CBT College - Miami

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για τους φοιτητές που ζουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών (ΗΠΑ) και επιθυμούν να κερδίσουν ένα πτυχίο από ένα κολλέγιο που βρίσκεται σε μια από τις πιο δυναμικές και πολυπολιτισμικών πόλεις στον κόσμο, CBT College είναι η τέλεια λύση για εσάς.

CBT College είναι διαπιστευμένοι σε εθνικό και ένας διεθνώς αναγνωρισμένος College στις ΗΠΑ με πέντε πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Μαϊάμι, την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη Φλόριντα. Κάθε ένα από πανεπιστημιουπόλεις της Ακαδημίας είναι μόνο λίγα λεπτά μακριά από το διάσημο αφρώδη λευκές αμμώδεις παραλίες του Μαϊάμι.

Επιπλέον, CBT College προσφέρει διεθνείς φοιτητές με την εκπαίδευση κορυφαία καθώς και μια ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία σε σταδιοδρομίες που έχουν μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο.

CBT Ακαδημία έχει μια τεράστια ποικιλία των πτυχίων που μπορούν να εξυπηρετήσουν το ενδιαφέρον ή το χρονοδιάγραμμα οποιουδήποτε ατόμου. Επιλέξτε για να ολοκληρώσει το βαθμό σας από το σχολείο μας of Business, Σχολή Τεχνολογίας, Σχολή των Συμμαχικών Υγείας, Τμήμα Μοντέρνας Τέχνης ή Σχολή Γλωσσών. Εφαρμοστεί μας διδακτική προσέγγιση και τα χέρια για την εκπαίδευση, προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν κυρίαρχα στοιχεία στην παγκόσμια αγορά.

CBT College προσφέρει στους φοιτητές μας:

15: 1 αναλογία μαθητών εκπαιδευτικών. 5 θέσεις στην καρδιά του Μαϊάμι. Οικονομική Ενίσχυση (Για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις). Υπηρεσίες Καριέρα υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά την αποφοίτησή τους.

Ιστορία της CBT College

Το Σώμα των Επιχειρήσεων και Τεχνολογίας (CBT College) ιδρύθηκε το 1988 από τον Fernando Llerena και Gladys Llerena. CBT College αναγνωρίστηκε το 2000, με την μεγαλύτερη Μαϊάμι Εμπορικό Επιμελητήριο ως ένα από τα Top 100 Ισπανικός επιχειρήσεις στη Φλόριντα. Το 2002 CBT Κολέγιο άρχισε να προσφέρει προγράμματα συνεργάτης βαθμό και άλλαξε διαπίστευσης ACICS (Διαπίστευσης Συμβουλίου για ανεξάρτητες κολέγια και σχολεία), προκειμένου να σπουδάσουν τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. CBT είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ιδιωτικός, δύο χρόνια Σταδιοδρομίας College που προσφέρει Αναπληρωτής πτυχιακά προγράμματα στην επιχείρηση, την υγειονομική περίθαλψη, την τεχνολογία και την κατασκευή φούσκωμα όπως και τα προηγούμενα μη-βαθμού-προγράμματα. Το 2005, η CBT College άνοιξε δύο πανεπιστημιουπόλεις υποκατάστημα στο Μαϊάμι και Hialeah και κατά το έτος 2008, CBT άνοιξε ένα υποκατάστημα στο Cutler Bay. Το 2010, η CBT θα ανοίξει ένα υποκατάστημα της Δυτικής Κένταλ. Η CBT College είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητων κολέγια και σχολές (ACICS) πρέπει να απονεμηθεί πτυχίο και επιστημονικός συνεργάτης βαθμούς. CBT διαθέτει επίσης άδεια από την Επιτροπή για την Ανεξάρτητη Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) και πιστοποιημένο από το Ηνωμένο υπουργείο Παιδείας. Επιπλέον, CBT είναι υπό τον έλεγχο του Πολιτειακού Σύστημα αρίθμησης της Φλόριντα που διευκολύνει τη μεταφορά των μαθημάτων μεταξύ των συμμετεχόντων ιδρυμάτων. Πιστοποιητικό Ως 21 ετών ανύπαντρη μητέρα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ταχυδακτυλουργία το σχολείο, την εργασία, και 2 χρονο γιο μου. Ευτυχώς, η CBT ήταν μια μεγάλη βοήθεια που εργάζονται μαζί μου για να πάρει το πτυχίο μου Συνεργάτες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το όφελος που έχουν οι εκπαιδευτικοί με βοηθήσει να καταλάβω κάθε θέμα και ένα ευέλικτο πρόγραμμα, μου έδωσε την βοήθεια που χρειάζεται πάντα για να κρατήσει τα πράγματα ρέουν. Πήγα στην τάξη τη νύχτα και εργάστηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και τώρα είμαι τελικά την αποφοίτησή αυτό το μήνα! Όλη η σκληρή δουλειά και αφοσίωση έχει πλήρως αξίζει όλο το χρόνο μου! Ευχαριστούμε CBT College!

-Eliexa Leon, Πτυχιούχος μ.Χ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (κλάση του 2010) ____ Desde mi llegada ένα Este País decidi estudiar para una tener mejor calidad de vida παρ Mí y mi familia. Ingresé ένα CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual Gracias a los Profesores ο aprendido todo lo relacionado μια ESTA Industria y μου Siento preparado παρ Empezar ένα trabajar como técnico. También decidi incorporarme en las clases ντε Ινγκλές (ΠΕΣ) παρ continuar mi desarrollo academico. Εγώ Siento satisfecho con la preparación y dedicación de los Profesores y del Colectivo de los Trabajadores de los CBT cual han SIDO de Gran ayuda en mi preparación Académica. Ahora, mi Hijo y mi Sobrino ingresaron también μια CBT después de ver mis resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του A / C Tech (Πρόγραμμα Ισπανικών) και σήμερα εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου. ____ Σας ευχαριστούμε CBT που μου δίνετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειαζόμουν για να γίνει ένα πιστοποιημένο Ιατρική Coder και ΒιΙΙθγ. CBT είναι μια αξιόλογη κολέγιο. Από τη στιγμή που έφτασα, ήμουν χαιρετίστηκε από ένα εξειδικευμένο προσωπικό που μου πρόσφερε καθοδήγηση και συμβουλή. Τα μαθήματα είναι μικρά, έτσι ώστε να λαμβάνουν περισσότερη προσωπική προσοχή από ό, τι κάνουμε στα περισσότερα κολέγια. Οι καθηγητές που αντιμετώπισα ήταν γνώστες και εξαιρετικά προσιτές τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημίου. Σε όλο αυτό το ταξίδι, έχω συναντήσει πολλά υπέροχα άτομα που έχουν εμπλουτίσει σημαντικά τη ζωή μου. Ήμουν σε θέση απασχόλησης αποκτούν σε ένα πολύ σημαντικό γραφείο γιατρών, λόγω της εμπειρογνωμοσύνης και χέρια για την εκπαίδευση που έλαβα. Εγώ, χωρίς αμφιβολία προτείνουμε CBT ως κολλέγιο της επιλογής σας.

-Μαρία Gomez, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του στην Ιατρική Κωδικοποίηση & Τιμολόγησης ____ Γεια σας το όνομά μου είναι η Gloria. Η εμπειρία μου στο Κολέγιο CBT ήταν θετική. Ακόμη και με τη γλώσσα μου εμπόδιο αν οι τάξεις δοθεί οδηγίες στα αγγλικά εκπαιδευτές με βοήθησαν στα ισπανικά, το οποίο έχει κάνει σπουδές μου επιτυχημένη. Στην Ιατρική Βοηθός φυσικά ήταν ως επί το πλείστον εντυπωσιασμένος με Ανατομία και Φλεβοπαρακέντηση λόγω της ποιότητας των χεριών στην τάξη για την προσέγγιση.

-Gloria Velasquez, AD στην Ιατρική Υποβοήθηση ____ Άρχισα τη λήψη του ιατρικού προγράμματος Ενίσχυση και στη συνέχεια αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές μου και να αποκτήσουν το πτυχίο ενός συγγενούς. Όντας ένας φοιτητής στο Κολέγιο CBT έχει ανοίξει πολλές ευκαιρίες για μένα να επεκτείνουν τις σπουδές μου για να προετοιμαστώ για την περαιτέρω τεχνολογική μέλλον. Εκτός από να πάρει μια μεγάλη εκπαίδευση, δεν έχω να πάω πολύ μακριά γιατί CBT κολέγιο είναι ακριβώς στη γειτονιά μου και παρέχει ένα πρόγραμμα σπουδών ίση με, αν όχι καλύτερα από ό, τι οποιαδήποτε σημαντική κολέγιο. Αποφασίζει να πάει πίσω στο κολέγιο ήταν το δύσκολο μέρος, να πάρει και να συμβαδίσουν με όλες τις δραστηριότητες που έχει μια απολαυστική εμπειρία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν το κάνετε αυτό νωρίτερα. Χάρη σε όλους τους καθηγητές και το προσωπικό για τη σκληρή δουλειά και τη βοήθειά τους έχουν παράσχει.

-Roselynd Winfield, AD στην Ιατρική Υποβοήθηση ____ Gracias a CBT llevo 2 Años trabajando y en mi progresando να παρουσιάζονται Empleo. Primero, με gradué de Aire Acondicionado y Refrigeracion (Asociado) teniendo en la cuenta calidad de la Escuela, los Profesores, y todo el προσωπική Colectivo, Βόλβη nuevamente a la Escuela para mi estudiar Asociado en Ηλεκτρισμού. De esta forma που conseguido expandir mis en este conocimientos Ράμα. Mientras Τένγκα la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensaré en CBT como la forma de Salir Adelante y en este progresar País.

-Manuel Silva, Πτυχιούχος διαφήμιση σε ένα C τεχνολογίας & AD / στην Τεχνολογία Ηλεκτρικής Ενέργειας

Τοποθεσίες

Μιάμι

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Μιάμι, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη