Bellevue College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Χαιρετισμούς! Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Bellevue College, είμαι ευτυχής ότι έχετε πάρει το χρόνο να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να μάθουν για την υπέροχη κολέγιο μας, που βρίσκεται σε μια όμορφη δασώδη πανεπιστημιούπολη, στην καρδιά του Bellevue. Π.Χ. ιδρύθηκε σχεδόν πριν από 50 χρόνια ως μέρος ενός κινήματος για την παροχή προσιτών και προσβάσιμων εκπαίδευσης στους πολίτες του Eastside και της γύρω περιοχής, και είμαστε υπερήφανοι για να συνεχίσει αυτή την παράδοση σήμερα.

Bellevue College Πρόεδρος

Π.Χ., είναι το τρίτο μεγαλύτερο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Είμαστε ένας φοιτητής εστιασμένη ίδρυμα ανοικτής πρόσβασης, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξαιρετική διδασκαλία και μικρά μεγέθη τάξη. Πέρυσι, μια εξαιρετικά ποικιλόμορφη ομάδα των 37.000 φοιτητές επέλεξαν π.Χ. να εκπληρώσει μια ποικιλία εκπαιδευτικών και επαγγελματικών στόχων.

Η πλειοψηφία των φοιτητών μας να εγγραφούν σε ένα από τα έξι προγράμματα μεταφοράς - ολοκληρώνουν τα δύο πρώτα χρόνια της εκπαίδευσης τους εδώ και στη συνέχεια μεταφορά στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το πτυχίο Bachelor. Στέλνουμε περισσότερο τη μεταφορά μαθητών στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον από οποιαδήποτε άλλη κοινότητα ή τεχνική σχολή στην πολιτεία.

Μια άλλη ομάδα π.Χ. μαθητές είναι καριέρα εστιασμένη - προσφέρουμε κοντά στο 100 επαγγελματικών και τεχνικών προγραμμάτων υψηλής ζήτησης τομείς σταδιοδρομίας που προετοιμάζουν τους μαθητές μας για τις θέσεις εργασίας του σήμερα και τις ευκαιρίες του αύριο.

Άλλοι επιλέγουν π.Χ. για να μάθουν αγγλικά ή να βελτιώσουν τις βασικές τους δεξιότητες? retool τις δεξιότητές τους στο πρόγραμμα των εργαζομένων Μετεκπαίδευση μας? συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους να προχωρήσουν στη σταδιοδρομία με μια τάξη Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης? ή να κερδίσουν πιστωτικές κολέγιο, ενώ ακόμα στο γυμνάσιο με την εκτέλεση του προγράμματος εκκίνησης. Δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε π.Χ. είναι εξοπλισμένο για να καλύψει τις ανάγκες των φοιτητών για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, περιμένουμε να προσθέσει τέσσερα επιπλέον πτυχία, εκτός από τα τρία προγράμματα που ήδη προσφέρουν. Είμαστε στη διαδικασία της ανάπτυξης ενός νέου Ανατολή Πανεπιστημιούπολη Issaquah που θα κάνουν μαθήματα μας πιο προσιτή για τους λαούς της Ανατολικής King County. Και σχεδιάζουμε να σπάσει έδαφος για ένα state-of-the-art εγκαταστάσεις που θα στεγάσει αυξανόμενη προγράμματα Επιστημών Υγείας μας, εκπαίδευση των ανθρώπων για θέσεις εργασίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Μετά την εξερεύνηση αυτής της ιστοσελίδας, σας καλώ να επισκεφτείτε πανεπιστημιούπολη μας σύντομα, ώστε να μπορείτε να δείτε και μόνοι σας τι κάνει Bellevue College τόσο ξεχωριστή. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια περιοδεία πανεπιστημιούπολη, να συναντηθεί με τον ακαδημαϊκό σύμβουλο ή να συζητήσουν τους στόχους σταδιοδρομίας σας με έναν σύμβουλο. Ή, αν ζείτε μακριά από την πανεπιστημιούπολη ή προτιμούν ένα ευέλικτο πρόγραμμα, να μάθουν περισσότερα σχετικά με την εκτεταμένη online προσφορές μας. Και πάλι, σας ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Bellevue College, και ελπίζω ότι θα επωφεληθείτε από τις καταπληκτικές ευκαιρίες που προσφέρουμε.

Ο Dave Κανόνας Πρόεδρος, Bellevue College

Τοποθεσίες

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Ουάσιγκτο, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 425-564-1000

Ask a Question

Άλλη