Allegheny College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

allegheny1

Allegheny College προσελκύει τους καλύτερους μαθητές με ασυνήθιστους συνδυασμούς των συμφερόντων, τις δεξιότητες και τα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που δεν ήξεραν ότι είχαν. Στο Allegheny, καλούμε τους μαθητές μας να μην περιορίσει τον εαυτό τους - αλλά, αντίθετα, να διερευνήσει όλα τα συμφέροντά τους.

Κάθε μαθητής Allegheny παίρνει μαθήματα σε κάθε τμήμα της γνώσης - ανθρωπιστικές επιστήμες, φυσικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες - κηρύσσει τόσο σημαντικό και ήσσονος σημασίας (έξω από τη διαίρεση των μεγάλων τους) μέχρι το τέλος του έτους δευτεροετών φοιτητών τους.

Οι μαθητές συνδυάζουν τα συμφέροντά τους και να επεκτείνουν τις συγκεντρώσεις τους πέραν του ενός τμήματος, την ανάπτυξη του είδους των μεγάλων σκέψης εικόνα που είναι σε μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

Η αποστολή μας

προπτυχιακό κατοικιών εκπαίδευση Allegheny προετοιμάζει τους νέους ενηλίκους για την επιτυχημένη, νόημα της ζωής με την προώθηση της πνευματικής, ηθικής και κοινωνικής ανάπτυξης των μαθητών και την ενθάρρυνση της προσωπικής και ευθύνη των πολιτών. καθηγητές και το προσωπικό Allegheny συνδυάζουν υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα και μια δέσμευση για την ανταλλαγή γνώσεων με υποστηρικτική προσέγγιση στη μάθηση. Οι απόφοιτοι είναι εξοπλισμένα για να σκέφτονται κριτικά και δημιουργικά, να γράψει με σαφήνεια, να μιλήσει πειστικά, και να αντιμετωπίζει προκλήσεις σε μια διαφοροποιημένη, διασυνδεδεμένο κόσμο.

Δήλωση της Κοινότητας

Οι Allegheny φοιτητές και οι εργαζόμενοι δεσμευτεί για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, με σεβασμό και ασφαλή κατοικημένη κοινότητα μάθησης που θα αντιμετωπίσει ενεργά και αμφισβητούν το ρατσισμό, το σεξισμό, ετεροσεξισμός, θρησκευτική μισαλλοδοξία, και άλλες μορφές παρενόχλησης και των διακρίσεων. Ενθαρρύνουμε την ατομική ανάπτυξη, με την προώθηση μιας ελεύθερης ανταλλαγής ιδεών σε μια ρύθμιση που εκτιμά την ποικιλομορφία, την εμπιστοσύνη και την ισότητα. Έτσι ώστε το δικαίωμα όλων να συμμετάσχουν σε μια κοινή εμπειρία μάθησης γίνει δεκτή, Allegheny επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στις αρχές της ελευθερίας του λόγου και της έρευνας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύοντας την ευθύνη και τη λογοδοσία στην άσκηση των ελευθεριών αυτών. Αυτή η δήλωση δεν αντικαθιστά τις υπάρχουσες πολιτικές και οι κώδικες συμπεριφοράς του προσωπικού.

Θεσμική Μαθησιακά Αποτελέσματα

Allegheny υπάρχει για να παρέχει στους φοιτητές με μια φιλελεύθερη καλλιτεχνική εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών.

Περιμένουμε τους αποφοίτους μας να είναι σε θέση και διορατική ηγέτες και ορθολογική και υπεύθυνοι πολίτες εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει όλη η κοινωνία. Περιμένουμε να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητα, ατομική ακεραιότητα της σκέψης και της δράσης, καθώς και τη σημασία των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας στο πλαίσιο της κοινωνίας στο σύνολό της. Περιμένουμε να γνωρίζουν ότι οι ίδιες περιπλοκές που δημιουργούν τα προβλήματα και τις προκλήσεις της ζωής δίνουν επίσης τη ζωή πλούτο της.

Allegheny πιστεύει ότι μεταξύ όλων των δυνατών μορφών εκπαίδευσης, φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες της εκπαίδευσης αναπτύσσει καλύτερες ατομικές δυνατότητες. Δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ζήσετε και να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο, επιτρέποντας το μυαλό να καλύπτουν όλες τις πλευρές του κόσμου. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση διευρύνει τα είδη της σταδιοδρομίας, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες που μπορεί να είναι-και είναι πιθανό να-στόχο. Αναπτύσσει και ενθαρρύνει τη χρήση της φαντασίας, στο δημιουργικό νόημα και για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινής ζωής. Προωθεί την κατανόηση των προσδοκιών και συναισθημάτων προς την ίδρυση των εποικοδομητικών σχέσεων των άλλων.

Να παρέχει μια τέτοια εκπαίδευση, Allegheny φιλοδοξεί σε αυτό το ακαδημαϊκό στόχο: να αναπτύξουν τα μυαλά των μαθητών και να τους διδάξει πώς να μαθαίνουν μόνοι τους. Ενώ η πραγματική γνώση είναι σημαντική, κανείς δεν μπορεί να κυριαρχήσει σε τέσσερα χρόνια, το μόνο που χρειάζεται για μια ζωή. Το πιο σημαντικό είναι εμπλοκή μαθητών σε μια ενεργητική διαδικασία μάθησης που συνεπάγεται γεγονότα όχι μόνο κατανόηση, αλλά και την ανάληψη της ευθύνης για την ορθή χρήση τους.

Έτσι, εκπαιδευτικό πρόγραμμα Allegheny έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι απόφοιτοί του είναι σε θέση να:

  • Σκέφτονται κριτικά και δημιουργικά?
  • Επικοινωνεί με σαφήνεια και πειστικά ως ομιλητές και συγγραφείς?
  • Επικαλούνται πολλούς τρόπους κατανόησης για την οργάνωση και την αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων, καθώς και να ερμηνεύσει και να βγάλουν νόημα από τις εμπειρίες τους και τις εμπειρίες των άλλων?
  • Εφαρμόστε τη γνώση και τη μάθηση τους να συμμετάσχουν σε τεκμηριωμένη συζήτηση, και να αναλύσει και να λύσει τα προβλήματα.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Bachelor » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βίντεο