινο δυναμικό όλων των δραστηριοτήτων εξόρυξης σ ... [+]

Το Τμήμα διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει τους φοιτητές για το πρόγραμμα αυτό. Οι μαθητές καλούνται να εξασφαλίσουν ένα ρεκόρ για την υγεία 100%, όπως απαιτείται για την απασχόληση και την βιωματική μάθηση σε ορυχεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ανατρέξτε στο Τμήμα κανονισμό EB3 για τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισαγωγής για το Πιστοποιητικό Senior (μέχρι το 2008) και το Εθνικό Πιστοποιητικό Senior (από το 2009). ... [+]

Ανατρέξτε στο Τμήμα κανονισμό EB3 για τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισαγωγής για το Πιστοποιητικό Senior (μέχρι το 2008) και το Εθνικό Πιστοποιητικό Senior (από το 2009). Ν4 Πιστοποιητικό με ελάχιστο πέρασμα του 70% στα Μαθηματικά και Μηχανική Επιστήμη, και ένα πέρασμα σε δύο γλώσσες. Οι φοιτητές που έχουν περάσει κατάλληλα προγράμματα πρόσβασης μπορεί να εξαιρούνται από τις ελάχιστες απα... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

Επικοινωνούν αποτελεσματικά μέσω εκθέσεων, παρουσιάσεων, προδιαγραφές, σχέδια και πρότυπα. [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Επέκταση Εθνικού στη Διοίκηση απόφοιτος μπορεί να εργαστεί ως επόπτης, Διευθυντής πρώτης γραμμής, Ανώτερος / Μέση Διευθυντής, Διευθυντής Εταιρικής ... [+]

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Επέκταση Εθνικού στη Διοίκηση απόφοιτος μπορεί να εργαστεί ως επόπτης, Διευθυντής πρώτης γραμμής, Ανώτερος / Μέση Διευθυντής, Διευθυντής Εταιρικής ρύθμιση, Διευθυντής της δική τους επιχείρηση, Διευθυντής Υποκαταστήματος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) Επέκταση Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 19 με Μαθηματικά Ή 21 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Εκτεταμένη Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων μπορείτε να εργαστείτε ως επιχειρηματίας, ξεκινήσετε και να εκτελέσετε τη δική σας επιχ ... [+]

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Εκτεταμένη Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων μπορείτε να εργαστείτε ως επιχειρηματίας, ξεκινήσετε και να εκτελέσετε τη δική σας επιχείρηση, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, διαχειρίζεται μια μικρή / μεσαία επιχείρηση, ή κοινωνική επιχειρηματίας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) Επέκταση Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 19 με Μαθηματικά Ή 21 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Εκτεταμένη Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων απόφοιτοι Διαχείρισης μπορούν να εργαστούν ως επαγγελματίες διαχείρισης των ανθρώπινων πόρ ... [+]

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Εκτεταμένη Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων απόφοιτοι Διαχείρισης μπορούν να εργαστούν ως επαγγελματίες διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων που ασχολούνται με ζητήματα των εργαζομένων που σχετίζονται με τις οργανώσεις.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) Επέκταση Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Διευθυντές μεταφορά ασχοληθεί με μια ποικιλία από προβλήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές στο εσωτερικό μιας επιχείρησης ή θεσμική επιχείρησης. ... [+]

Διευθυντές μεταφορά ασχοληθεί με μια ποικιλία από προβλήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές στο εσωτερικό μιας επιχείρησης ή θεσμική επιχείρησης.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) Επέκταση Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 19 με Μαθηματικά Ή 21 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Εκτεταμένη Εθνικό Δίπλωμα στα Logistics απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως διαχειριστές αγοράς που ασχολούνται με τα θέματα προμηθειών της λειτουργ ... [+]

Με ένα Εθνικό Δίπλωμα / Εκτεταμένη Εθνικό Δίπλωμα στα Logistics απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως διαχειριστές αγοράς που ασχολούνται με τα θέματα προμηθειών της λειτουργίας μιας επιχείρησης, ως διαχειριστές της αποθήκης και περισσότερο.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) Επέκταση Προϋποθέσεις Εισαγωγής National Diploma Ελάχιστη APS: 19 με Μαθηματικά Ή 21 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αθλητικές διοικήσεως, Εγκαταστάσεις Διευθυντής, επαγγελματίας προπονητής, Fitness Trainer, αθλητικά έμπορος, Διευθυντής Χορηγίες, Διευθυντής Εκδηλώσεις και έρευνα Ιατροί ... [+]

Καριέρα

Αθλητικές διοικήσεως, Εγκαταστάσεις Διευθυντής, επαγγελματίας προπονητής, Fitness Trainer, αθλητικά έμπορος, Διευθυντής Χορηγίες, Διευθυντής Εκδηλώσεις και έρευνα Ιατροί έμπορος, τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και τον έλεγχο πιθανών περιβαλλοντικών κινδύνων για την υγεία.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 18 Μαθηματικά Ή 19 με Μαθηματική Παιδεία Γλώσσα διδασκαλίας και Learning- Αγγλικά: 3 (40% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 1: 3 (40% +) Πρόσθετες Θέμα 2: 3 (40% +) Πρόσθετες Θέμα 3: 3 (40% +) Πρόσθετες Θέμα 4: 3 (40% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Τουρισμού προετοιμάζει τον απόφοιτο με τις επιχειρησιακές και διαχειριστικές πτυχές για να εργαστούν σε μια ποικιλία διαφορετικών τομέων πο ... [+]

Το Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Τουρισμού προετοιμάζει τον απόφοιτο με τις επιχειρησιακές και διαχειριστικές πτυχές για να εργαστούν σε μια ποικιλία διαφορετικών τομέων που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +)

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Φιλοξενίας προετοιμάζει τον απόφοιτο με τις επιχειρησιακές και διαχειριστικές πτυχές, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις μεγάλες ... [+]

Το Εθνικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Φιλοξενίας προετοιμάζει τον απόφοιτο με τις επιχειρησιακές και διαχειριστικές πτυχές, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα των επιχειρήσεων στον κλάδο της φιλοξενίας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Ζωολογία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Ζωολογία. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Ζωολογία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Ζωολογία. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που ισχύουν στη βιομηχανία Ζωολογίας. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

Αποτελέσματα [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Η παιδαγωγική προσέγγιση που χρησιμοποιείται είναι η μάθηση μέσω της ενεργού εμπλοκής με θέματα και κάνουν οι μαθητές επίγνωση των πολιτικών ευθυνών τους ως πολίτες σε σχ ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στον πολίτη είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στην ιθαγένεια. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που ισχύουν για τον κλάδο της επιστήμης. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στην Τεχνολογία Τροφίμων είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στην Τεχνολογία ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στην Τεχνολογία Τροφίμων είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στην Τεχνολογία Τροφίμων. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που εφαρμόζεται στον κλάδο Τεχνολογίας Τροφίμων. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Φυσική είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Φυσική. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Φυσική είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Φυσική. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που ισχύουν στη βιομηχανία Φυσικής. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι έμποροι καθορίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των καταναλωτών. ... [+]

Οι έμποροι καθορίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +)

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη βιοτεχνολογία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της βιοτεχν ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη βιοτεχνολογία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της βιοτεχνολογίας. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που ισχύουν στη βιομηχανία βιοτεχνολογίας. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Μια National Diploma στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Λιανικής σας προετοιμάζει για την εργασία στον κλάδο του λιανικού εμπορίου. ... [+]

Μια National Diploma στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Λιανικής σας προετοιμάζει για την εργασία στον κλάδο του λιανικού εμπορίου.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 22 με Μαθηματικά Ή 24 με Μαθηματική Παιδεία Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: 5 (60% +)

Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων της Σχολής για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν εγγυάται απαραίτητα την εισαγωγή στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να εφαρμοστούν ειδικά κριτήρια επιλογής και λόγω περιορισμών χώρου.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Στατιστική είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Στατιστική. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Στατιστική είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Στατιστική. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που ισχύουν στη βιομηχανία Στατιστικής. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στα Μαθηματικά είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στα Μαθηματικά. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στα Μαθηματικά είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στα Μαθηματικά. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που εφαρμόζεται στον κλάδο των Μαθηματικών. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Βιοχημεία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Βιοχημεία. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του National Diploma στη Βιοχημεία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες στη Βιοχημεία. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που ισχύουν στη βιομηχανία Βιοχημείας. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κεντρικός σκοπός του Εθνικού Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Χημεία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες σε Εφαρμοσμένης Χ ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Ο κεντρικός σκοπός του Εθνικού Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Χημεία είναι να αναπτύξει αποφοίτους που μπορούν να αποδείξουν εστιασμένη γνώσεις και δεξιότητες σε Εφαρμοσμένης Χημείας. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε κεντρική για τον εξοπλισμό τους φοιτητές με μια σε βάθος και εξειδικευμένη γνώση των γενικών αρχών και πρακτικές δεξιότητες που ισχύουν στη βιομηχανία Εφαρμοσμένης Χημείας. Ως μέρος της πτυχιακής μελέτης, και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς στο χώρο εργασίας / φορείς / οργανισμούς, φοιτητές εκτίθενται επίσης στο σχετικό κόσμο της εργασίας, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρία από την εφαρμογή της αποκτηθείσας γνώσης και πρακτικές δεξιότητες στο πλαίσιο χώρο εργασίας. Η διδασκαλία και η εμπειρία στο χώρο εργασίας επιτρέπει την επιτυχή μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά της σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης που αφορούν τις αναλυτικές εξειδίκευσή τους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

έρευνα των περιβαλλοντικών Επαγγελματίες Υγείας, τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και τον έλεγχο πιθανών περιβαλλοντικών κινδύνων για την υγεία. ... [+]

Σημείωση: Η εγγραφή των νέων φοιτητών δεν θα συμβεί για το πρόγραμμα Diploma εάν λαμβάνεται έγκριση για να προσφέρει το Πτυχίο Περιβαλλοντικής Υγείας το 2017.

Καριέρα

έρευνα των περιβαλλοντικών Επαγγελματίες Υγείας, τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και τον έλεγχο πιθανών περιβαλλοντικών κινδύνων για την υγεία.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής Ελάχιστη APS: 23 Γλώσσα διδασκαλίας και Learning- Αγγλικά: 4 (50% +) Μαθηματικά: 3 (40% +) Μαθηματική Παιδεία: Δεν έγινε δεκτό Φυσικές Επιστήμες: 4 (50% +) Επιστήμες της Ζωής: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 1: 4 (50% +) Πρόσθετες Θέμα 2: 4 (50% +) ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του Diploma in Υπηρεσίες Επιχειρήσεων Χρηματοοικονομικές είναι να αναπτύξει τις γνώσεις του μαθητή στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων ... [+]

Ο σκοπός του Diploma in Υπηρεσίες Επιχειρήσεων Χρηματοοικονομικές είναι να αναπτύξει τις γνώσεις του μαθητή στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων της. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για μια καριέρα στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με την ικανότητα να συνθέσουν τις αρχές λειτουργίες των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με επαγγελματικό τρόπο. Βασικές γνώσεις των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που σχετίζονται με τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα κερδίσει επιτρέπει στον μαθητή που πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστεί στο σημερινό κόσμο του επαγγελματικού κλάδου δραστηριότητες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση 5 αρμοδιότητα, την ακεραιότητα, και την εφαρμογή της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η επιτυχής φοιτητής θα αποκτήσει μια σφαιρική και της Νότιας Αφρικής προοπτική της χρηματοπιστωτικής αγοράς και μια σε βάθος κατανόηση του περιβάλλοντος που θα τους παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την απασχόληση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

University of Johannesburg

... [+]

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Επίπεδο NQF Διδασκαλία και Μάθηση: Διευθυντής Σχολή Διοίκησης Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ ... [+]

Επίπεδο NQF

Διδασκαλία και Μάθηση:

Διευθυντής

Σχολή Διοίκησης

Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σύντομη Μαθήματα Προγράμματος s που προσφέρονται από τη Σχολή Μηχανικής και το Δομημένο Περιβάλλον ... [+]

Τίτλος ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τιμή Προϋποθέσεις Εισαγωγής Επαφή Μηχανικών Επιστήμης των πολιτών (Εισαγωγή στην Τεχνολογία Σκυροδέματος) 3 τις μέρες R10000 Βαθμός 12. Αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης, θα πρέπει να βασίζεται στην εμπειρία των υποψηφίων σε συγκεκριμένες τεχνολογίες ή σχετικό τομέα για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 1 χρόνο Ο κ J Bester jannesb@uj.ac.za Μηχανικών Επιστήμης των πολιτ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σύντομη μαθήματα στην Επιστήμη ... [+]

Σύντομη μαθήματα στην Επιστήμη Τίτλος ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τιμή Προϋποθέσεις Εισαγωγής Στοιχεία επικοινωνίας Πιστοποιητικό στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο Διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος R20000 Βαθμός εμπειρία 12 2 χρόνια Βιομηχανίας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο science@uj.ac.za Υψηλότερη Πιστοποιητικό στην Πληροφορική 1 χρόνος πλήρους απασχόλησης (τουλάχιστον) 2 χρόνια με μερική απασχόλη... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σύντομη Μαθήματα στην Οικονομική και Δημοσιονομική Επιστημών ... [+]

Σύντομη Μαθήματα στην Οικονομική και Δημοσιονομική Επιστημών Τίτλος ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τιμή Προϋποθέσεις Εισαγωγής Επαφή Πρόγραμμα στη Λογιστική Εμπορική Φεβρουάριος-Νοέμβριος R15000 βαθμός 12 Διπλωματική θεώρηση συν την απαιτούμενη είσοδος πόντους (APS) APS - 18 (Μαθηματικά) ή 20 (Μαθηματική Παιδεία) Η κ Μ Vermaak / κ H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Οικονομικά Ανταγωνισμού 1 εβδομάδα σε ένα εξάμηνο ε... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σύντομη μαθήματα στις ανθρωπιστικές επιστήμες ... [+]

Τίτλος ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τιμή Εισδοχής Απαίτηση Επαφή Σύνθετη Σύγχρονη Ελληνική GRK 3001 (Advanced Σύγχρονη Ελληνική) 10 Μήνες R3000 Ενδιάμεσο Σύγχρονη Ελληνική Μαριλένα Τριανταφύλλου marilenap @ uj.ac.za Βασικές Βιβλική Εβραϊκή Κείμενα (βασική Βιβλική Εβραϊκή Κείμενα) 1 Εξάμηνο R3000 Βιβλική Εβραϊκή για αρχάριους Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Βασική Γλώσσες Αραβικά (Βασικές Spoken Αραβικά) 1 Εξάμηνο R3000 βαθμ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σύντομη Μαθήματα στη Διοίκηση ... [+]

Τίτλος ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τιμή Προϋποθέσεις Εισαγωγής Επαφή Διοίκηση Επιχειρήσεων (Advanced Certificate στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: Project Management) 1 χρόνος R34740 Υψηλότερη Πιστοποιητικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Project Management) Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Κέντρο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας (CSESE) (Asset-με βάση κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη) Τρεις διαδοχικές ημέρες. Ο πραγματι... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα

University of Johannesburg

... [+]

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με τις απαιτούμενες δεξιότητες και τις τεχνικές ικανότητες να απασχολούνται ως επαγγελματίες στους τομείς της λογιστικής, λογιστικού ελέγχου, Χρηματοοικονομική Διοίκηση και τη φορολογία.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

Στοιχεία επικοινωνίας:

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

... [+]

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για μια καριέρα στις Estate Planning. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τρεις θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από το σχεδιασμό estate, τη διαχείριση της περιουσίας και των τραστ και τη φορολόγηση των τραστ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ευρεία βάση του προγράμματος σπουδών για την προετοιμασία του μεταπτυχιακού φοιτητή για ένα ευρύ φάσμα οικονομικών που σχετίζονται με σπε ... [+]

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να ενισχύσει τη γνώση και την κατανόηση των μαθητών στα γνωστικά αντικείμενα των χρηματοπιστωτικών αγορών και Χρηματιστηριακές όπως ... [+]

Τελική απαιτήσεις εισαγωγής θα από καιρό σε καιρό να θέσει το Τμήμα. [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να αναπτύξει τις πνευματικές και πρακτικές δεξιότητες των φοιτητών στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των λογιστικών, τη διακυβέρνη ... [+]

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να αναπτύξει τις πνευματικές και πρακτικές δεξιότητες των φοιτητών στην ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των λογιστικών, τη διακυβέρνηση και τον έλεγχο και τις αρχές του εσωτερικού ελέγχου / φορολογία. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές για την εφαρμογή της λογιστικής, τη διακυβέρνηση και τις αρχές ελέγχου και εσωτερικού ελέγχου ή της φορολογίας στην πράξη. ... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

eduquiries@uj.ac.za email εστιάζοντας στη σχέση ανάμεσα στη θεωρία και την πρακτική και τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας ενημερώνει και εμπλουτίζει το άλλο επ ... [+]

eduquiries@uj.ac.za email

εστιάζοντας στη σχέση ανάμεσα στη θεωρία και την πρακτική και τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας ενημερώνει και εμπλουτίζει το άλλο επέκταση, την ενίσχυση και εμπέδωση των γνώσεων τους της διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις χώρες της Αφρικής πλαίσιο της Νότιας διευκολύνοντας την ικανότητά τους να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν ενημερωμένοι και να ανταποκρίνεται προγραμμάτων σπουδών και των σχετικών παιδαγωγική, συμπεριλαμβανομένων μάθηση με την τεχνολογία ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους ως εκπαιδευτικοί ερευνητές ... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχύσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις του μαθητή και την ανάπτυξη εφαρμοσμένης αρμοδιότητα στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των συ ... [+]

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχύσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις του μαθητή και την ανάπτυξη εφαρμοσμένης αρμοδιότητα στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των συστημάτων πληροφοριών ελεγκτικών διαδικασιών, αρχών και μεθόδων. Αναπτύσσει επίσης ότι η πνευματική ανεξαρτησία, την έρευνα και επαγγελματικές δεξιότητες του μαθητή. Τα προσόντα προετοιμάζει τους μαθητές να συμβάλει ουσιαστικά σε οργανισμούς πληροφορίες συστήματα λογιστικού ελέγχου, καθώς και την απόκτηση, αξιοποίηση και ανάπτυξη των συστημάτων και της τεχνολογίας των πληροφοριών.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Μερική παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό

University of Johannesburg

... [+]

Μαθαίνοντας εξειδίκευση υποστήριξης: Φυσική Αγωγή [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

University of Johannesburg

The Department of Quality and Operations Management at the University of Johannesburg, offers certificate courses to individuals who would like to upgrade their formal qu ... [+]

[-]
Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Μερική παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας μάρκετινγκ με την παρουσία εγκωμιαστικές το πρόγραμμά μας στο Marketing και Customer Centricity σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των εν ... [+]

Να βρείτε τον εαυτό σας σε μια θέση όπου πρέπει να κάνει το μάρκετινγκ για τη μονάδα ή τον οργανισμό σας, και πραγματικά χρειάζεται καλύτερη γνώση μάρκετινγκ; Η θέση σας αποκλείει το μακρύ ταξίδι για να αποκτήσουν ένα επαγγελματικό προσόν μάρκετινγκ και τη μελέτη με ένα μάτσο εγκαταλείπουν το σχολείο δεν πραγματικά έκκληση σε σας, είτε. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να γίνει επιτυχής έμπορος.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
February 2019
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media