Aviator Flight School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στην Aviator Flight School

Είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μαθημάτων κατάρτισης πτήσης με σταθερή τιμή και επιτάχυνση, για να αξιολογήσουμε με ακρίβεια τις πιλοτικές σας ανάγκες κατάρτισης, καθώς είμαστε επαγγελματίες στους τομείς μας εδώ και 30 χρόνια. Χρησιμοποιούμε το Jeppesen ως μέρος του εγκεκριμένου προγράμματος FAA μέρος 141 το οποίο σας εξασφαλίζει ότι έχετε όλα τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή σας για να πετύχετε στην επιτάχυνση της εκπαίδευσης πτήσεων από την αρχή. Ως σχολείο, είμαστε επαγγελματίες και έμπειροι επαγγελματίες κατάρτισης πιλότων με μεγάλη οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Ασφάλεια, ικανότητα και επαγγελματισμό στο στόχο μας και αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε την αξιολόγηση μετά την αξιολόγηση. Ως σχολείο πτήσης Μέρος 141, είμαστε ειδικοί της βιομηχανίας που κατανοούν την επιτάχυνση της εκπαίδευσης πτήσεων και το πιο σημαντικό, σας καταλαβαίνουμε - τους μαθητές μας!
Με τα ποσοστά επιτυχίας 98% για πρώτη φορά 9 χρόνια, είμαστε η λογική επιλογή για την πρώτη ή την επόμενη βαθμολογία σας.

Παρέχουμε το I-20 για διεθνείς φοιτητές και καλωσορίζουμε όλους όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για να γίνουν Aviator.

Γιατί να επιλέξετε Aviator Flight School ;

  • 98% 1ος χρόνος Pass Rate

Βρίσκεστε στο καλύτερο χέρι με την Aviator Flight School όταν πρόκειται να περάσετε την πορεία σας με την FAA για την πρώτη προσπάθεια. Μάθετε από το καλύτερο και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα!

  • 20 Χώρες

Έχουμε αποφοιτήσει φοιτητές πιλότων από περισσότερες από 20 χώρες. Εκπαιδευτικά μαθήματα πτήσης σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις κατάρτισης της χώρας σας για εύκολη συν-επικύρωση της άδειας.

  • Επιτάχυνση 141

Οι επιταχυνόμενες σειρές μαθημάτων πτήσης μας ολοκληρώνουν την ολοκλήρωση των ιδιωτικών, μέσων και εμπορικών πιστοποιητικών σας σε μόλις 6-8 μήνες! Γρήγορο σεμινάριο επαγγελματικού πιλότου.

  • G-1000 Glass Cockpits

Σας παρέχουμε τα θεμέλια για την εκμάθηση προηγμένων πιλοτηρίων από την αρχή της εκπαίδευσής σας. Κάνοντας τη μετάβαση σε σύνθετα αεροπορικά πιλοτικά πιό απλά.

Παραδοσιακά προγράμματα επιτάχυνσης πτήσης κατά την πτήση

Η δομή του προγράμματος μας αναφέρεται στο όνομα της σχολής μας πτήσεων επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε τελειοποιήσει την επιτάχυνση της εκπαίδευσης πτήσεων. Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να απομακρύνουν τον σπουδαστή από τις περισπασμούς και να τα τοποθετήσουν σε ένα περιβάλλον που επικεντρώνεται στη μορφοποίησή τους σε έναν επαγγελματία πιλότο. Αυτός ο τύπος κύκλου μαθημάτων διατηρεί την καμπύλη μάθησης του μαθητή κορυφωμένη κατά τη διάρκεια της μελέτης τους για να μεγιστοποιήσει τη διατήρηση τόσο της διδασκαλίας στην τάξη όσο και των δεξιοτήτων χειρισμού αεροσκαφών.

Αυτός ο τύπος δομημένης μάθησης και πλήρους εμβάπτισης εξοικονομεί χρόνο κατάρτισης παράλληλα με την παραγωγή ποιοτικών πιλότων. Φυσικά, η εξοικονόμηση χρόνου σημαίνει την εξοικονόμηση χρημάτων και την ταχεία απόκτηση των αξιολογήσεών σας προκειμένου να υποβάλετε αίτηση για τη θέση μιας αεροπορικής εταιρείας ταχύτερα από άλλα προγράμματα σχολικών πτήσεων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Πιλοτικό μάθημα σταθερής τιμής καριέρας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 - 8 μήνες September 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chino +1 περισσότερα

Η εκπαίδευσή σας θα ξεκινήσει 5 ημέρες μετά την άφιξή σας. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να ανακάμψετε από το ταξίδι σας και θα μας επιτρέψετε να συμπληρώσουμε μαζί σας όλες τις απαραίτητες κρατικές εγγραφές. [+]

Συμμετάσχετε στο κορυφαίο σχολείο πτήσεων της Καλιφόρνιας που σας προετοιμάζει πλήρως για ενοικίαση αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως για μία σταθερή τιμή! Εγγυημένη συμπλήρωση χωρίς να πληρώσετε περισσότερα, περιλαμβάνεται το Aviation English Course. PPL IR CMEL Jet Μεταβατικό Μάθημα που φέρει Cessna Citation Jet - τουλάχιστον 250 ώρες μετά την ολοκλήρωση. Μαθήματα 6-8 μηνών 12-14 μηνών με τη θεωρία ATPL του EASA... [-]


Επικοινωνία