Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο CASA | Μαγειρικές Μαθητείας Σχολή Καλών Τεχνών σας, το επίδοξους σεφ παρουσιάζει, με μια εναλλακτική επιλογή στην μαγειρική εκπαίδευση.

Είμαστε το σχολείο που σας τοποθετεί μέσα σε ένα εστιατόριο ή ξενοδοχείο κουζίνας, σε μια θέση κοντά σε σας, ως μαθητευόμενος (extern), που εργάζονται κάτω από ένα master chef.

Μαγειρικές Μαθητείας Σχολή της Advantage Τεχνών

  • One-on-one κατάρτισης - Μάθετε μέσα σε ένα πραγματικό εστιατόριο - 100 τοις εκατό on-the-job εκπαίδευση - $ 10.500 οργάνου Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες μαθητείας μας (externship) μέθοδο, σας ταιριάζουν με έναν επαγγελματία σεφ που θα σας μεταφέρει μέσα από δομημένες μας πρόγραμμα σπουδών και να σας διδάξει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για μια κερδοφόρα καριέρα στις μαγειρικές τέχνες. Από την εκμάθηση τι χρειάζεται για να προετοιμάσει συναρπαστικά πιάτα για το πώς να απευθύνω έκκληση προς τους ουρανίσκους των ανθρώπων, η μαγειρική Μαθητείας Σχολή Καλών Τεχνών καταδεικνύει ότι η δημιουργία μια αξέχαστη γευστική εμπειρία είναι το πνεύμα μιας επιτυχούς γαστρονομική εκπαίδευση.

Πολλά χρόνια πριν οι άνθρωποι πήγαν στα σχολεία να γίνει σεφ, έμαθαν στην κουζίνα με apprenticing οι ίδιοι σε έναν επαγγελματία σεφ. Έχουμε πίστη σε αυτή την αλήθεια και προσπάθησε παράδοση ολόψυχα.

Μαγειρικές Μαθητείας Σχολή Καλών Τεχνών μέρη που το δικαίωμα στη ζέστη της δράσης, σε ένα πολυτελές εστιατόριο, κουζίνα του ξενοδοχείου ή τροφοδοσίας της εταιρείας, όπου θα μάθετε συνταγές, τεχνικές και προετοιμασία από τους ανθρώπους που είναι στην πραγματικότητα που ζουν σήμερα από ένα πραγματικό εστιατόριο. Πιστεύουν ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθουν τις μαγειρικές τέχνες είναι on-the-job-και λόγω της εκτεταμένης συνδέσεις εστιατόριο μας, είναι πρόθυμοι να αφήσουν μαθητευόμενος μαθητές μας (extern) στα μαγειρεία τους. Ο καλύτερος τρόπος για να προσληφθεί ήδη να είναι στο εσωτερικό. Αυτό είναι ακριβώς όπου θα τοποθετήσετε από την πρώτη μέρα.

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα all-inclusive μαθητείας (externship), η οποία έχει ακριβώς σχεδιαστεί για να βοηθήσει το μαθητή στην επέκταση της βιομηχανίας τροφίμων βάση τις γνώσεις τους και τις γαστρονομικές skillset. ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να οικοδομήσουμε υψηλής ποιότητας επαγγελματικές συνδέσεις που μπορεί να οδηγήσει σε τοποθέτηση και καλύτερες ευκαιρίες οικοδόμηση της σταδιοδρομίας τους. Μαγειρικές Μαθητείας Σχολή του προγράμματος σπουδών Τεχνών έχει σχεδιαστεί για να παράγουν σεφ ποιότητας οι οποίοι είναι καλά-που βρίσκεται για να πάει για να έχουν ακμάζουσα μαγειρική σταδιοδρομία.

Ανεξάρτητα από το αρχικό επίπεδο των ικανοτήτων σας, η μαγειρική Μαθητείας Σχολή Τεχνών θα σας βοηθήσει να επιδιώκουν μια σταδιοδρομία στις μαγειρικές τέχνες. Είτε είστε απασχολούνται σήμερα επαγγελματικό κλάδο υπηρεσιών τροφίμων, η τοπική μάγειρας ή ένας αρχάριος που έχουμε τρόπους για να σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Η μαγειρική Μαθητείας Σχολή Καλών Τεχνών λειτουργεί σε μια απλή προσέγγιση μέντορα / μαθητευόμενος. Σας σύζευξη με έναν επαγγελματία σεφ που θα σας μεταφέρει στο εσωτερικό της κουζίνας του και σας διδάσκει πώς ακριβώς λειτουργεί η βιομηχανία τροφίμων πραγματικό κόσμο. Δεν αίθουσες διδασκαλίας, δεν ντεμοντέ, άχρηστα μαθήματα. Αντ 'αυτού, μαθαίνετε την τέχνη σας κατ' ευθείαν από τα άτομα που κάνουν εντυπωσιακή κουζίνα πρώτης κατηγορίας για τα προς το ζην.

Σε αντίθεση με άλλες παραδοσιακές γαστρονομικές ινστιτούτα, δεν θα πρέπει να μαθαίνουν μόνο την τέχνη της μαγειρικής και τους τρόπους μιας επαγγελματικής κουζίνας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείξουμε τι μπορείτε να κάνετε για τους ίδιους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσουν την καριέρα σας. Με apprenticing, που θα είναι συνεχώς επιβεβαιώνοντας το πάθος σας για τα τρόφιμα και το αυτοκίνητο σας για να κάνει καλά. Οι συνδέσεις που κάνετε κατά τη διάρκεια της μαθητείας σας (externship) είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε εργασίες σε έναν τομέα όπου γνωρίζοντας τους σωστούς ανθρώπους που παίρνει το καλύτερο από οποιοδήποτε ακριβό βαθμό ποτέ δυνατό.

Η μαγειρική Μαθητείας Σχολή Καλών Τεχνών προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που όχι μόνο σας βοηθά στην πρόσκρουση-ξεκινώντας την καριέρα σας, αλλά διδάσκει μέσα από το μοναδικό περιβάλλον μιας επαγγελματικής κουζίνας.

Τοποθεσίες

Σκέφτεστε μετεγκατάσταση, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν μια γαστρονομική σχολείο ή το κολέγιο πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης; Είσαι εύρεση των tuitions ακριβά; Δεν χρειάζεται να πάρει πνίγηκε στο χρέος για να κάνουν στόχος του να είναι μια σεφ ή εργάζονται στη βιομηχανία εστιατόριο πραγματικότητα σας.

Η βιομηχανία εστιατόριο είναι δεξιότητες και την εμπειρία που βασίζεται. Η αλήθεια είναι, ακριβά βαθμούς σε αυτή τη γραμμή των επιχειρήσεων δεν είναι αυτό που παίρνει εργάζεστε. Αυτό που θέλω να μάθω είναι: Μπορείτε να μαγειρέψετε; Έχετε κάνει πριν από αυτό; Είστε δημιουργικοί;

Αυτή η βιομηχανία είναι πολύ πιο παρόμοιο με το Χόλιγουντ από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Είναι όλα σχετικά με το ποιος ξέρεις και, το πιο σημαντικό, που σας ξέρει. Είναι σημαντικό για σας να κάνετε τις συνδέσεις και να είναι πάντα ευγενικός με όλους σας γνωρίσουμε και να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Έχετε να εμφανιστούν έτοιμοι και πρόθυμοι να κάνουμε το καλύτερο κάθε μέρα σας. Γιατί αυτό είναι ό, τι χρειάζεται για να πετύχει και ποτέ δεν ξέρεις ποιος παρακολουθεί. Να πάρει σε μια επαγγελματική κουζίνα με μαγειρική Apprentice School of the Arts σας παίρνει αυτό που χρειάζονται περισσότερο: την πρόσβαση. Με αυτό το εντελώς εντατικό πρόγραμμα μαγειρικές τέχνες είστε στην πόρτα για μια ημέρα, όπου μπορείτε να πάρετε τις συνδέσεις, στον πραγματικό κόσμο δεξιότητες και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να το κάνει. Κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος αυτής της πολύ μοναδική, πολύ πραγματική ευκαιρία είναι στο χέρι σας.

Σε αυτό το σημείο, μπορεί να αναρωτιέστε, όπου το σχολείο μας βρίσκεται. Χάρη στην καθηλωτική μας, hands-on δομή Culinary Μαθητείας Σχολή Καλών Τεχνών είναι παντού με μέντορες σχεδόν σε κάθε πόλη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα πρέπει να έχετε ήδη το δικαίωμα να ζήσουν και να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό βέβαια δεν πληροί τις προϋποθέσεις για μια διεθνή φοιτητική βίζα.

Σας πάρετε σε μια επαγγελματική κουζίνα σε μία ημέρα για έξι μήνες του προγράμματος σπουδών που υποστηρίζεται από την κατάρτιση υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία σεφ. Είναι δική σας δουλειά να κάνει το πολύ μεγαλύτερο μέρος του. Μπορείς να σταθεί τη θερμότητα;

Η μαγειρική Μαθητείας Σχολή Καλών Τεχνών πρόσφατα κάλεσε επάνω στο πρόγραμμα Larry King να μιλήσουμε για το πώς μαθητείας (externship) το πρόγραμμα μας κάνει τη διαφορά, συνδέοντας τους μαθητές μας και να πάρει τους προσέλαβε.

Συγκρίνετε Δίδακτρα μας

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

CASA Schools

Όλοι θέλουν την διαμονή τους σε ξενοδοχεία. Είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα. Μπορούν να βεβαιωθείτε για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους για κάθε ανάγκη. Κάτι ... [+]

Όλοι θέλουν την διαμονή τους σε ξενοδοχεία. Είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα. Μπορούν να βεβαιωθείτε για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους για κάθε ανάγκη. Κάτι τέτοιο απαιτεί απασχολούν ικανό άτομα που μπορούν να διευκολύνουν τέτοια υπηρεσία, το κλειδί μεταξύ των οποίων, το πολυτελές γευστικές εμπειρίες.

Η μαγειρική Apprentice School of the Arts προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών που θα προετοιμάσει σεφ για δεξιώσεις, δεξιώσεις, συνέδρια και όλες τις άλλες κοινές εκδηλώσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Περισσότερα
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CASA Schools

Κατάλυμα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία πιθανών γαστρονομικές επιλογές. Τα πάντα, από πάρτι γενεθλίων σε μεγάλες δεξιώσεις γάμων σε δεξιώσεις για Fortune 500 επιχειρήσε ... [+]

Κατάλυμα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία πιθανών γαστρονομικές επιλογές. Τα πάντα, από πάρτι γενεθλίων σε μεγάλες δεξιώσεις γάμων σε δεξιώσεις για Fortune 500 επιχειρήσεις μπορούν να εμπίπτουν σε αυτή την τροφοδοσία.

Στο The Culinary Apprentice School of the Arts σας ζεύγος με ένα catering σεφ / μέντορα ο οποίος θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα πολλά μέρη του κόσμου catering. Θα αποκτήσουν πραγματικό κόσμο εφαρμογή του τι θα ήταν θεωρητικά στις περισσότερες σχολές μαγειρικής. Μάθηση μέσω της πράξης, μέσω one-on-one κηδεμονία είναι ό, τι είμαστε έτοιμοι. Με την ολοκλήρωση της πορείας μας θα έχετε άνω των 300 ωρών πραγματικό κόσμο εμπειρία στον κλάδο.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CASA Schools

Προσφέρουμε ένα all-inclusive πρόγραμμα μαθητείας (externship), η οποία έχει ακριβώς σχεδιαστεί για να βοηθήσει το μαθητή στην επέκταση της βιομηχανίας τροφίμων βάση τις ... [+]

Είμαστε το σχολείο που σας τοποθετεί μέσα σε ένα πραγματικό κουζίνα, σε μια τοποθεσία κοντά σας, ως μαθητευόμενος (extern), που εργάζονται κάτω από ένα master chef.

Η μαγειρική Apprentice Σχολή του Advantage Τεχνών Chef 6 μήνες one-on-one κατάρτισης - Μάθετε μέσα σε ένα πραγματικό εστιατόριο - 100 τοις εκατό on-the-job εκπαίδευση - 10500 Δίδακτρα Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες μαθητείας μας (externship) μέθοδο, σας ταιριάζουν με έναν επαγγελματία σεφ που θα σας μεταφέρει μέσα από δομημένο πρόγραμμα σπουδών μας και να σας διδάξει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για μια κερδοφόρα καριέρα στις μαγειρικές τέχνες. Από την εκμάθηση τι χρειάζεται για να προετοιμάσει συναρπαστικά πιάτα για το πώς να απευθύνω έκκληση προς τους ουρανίσκους των ανθρώπων, η μαγειρική Apprentice School of the Arts καταδεικνύει ότι η δημιουργία μια αξέχαστη γευστική εμπειρία είναι το πνεύμα μιας επιτυχούς γαστρονομική εκπαίδευση. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Περισσότερα
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
6 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Jim Petulla On Larry King