Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιστολή του διευθυντή

Χαιρετισμούς, και καλώς ήρθατε στο Ινστιτούτο Δίγλωσση Εκπαίδευση (BEI). Από το μέτριο ξεκίνημά της το 1982, BEI έχει γίνει ένα από τα κύρια κέντρα γλώσσας και της πολιτιστικής εκπαίδευσης του κράτους. Από κάθε άποψη, έχουμε εμπλακεί σε βοηθούν τα άτομα να αποκτήσουν και να κατανοήσουν τις άλλες γλώσσες και πολιτισμούς. Οι άνθρωποι κάνουν ένα ινστιτούτο μεγάλη, οπότε αν είστε φοιτητής, δάσκαλος, μέλος του προσωπικού, πτυχιούχος, η εταιρεία, γείτονα, ή επισκέπτη, το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό σας αποτιμώνται και θα εκτιμηθεί. Είναι συλλογική μας προσπάθεια, όμως, ότι σήμερα κάνουν αυτό το ίδρυμα ένα τέτοιο ζωντανό μέρος για να σπουδάσουν, να μάθουν, να εργαστούν και να κάνουν νέους φίλους ζωής.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο κόσμος μας γίνεται όλο και μικρότερος. Μπορούμε να συνδεθούν με άλλους σε όλο τον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού. Πιο σημαντικό από ποτέ, οι γλώσσες δεν είναι μόνο μέσο επικοινωνίας, αλλά είναι επίσης εργαλεία και τις δεξιότητες για τη σύνδεση και την εργασία με τους συμμαθητές μας. Εδώ στο ΜΠΕΗ, πρώτα απ 'όλα, είναι συνδέοντας τους ανθρώπους.

Περιμένουμε σχολή μας να είναι μεγάλη δάσκαλοι, και το προσωπικό μας να είναι συμπονετικός, προσανατολισμένη στις υπηρεσίες, και πάνω απ 'όλα, αποτελεσματική διαμεσολαβητές. Ενσαρκώνουν το πνεύμα της γενναιοδωρίας και αισιόδοξη και ακούραστη στάση τόσο διαδεδομένη εδώ. Επιπλέον, προσφέρουμε στους μαθητές μας μια διαφορετική ακόμα κλειστή κοινότητα και state-of-the-art τεχνολογία που τους δίνει το ευρύτερο δυνατό πεδίο για την επιταχυνόμενη εκμάθηση της γλώσσας, αλλά επικεντρώθηκε αρκετά για να επιτύχει αποτελέσματα στην ποιότητα.

Είναι χαρά μου να σας καλωσορίσω στην ΒΕΙ. το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό μας είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας βοηθήσει στην επίτευξη γλώσσα των στόχων και των στόχων σας. Τις καλύτερες ευχές μου όπως θα ξεκινήσει τη γλώσσα ταξίδι σας. Θα σας υποστηρίζουν σε όλο το μήκος του τρόπου.
Με θερμούς χαιρετισμούς, Γκορντάνα Arnautovic Διευθυντής, BEI

Γιατί ΜΠΕΗ;

ΜΠΕΗ έχει την παροχή ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση σε άτομα, ομάδες, και τα προγράμματα κυβερνητικών υπηρεσιών στην περιοχή του Χιούστον για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια.

Ως μία από τις λίγες διαπιστευμένα ιδιωτικά φροντιστήρια στο Χιούστον, συνεχίζουμε να εδραιώσει το ρόλο μας ως ηγέτης στον τομέα της πολυ-πολιτισμικής επικοινωνίας μέσω διαφόρων έργων που κυμαίνονται από τα προγράμματα εκπαίδευσης για τους Πρόσφυγες στην Εντατική μας Πρόγραμμα Αγγλικών, καθώς και ένα πρόγραμμα Ξένων Γλωσσών.

Η αποστολή ΜΠΕΗ είναι να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες μάθησης που ευνοούν την επίτευξη επικοινωνίας με την κατανόηση σε διαπολιτισμικά περιβάλλοντα μέσω της αποτελεσματικής παγκόσμιας σύμπραξης, αποκλεισμών, την αυτογνωσία, και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Για να επιτύχουμε την αποστολή μας, η σχολή και το προσωπικό ΜΠΕΗ υποστηρίζει τις ακόλουθες αρχές, που εγκρίθηκε από τις Αρχές Δεοντολογίας για ACCET διαπιστευμένα ιδρύματα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Bilingual Education Institute

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών ΜΠΕΗ παρέχει ποιότητα διδασκαλίας στους μαθητές μας, παρακινώντας τους να επιτύχουν σε περιοχές των ακαδημαϊκών, των επιχειρήσεων, καθώς και σ ... [+]

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών ΜΠΕΗ παρέχει ποιότητα διδασκαλίας στους μαθητές μας, παρακινώντας τους να επιτύχουν σε περιοχές των ακαδημαϊκών, των επιχειρήσεων, καθώς και στις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες. Σε αυτές τις περιοχές, οι φοιτητές εξουσία μέσω της επικοινωνίας και της εκμάθησης γλωσσών. πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν το πλήρες γλώσσα εμπειρία του μαθητή. Έχουμε ενσωματώσει γραμματικής, ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση, γραφή, λεξιλόγιο, ιδιωματισμοί, προφορά, και η αμερικανική Πολιτισμού. Οι δραστηριότητες και τα κείμενα που χρησιμοποιούνται βασίζονται σε ρεαλιστικά θέματα που βρέθηκαν σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Χιούστον
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
7 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά