Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Avel Flight School είναι FAA μέρος 141 και FAA Μέρος 65 εγκεκριμένη κατάρτιση πιλότων οργανισμό πτητικής εκπαίδευσης από όλο τον κόσμο. Είμαστε επίσης περήφανοι να πούμε ότι είμαστε σε θέση να εκπαιδεύσουν τους βετεράνους που χρηματοδοτείται από το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων όπως είμαστε VA εγκριθεί, καθώς και. Avel Flight School είναι ανάμεσα σε μια επίλεκτη μερικά σχολεία της πτήσης που είναι επίσης SEVIS εγκριθεί από την επιβολή της Μετανάστευσης και Τελωνείων, Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να εκπαιδεύσει τους ξένους φοιτητές.

Εξοπλισμένο με την κατάσταση του αεροσκάφους τέχνης, εξομοιωτές πτήσης, τα δωμάτια και οι εγκαταστάσεις της κατηγορίας, Avel Flight School διατηρεί πολύ υψηλά πρότυπα ασφάλειας που υπερβαίνουν Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) και της Διεθνούς Οργάνωσης Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) απαιτήσεις.

Avel Flight School βρίσκεται στο Αεροδρόμιο DuPage, West Chicago, , ΗΠΑ, Με ένα άλλο υποκατάστημα στην Chennai, Ινδία τροφοδοσία με την ασιατική ήπειρο.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις στον τομέα των αερομεταφορών για την παραγωγή υψηλής πιλότους διαμετρήματος. Ορισμένα από τα μαθήματα που προσφέρουμε περιλαμβάνουν ιδιωτικές Pilot License, Commercial Pilot License, με όργανα, Αξιολογήσεις εκπαιδευτή πτήσης, ενιαία και βαθμολογίες Multi-κινητήρα, Αεροσκάφη / πτήσης αποστολέας γκολφ.

Στο Avel Flight School η ασφάλεια είναι ύψιστη προτεραιότητα μας. Όλα τα αεροσκάφη μας έχουν άριστες επιδόσεις ασφάλειας και συντηρούνται από την FAA πιστοποιημένο επαγγελματία μηχανική. Με φιλικό διοικητικό προσωπικό μας, το έμπειρο εκπαιδευτή επικεφαλής πτήσης και υψηλά ειδικευμένους εκπαιδευτές μας, θα λάβετε την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης πτήσης και να έχουν μια φανταστική εμπειρία μάθησης μαζί μας.

Στο Avel Flight School, Θα ολοκληρώσει την κατάρτιση της πτήσης σας στην ώρα τους και για τον προϋπολογισμό. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε απαράμιλλη εκπαίδευση και επωφεληθείτε από τις εκτεταμένες μας σύστημα υποστήριξης. Γίνετε μέλος του σχολείου πτήση μας σήμερα και να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Avel Flight School στο Σικάγο, Ιλλινόις, ΗΠΑ προσφέρει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα πτήσεων. Αν ψάχνετε για το καλύτερο Πτητικής Εκπαίδευσης στο Σικάγο, Ιλλινόις, ΗΠΑ ή πειραματικό σχολείο ή Πιλοτική Εκπαίδευση, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Διεθνείς Φοιτητές Στο Avel Flight School, Προσφέρουμε πτητική εκπαίδευση σε διεθνείς φοιτητές. Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν διεθνείς απαιτήσεις των φοιτητών και τις αντίστοιχες απαιτήσεις τους αρχή πολιτικής αεροπορίας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ασφαλή, υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης κατά την πτήση σε ένα φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Προσπαθούμε να κάνουμε το χρόνο σας μαζί μας άνετη και ομαλή ώστε να μπορείτε να επικεντρωθεί στην επίτευξη των ονείρων σας να γίνει επαγγελματίας πιλότος.

Οι διαδικασίες εισδοχής μας έγιναν απλά για να είναι εύκολο για τους ξένους φοιτητές που εγγράφονται στο σχολείο της πτήσης μας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία εισδοχής μας.

Σας προσφέρουμε πολλές επιλογές μάθημα εκπαίδευσης των χειριστών σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των διεθνών φοιτητών μας και να βοηθήσει στην εύρεση εργασίας, καθώς και.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Avel Flight School

Ένα όργανο Αξιολόγηση απαιτείται για έναν πιλότο να πετάξει κάτω από κανόνες πτήσης με όργανα (IFR). Υπό αυτές τις συνθήκες ο πιλότος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εξωτερι ... [+]

Ένα όργανο Αξιολόγηση απαιτείται για έναν πιλότο να πετάξει κάτω από κανόνες πτήσης με όργανα (IFR). Υπό αυτές τις συνθήκες ο πιλότος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εξωτερικές αναφορές οπτικής επαφής για την πλοήγηση και πετά το αεροσκάφος που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο για τα μέσα στο πιλοτήριο. Αυτή η βαθμολογία είναι επίσης προϋπόθεση για την απασχόληση ως επαγγελματίας πιλότος και αποτελεί προϋπόθεση για την Airline Pilot Μεταφορών License (ATPL).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Chicago Ινδία Chennai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 6 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Avel Flight School

Η Εμπορική Pilot License σας επιτρέπει να πετάξει ένα αεροσκάφος για αποζημίωση ή ενοικίαση. Αυτή είναι και η ελάχιστη απαίτηση άδειας για την απασχόληση ως πιλότος ή να ... [+]

Η Εμπορική Pilot License σας επιτρέπει να πετάξει ένα αεροσκάφος για αποζημίωση ή ενοικίαση. Αυτή είναι και η ελάχιστη απαίτηση άδειας για την απασχόληση ως πιλότος ή να γίνει ένας εκπαιδευτής πτήσεων. Εμπορική πιλότοι μπορούν επίσης να καταβάλλεται για ορισμένους τύπους των εργασιών, όπως banner ρυμούλκησης, γεωργικές εφαρμογές, και τη φωτογραφία.

Ελάχιστες απαιτήσεις για την απόκτηση πτυχίου επαγγελματία χειριστή Να είναι τουλάχιστον 18 ετών Να είναι σε θέση να διαβάσει, να μιλούν, να γράφουν και να καταλάβουν την αγγλική γλώσσα άπταιστα. Κρατήστε ένα Private Pilot License. Αποκτήστε τουλάχιστον μια δεύτερη κατηγορία ιατρικό πιστοποιητικό από ειδικό Ιατρικό Εξεταστή Πτήσεων Περάστε ένα μηχανογραφημένο αεροναυτικών τεστ γνώσεων Συσσωρεύονται και συνδεθείτε ένα συγκεκριμένο ποσό της κατάρτισης και της εμπειρίας σύμφωνα με το Μέρος 61, Τίτλος 14 του Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) τμήμα 61.129. Περάστε μια προφορική εξέταση τεστ και πτήση χορηγείται από έναν επιθεωρητή FAA ή τον εξουσιοδοτημένου εξεταστής ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες West Chicago Ινδία Chennai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Avel Flight School

Το Private Pilot License σας δίνει τη δυνατότητα να είναι κυβερνήτες του αεροσκάφους για κάθε μη εμπορικούς σκοπούς. Αυτό είναι επίσης το πρώτο βήμα για να πάρει Commerci ... [+]

Το Private Pilot License σας δίνει τη δυνατότητα να είναι κυβερνήτες του αεροσκάφους για κάθε μη εμπορικούς σκοπούς. Αυτό είναι επίσης το πρώτο βήμα για να πάρει Commercial Pilot License σας και αργότερα μια δουλειά αεροπορική εταιρεία. Ανάμεσα στα πολλά προνόμια του Private Pilot License, έχετε επίσης τη δυνατότητα να λειτουργούν φιλανθρωπία πτήσεις υπόκεινται σε ορισμένους περιορισμούς, και μπορούν να συμμετέχουν σε παρόμοιες δραστηριότητες, όπως Άγγελος πτήσης, Αστική περίπολος αέρα και πολλοί άλλοι.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Chicago Ινδία Chennai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Avel Flight School

Η αεροπορική εταιρεία αποστολέας επίσης γνωστή ως πτήσης αποστολέας ή αξιωματικός επιχειρήσεων της πτήσης είναι ένα από τα καλύτερα αμειβομένων και συναρπαστικές θέσεις ε ... [+]

Η αεροπορική εταιρεία αποστολέας επίσης γνωστή ως πτήσης αποστολέας ή αξιωματικός επιχειρήσεων της πτήσης είναι ένα από τα καλύτερα αμειβομένων και συναρπαστικές θέσεις εργασίας στον κλάδο των αερομεταφορών. Κάθε αεροπορική εταιρεία απαιτεί αεροσκάφη αποστολείς, όπως ακριβώς και οι πιλότοι για τη διαχείριση των πτήσεων. Με ένα πιστοποιητικό FAA αεροσκαφών αποστολέας, οι ευκαιρίες καριέρας ανοίγουν σε όλο τον κόσμο!... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες West Chicago Ινδία Chennai
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 εβδομάδες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.