Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ (UM) είναι το πιο διεθνές πανεπιστήμιο στις Κάτω Χώρες και με 16.861 μαθητές και 4.300 εργαζόμενους συνεχίζει να αναπτύσσεται. Το πανεπιστήμιο ξεχωρίζει για το καινοτόμο πρότυπο εκπαίδευσης, τον διεθνή χαρακτήρα και την πολυεπιστημονική προσέγγιση της έρευνας και της εκπαίδευσης.

Χάρη στα υψηλής ποιότητας προγράμματα έρευνας και μελέτης, καθώς και σε μια ισχυρή εστίαση στην κοινωνική δέσμευση, η UM έχει αποκτήσει γρήγορα μια σταθερή φήμη. Σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα νεαρά πανεπιστήμια στον κόσμο.

Δέκα λόγοι για να επιλέξετε το πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ

 1. Προσωπική προσέγγιση με την εκμάθηση βασισμένη σε προβλήματα
  Οι μαθητές του UM μαθαίνουν σε μικρές ομάδες διδασκαλίας, πράγμα που σημαίνει ότι συμμετέχετε ενεργά και αποκτάτε βασικές δεξιότητες για το μέλλον σας. Οι εκπαιδευτικοί σας γνωρίζουν συνήθως με βάση το όνομα και είναι πάντα προσβάσιμοι και προσιτοί.


 2. Μοναδικά προγράμματα
  Το UM προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων σπουδών που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού στην Ολλανδία. Παραδείγματα περιλαμβάνουν το πτυχίο στην ευρωπαϊκή δημόσια υγεία, το μάστερ στην εγκληματολογία, την εγκληματολογία και το δίκαιο και το μάστερ στην παγκόσμια υγεία.


 3. Το μεγαλύτερο διεθνές πανεπιστήμιο στις Κάτω Χώρες
  Τα περισσότερα από τα προγράμματα μας προσφέρονται επίσης στα αγγλικά και το 51% των φοιτητών μας και σχεδόν το 42% του προσωπικού προέρχονται από το εξωτερικό. Αυτό καθιστά το UM το πιο διεθνές πανεπιστήμιο στις Κάτω Χώρες.


 4. Ερευνα
  Η πολυεπιστημονική μας έρευνα, από τον αυξανόμενο ανθρώπινο ιστό μέχρι τη διερεύνηση ζητημάτων βιωσιμότητας, παρέχει ένα εύφορο έδαφος αναπαραγωγής που τροφοδοτεί την εκπαίδευσή μας. Οι ακαδημαϊκοί ασχολούνται έντονα με τη διδασκαλία και οι ενδιαφερόμενοι μαθητές έχουν μια σειρά επιλογών για να συμμετάσχουν στην έρευνα τους.


 5. Μεταξύ των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως
  Το UM είναι το πέμπτο καλύτερο πανεπιστήμιο παγκοσμίως, σύμφωνα με την έκδοση του Times του 2017 για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των νέων πανεπιστημίων. Σε άλλες βαθμολογίες, η UM επιτυγχάνει σταθερά καλές βαθμολογίες: το 2017, η UM τοποθετείται στην 15η θέση στην κατάταξη QS για τα πανεπιστήμια ηλικίας κάτω των 50 ετών.


 6. Εκπαιδευτική καινοτομία
  Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την εκπαιδευτική μας μεθοδολογία στο UM Edlab, το οποίο υποστηρίζει επίσης δασκάλους και παρέχει προγράμματα αριστείας για τους σπουδαστές.


 7. Η καρδιά της Ευρώπης
  Το Μάαστριχτ βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ολλανδίας, στην καρδιά της Ευρώπης. Μόλις λίγες ώρες μπορείτε να βρεθείτε στις Βρυξέλλες, το Άμστερνταμ, το Παρίσι ή το Λονδίνο, ενώ πολλά αεροδρόμια βρίσκονται σε μια ώρα οδήγησης.


 8. Η πόλη του Μάαστριχτ
  Από κινηματογράφους, θέατρα και εκατοντάδες καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια σε ένα ολοκαίνουργιο αθλητικό κέντρο και σύγχρονες εγκαταστάσεις μελέτης υπό κατασκευή στην τοποθεσία Tapijn - το Μάαστριχτ είναι μια ζωντανή πόλη με ιστορικό κέντρο. Και κάθε ακαδημαϊκό έτος ξεκινάει με μια αξέχαστη εβδομάδα Inkom.


 9. Τιμά προγράμματα
  Για τους φοιτητές που τους αρέσει μια πρόσθετη πρόκληση, προσφέρουμε μια σειρά προγραμμάτων διακρίσεων: Premium, MaRBle και Honors.


 10. Βρίσκοντας δουλειά
  Η έρευνα του Ερευνητικού Κέντρου UM για την Εκπαίδευση και την Αγορά Εργασίας (ROA) δείχνει ότι περίπου 96% των αποφοίτων εργάζονται σε αμειβόμενη εργασία μέσα σε λίγα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους (μεταπτυχιακές δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ το 2017).


Γρήγορα γεγονότα

 • το νεότερο και πιο διεθνές πανεπιστήμιο στις Κάτω Χώρες
 • 16.861 φοιτητές, 4.300 εργαζόμενοι, 65.000 αποφοίτων
 • ένα από τα καλύτερα νεαρά πανεπιστήμια στον κόσμο (THE, QS)
 • το μοναδικό ολλανδικό πανεπιστήμιο στο Παγκόσμιο Δίκτυο Πανεπιστημίων (WUN) και το Δίκτυο Νέων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (YERUN)

Τοποθεσίες

Μάαστριχτ

Address
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Μάαστριχτ, Limburg, Κάτω Χώρες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη