Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο αγγλικά, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) φοιτητές με εξαιρετική, περιεκτική και προσιτή εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα για την προσωπική τους επιτυχία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο αγγλικά, τα προγράμματα που αναπτύχθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σύνολα ικανότητας του κάθε μαθητή και τους στόχους σε όλα τα επίπεδα γνώσης της αγγλικής γλώσσας, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

Όλα τα μαθήματα καλύπτουν τις μεγάλες γλωσσικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων: ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή, γραμματική, το λεξιλόγιο και την προφορά.

Στέγαση

Αμερικάνικο Κολλέγιο αγγλικά μπορεί να προσφέρει και να βρείτε αξιόπιστα και ασφαλή στέγαση που είναι προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας μέσα από το σπίτι-διαμονή και ιδιωτικές κατοικίες.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο αγγλικά, θέλουμε οι μαθητές μας να οικοδομήσουμε μια σημαντική ακαδημαϊκή ίδρυμα κατά την παραμονή τους εδώ. Όλοι οι φοιτητές που είναι αρμόδιο να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον τους, και κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού που παρέχουμε εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη για να τους βοηθήσει να επιτύχουν την καριέρα και τη ζωή τους στόχους τους.

Σύμβουλοι σπουδαστών μας έχουν εκτεταμένη γνώση σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχουν ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίους αμερικανικά κολλέγια και πανεπιστήμια. Αυτό παρέχει στους φοιτητές μας με την καθοδήγηση και διάφορες εκπαιδευτικές επιλογές όταν αναζητούν ένα πρόγραμμα ειδικά για τις ανάγκες τους. Είναι πρόθεσή μας να διαμορφώσουμε έκτακτη άτομα, προσφέροντας την ακαδημαϊκή αριστεία και την προσωπική ανάπτυξη είναι απαραίτητο να γίνει ένας παγκόσμιος ηγέτης.

Εξερευνήστε τα προγράμματά μας και δείτε πώς μπορείτε να αρχίσετε το ταξίδι σας σήμερα.

Σπουδάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες

Αγγλικά Αμερικής College έχει λάβει άδεια βάσει του ομοσπονδιακού νόμου για την εγγραφή μη-μεταναστευτικής ξένων φοιτητών. Ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με μια ποικιλόμορφη κοινότητα των φοιτητών;

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Αγγλικά Αμερικής College είναι διαπιστευμένο από ACCET, έναν οργανισμό αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ. Μας έχει εγκριθεί επίσης να λειτουργούν από την Καλιφόρνια Γραφείο Ιδιωτικών τριτοβάθμια εκπαίδευση (BPPE).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

American English College

Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο αγγλικά, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) φοιτητές με εξαιρετική, περιεκτική και προσιτή εκπαίδευση στην αγγλ ... [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ENGLISH

Ποιος είναι αυτό το πρόγραμμα για

Στην American College Αγγλικά (http://www.aec.edu/), η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) φοιτητές με εξαιρετική, περιεκτική και προσιτή εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα για την προσωπική τους επιτυχία. Καταλληλότερο για τους σπουδαστές που επιθυμούν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό περιλαμβάνει τους φοιτητές που αναζητούν άνεση για την είσοδο σε ένα κολέγιο των ΗΠΑ, το πανεπιστήμιο ή ομιλητικός χρήση σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Rowland Heights Monterey Park Alhambra
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 - 48 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά