Prague Film Insitute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το σχολείο μας

Είμαστε το PFI, το Prague Film Institute - ένα κορυφαίο κινηματογραφικό σχολείο με μοναδική ιστορία και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια σπουδών στο PFI, οι μαθητές έχουν δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικές φοιτητικές ταινίες και έχουν συνεργαστεί σε πολλά επαγγελματικά έργα κινηματογράφου.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Κινηματογραφικά Studios

Το Ινστιτούτο μας εδρεύει στην Πράγα σε ένα πραγματικό εργαστήριο κινηματογραφικών ταινιών και είναι συνιδιοκτησία της Three Brothers Film Production Company. Οι εγκαταστάσεις του σχολείου είναι μια ανακαινισμένη βίλα του 16ου αιώνα με ένα εξωτερικό στούντιο 7000 τ.μ., το οποίο έχει ανανεωθεί πλήρως και προσαρμοσθεί για μαγνητοσκόπηση.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε πρόσβαση σε 26 στούντιο στο χώρο του ξενοδοχείου, ένα μεγάλο στούντιο ειδικών εφέ greenscreen και ένα σπίτι στήριξης που ανήκει στα μεγαλύτερα στο είδος του στην Ευρώπη (ειδικεύεται σε ιστορικά έπιπλα, κοστούμια, όπλα και πανοπλίες). Διαθέτουμε επίσης πολύ χρήσιμα τραπεζαρίες και υπηρεσίες τροφοδοσίας, ντουλάπα με υπηρεσία πλυντηρίου, μακιγιάζ και γκαρνταρόμπες, καθώς και ήσυχα δωμάτια για αδιάσπαστη παραγωγική εργασία με την ομάδα σας.

Επαγγελματική εμπειρία

Η συλλογική μας ομάδα έχει εμπλακεί στην παραγωγή μιας ευρείας γκάμας ταινιών του κόσμου και του Χόλιγουντ. Η ποιότητα μας εκτιμήθηκε, μεταξύ άλλων, από αστέρες όπως ο Heath Ledger, ο Arnold Schwarzenegger και ο Sean Connery.

Παραδείγματα κινηματογραφικών ταινιών στις οποίες συνεργαζόμαστε περιλαμβάνουν: Dungeons and Dragons, Joan of Arc, Dune, Nomad, Knight's Tale, Avalon, Blade II, Τα παιδιά του Dune, League of Extreme Gentleman, Van Helsing, Hellboy, Doom 3, Ο Πρίγκηπας Κασπιανός, ο Die Papstin, ο Χένριον IV, ο Ανώνυμος, ο Μποργιανής, ο Μαύρος Θάνατος, οι Στύλοι της Γης, ο Κόσμος χωρίς Τέρμα, οι Τρεις Τάφοι και πολλά άλλα.

Η Εγγύηση της Πρακτικής Μάθησης - Είναι Πραγματική!

Ο γενικός συνεργάτης του σχολείου, η εταιρεία παραγωγής ταινιών τριών αδελφών, ενεργεί ως εγγυητής της ποιότητας και της πρακτικής αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων σπουδών μας. Τρεις πραγματικοί αδελφοί ίδρυσαν την εταιρεία αυτή το 1991 και αυτά τα στούντιο βρίσκονται πίσω από την πραγματοποίηση πάνω από 85 ταινιών μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ και docudramas τόσο για εγχώριες όσο και για διεθνείς εταιρείες όπως το BBC, η ιστορία και το Discovery Channel, η Τσεχική τηλεόραση, η Barrandov, , ARD, ARTE και Gruppe 5. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία παραμένει ένα σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας τόσο στην Τσεχική Δημοκρατία όσο και στο εξωτερικό.

Γιατί να σπουδάσετε στο PFI;

Εδώ είναι επτά λόγοι για τους οποίους οι φοιτητές επιλέγουν να σπουδάσουν στο Prague Film Institute.

Σκηνές δράσης

Χάρη στη στενή συνεργασία μας με την Τσεχική Ένωση Καταπολέμησης Αγώνας, το PFI είναι το μοναδικό σχολείο κινηματογράφου όπου η ικανότητα να πυροβολούν σκηνές δράσης αποτελεί βασικό συστατικό της μελέτης. Θα σας διδάξουμε πώς να πυροβολείτε πραγματικές σκηνές δράσης στην πράξη, όχι μόνο θεωρητικά.

Ελεύθερος εξοπλισμός

Τα προγράμματα κινηματογραφικής προβολής σας δίνουν πρόσβαση σε τυποποιημένους εξοπλισμούς και εγκαταστάσεις του κλάδου, όπως πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια επεξεργασίας, στούντιο πράσινης οθόνης, κάμερες κορυφαίων λήψεων, λαβές, drones, βάση, κινητό εξοπλισμό και πολλά άλλα.

FAMU καθηγητές της Πράγας

Η ποιότητα και η δημιουργικότητα της εκπαίδευσης μας εξασφαλίζονται από τους έμπειρους φήμης καθηγητές της Πράγας και τους επαγγελματίες που απονέμονται.

Βιομηχανική δικτύωση

Κάντε τις καλύτερες φοιτητικές ταινίες εκεί έξω με ομάδες που έχουν εμπειρία στην παραγωγή ταινιών του Χόλιγουντ. Σε αντίθεση με άλλα κινηματογραφικά σχολεία, ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να οικοδομούν σχέσεις με τους κορυφαίους συνεργάτες μας.

Προσαρμοσμένες μελέτες

Βιώστε μια εξατομικευμένη προσέγγιση μελέτης μέσω μιας εκτεταμένης συνάφειας με τον δάσκαλό σας μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον στο χώρο του Prague Film Institute.

Προμηθευτός

Τα δίδακτρα μας είναι χαμηλότερα από τα δίδακτρα FAMU της Πράγας. Οι οικονομικά προσιτές τιμές και η πραγματική βιομηχανική εμπειρία με την παγκοσμίου φήμης παραγωγή της Τσεχίας, μας κάνουν ένα από τα καλύτερα σχολεία για κινηματογραφικές ταινίες στην Ευρώπη. Προσφέρουμε πραγματική βιομηχανική αξία για τα χρήματα.

Μελέτη στα αγγλικά

Ψάχνετε για ένα αγγλικό σχολείο στην Πράγα; Όλα τα προγράμματα παρέχονται αποκλειστικά στα αγγλικά - οι διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι.111638_pexels-photo-126292.jpeg

Τοποθεσίες

Πράγα 5

Address
Prague Film Institute,
Hlubočepská 35/4

152 00 Πράγα 5, Hlavní město Praha, Τσεχία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη