Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bristow Ακαδημία

Bristow Ακαδημία είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς φορείς εκπαίδευσης ελικόπτερο του κόσμου, με μια παγκόσμια βάση πελατών που εκτείνεται σε πάνω από 120 χώρες. Διεξάγει όσες 45.000 ωρών πτητικής εκπαίδευσης σε ετήσια βάση με ένα στόλο περισσότερων από 50 αεροσκάφη. κύρια πανεπιστημιούπολη της Ακαδημίας είναι σε Titusville, Φλόριντα. Οι πρόσθετες εγκαταστάσεις κατάρτισης βρίσκεται στο Κάρσον Σίτι, Νεβάδα, και Gloucester, Αγγλία.

Bristow Ακαδημία είναι διαπιστευμένο από το διαπίστευση της Επιτροπής της καριέρας σχολεία και κολέγια (ACCSC). ACCSC είναι ένα αναγνωρισμένο οργανισμό διαπίστευσης από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ. ACCSC διαπίστευση προωθεί τη θεσμική υποχρέωση λογοδοσίας συστηματικά και σφαιρικά την αξιολόγηση των ιδρυμάτων με βάση κριτήρια που καθορίζονται μέσω των Προτύπων Διαπίστευσης. Ως ACCSC-διαπιστευμένο φορέα, Bristow Ακαδημία είναι προσηλωμένη στην συνεχή αξιολόγηση και βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης και τη συνεχή βελτίωση.

Που ειδικεύεται στην εκπαίδευση "ab initio", η φιλοσοφία Bristow Ακαδημίας είναι πως ό, τι μαθαίνει κανείς πρώτα, ένα μαθαίνει καλύτερα. Οι ηγέτες των Bristow Ακαδημίας ενίσχυση του οργανισμού εκπαίδευσης κάνοντας αριστεία ασφάλεια αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των δραστηριοτήτων. Από την αρχή, η ασφάλεια είναι ο πυρήνας όλων των προγραμμάτων κατάρτισης, και συνδυάζεται με μια ενισχυμένη έμφαση στον επαγγελματισμό και θεωρητικές γνώσεις. Αυτή η προσέγγιση αναπτύσσεται μελλοντικούς ηγέτες των αερομεταφορών με ενστάλαξη ένα ίδρυμα της συνήθους συμπεριφορές που προάγουν την επαγγελματική ανάπτυξη, η συνεχής βελτίωση, και την ενίσχυση της προσωπικής πρότυπα καθ 'όλη τη σταδιοδρομία τους.

Ως φοιτητής Bristow Ακαδημίας, θα επωφεληθούν από ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που συνδυάζει την επαγγελματική πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτές πτήσης και εδάφους με ένα μεγάλο, σύγχρονο στόλο των σχολαστικά διατηρηθεί ελικόπτερα.

απόφοιτοι Bristow Ακαδημία απολαύσετε επιτυχής, ανταμείβοντας σταδιοδρομία στην υπεράκτια εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, έρευνα και διάσωση, στρατιωτικές επιχειρήσεις, την επιβολή του νόμου, οι υπηρεσίες του αγωγού και τη χρησιμότητα, πυρόσβεσης, τα μέσα ενημέρωσης, τον τουρισμό, τις αποστολές γεωργικών και άλλων περιστροφικών αεροσκάφη.

Δίκτυο Υπηρεσιών Υποστήριξης

Από την καταχώριση για την αποφοίτηση και πέρα, θα λάβετε οδηγίες και συμβουλές εμπειρογνωμόνων. Πριν από την έναρξη της κατάρτισης, το προσωπικό Bristow Ακαδημία παρέχει πρακτική βοήθεια με τις απαιτήσεις της μετεγκατάστασης σας. Καθ 'όλη την προπόνησή σας, προσφέρουμε τους πόρους και καθοδήγηση σχεδιαστεί για να κάνουν την εκπαίδευσή σας ομαλή και επιτυχημένη.

Καριέρα παροχή συμβουλών και εξεύρεσης εργασίας βοήθεια βοήθεια μπορείτε να καταλάβετε την τρέχουσα αγορά και πώς να προσγειωθεί μια θέση που καλύτερα χρησιμοποιεί τις ικανότητές σας. Το ευρύ δίκτυο των αποφοίτων Bristow Academy είναι μια πολύτιμη πηγή υποστήριξης μετά την αποφοίτησή τους.

Ο στόλος Bristow Ακαδημία περιλαμβάνει VFR- στο πλαίσιο της CAG- και NVG εξοπλισμένα αεροσκάφη:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin σκίουρος Robinson R44 AgustaWestland 109Ε

πτητικής εκπαίδευσης

Bristow Ακαδημία παρέχει εμπορικά και στρατιωτικά προγράμματα εκπαίδευσης κατά την πτήση που είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της σύμβασης ομάδας. Στρατιωτική εκπαίδευση πρόγραμμα διεξάγεται από έναν πυρήνα από έμπειρους πρώην στρατιωτικών πιλότων Instructor (IP), πολλά από αυτά με Ειδικών Επιχειρήσεων και φέρουν εμπειρία της μάχης.

Bristow Ακαδημία έχει εγκριθεί από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA), Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (για την έκδοση του F-1 και M-1 φοιτητικές βίζες), και τη Διοίκηση Βετεράνων (για την εκπαίδευση των βετεράνων, έφεδροι, και άλλων επιλέξιμων ατόμων σύμφωνα με τις διατάξεις του τίτλου 38, κώδικα των ΗΠΑ).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Bristow Academy

EASA ολοκληρωμένη εμπορική άδεια χειριστή πρόγραμμα Bristow Ακαδημίας (CPL-H) είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να βρουν εργασία εντός της ευρωπαϊκής αγοράς πτ ... [+]

EASA ολοκληρωμένη εμπορική άδεια χειριστή πρόγραμμα Bristow Ακαδημίας (CPL-H) είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να βρουν εργασία εντός της ευρωπαϊκής αγοράς πτήση.

Το πρόγραμμα αυτό ανταποκρίνεται στην ελάχιστη απαίτηση 135 ώρες πτητικής εκπαίδευσης για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που φέρουν την εμπειρία του EASA Μέρος FCL 1178/2011 Παράρτημα 1, προσαρτήματα 3 και 4. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο, Μάιο και Σεπτέμβριο και περιορίζονται σε 14 μαθητές σε κάθε τάξη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Titusville Ηνωμένο Βασίλειο Chesterfield
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bristow Academy

Bristow Ακαδημίας FAA Professional Πιλοτικό Πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του εδάφους και πτητικής εκπαίδευσης σχεδιαστεί για να αναπτύξουν οι μαθητέ ... [+]

Bristow Ακαδημίας FAA Professional Πιλοτικό Πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του εδάφους και πτητικής εκπαίδευσης σχεδιαστεί για να αναπτύξουν οι μαθητές στην επαγγελματική αεροπόρους. Πιστοποιημένο εκπαιδευτή πτήσης (CFI) και Certified Instructor πτήσης Μέσο (CFII) είναι διαθέσιμα ως add-on εξαρτήματα. Το πρόγραμμα αυτό, σε συνδυασμό με το Πρωτοδικείο και τα μαθήματα CFII, έχει εγκριθεί για την εφαρμογή του ενός έτους μετά την ολοκλήρωση προαιρετικής πρακτικής άσκησης (OPT).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Titusville Ηνωμένο Βασίλειο Chesterfield
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Bristow Academy

Bristow Ακαδημίας συνδυασμό FAA / EASA Professional πιλοτικό πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή πιστοποίηση συνδυάζοντας CPL EASA (H) εκπαίδευση με συστατικά εκπαίδ ... [+]

Bristow Ακαδημίας συνδυασμό FAA / EASA Professional πιλοτικό πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή πιστοποίηση συνδυάζοντας CPL EASA (H) εκπαίδευση με συστατικά εκπαίδευση FAA. Το μάθημα αυτό έχει εγκριθεί για την εφαρμογή του ενός έτους μετά την ολοκλήρωση προαιρετικής πρακτικής άσκησης (OPT).

Πιστοποίηση

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Εμπορική άδειας χειριστή (CPL) FAA Μέσο Βαθμολογία (IR) EASA Εμπορική άδειας χειριστή (CPL-Η) FAA Certified Instructor πτήσης (CFI) Μέσο Διδάσκων FAA Πιστοποιημένα Πτήσεων (CFII) ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Titusville Ηνωμένο Βασίλειο Chesterfield
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
20 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά