American Language Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Στην ALA πιστεύουμε στη δύναμη σας και την ικανότητά σας να πετύχετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε σπουδαστής θεωρείται το πιο σημαντικό και σεβαστό μέρος της οικογένειας ALA. Το δίκτυο φροντίδας, φροντίδας και υποστήριξης των εκπαιδευτικών με υψηλά προσόντα και του επαγγελματικού προσωπικού των φοιτητικών υπηρεσιών θα προσφέρει ένα ανώτερο μαθησιακό περιβάλλον που θα σας επιτρέψει να πετύχετε τους στόχους σας. Διατηρούμε το μέγεθος της τάξης μας μικρό, ώστε οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να δίνουν την μέγιστη προσωπική προσοχή σε κάθε μαθητή.

Όλα τα προγράμματά μας σχεδιάζονται με γνώμονα τις μαθησιακές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία διδασκαλίας αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες θεωρίες και τις προσεγγίσεις που βασίζονται στην έρευνα για την εκμάθηση και τη διδασκαλία γλωσσών που επικεντρώνονται στην παροχή πολλών επιτυχημένων μαθησιακών αποτελεσμάτων για κάθε μαθητή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • Όλες οι πανεπιστημιουπόλεις ALA στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι διαπιστευμένες από την CEA.
 • Είμαστε εξουσιοδοτημένοι βάσει του ομοσπονδιακού νόμου να εγγραφούν μη μεταναστευτικοί φοιτητές και να εκδίδουν το έντυπο I-20 για φοιτητές θεωρήσεων F-1.
 • Η ALA ειδικεύεται σε εντατικά ακαδημαϊκά αγγλικά - προπαρασκευαστικά, ακαδημαϊκά και προηγμένα ακαδημαϊκά σε επτά διαφορετικά επίπεδα.
 • Οι πανεπιστημιακοί εταίροι της ALA παρέχουν μια Pathway (απομάκρυνση των δοκιμών TOEFL) για πτυχιούχους από το επίπεδο 5 της σειράς ALA.
 • Οι πανεπιστημιακοί εταίροι ALA εκδίδουν υπογεγραμμένες επιστολές εισδοχής για τους εγγεγραμμένους και πιστοποιημένους φοιτητές της ALA.
 • Η ALA συνεργάζεται με το Global Student Exchange (GSE), το οποίο βοηθά τους μαθητές να εισέλθουν σε οποιοδήποτε από τα 80 ιδιωτικά boarding και ημερήσια γυμνάσια της GSE σε 28 κράτη. Οι εταίροι του γυμνασίου θα παράσχουν υπόδειγες εισδοχής για ειδικευμένους φοιτητές.
 • Η ALA διαθέτει ειδικευμένους καθηγητές με βαθμούς BA / MA / Ph.D TESOL, με πολυετή εμπειρία.
 • Η ALA έχει μικρές, ποικίλες και διαδραστικές τάξεις.
 • Η ALA προσφέρει πολιτιστικές δραστηριότητες, εκδρομές στην ύπαιθρο και κοινωνικές εκδηλώσεις.
  * Ορισμένες πανεπιστημιουπόλεις της ALA διαθέτουν αμερικανικές οικογενειακές οικογένειες.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες και υποστήριξη στους μαθητές της Αγγλίας για την κάλυψη των μαθησιακών τους αναγκών για ακαδημαϊκούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς σκοπούς.

Η υπόσχεση μας

Η καλύτερη αξία και η καλύτερη ποιότητα της αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας

Η ηγεσία της ALA υπόσχεται να δώσει σε κάθε σπουδαστή αυτό που θεωρούμε την καλύτερη αξία και ποιότητα της εκπαίδευσης του ESL στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερδίσετε την εμπιστοσύνη σας.

Η Pathway μας

Ο Pathway προς την επιτυχία

Έχουμε πολλές επιλογές για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους της αγγλικής γλώσσας. Προσφέρουμε διάφορα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να σπουδάσετε με πλήρες ωράριο ή μερικής απασχόλησης, στο κέντρο μας στις Η.Π.Α. ή μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης "Sky Campus".

Ξεκινήστε το μέλλον σας με την ALA. Μπορούμε να είστε ο Pathway σας προς την επιτυχία.

American Language Academy ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

American Language Academy είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή για τη Διαπίστευση Προγράμματος Αγγλικής Γλώσσας για την περίοδο Απρίλιος 2018 έως Απρίλιος 2028 και συμφωνεί να υποστηρίξει τα Πρότυπα της CEA για τα Προγράμματα και τα Ιδρύματα Αγγλικής Γλώσσας. Η CEA αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ως αναγνωρισμένη εθνική υπηρεσία διαπίστευσης για προγράμματα και ιδρύματα αγγλικής γλώσσας στις ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη διαπίστευση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, www.cea-accredit.org.

