American Language Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Στην ALA πιστεύουμε στη δύναμη σας και την ικανότητά σας να πετύχετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε σπουδαστής θεωρείται το πιο σημαντικό και σεβαστό μέρος της οικογένειας ALA. Το δίκτυο φροντίδας, φροντίδας και υποστήριξης των εκπαιδευτικών με υψηλά προσόντα και του επαγγελματικού προσωπικού των φοιτητικών υπηρεσιών θα προσφέρει ένα ανώτερο μαθησιακό περιβάλλον που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τους στόχους σας. Διατηρούμε το μέγεθος της τάξης μας μικρό, ώστε οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να δίνουν την μέγιστη προσωπική προσοχή σε κάθε μαθητή.

Όλα τα προγράμματά μας σχεδιάζονται με γνώμονα τις μαθησιακές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία διδασκαλίας αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες θεωρίες και τις προσεγγίσεις που βασίζονται στην έρευνα για την εκμάθηση και τη διδασκαλία γλωσσών που επικεντρώνονται στην παροχή πολλών επιτυχημένων μαθησιακών αποτελεσμάτων για κάθε μαθητή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • Όλες οι πανεπιστημιουπόλεις ALA στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πιστοποιημένες από το Τμήμα Εκπαίδευσης των ΗΠΑ και έχουν διαπιστευθεί από την Επιτροπή για την Accreditation
 • Είμαστε εξουσιοδοτημένοι βάσει του ομοσπονδιακού νόμου να εγγραφούν μη μεταναστευτικοί φοιτητές και να εκδίδουν το έντυπο I-20 για φοιτητές θεωρήσεων F-1.
 • Η ALA ειδικεύεται στην εντατική αγγλική μελέτη με θεμελιώδη, ακαδημαϊκά και προχωρημένα επίπεδα.
 • Οι πανεπιστημιακοί εταίροι της ALA παρέχουν ένα πρόγραμμα Pathway (NO TOEFL ή ILETS) για αποφοίτους του μαθήματος επιπέδου 5 της ALA.
 • Οι πανεπιστημιακοί εταίροι της ALA εκδίδουν υπογεγραμμένες επιστολές εισδοχής για τους εγγεγραμμένους φοιτητές της ALA.
 • Η ALA παρέχει δωρεάν συμβουλές στους φοιτητές της
 • Η ALA διαθέτει υψηλού επιπέδου εξειδίκευση καθηγητές με BA / MA / Ph.D βαθμούς TESOL, με πολυετή εμπειρία.
 • Η ALA διαθέτει μικρές, ποικίλες και διαδραστικές τάξεις
 • Το ALA προσφέρει πολιτιστικές δραστηριότητες, εκδρομές στην ύπαιθρο και κοινωνικές εκδηλώσεις.
  * Ορισμένες επιλογές αμερικανικής οικογένειας Homestay είναι διαθέσιμες

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες και υποστήριξη στους μαθητές της Αγγλίας για την κάλυψη των μαθησιακών τους αναγκών για ακαδημαϊκούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς σκοπούς.

Η υπόσχεση μας

Η ηγεσία της ALA υπόσχεται να δώσει σε κάθε σπουδαστή αυτό που θεωρούμε την καλύτερη αξία και ποιότητα της εκπαίδευσης του ESL στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερδίσετε την εμπιστοσύνη σας.

Η Pathway μας

Το ALA είναι ο Pathway προς την επιτυχία σε ακαδημαϊκούς ή σταδιοδρομικούς στόχους. Έχουμε πολλές επιλογές για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους της αγγλικής γλώσσας. Προσφέρουμε διάφορα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να σπουδάσετε με πλήρη ή μερική απασχόληση, στο κέντρο μας στις Η.Π.Α. ή μέσω Διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ξεκινήστε το μέλλον σας με την ALA.

American Language Academy ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

American Language Academy είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή για τη Διαπίστευση Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας για την περίοδο Απρίλιος 2018 έως Απρίλιος 2028 και συμφωνεί να υποστηρίξει τα Πρότυπα της CEA για τα Προγράμματα και τα Ιδρύματα Αγγλικής Γλώσσας. Η CEA αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως αναγνωρισμένη εθνική υπηρεσία διαπίστευσης για προγράμματα και ιδρύματα αγγλικής γλώσσας στις ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη διαπίστευση, επικοινωνήστε με την CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.cea-accredit.org
Γιατί να σπουδάσετε σε ένα διαπιστευμένο σχολείο
 • Να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας και υπηρεσιών για την καλύτερη εμπειρία μάθησης
 • Έχουμε ένα πρόγραμμα σπουδών που εστιάζεται στην ικανοποίηση των εκτιμώμενων μαθησιακών αναγκών των μαθητών μας. μικρό
 • Διατηρούμε ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αξιολόγηση της προόδου των σπουδαστών από την αρχική τοποθέτηση σε μαθήματα έως την προώθηση από επίπεδο σε επίπεδο.
 • Έχουμε βιώσει, αμερικανική μητρική γλώσσα, επαγγελματική σχολή που είναι αφοσιωμένη στη διδασκαλία.
 • Έχουμε εγκαταστάσεις και διοικητικό προσωπικό για να παρέχουμε ένα εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον.
 • Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φοιτητών από τον προσανατολισμό. ακαδημαϊκή θεώρηση και συμβουλευτική για τη μετανάστευση και τη στέγαση. και κοινωνικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες

Τοποθεσίες

Greensboro

Ask a Question

Άλλη