Read the Official Description

UNCGMAIN1Η Αμερικανική Κοινοπραξία Πανεπιστημίων (ACU) είναι μια ομάδα αναγνωρισμένων φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ανώτερα προγράμματα και χαρακτηριστικά. Τα μέλη του εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες χιλιάδων διεθνών φοιτητών από όλο τον κόσμο. Το εύρος των προσφορών της ACU ποικίλλει και ποικίλλει από συνεργάτες έως διδακτορικά προγράμματα σε πολυάριθμους τομείς, όπως η προηγμένη επιστήμη, η μηχανική και η τεχνολογία, καθώς και ποικίλα προγράμματα όπως η λογιστική, η μηχανική, το δίκαιο, η διοίκηση επιχειρήσεων, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, αθλητική ιατρική. Το ACU δεν αφορά μόνο ισχυρά ακαδημαϊκά προγράμματα. Οι διεθνείς σπουδαστές ευδοκιμούν σε ιδρύματα που εμπλέκονται στη διεθνή εκπαίδευση, όπως αποδεικνύεται από τους πόρους - άνθρωποι, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες υποστήριξης, κλπ. - το αφιερώνουν. Αυτή η δέσμευση απορρέει από μια αποστολή όχι μόνο να βοηθήσουμε τους διεθνείς φοιτητές να εκπαιδεύσουν εκπαιδευτικά, αλλά να συγκεντρώσουν τις συνεισφορές τους για να εμπλουτίσουν ακαδημαϊκά και μαθησιακά περιβάλλοντα για Αμερικανούς φοιτητές. Προέρχεται επίσης από τα θεσμικά προγράμματα της ACU για να στείλουν Αμερικανούς φοιτητές σε άλλες χώρες για να σπουδάσουν. η πολιτιστική τους εκμάθηση τους οδηγεί να είναι καλύτεροι παγκόσμιοι πολίτες και συμφοιτητές με διεθνείς φοιτητές όταν επιστρέφουν. UNCGMAIN02 Η Αμερικανική Κοινοπραξία Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ACU) διευκολύνει την διεθνή συμμετοχή των φοιτητών σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στα ιδρύματα μέλη της, τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υπηρεσιών. Η βοήθεια προς τους μαθητές για την επίτευξη ευελιξίας στα αγγλικά και προσαρμογή στο νέο ακαδημαϊκό και πολιτιστικό περιβάλλον παρέχεται από τα κέντρα INTERLINK σε κάθε πανεπιστημιούπολη.

ΤΟΠΟΘΕΣΕΙΣ ACU

ACU Locations Map

ΜΕΛΗ

Το Πανεπιστήμιο Valparaiso Valparaiso (Valpo) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο 4.500 Αμερικανών και διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ και 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σταθερά ταξινομημένο ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Midwest, η Valpo απαριθμείται μεταξύ των πανεπιστημίων των ΗΠΑ που προσφέρουν την καλύτερη τιμή για την τιμή. Η Valpo είχε μια μακρά και περήφανη παράδοση να καλωσορίζει τους διεθνείς φοιτητές από όλες τις πολιτιστικές παραδόσεις και τα παρασκήνια. Στοχεύοντας στην προώθηση της αληθινής διεθνούς εκπαίδευσης για τους φοιτητές και τους φοιτητές της, το πανεπιστήμιο προσφέρει πολλά προγράμματα που ενώνουν τους σπουδαστές και τους καθηγητές σε διαπολιτισμικούς διαλόγους, πολιτιστικές ανταλλαγές, σπουδές στο εξωτερικό και ευκαιρίες εκπαίδευσης. Το Valpo βρίσκεται μόνο μία ώρα από το Σικάγο σε μια ασφαλή, φιλική πόλη των 31.000 κατοίκων.

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro (UNCG) είναι μια προκλητική, υποστηρικτική και αφοσιωμένη κοινότητα που ξεχωρίζει από τα άλλα πανεπιστήμια λόγω της κοινής αξίας μας "Κάνουμε κάτι εντονότερο". από τους ανθρώπους που προσελκύουμε και από το υψηλό επίπεδο επίτευξης που επιδιώκουν, αλλά και από τη σημαντική συμβολή τους. Με μια πεποίθηση για την ενδυνάμωση όλων, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό περιβάλλον συνεργασίας και ένταξης που τροφοδοτεί την περιέργεια και το πάθος. Η ποικιλόμορφη κοινότητα μας ενώνεται με την κατανόηση ότι τα ζητήματα πέρα ​​από τα διδάγματα που μάθαμε στην τάξη είναι το πώς μεταφέρονται για να κάνουν τη διαφορά στις σταδιοδρομίες και τις κοινότητές μας. Ενσωμάτωση της διαπολιτισμικής και διεθνούς εμπειρίας και των προοπτικών στην μαθησιακή εμπειρία κάθε μαθητή, το UNCG είναι ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο στο οποίο οι άνθρωποι οποιασδήποτε φυλετικής ή εθνοτικής ταυτότητας, ηλικίας ή ιστορικού μπορούν να επιτύχουν μια τεκμηριωμένη εκτίμηση της δικής τους και διαφορετικής κουλτούρας. Πρόκειται για μια κοινότητα ενεργά αφοσιωμένων φοιτητών, διδασκόντων, προσωπικού και αποφοίτων που βασίζονται σε ανοιχτό διάλογο, κοινή ευθύνη και σεβασμό στις ξεχωριστές συμβολές κάθε μέλους.

Πανεπιστήμιο St. Ambrose Το Πανεπιστήμιο St. Ambrose (SAU) είναι ένα διαπιστευμένο, περιεκτικό πανεπιστήμιο, γνωστό για τη δέσμευσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία, τις φιλελεύθερες τέχνες, την κοινωνική δικαιοσύνη και την υπηρεσία. Αποτελείται από τα κορυφαία περιφερειακά πανεπιστήμια και προσφέρει πάνω από 70 τομείς σπουδών που οδηγούν σε πτυχίο πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος. Οι πιο συνηθισμένοι τομείς της προπτυχιακής σπουδής για τους διεθνείς φοιτητές της είναι η Μηχανική, Επιστήμη Υπολογιστών, Επιχειρήσεων και Διοίκησης. Στο μεταπτυχιακό επίπεδο, τα προγράμματα με υψηλή διεθνή εγγραφή είναι το Master of Λογιστικής, Master of Business Administration, και Master of Science στη διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Το Ινστιτούτο Κρατικών Πανεπιστημίων του Indiana (ISU), δημόσιο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο διδακτορικών σπουδών που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά διπλώματα σε περισσότερες από 100 μεγάλες ειδικότητες, παρέχει εξαιρετικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες στους σπουδαστές, βελτιώνει την ποιότητα ζωής με τη διάδοση της γνώσης μέσω διδασκαλίας και έρευνας και προωθεί δημιουργικές και ακαδημαϊκές προγραμματισμός.

Το Montana State University του Πανεπιστημίου της Μοντάνα βρίσκεται σε μία από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες κολέγιο στις ΗΠΑ. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγαλύτερου πανεπιστημίου με τη φιλική κοινότητα μιας μικρότερης πανεπιστημιούπολης. Ιδρύθηκε ως ένα ολοκληρωμένο, δημόσιο ίδρυμα επιχορηγήσεων το 1893, η MSU συγκαταλέγεται στα 50 πλέον τεχνολογικά προηγμένα πανεπιστήμια του κόσμου. Από τους 16.440 σπουδαστές, οι 722 είναι διεθνείς από 75 διαφορετικές χώρες. Η χαμηλή αναλογία σπουδαστών / καθηγητών της MSU 19: 1 καθιστά τους καθηγητές προσβάσιμους και προσφέρει ευκαιρίες μάθησης. Οι φοιτητές MSU μπορούν να διερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, να αποκτήσουν νέες προοπτικές και να αποκτήσουν το επαγγελματικό πλεονέκτημα που απαιτείται για να δημιουργήσουν ένα δυναμικό μέλλον.

Οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Σιάτλ Pacific Pacific επιλέγουν το Πανεπιστήμιο του Σιάτλ Pacific Pacific (SPU) για τους αυστηρούς ακαδημαϊκούς, την υποστηρικτική κοινότητα, την αστρική τοποθεσία του Σιάτλ και ένα όραμα για την ανάληψη του πολιτισμού και την αλλαγή του κόσμου. Το SPU είναι χριστιανικό πανεπιστήμιο με περισσότερους από 4.000 πτυχιούχους και προπτυχιακούς φοιτητές από 39 χώρες και 45 πολιτείες. Οι απόφοιτοι της SPU είναι γνωστοί για την ικανότητα και τον χαρακτήρα τους, επιφέροντας θετικές αλλαγές στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Κέντρα γλώσσας INTERLINK Η επιτυχία στον σημερινό κόσμο απαιτεί αυξημένες διαπολιτισμικές ικανότητες και αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Η ικανότητα σε μια δεύτερη γλώσσα, ειδικά στα αγγλικά, είναι ζωτικής σημασίας για τους διεθνείς φοιτητές και τους επιχειρηματίες. Για το σκοπό αυτό, το INTERLINK παρέχει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών, εμπνευσμένο από τις θεωρίες μάθησης, την έρευνα και τις πρακτικές εφαρμογές. Η εμπειρία του INTERLINK επιτρέπει στους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά σε ποικίλα γλωσσικά, ακαδημαϊκά και διαπολιτισμικά περιβάλλοντα. Οι ατομικές ανάγκες και η πρόοδος παρακολουθούνται προσεκτικά και σε όλη αυτή τη διαδικασία, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ενθάρρυνση, υποστήριξη και βοήθεια. Βρίσκεται στις πανεπιστημιουπόλεις των κορυφαίων πανεπιστημίων των Η.Π.Α., η INTERLINK προσφέρει στους φοιτητές της πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και πολλές ακαδημαϊκές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παροχής βοήθειας υπό όρους εισδοχής σε αυτά τα ιδρύματα. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να συναντήσουν Αμερικανούς φοιτητές και καθηγητές, να ελέγξουν ή να παρακολουθήσουν μαθήματα για την πίστωση, και να ζήσουν την πανεπιστημιούπολη. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής των φοιτητών, ειδική σχολή και προσωπικό τους βοηθούν με τις προσωπικές, πολιτιστικές και ακαδημαϊκές τους προκλήσεις. UNCGMAIN03

Υποχρεωτική εισαγωγή

Οι ακαδημαϊκοί σπουδαστές που δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα στα αγγλικά μπορούν να γίνουν αποδεκτοί υπό αίρεση σε ένα μέλος της ACU εάν εγγραφούν στο INTERLINK πριν από την έναρξη των ακαδημαϊκών σπουδών τους. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και κατά την εκπλήρωση των όρων που καθορίζονται στην αρχική επιστολή εισδοχής υπό όρους του ιδρύματος μέλους της ACU, μπορούν να γίνουν δεκτοί ως κανονικοί φοιτητές. Ορισμένα πανεπιστήμια μέλη της ACU απαιτούν από τους σπουδαστές να υποβάλλουν συμπληρωμένα έντυπα αίτησης, επίσημες μεταγραφές από τα σχολεία που παρευρέθηκαν προηγουμένως, τεκμηρίωση σχετικά με τα οικονομικά και ίσως συστατικές επιστολές. Άλλα πανεπιστήμια χρειάζεται μόνο να αναθεωρήσουν τα επίσημα αντίγραφα για να αποφασίσουν για το παραδεκτό υπό όρους ενός σπουδαστή. Σε όλες τις περιπτώσεις, μία από τις προϋποθέσεις θα είναι είτε η επίτευξη ενός καθορισμένου αποτελέσματος TOEFL ή IELTS είτε η ολοκλήρωση του προγράμματος INTERLINK με επιτυχία. Η βοήθεια για την εφαρμογή στα πανεπιστήμια διατίθεται δωρεάν σε όλους τους φοιτητές της INTERLINK.

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Το INTERLINK Language Center του Πανεπιστημίου St. Ambrose (SAU) παρέχει στους φοιτητές με ESL (Αγγλική ως Δεύτερη Γλώσσα) εκπαίδευση, πολιτιστικό προσανατολισμό και ακαδ ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Βρίσκεται στο Davenport, Iowa, το INTERLINK στο Πανεπιστήμιο St. Ambrose προσφέρει έντονη αγγλική διδασκαλία, ακαδημαϊκή προετοιμασία και διαπολιτισμικό προσανατολισμό για σπουδαστές, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες σε ετήσια βάση. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για προκλητική καριέρα και παρέχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία του 21ου αιώνα. Το πρόγραμμα σπουδών της INTERLINK είναι αυστηρό. Τα έξι του επίπεδα, που προσφέρονται σε συνεδρίες διάρκειας 9 εβδομάδων, εμπλέκονται εντός και εκτός των τάξεων σε ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή και έργα που απαιτούν ενεργό συμμετοχή των φοιτητών. Οι σπουδαστές απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών για συναντήσεις με φοιτητές και καθηγητές, έλεγχο ή λήψη μαθημάτων για πίστωση. Οι εκδρομές πεδίου προγράμματος επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν από πρώτο χέρι για την πολιτεία και την τοπική κοινότητα. Ιδιαίτερο όφελος για τους μαθητές είναι η εκπροσώπηση πολλών πολιτισμών στο πρόγραμμα. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερα για τον κόσμο, και στη διαδικασία, για τον εαυτό τους. Οι φοιτητές με ακαδημαϊκά προσόντα απολαμβάνουν την ευκολία υποδοχής υπό όρους πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα γλωσσών τους στο INTERLINK. Στο INTERLINK , προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μια αξέχαστη και μεταμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία για τους διεθνείς φοιτητές. Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα αγγλικής ως δεύτερης γλώσσας, ειδικά αν σχεδιάζετε να σπουδάσετε σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο, ελπίζουμε να λάβετε υπόψη σας τη συμμετοχή στο INTERLINK στο Πανεπιστήμιο St. Ambrose. Το INTERLINK Language Center του Πανεπιστημίου St. Ambrose (SAU) παρέχει στους φοιτητές με την ESL (Αγγλική ως Δεύτερη Γλώσσα) εκπαίδευση, πολιτιστικό προσανατολισμό και... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Davenport
May 2019
Πλήρης παρακολούθηση
9 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American Consortium of Universities (INTERLINK)

Το Γλωσσικό Κέντρο INTERLINK στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro (UNCG) παρέχει εκπαίδευση ESL (Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα), πολιτιστικό προσανατολισμό κ ... [+]

Σχετικά με το πρόγραμμά μας

Τα γλωσσικά κέντρα INTERLINK στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro (UNCG) βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους από το 1997. Το INTERLINK βρίσκεται στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας και προσφέρει έντονες αγγλικές διδασκαλίες, ακαδημαϊκή προετοιμασία και διαπολιτισμικό προσανατολισμό για σπουδαστές , μελετητές και επαγγελματίες σε ετήσια βάση. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για προκλητική καριέρα και παρέχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία του 21ου αιώνα. Μετά την αποφοίτησή τους, πολλοί φοιτητές συνεχίζουν να σπουδάζουν σε ακαδημαϊκά προγράμματα στο UNCG ή σε άλλα πανεπιστήμια της περιοχής. Το INTERLINK βοηθά στην τοποθέτηση στο πανεπιστήμιο και στην υπό όρους είσοδο για να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη και αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρόγραμμα σπουδών της INTERLINK είναι αυστηρό. Τα έξι του επίπεδα, που προσφέρονται σε συνεδρίες διάρκειας 9 εβδομάδων, περιλαμβάνουν αναθέσεις εκτός και εκτός τάξης για ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή και έργα που απαιτούν ενεργό συμμετοχή των φοιτητών. Οι σπουδαστές απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών για συναντήσεις με φοιτητές και καθηγητές, έλεγχο ή λήψη μαθημάτων για πίστωση. Οι εκδρομές πεδίου προγράμματος επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν από πρώτο χέρι για την πολιτεία και την τοπική κοινότητα. Ιδιαίτερο όφελος για τους μαθητές είναι η εκπροσώπηση πολλών πολιτισμών στο πρόγραμμα. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερα για τον κόσμο, και στη διαδικασία, για τον εαυτό τους. Οι φοιτητές με ακαδημαϊκά προσόντα απολαμβάνουν την ευκολία υποδοχής υπό όρους πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα γλωσσών τους στο... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Greensboro
May 2019
Πλήρης παρακολούθηση
9 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American Consortium of Universities (INTERLINK)

Τα γλωσσικά κέντρα INTERLINK στο Indiana State University παρέχουν στους αλλοδαπούς σπουδαστές ESL (Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα) εκπαίδευση, ακαδημαϊκή προετοιμασία και πολ ... [+]

Σχετικά με το πρόγραμμά μας

Τα INTERLINK Language Centers στο Indiana State University (ISU) βοηθούν τους μαθητές να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους από το 1987. Το INTERLINK, που βρίσκεται στο Terre Haute της Ιντιάνα, προσφέρει εντατική διδασκαλία, ακαδημαϊκή προετοιμασία και διαπολιτισμικό προσανατολισμό για σπουδαστές, επαγγελματίες σε ετήσια βάση. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για προκλητική καριέρα και παρέχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία του 21ου αιώνα. Μετά την αποφοίτησή τους, πολλοί φοιτητές πηγαίνουν για σπουδές σε ακαδημαϊκά προγράμματα σε ISU ή σε άλλα πανεπιστήμια περιοχής. Το INTERLINK βοηθά στην τοποθέτηση στο πανεπιστήμιο και στην υπό όρους είσοδο για να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη και αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρόγραμμα σπουδών της INTERLINK είναι αυστηρό. Τα έξι του επίπεδα, που προσφέρονται σε συνεδρίες διάρκειας 9 εβδομάδων, εμπλέκονται εντός και εκτός των τάξεων σε ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή και έργα που απαιτούν ενεργό συμμετοχή των φοιτητών. Οι σπουδαστές απολαμβάνουν εγκαταστάσεις πλήρους πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών για να συναντήσουν μαθητές και καθηγητές, να ελέγξουν ή να παρακολουθήσουν μαθήματα για πίστωση. Οι εκδρομές πεδίου προγράμματος επιτρέπουν στους μαθητές να μάθουν από πρώτο χέρι για την πολιτεία και την τοπική κοινότητα. Ιδιαίτερο όφελος για τους μαθητές είναι η εκπροσώπηση πολλών πολιτισμών στο πρόγραμμα. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερα για τον κόσμο, και στη διαδικασία, για τον εαυτό τους. Οι φοιτητές με ακαδημαϊκά προσόντα απολαμβάνουν την ευκολία υποδοχής υπό όρους πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα γλωσσών τους στο INTERLINK. Στο INTERLINK, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μια αξέχαστη... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Terre Haute
May 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American Consortium of Universities (INTERLINK)

. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων μετά την συνεδρία έχει ξεκινήσει. Εάν αλλάξει η πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων, η INTERLIN ... [+]

. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων μετά την συνεδρία έχει ξεκινήσει. Εάν αλλάξει η πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων, η INTERLINK ACE θα ακολουθήσει την πολιτική βάσει της οποίας ο σπουδαστής πραγματοποίησε πληρωμή. Οικονομικές Τεκμηρίωση για το F-1 Visa Φοιτητές Η υπηρεσία μετανάστευσης και τελωνείων Επιβολή Ηνωμένες Πολιτείες (ICE) απαιτεί ότι οι φοιτητές δια... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Bozeman
May 2019
Πλήρης παρακολούθηση
52 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
American Consortium of Universities (INTERLINK)

... [+]

17 Ιουλίου Φθινόπωρο 2017 Συνεδρία 1 21ης Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 27 Πτώση 2017 Συνεδρία 2 26 Οκτώβρη - 6η Δεκεμβρίου 26 Σεπτεμβρίου [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Seattle
May 2019
Πλήρης παρακολούθηση
5 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά