Akatem Learning

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Real World Learning για ένα καλύτερο μέλλον

Akatem Learning παρέχει μάθηση για τους μελλοντικούς σχεδιαστές που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο τους και γνωρίζουν ότι ο σχεδιασμός μπορεί να είναι μια ισχυρή δύναμη για καλό.

Πιστεύουμε στην εκμάθηση μέσω του πράγματος. αντίθετα με άλλα σχολεία, δεν σας ζητάμε να καθίσετε σε μια θεωρία μάθησης στην τάξη για 10 εβδομάδες. να γίνει ικανός παίρνει περισσότερο από την απλή μάθηση στην τάξη.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μας, θα εφαρμόσετε τις δεξιότητες που μαθαίνετε σε έργα πραγματικής ζωής, ώστε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία για την επίλυση προβλημάτων που έχουν σημασία για τους ανθρώπους. Όταν μαθαίνετε μαζί μας, όχι μόνο θα σας δώσουμε μια σταθερή εκπαίδευση στο σχεδιασμό αλλά και μια εικόνα για τον τρόπο σκέψης των πελατών σας.


Μάθηση στην καρδιά του σχεδιασμού. Φινλανδία.

Η Φινλανδία είναι γνωστή για την σχεδιαστική της κληρονομιά και τη φροντίδα της για την κοινότητα, γι 'αυτό είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να ξεκινήσετε τη λαμπρή καριέρα σας στο σχεδιασμό και να αρχίσετε να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο σας! Όλα τα μαθήματά μας παρουσιάζονται στα αγγλικά για να εξασφαλιστεί η μέγιστη προσβασιμότητα για τους μαθητές από όλο τον κόσμο.

Οι ασκούμενοι, όχι μόνο οι δάσκαλοι

Οι εκπαιδευτές μας δεν απλώς διδάσκουν τη θεωρία. ο καθένας έχει μεγάλη εμπειρία στο επάγγελμά του τόσο στη Φινλανδία όσο και στο εξωτερικό και είναι δραστήριοι επαγγελματίες παρά καθηγητές πλήρους απασχόλησης. Η εστίασή μας είναι πάντα στην πρακτική ικανότητα και όχι στη θεωρία, ώστε να ολοκληρώσετε την πορεία σας με την ικανότητα να εργάζεστε στον πραγματικό κόσμο.

Η Επιχείρηση Σχεδιασμού

Ο σχεδιασμός δεν συμβαίνει ποτέ σε κενό. παρέχοντας σας μια πρακτική εκπαίδευση σχεδίασης σημαίνει να σας διδάξει πώς λειτουργεί το έργο του σχεδιασμού. Μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώσατε το μάθημά σας, θα κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι σχεδιαστές αλληλεπιδρούν με τους προγραμματιστές, τους διαχειριστές και άλλο οργανωτικό προσωπικό και τον τρόπο με τον οποίο ο σχεδιασμός επηρεάζει τη διαδικασία και τον κίνδυνο.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Περισσότερο από ένα μάθημα

Όταν παρακολουθείτε ένα Akatem Learning , έχετε περισσότερη από μια θέση σε μια τάξη. η εργασία σε έργα πραγματικής ζωής σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να χτίσετε το χαρτοφυλάκιό σας από την πρώτη μέρα και να εργαστείτε για την επίλυση προβλημάτων τόσο σε ομάδες όσο και μόνοι σας. Θα μάθετε επίσης πώς να επικοινωνείτε με αποφάσεις σχεδιασμού σε επιχειρηματίες και μη-σχεδιαστές


Κατασκευάστε την καριέρα σας

Ένα επαγγελματικό μάθημα μάθησης θα βοηθήσει στην προώθηση της καριέρας σας. Δίκτυο με ανθρώπους στη βιομηχανία κατά τη διάρκεια των εξωσχολικών εκδηλώσεων και εργαστηρίων μας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν συμβουλές για τη δημιουργία καριέρας για να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό βιογραφικό σημείωμα, να δημιουργήσετε την επαγγελματική σας μάρκα και να αναβοσβήξετε τη συνέντευξη! Και όταν εργάζεστε, μείνετε μέρος της κοινότητας Akatem μέσω δωρεάν προσκεκλημένων σε συνεχή εργαστήρια και συνεργατικά βράδια.


Μια σειρά επιλογών μάθησης

Δεν πρέπει να πάτε στο Πανεπιστήμιο για να αποκτήσετε σπουδαία εκπαίδευση. Akatem Learning προσφέρει μια σειρά μορφών μαθημάτων για μαθητές που θέλουν να μάθουν πλήρες ωράριο, μερικής απασχόλησης, τα βράδια ή ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Γιατί η μάθηση σας δεν πρέπει να ταιριάζει στη ζωή σας;

Προσβάσιμη μάθηση

Τα όνειρά σας να κάνετε τη διαφορά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε από το κόστος της ανώτερης μάθησης. Προσφέρουμε στους σπουδαστές πρόσβαση στο πρόγραμμα Akatem Foundation. μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην παροχή πρόσβασης σε μειονεκτούντες υποψηφίους στα μαθήματα μας για μειωμένο κόστος ή πλήρη υποτροφία. Ερευνήστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες.

Τοποθεσίες

Χέλσινκι

Address
Mannerheimintie 20B
Χέλσινκι, Φινλανδία

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Ask a Question

Άλλη