Διαπίστευση σε Διαδικτυακά Μαθήματα: Η CEA έχει διαπιστευτεί τα Εντατικά Αγγλικά Πρόγραμμα 1-3 του ALA και τα Αγγλικά για Ακαδημαϊκά Στόματα 1-3.

Γιατί να σπουδάσετε σε ένα διαπιστευμένο σχολείο

 • Βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε οδηγίες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Η μετάβαση σε ένα διαπιστευμένο σχολείο θα σας βοηθήσει να είστε σίγουροι ότι προσφέρει μια υψηλής ποιότητας μαθησιακή εμπειρία.

 • Αντιμετώπιση μαθησιακών αναγκών σε μαθητές

Έχουμε ένα πρόγραμμα σπουδών που επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των εκτιμώμενων αναγκών των μαθητών.

 • Σύστημα Αξιολόγησης Φοιτητών

Διατηρούμε ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αξιολόγηση των μαθητών για την αρχική τοποθέτηση σε μαθήματα και για την εξέλιξη από επίπεδο σε επίπεδο.

 • Έμπειρη Σχολή

Διατηρούμε έμπειρη, επαγγελματικά εξειδικευμένη σχολή που είναι αφοσιωμένη στη διδασκαλία.

 • Άριστο περιβάλλον εκμάθησης

Έχουμε εγκαταστάσεις και διοικητικούς πόρους για να παρέχουμε ένα εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον.

 • Ευρεία σειρά φοιτητικών υπηρεσιών

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φοιτητών-συνεχούς προσανατολισμού. ακαδημαϊκή θεώρηση και παροχή συμβουλών για τη μετανάστευση. και κοινωνικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.cea-accredit.org

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Greensboro

Το Εντατικό Αγγλικό Πρόγραμμα American Language Academy (IEP) έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες και υποστήριξη στους Αγγλικούς μαθητές για να καλύψουν τις ανάγκες τους για τους ακαδημαϊκούς τους σκοπούς. Η ALA προσφέρει επτά επίπεδα επάρκειας εντατικής διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας: Εισαγωγή στα Αγγλικά, Ιδρυμα Αγγλικά (Επίπεδα 1-3), Ακαδημαϊκά Αγγλικά (Επίπεδα 4-5) και Προχωρημένα Ακαδημαϊκά Αγγλικά (Επίπεδο 6). Όλα τα επίπεδα επτά μαθήματα, από την Εισαγωγή στα Αγγλικά μέσω του Advanced Academic English Level 6, αποτελούν μέρος του προγράμματος Intensive English. Οι φοιτητές αποφοιτούν μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του επιπέδου 5. [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Εντατικό Αγγλικό Πρόγραμμα American Language Academy (IEP) έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες και υποστήριξη στους Αγγλικούς μαθητές για να καλύψουν τις ανάγκες τους για τους ακαδημαϊκούς τους σκοπούς. Η ALA προσφέρει επτά επίπεδα επάρκειας εντατικής διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας: Εισαγωγή στα Αγγλικά, Ιδρυμα Αγγλικά (Επίπεδα 1-3), Ακαδημαϊκά Αγγλικά (Επίπεδα 4-5) και Προχωρημένα Ακαδημαϊκά Αγγλικά (Επίπεδο 6). Όλα τα επίπεδα επτά μαθήματα, από την Εισαγωγή στα Αγγλικά μέσω του Advanced Academic English Level 6, αποτελούν μέρος του προγράμματος Intensive English. Οι φοιτητές αποφοιτούν μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του επιπέδου 5.... [-]


Αγγλικά για το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκών Σπουδών

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Greensboro

Το Πρόγραμμα Αγγλικών για Ακαδημαϊκά Σκορ (EAP) είναι το αντίστοιχο του Εντατικού Αγγλικού Προγράμματος American Language Academy (IEP) που δίνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το EAP έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες και υποστήριξη στους μαθητές της Αγγλίας για να καλύψουν τις ανάγκες τους για ακαδημαϊκούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για τους μαθητές της Αγγλίας που δεν μπορούν να δεσμευτούν σε πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης της αγγλικής γλώσσας. [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Αγγλικών για Ακαδημαϊκά Σκορ (EAP) είναι το αντίστοιχο του Εντατικού Αγγλικού Προγράμματος American Language Academy (IEP) που δίνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το EAP έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις καλύτερες μαθησιακές εμπειρίες και υποστήριξη στους μαθητές της Αγγλίας για να καλύψουν τις ανάγκες τους για ακαδημαϊκούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για τους μαθητές της Αγγλίας που δεν μπορούν να δεσμευτούν σε πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης της αγγλικής γλώσσας.... [-]


Επικοινωνία