Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Cambridge International College παρέχει διαπίστευση, επαγγελματική ΜΕΛΕΤΗ, κατάρτιση και εκπαίδευση από τη Βρετανία, ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ φιλόδοξος για επιτυχή σταδιοδρομία

Cambridge International College είναι ένα εξαιρετικά σεβαστό, έμπειρο, αποτελεσματικό και επαγγελματικό όργανο στον τομέα της μελέτης, της κατάρτισης και της εκπαίδευσης. Το επίκεντρο του Κολλεγίου, και ο αριθμός μας ένα προτεραιότητα, είναι πολύ απλή? είναι:

"Να παρέχει επαγγελματικά, οικονομικά προσιτή, υψηλής ποιότητας σειρές μαθημάτων που παρέχουν τα μέλη μας με τη γνώση, την κατανόηση, την ικανότητα και την αρμοδιότητα, και το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα τα μέλη μας να αποκτήσουν καλές απασχόλησης και να επιτύχει την επιτυχία σταδιοδρομίας."

Εδώ είναι ένα άλλο 10 κομμάτια των πληροφοριών για σας να ξέρετε για το Cambridge International College, το οποίο ελπίζουμε ότι θα βρείτε σχετικές, ενδιαφέρουσες και παρήγορο:

 • Η προέλευση του Cambridge International College χρονολογούνται από το 1935 (2015 ήταν η 80η επέτειος). Το 1935 τέσσερις κύριοι - το επιχειρηματικό JJ Cleaver, ακαδημαϊκός Δρ Joseph Lee, καθηγητής Ντέιβιντ Χιουμ και ο διαχειριστής Leslie Cowham - συναντήθηκαν στο Cambridge και το Λονδίνο για να δημιουργήσει ένα ίδρυμα το οποίο έχει επηρεάσει θετικά τις ζωές εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών σε χώρες σε όλο τον κόσμο - και εξακολουθεί να κάνει, ώστε 80 χρόνια αργότερα.
 • Βασικές δραστηριότητες και τομείς εξειδίκευσης του Κολλεγίου περιλαμβάνουν την επαγγελματική γραφή, την ανάπτυξη και την παραγωγή της Μελέτης & Εκπαιδευτικό Υλικό με συγκέντρωση στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση και τη διοίκηση, καθώς και ένα ευρύ φάσμα που σχετίζονται με τομείς όπως η λογιστική, το μάρκετινγκ και ανθρώπινου δυναμικού. Αυτά τα υλικά Μελέτη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος (περιλαμβάνεται στην αμοιβή) της έγκριση, την επικύρωση και αναγνωρισμένων επαγγελματικών σταδιοδρομιών ανάπτυξη Μελέτη & Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Τριτοβάθμιας προγράμματα που προσφέρονται, που οδηγούν σε διπλώματα και Ανώτατης Awards.
 • Το Κολλέγιο είναι διαπιστευμένο, ενέκρινε, εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων από το Βρετανικό Ινστιτούτο Μάθησης και Ανάπτυξης, EDI (Εκπαίδευση Development International), η Διεθνής Ένωση για την Εκπαίδευση από Απόσταση (IADL), το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (ILM) , την αξιολόγηση και τη διαπίστευση των παρόχων μάθησης (EALP), Εθνικό συμβούλιο Διαπίστευσης, TEVETA, και άλλα. Η Ακαδημία έχει επίσης επιτύχει το διάσημο BILD Quality Mark, είναι καταχωρημένο στο Ηνωμένο Βασίλειο Μάθησης Provider (UKRLP), και είναι επίσης εγγεγραμμένη με φορείς όπως το Υπουργείο Διεθνούς Ανάπτυξης.
 • Το Κολέγιο προσφέρει σήμερα πάνω από 100 διαφορετικούς τίτλους φυσικά, και προσθέτει τακτικά νέα μαθήματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των φιλόδοξων ανδρών και των γυναικών που αναζητούν την επαγγελματική επιτυχία, από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το Κολέγιο μπορεί μερικές φορές να προσφέρει - σε ειδική αίτηση - προσαρμοσμένες και ειδικά παρασκευασμένα τίτλους Φυσικά, ιδίως διαφόρων ειδικοτήτων για τα προγράμματα Απολυτηρίου και την ΕΑΤ προσφέρει.
 • Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή η Ακαδημία έχει συνήθως από βουλευτές μεταξύ 100 και 125 έθνη και χώρες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το Κολλέγιο μια πραγματικά ένας διεθνής θεσμός. Η τρέχουσα τυπωμένο Ενημερωτικό Δελτίο διαθέτει Μέλη College και απόφοιτοι από περισσότερες από 65 από τις χώρες αυτές. Σε πολλές περιπτώσεις γενιές της ίδιας οικογένειας - πατέρες / μητέρες και οι γιοι / κόρες τους - έχουν μελετηθεί με και επιτυγχάνεται βραβεία τους από το Κολλέγιο.
 • Το σημερινό Διευθυντή του Cambridge International College είναι ο Δρ Stephen M Lawson, μια αξιοσέβαστη, με μεγάλη εμπειρία, που φημίζεται Εκπαιδευτικός. Ο Δρ Stephen Lawson έχει επισκεφθεί όλες τις ηπείρους του κόσμου, και μαζί με το προσωπικό του Κολλεγίου και τα στελέχη έχει μια απέραντη γνώση και την εμπειρία των αναγκών σπουδών και σταδιοδρομίας των φιλόδοξων ανδρών και των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Ο Δρ Stephen Lawson είναι ο ανιψιός ενός από τους ιδρυτές του Κολλεγίου, Δρ Jospeh Lee, και έχει συμμετάσχει στη βελτίωση της ζωής των εκατοντάδων χιλιάδων των βουλευτών (φοιτητές και μαθητές) και τις οικογένειές τους σε όλη την υδρόγειο.
 • Ενώ η πλειοψηφία των μελών που σπουδάζουν με - ή που έχουν μελετηθεί με - το Κολέγιο το πράξουν μέσω της μεθόδου επαγγελματικής εκπαίδευσης εξ αποστάσεως της Ακαδημίας, το Κολλέγιο έχει επίσης πάνω από 50 οργανώσεις συνεργατών σε όλο τον κόσμο οι οποίες παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως: την παροχή βοήθειας αιτούντες να εγγραφούν στο College και είναι ένα τοπικό σημείο επαφής? μερικοί Συνεργάτες παρέχουν επίσης διάλεξη, στην τάξη ή διδακτική υποστήριξη που θα μπορούσαν να είναι σε μερική ή πλήρη απασχόληση, ή τα βράδια ή τα Σαββατοκύριακα? και μια υπηρεσία επιτήρηση / εποπτεία Εξέταση.
 • Κατά μέσο όρο μεταξύ 30% και 60% Μέλους της Ακαδημίας - είναι εγγεγραμμένοι βουλευτές (μαθητές ή φοιτητές) - αποτελείται από άνδρες και γυναίκες που έχουν προταθεί ή να εισαχθούν στο Σώμα από το παρελθόν ή την τρέχουσα μέλη, ή οι οποίοι έχουν εκ νέου εγγραφεί για περαιτέρω μελέτες με το Κολέγιο αφού ολοκληρώσει μια προηγούμενη πορεία με το Κολλέγιο.
 • Η ελάχιστη ηλικία της μελέτης με CIC είναι 18? δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας, αν και πιστεύουμε ότι ο γηραιότερος άνθρωπος να εγγραφούν ήταν 84 ετών? αυτό ήταν ένας κύριος - ένας γιατρός - από Τρινιντάντ & Τομπάγκο στις Δυτικές Ινδίες, που ήταν το άνοιγμα μιας νέας ιατρικής επιχείρησης και που χρειάζεται να ξέρετε πώς να το τρέξει αποτελεσματικά και με επιτυχία. Η τρέχουσα Αντιπρόεδρος κύριος του Cambridge International College, ο οποίος ήταν σε μια περιοδεία των Δυτικών Ινδιών εκείνη την εποχή, ήταν σε θέση να παρουσιάσει τη Γιατρός με το πτυχίο του στη Διοίκηση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην οποία συμμετείχαν από τη σύζυγό του και τους φίλους του γιατρού, και μια ομάδα άλλων μέλη που είχε πρόσφατα ολοκληρώσει τις σπουδές τους CIC? αυτό παραμένει μία από τις αγαπημένες ιστορίες του εντολέα Αντιπρόεδρος από 20+ χρόνια του με το Κολλέγιο.
 • Η Ακαδημία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τους διαπιστευμένους και ενέκρινε το καθεστώς της, την αξιοπιστία και την έγκρισή του, και μεγάλη φήμη και τα πρότυπα της (και το College είναι στην ευχάριστη θέση να επιτυχίες Μέλους εγγυηθεί για την ποιότητα και την κατάσταση του Κολλεγίου - αυτή την ιστοσελίδα, τακτικά ενημερωτικά δελτία και άλλα College δημοσιεύσεις δίνουν παραδείγματα των ειδήσεων, τις εκθέσεις και τις ιστορίες επιτυχίας των βουλευτών). Ως μέρος των εγκεκριμένων και διαπιστευμένο καθεστώς της η Ακαδημία ελέγχεται τακτικά από επαγγελματίες και εξουσιοδοτημένους φορείς, η οποία περιλαμβάνει αυστηρό έλεγχο: οι διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας? πρότυπα περιεχόμενο, τη δομή και την εκτίμηση για την παροχή προγραμμάτων μάθησης? ποιότητα της κατάρτισης και της μάθησης διάταξη? διατήρηση των κατάλληλων στόχων και τις προϋποθέσεις για την επίτευξή τους? την επίτευξη υψηλών μάθηση και την ανάπτυξη της ποιότητας.

ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ

«Ευχαριστώ τη βοήθειά μου για την αναβάθμιση μάθηση μου που με βοήθησε επίσης να αποκτήσει η αποδοχή στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Graduate για μεταπτυχιακό πιστοποιητικό θέση μου στη διαχείριση έργων. Με τις σπουδές μου στο Κολέγιο σας νέα εταιρεία μου έχει προχωρήσει ένα δάνειο για μένα να πληρώσει τα τέλη μου. "

Danial Καρδινάλιος Langton έγραψε από τη Γκάνα

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Cambridge International College

Για να πετύχει παγκόσμιο ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, προσωπικό, εργαζόμενοι και διευθυντές πρέπει να εκπαιδευθούν για να καταλάβετε το διεθνές εμπόριο - αυτό το πρόγραμμα θα ... [+]

Δίπλωμα στις Διεθνείς Επιχειρήσεις & Εμπορική Ένα πρακτικό και εύκολο ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ επιτυχημένη διεθνή επιχειρηματική, εισαγωγή και εξαγωγή? ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εντοπίζει επίσης και εξηγεί τις παράγοντες που πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου να αναπτύξει σχέδιο ένα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Εξαγωγικό Marketing.

Για να πετύχει παγκόσμιο ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, προσωπικό, εργαζόμενοι και διευθυντές πρέπει να εκπαιδευθούν για να καταλάβετε το διεθνές εμπόριο - αυτό το πρόγραμμα θα παράγει στελέχη και το προσωπικό που έχουν μια καλή κατανόηση του διεθνούς εμπορίου, είναι εξοπλισμένα με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να βοηθήσει μια επιχείρηση να πετύχει σε διεθνές επίπεδο. Εξαγωγείς δεν είναι μια δραστηριότητα για ανεκπαίδευτο διευθυντές πωλήσεων? εξαγωγείς μπορεί να είναι ικανοποιητική και κερδοφόρα αν διεξάγεται με επαγγελματικό τρόπο και αν μια αποτελεσματική διεθνή στρατηγική μάρκετινγκ έχει αναπτυχθεί? έτσι ώστε αυτό το πρόγραμμα διδάσκει πώς να αξιολογούν τις εξαγωγικές δυνατότητες και «τακτοποίηση προϊόν» και τη σημασία των προϊόντων που πληρούν τις προδιαγραφές και πολιτιστικές απαιτήσεις των χωρών-στόχων. Ασχολείται με τις έννοιες και τα εργαλεία μάρκετινγκ, και εξηγεί αποτελεσματικές ιδέες και στρατηγικές μάρκετινγκ να χρησιμοποιήσετε για να εισέλθουν στις αγορές-στόχους. Εξετάζει τις συμβάσεις διεθνούς δικαίου όσον αφορά την τιμολόγηση, τις μεταφορές και logistics, το νόμισμα, την τεκμηρίωση και την ασφάλιση, καθώς και? και δίνει ένα πρακτικό, χρήσιμο και ολοκληρωμένο θεμέλιο στις απαιτήσεις της επιτυχούς εισαγωγής και εξαγωγής.... [-]

Τζέρσεϋ Saint Peter
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge International College

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον έλεγχο των Logistics, οι δραστηριότητες Διαχείρισης Αλυσίδας Υλικά & Supply - βασικά στοιχεία για την ... [+]

Δίπλωμα σε Logistics, Υλικά & Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Αυτή η μεγάλη πρόγραμμα παρέχει μαθήματα για το ευρύ φάσμα των σχετικών δραστηριοτήτων ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ LOGISTICS, διαχείρισης υλικών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, όπως: φυσική διανομή, διαχείριση υλικών, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, διευκολύνοντας, εξυπηρέτηση πελατών, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, Προμηθειών, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ, τον έλεγχο της απογραφής, συλλογής παραγγελιών και των σταθμών, της συσκευασίας και αποστολής, διαχείριση της εφοδιαστικής ΕΡΓΟ. ... [-]
Τζέρσεϋ Saint Peter
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge International College

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να παράγει αρμόδια, γνώσεις, αποτελεσματική και καταξιωμένα στελέχη, επιχειρηματίες, τους διαχειριστές και τους διευθυντές. ... [+]

Εκτελεστική Διοίκηση Επιχειρήσεων Ένα ευέλικτο, ευχάριστο και υψηλής ποιότητας διεθνή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ φιλόδοξους ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στόχο να γίνει επιτυχής και αποτελεσματική ηγέτες, ανώτερα και ανώτατα διευθυντικά στελέχη.

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να παράγει αρμόδια, γνώσεις, αποτελεσματική και καταξιωμένα στελέχη, επιχειρηματίες, τους διαχειριστές και τους διευθυντές. Σε αυτή πρόγραμμα θα μελετήσει ένα ευρύ φάσμα σημαντικών, ενδιαφέροντα, τεχνικά, πρακτικά και εξειδικευμένα θέματα, και θα είναι σε θέση να μάθει γρήγορα και ευχάριστα από τα επαγγελματικά παράγονται υλικά μελέτης και κατάρτισης που παρασκευάζονται από κορυφαίους ειδικούς. Έχετε επίσης την ευκαιρία να προετοιμάσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο να συνδυάσει την πρακτική και θεωρητική γνώση που έχει αποκτηθεί, και να αυξηθεί η αναλυτική ικανότητά σας. Το πρόγραμμα θα βελτιώσει σημαντικά τις δεξιότητες και τις ικανότητες σας και να λάβει γνώση και την εμπιστοσύνη σας σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό το πρόγραμμα είναι πορεία σας σε μια επιτυχημένη καριέρα εκτελεστικό επίπεδο, και η ευκαιρία σας για να ειδικεύονται στην Επιχειρήσεων, Οργάνωση και Διοίκηση.... [-]

Τζέρσεϋ Saint Peter
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge International College

Το πρόγραμμα αυτό εξηγεί για τη σύγχρονη διαχείριση και διοίκηση - πώς να σχεδιάσουν, να συντονίζει, τον έλεγχο, να παρακινηθούν και να οδηγήσει - και πώς να κατανοήσουν ... [+]

Honours Πτυχίο στη Διοίκηση & Ασφάλεια στο χώρο εργασίας Αυτό είναι ένα ιδανικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ φάτνες, επόπτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι υπάλληλοι με σχέση HR Ή / ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΛΟΣ - και όποιος επιθυμεί να γίνει μία από τις προηγούμενες. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ να γίνεις ένας άριστος MANAGER, καλύπτει επίσης ζωτικό χώρο της υγείας και ασφάλειας, και άλλες νομικές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ στους εργαζόμενους, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ... [-]
Τζέρσεϋ Saint Peter
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
21 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Cambridge International College

Ένα δημοφιλές πρόγραμμα το οποίο παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις των τραπεζικών και οικονομικής διαχείρισης, με μια σταθερή κατανόηση ή πολλές σημαντικές πτυχές της επιχεί ... [+]

Honours Πτυχίο Τραπεζικής, Οικονομικών και Διοίκησης Μια προγράμματος που προβλέπει λεπτομερής και ενδιαφέρουσα ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ σημαντική καριέρα στους τομείς της τραπεζικής, Οικονομικών, Επιχειρήσεων και Διοίκησης.

Ένα δημοφιλές πρόγραμμα το οποίο παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις των τραπεζικών και οικονομικής διαχείρισης, με μια σταθερή κατανόηση ή πολλές σημαντικές πτυχές της επιχείρησης και την προηγμένη διαχείριση και τη διοίκηση. Η κατοχή ενός Honours Ομάδα Δίπλωμα αποδεικνύει τη γνώση και την ικανότητα και δηλώνει ότι ο κάτοχος έχει την αρμοδιότητα, την κατανόηση και την δυνατότητα να γίνει μια επιτυχημένη ανώτερος διευθυντής, διαχειριστής ή εκτελεστικό στην επιλεγμένη περιοχή του ή της μελέτης, και γενικότερα της βιομηχανίας, της διαχείρισης, των επιχειρήσεων , των τραπεζών, τη χρηματοδότηση και άλλα επαγγέλματα καριέρας.... [-]

Τζέρσεϋ Saint Peter
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
21 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Αποφοίτησης

Cambridge International College

Αυτό το πρόγραμμα εξετάζει τις έννοιες μάρκετινγκ από στρατηγική άποψη, και παρέχει ένα πλαίσιο για την εμπορία και τη διαχείριση της σκέψης? θεωρεί πως να αναλάβει στρατ ... [+]

Κυριαρχία της Διοίκησης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Στρατηγική Μάρκετινγκ Ένα πρόγραμμα που παρέχει μια πρακτική, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ προσέγγιση στο μάρκετινγκ, να σταθμίσει, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ πόρων των αναγκών και ευκαιριών στην αγορά.

Αυτό το πρόγραμμα εξετάζει τις έννοιες μάρκετινγκ από στρατηγική άποψη, και παρέχει ένα πλαίσιο για την εμπορία και τη διαχείριση της σκέψης? θεωρεί πως να αναλάβει στρατηγικό σχεδιασμό της αγοράς και την ανάπτυξη βασικών στρατηγική? να καθορίσει και τις αγορές τμήματος, την οικοδόμηση σχέσεων μέσω της ικανοποίησης των πελατών, την ποιότητα, την αξία και την εξυπηρέτηση? και την επίτευξη της ανάπτυξης. Marketing έχει έναν κρίσιμο ρόλο των επιχειρήσεων - που βοηθά στον εντοπισμό των αναγκών του πελάτη και θέλει και καθορίζει τα οποία στοχεύουν αγορές μια εταιρεία μπορεί να εξυπηρετήσει και τον καλύτερο τρόπο για να το κάνετε αυτό? μάρκετινγκ βοηθά στη συνέχεια καθοδηγεί τον σχεδιασμό κατάλληλων προϊόντων, υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εξυπηρέτηση των αγορών αυτών. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει αυτές τις βασικές έννοιες και πώς να εφαρμόζουν σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της σε επιχειρήσεις προϊόντων και υπηρεσιών, οι αγορές των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, το κέρδος και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, εγχώριες και παγκόσμιες εταιρείες και τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.... [-]

Τζέρσεϋ Saint Peter
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά