Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Μπρούκλιν Εκπαίδευση Δίκτυο Καινοτομίας (BE.IN) Ο Μπρούκλιν Εκπαίδευση Δίκτυο Καινοτομίας (BE.IN) χρησιμεύει ως ένα τοπικό αγωγό ταλέντο που συνδέει τους μαθητές για τη βιομηχανία και την κοινότητα μέσω της πρακτικής άσκησης, θέσεις εργασίας, εκδηλώσεις, και τον προγραμματισμό. Ιδρύθηκε το 2014 από το Μπρούκλιν εταιρικής σχέσης Downtown, με την υποστήριξη της πόλης της Νέας Υόρκης, η αποστολή BE.IN είναι να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των φορέων των κρατών να διευρύνουν και να εμπλουτίσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα, ενθαρρύνει οικονομίες κλίμακας μέσω κοινών υπηρεσιών, να επεκτείνουν και να ενθαρρύνουν τις δραστηριότητες της κοινότητας των υπηρεσιών , και τα καύσιμα οικονομική ανάπτυξη με το να είναι ένας μαγνήτης για την προσέλκυση των καλύτερων φοιτητών και διδασκόντων να σπουδάσουν, να εξερευνήσουν, να ζήσουν, οικότροφος, και το έργο στο Μπρούκλιν.

BE.IN λειτουργεί επίσης να δημιουργήσει μια αίσθηση της κοινότητας μεταξύ των πάνω από 11.000 καθηγητές και το προσωπικό των δέκα οργανώσεις-μέλη μας, συνδέστε 66.000 φοιτητές της περιοχής στην πρακτική άσκηση και την απασχόληση, καθώς και να βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις προμηθεύονται το καλύτερο ταλέντο για να γεμίσει οικοτροφείο και μεταπτυχιακούς σημεία δεξιά στη δική τους αυλή - Μπρούκλιν. Το Μπρούκλιν Εκπαίδευση Δίκτυο Καινοτομίας αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 10 οργανισμούς του μέλους:

Berkeley College Μπρούκλιν Νομική Σχολή State College Empire (SUNY) LIU Μπρούκλιν Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Pratt Institute Αγίου Φραγκίσκου College Κολλέγιο του Αγίου Ιωσήφ

BE.IN διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από κολέγιο, πανεπιστήμιο, και νομική σχολή προέδρους. Η καθημερινή λειτουργία διοικείται από τον εκτελεστικό διευθυντή με την καθοδήγηση των δεκατεσσάρων εργάσιμων επιτροπών και του Downtown Brooklyn εταιρικής σχέσης. Επιπλέον, BE.IN βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης ενός εξωτερικού συμβουλευτική επιτροπή με επικεφαλής τον Robert Walsh, πρώην NYC Small Business Services Επίτροπος. Η εξωτερική επιτροπή θα παρέχει σε πραγματικό χρόνο ανατροφοδότηση σε ιδρύματα μέλος BE.IN προκειμένου να επηρεάσει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και την προετοιμασία της σταδιοδρομίας.

Επιτυχία BE.IN του Κατά το παρελθόν έτος, BE.IN έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού στις ανάγκες των επιχειρήσεων καινοτομίας Downtown Μπρούκλιν στην πολύπλευρη τρόπους, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Συνεργαστεί με περισσότερες από 230 επιχειρήσεις της καινοτομίας για την πρόσληψη, κτηνίατρο, και τοποθετείται φοιτητών και αποφοίτων σε θέσεις εργασίας και πρακτική εξάσκηση. Υπό την προϋπόθεση ιδρύματα μέλος με περισσότερα από 6.000 θέσεων εργασίας και πρακτική άσκηση ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στη Νέα Υόρκη μέσα από τη δουλειά του σκάφους απόσπαση, προβολής, και η άμεση επαφή μας με τις επιχειρήσεις. Συνδεδεμένο επιχειρήσεις καινοτομίας που έχουν ανάγκη από ταλέντο σε κολέγια Downtown Brooklyn και πανεπιστήμια μέσω πληρούν-ups, e-επικοινωνία, και να συνεχίσετε τη συλλογή. Συντηρητικά συνδυάζεται πάνω από 1.000 φοιτητές σε θέσεις εργασίας και πρακτική άσκηση. Διαχείριση και την εποπτεία του Brooklyn Tech Τρίγωνο Internship Program (BTTIP), σε συνεργασία με το New York City College of Technology και NYC Tech Talent Pipeline. Αναπτύχθηκε ένα πρότυπο οικοτροφείο για τις μικρές επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις που BE.IN θα συντονίζει και να διαχειρίζεται. Ερευνηθούν και να διαδίδονται διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης στο Brooklyn Tech Τρίγωνο.

Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ επιχειρήσεων εκκίνησης καινοτομία Downtown Μπρούκλιν και τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί προτεραιότητα για BE.IN. Ένα σημαντικό κομμάτι της αποστολής BE.IN είναι να προωθεί για λογαριασμό των επιχειρήσεων καινοτομίας για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των φοιτητών BE.IN να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αναπτυσσόμενης οικονομίας της καινοτομίας της Νέας Υόρκης. Η εξέλιξη αυτή περιλαμβάνει τις συνιστώμενες αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών με βάση τα σχόλια εργοδότη και την αύξηση των ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης για τους φοιτητές. Σε ό, τι αφορά στην επαγγελματική ανάπτυξη του Downtown φοιτητών κολεγίου Μπρούκλιν, BE. ΣΤΗΝ εκτελεί επί του παρόντος, ή βρίσκεται στη διαδικασία της εκτέλεσης πολλών προγραμμάτων και εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων:

BE.INnovative Συμπόσιο, μια εβδομάδα καιρό σύνοδο κορυφής της επιχειρηματικότητας επικεντρώνεται στην σύνδεση των δημιουργικών, ακαδημαϊκή, και των τοπικών κοινοτήτων της βιομηχανίας με συν-επικεφαλής της σχολής και τα πάνελ της βιομηχανίας, ανοιχτή περιηγήσεις γραφείο, και ένα hackathon καθοδήγηση που επιδιώκει να αντιμετωπίσει σημαντικά τοπικά ζητήματα. BE.INnovative Γνωρίστε-ups που συνδέουν σχολή, το προσωπικό και τους μαθητές για τις επιχειρήσεις καινοτομίας για την καριέρα και οικότροφος εξερεύνηση. BE.INnovative ηγέτες, η οποία παρέχει στους φοιτητές με τα εργαστήρια ηγεσία, τις ευκαιρίες να ανταποκριθεί εκλεγμένων και των δημοσίων υπαλλήλων, και να παρακολουθήσουν ειδικές εκδηλώσεις και προγράμματα. BE.INnovative Επαγγελματικής Ανάπτυξης Εργαστήριο Series βασίζονται σε συγκεκριμένους κλάδους ανατροφοδότηση. BE.INnovative εκδηλώσεις και προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για να αυξηθεί η συμμετοχή των σπουδαστών στο Μπρούκλιν. BE.INnovative Boot Camps επικεντρώνεται στην επιχειρηματικότητα, τη δημιουργικότητα, και βασικά κωδικοποίηση. BE.INnovative Πρόγραμμα Υποτροφιών για να εκπαιδεύσει τους μαθητές για την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα και τη διασταύρωσή της με την παραδοσιακή επιστημονικών κλάδων και βιομηχανιών.

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

BE.IN

Ιστότοπος

Ask a Question

Άλλη