European Centre for Career Education

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

European Centre for Career Education παρέχει πρακτική εκπαίδευση με τη μορφή μοναδικών θερινών προγραμμάτων στους τομείς του Δικαίου, της Διεθνούς Επιχείρησης και της Αρχιτεκτονικής. Το ECCE έχει δύο βασικούς στόχους, εκπαιδεύοντας νέους και ταλαντούχους μαθητές για το πώς λειτουργεί πραγματικά ο επαγγελματικός κόσμος και ταυτόχρονα δημιουργώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες για τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Τα θερινά προγράμματα του ECCE είναι κατάλληλα για φοιτητές και αποφοίτους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από δύο βασικές πτυχές:

- Τρεις εβδομάδες εντατικών μαθημάτων με επίκεντρο τη σταδιοδρομία και καθοδήγηση από σχετικούς και επιτυχημένους ηγέτες της βιομηχανίας, συμπληρωμένους με
- Τέσσερις εβδομάδες πρακτικής άσκησης σε μια εταιρεία που ανήκει στον τομέα σας σε πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Καλοκαιρινά προγράμματα

Το ECCEDU ιδρύθηκε για να προσφέρει μια μακροπρόθεσμη λύση στις υπερβολικά θεωρητικές τάσεις της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας. Γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ των ακαδημαϊκών γνώσεων των σπουδαστών μας και της πραγματικής εμπειρίας, βασιζόμενοι στα θεωρητικά πανεπιστήμια που προσφέρουν.

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία των μαθητών στους μελλοντικούς τους τομείς. Τα διήμερα καλοκαιρινά μας προγράμματα επικεντρώνονται στο δίκαιο, τη διεθνή επιχειρηματικότητα και την αρχιτεκτονική. Τα προγράμματα αποτελούνται από τρεις εβδομάδες εντατικών πρακτικών μαθημάτων και τέσσερις εβδομάδες πρακτικής άσκησης σε μία από τις 250 διεθνείς επιχειρήσεις σε όλο τον χώρο Σένγκεν.

Τα τελευταία χρόνια, το θερινό πρόγραμμα ECCE στο νόμο έχει καταστεί το μεγαλύτερο νομικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταξύ Ευρώπης και Κίνας. Το 2019, λάβαμε περισσότερες από 650 αιτήσεις από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο και χαιρέτησα περίπου 200 μαθητές που έγιναν δεκτοί στο πρόγραμμα, περνώντας ένα όμορφο και ουσιαστικό καλοκαίρι στην Πράγα.

Διαλέξεις και Λέκτορες

Κατά το σχεδιασμό και την οργάνωση των προγραμμάτων, ακολουθούμε πάντα δύο βασικές αξίες - Εμπειρία και Έμπνευση. Κάθε καλοκαίρι, για τρεις εβδομάδες, διδάσκουμε στους μαθητές μας 30 πρακτικά θέματα που σπάνια οδηγούν σε ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών. Αυτά τα 30 θέματα επιλέγονται πολύ προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι παραμένουν σχετικά και καλύπτονται από 30 διαφορετικούς ενεργούς επαγγελματίες που θεωρούνται εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. Μεταξύ των ομιλητών μας είναι ο Ράντεκ Špicar (Πρόεδρος, Aspen Institute), Leoš Ντβόρζακ (επικεφαλής της Ψηφιοποίηση, Valeo), Βάτσλαβ Nekvapil (Διευθύνων Εταίρος, CEC Κυβέρνηση Σχέσεων), Klára Sommerová (Συν-ιδρυτής και ηγέτης, (S) právně), Μίροσλαβ Černý (Συντονιστής του Τμήματος πνευματικής Ιδιοκτησίας, της ŠKODA AUTO, η), Petra Hrušková (Διευθυντής, Παγκόσμια ΤΑ Επιχειρήσεων στο Red Hat), Pavlína Louženská (Business and Innovation Strategist, 2FRESH Πράγα) και πολλοί άλλοι.

Πρακτική εξάσκηση από το ECCE

Τα προγράμματα ECCEDU δεν αφορούν μόνο το χρόνο στην τάξη. ακριβώς το αντίθετο. Μετά από τρεις εβδομάδες εντατικών πρακτικών μαθημάτων, οι σπουδαστές μας αλλάζουν τη χρήση και τη βελτίωση της γνώσης τους, αποκτώντας μια τετραήμερη άσκηση σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα τους.
Συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η Siemens, η UniCredit Bank, η Lego, η Coca-Cola. νομικές εταιρείες όπως η DLA Piper, η Clifford Chance, η Linklaters, και στούντιο όπως Jestico, Whiles Architecture και Chapman Taylor Architects, καθώς και πολλοί άλλοι, για να προσφέρουν πολύτιμες εμπειρίες, δεξιότητες και τεχνογνωσία.

Όλοι οι εταίροι μας γνωρίζουν καλά το τεράστιο χάσμα μεταξύ της παραδοσιακής εκπαίδευσης και της πραγματικής ζωής. ως εκ τούτου, συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία των μαθητών μας για να γίνουν επιτυχημένοι μελλοντικοί ηγέτες και αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στους αντίστοιχους τομείς.

Μεγάλη υποδοχή και αποφοίτηση

Παραδοσιακά, τα καλοκαιρινά μας προγράμματα ανοίγουν με μια ευχάριστη γκαλά βραδιά για τους μαθητές της ECCEDU. Αυτή η εκδήλωση παρέχει την ευκαιρία να συναντήσετε εμπνευσμένους ανθρώπους, όπως ιδρυτές, δικηγόρους και διευθυντές επιχειρήσεων, καθώς και να συναντήσετε άλλους σπουδαστές της ECCEDU.
Κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του προγράμματος, το προσωπικό μας διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις δημιουργίας ομάδων για τους μαθητές, για να τους εμπλακούν σε διάφορες δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και να τους παρουσιάσουν στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Οργανώνουμε παιχνίδια διαφυγής και παιχνίδια με λέιζερ ή περιηγηθείτε στην Πράγα για να ανακαλύψετε παραδοσιακά προϊόντα και να ψωνίσετε για αναμνηστικά. Εκπαιδευτικά ταξίδια γύρω από την Τσεχία και το εξωτερικό οργανώνονται επίσης: στο παρελθόν οι σπουδαστές έχουν μεταβεί στο Český Krumlov, Kutná Hora, Βιέννη και Βερολίνο.

Ένα πιστοποιητικό ECCEDU παρέχεται στο τέλος κάθε προγράμματος κατά τη διάρκεια μιας άτυπης τελετής απονομής, συνήθως υπό μορφή βραδινής εκδήλωσης. Επιπλέον, οι εταιρείες πρακτικής άσκησης χορηγούν επιστολές συστάσεων ή πιστοποιητικά πρακτικής άσκησης.

Τοποθεσίες

Πράγα

Address
Πράγα, Πράγα, Τσεχία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη