Bristow Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bristow Ακαδημία

Bristow Ακαδημία είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς φορείς εκπαίδευσης ελικόπτερο του κόσμου, με μια παγκόσμια βάση πελατών που εκτείνεται σε πάνω από 120 χώρες. Διεξάγει όσες 45.000 ωρών πτητικής εκπαίδευσης σε ετήσια βάση με ένα στόλο περισσότερων από 50 αεροσκάφη. κύρια πανεπιστημιούπολη της Ακαδημίας είναι σε Titusville, Φλόριντα. Οι πρόσθετες εγκαταστάσεις κατάρτισης βρίσκεται στο Κάρσον Σίτι, Νεβάδα, και Gloucester, Αγγλία.

Bristow Ακαδημία είναι διαπιστευμένο από το διαπίστευση της Επιτροπής της καριέρας σχολεία και κολέγια (ACCSC). ACCSC είναι ένα αναγνωρισμένο οργανισμό διαπίστευσης από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ. ACCSC διαπίστευση προωθεί τη θεσμική υποχρέωση λογοδοσίας συστηματικά και σφαιρικά την αξιολόγηση των ιδρυμάτων με βάση κριτήρια που καθορίζονται μέσω των Προτύπων Διαπίστευσης. Ως ACCSC-διαπιστευμένο φορέα, Bristow Ακαδημία είναι προσηλωμένη στην συνεχή αξιολόγηση και βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης και τη συνεχή βελτίωση.

Που ειδικεύεται στην εκπαίδευση "ab initio", η φιλοσοφία Bristow Ακαδημίας είναι πως ό, τι μαθαίνει κανείς πρώτα, ένα μαθαίνει καλύτερα. Οι ηγέτες των Bristow Ακαδημίας ενίσχυση του οργανισμού εκπαίδευσης κάνοντας αριστεία ασφάλεια αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των δραστηριοτήτων. Από την αρχή, η ασφάλεια είναι ο πυρήνας όλων των προγραμμάτων κατάρτισης, και συνδυάζεται με μια ενισχυμένη έμφαση στον επαγγελματισμό και θεωρητικές γνώσεις. Αυτή η προσέγγιση αναπτύσσεται μελλοντικούς ηγέτες των αερομεταφορών με ενστάλαξη ένα ίδρυμα της συνήθους συμπεριφορές που προάγουν την επαγγελματική ανάπτυξη, η συνεχής βελτίωση, και την ενίσχυση της προσωπικής πρότυπα καθ 'όλη τη σταδιοδρομία τους.

Ως φοιτητής Bristow Ακαδημίας, θα επωφεληθούν από ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που συνδυάζει την επαγγελματική πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτές πτήσης και εδάφους με ένα μεγάλο, σύγχρονο στόλο των σχολαστικά διατηρηθεί ελικόπτερα.

απόφοιτοι Bristow Ακαδημία απολαύσετε επιτυχής, ανταμείβοντας σταδιοδρομία στην υπεράκτια εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, έρευνα και διάσωση, στρατιωτικές επιχειρήσεις, την επιβολή του νόμου, οι υπηρεσίες του αγωγού και τη χρησιμότητα, πυρόσβεσης, τα μέσα ενημέρωσης, τον τουρισμό, τις αποστολές γεωργικών και άλλων περιστροφικών αεροσκάφη.

Δίκτυο Υπηρεσιών Υποστήριξης

Από την καταχώριση για την αποφοίτηση και πέρα, θα λάβετε οδηγίες και συμβουλές εμπειρογνωμόνων. Πριν από την έναρξη της κατάρτισης, το προσωπικό Bristow Ακαδημία παρέχει πρακτική βοήθεια με τις απαιτήσεις της μετεγκατάστασης σας. Καθ 'όλη την προπόνησή σας, προσφέρουμε τους πόρους και καθοδήγηση σχεδιαστεί για να κάνουν την εκπαίδευσή σας ομαλή και επιτυχημένη.

Καριέρα παροχή συμβουλών και εξεύρεσης εργασίας βοήθεια βοήθεια μπορείτε να καταλάβετε την τρέχουσα αγορά και πώς να προσγειωθεί μια θέση που καλύτερα χρησιμοποιεί τις ικανότητές σας. Το ευρύ δίκτυο των αποφοίτων Bristow Academy είναι μια πολύτιμη πηγή υποστήριξης μετά την αποφοίτησή τους.

Ο στόλος Bristow Ακαδημία περιλαμβάνει VFR- στο πλαίσιο της CAG- και NVG εξοπλισμένα αεροσκάφη:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin σκίουρος Robinson R44 AgustaWestland 109Ε

πτητικής εκπαίδευσης

Bristow Ακαδημία παρέχει εμπορικά και στρατιωτικά προγράμματα εκπαίδευσης κατά την πτήση που είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της σύμβασης ομάδας. Στρατιωτική εκπαίδευση πρόγραμμα διεξάγεται από έναν πυρήνα από έμπειρους πρώην στρατιωτικών πιλότων Instructor (IP), πολλά από αυτά με Ειδικών Επιχειρήσεων και φέρουν εμπειρία της μάχης.

Bristow Ακαδημία έχει εγκριθεί από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA), Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (για την έκδοση του F-1 και M-1 φοιτητικές βίζες), και τη Διοίκηση Βετεράνων (για την εκπαίδευση των βετεράνων, έφεδροι, και άλλων επιλέξιμων ατόμων σύμφωνα με τις διατάξεις του τίτλου 38, κώδικα των ΗΠΑ).

Τοποθεσίες

Titusville

Bristow Academy

Address
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Τσέστερφιλντ

Address
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR Τσέστερφιλντ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη