HIWASSEE COLLEGE

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σκέφτεστε να γίνετε μέλος της κοινότητας Hiwassee! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε. Θα θέλαμε πολύ να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το Κολέγιο από ακαδημαϊκούς με την οικονομική προσιτότητα και πέρα.

Επιρροές Hiwassee δεν περιορίζονται στην άμεση περιοχή. Οι 10.000 συν απόφοιτοι συμβάλλουν στις κοινότητες σε 44 πολιτείες και 28 χώρες. Μερικά από επιτυχημένους απόφοιτους Hiwassee περιλαμβάνουν: έναν πρωθυπουργό της Ιορδανίας, ένας συνταξιούχος πρόεδρος της αμερικανικής εργασιών της BMW, ένα καρδιοχειρουργός Emory, και εκτελεστής Broadway. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, ελπίζουμε να είναι σε θέση να συμπεριλάβετε το όνομά σας ανάμεσα ευημερούν αποφοίτων των μελών μας.

Η σχολή μας έχει αυξηθεί από μια απλή επτά στρεμμάτων σε μεγαλύτερο πανεπιστημιούπολη, που αποτελείται από δεκαοκτώ κτιρίων που βρίσκονται πάνω από 400 στρέμματα. Προσφέρουμε μια ποικιλία των πανεπιστημιακών παράλληλα και την καριέρα / επαγγελματικά προγράμματα που οδηγούν στην Associate of Arts, Συνεργάτης της επιστήμης, Αναπληρωτής Εφαρμοσμένων Επιστημών, Bachelor of Arts και Bachelor of Science βαθμούς.

Τα τελευταία χρόνια, Hiwassee έχει λάβει επαίνους για την οικονομική ενίσχυση της ακαδημαϊκής και αθλητικά προγράμματα και έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα πέντε πιο προσιτές ιδιωτικά κολέγια στο Tennessee. Hiwassee καθηγητές, φοιτητές, και αθλητικές ομάδες, επίσης, δέχονται συχνά σε όλη την πολιτεία, την εθνική, ακόμα και διεθνή αναγνώριση. ΕΣΕΙΣ θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις εξαιρετικές και καλά αναγνωρισμένη φοιτητές ενώ εδώ στο Hiwassee College!

Περιτριγυρισμένο από το μεγαλείο της όξινης απορροής βουνά, θα βρείτε τον εαυτό σας ενέπνευσε κατά την Hiwassee College. Εμπνευσμένη να γίνει περισσότερο, για να επιτευχθεί το μεγαλείο, και να εκπληρώσει τα όνειρα. Στο Hiwassee College, θα ζήσετε την πραγματική ζωή, αυθεντικά κοινότητα, και την περιπέτεια γύρω από κάθε γωνία. Εδώ, θα ανακαλύψετε ένα κολέγιο που εκτιμά την εκπαίδευση, την αριστεία, την ατομικότητα, την αυθεντικότητα, την πίστη, και τις σχέσεις.

Πραγματική ζωή.

Hiwassee College είναι ένα μέρος όπου η μάθηση έρχεται μέσα στην τάξη, αλλά το πιο σημαντικό προέρχεται από εμπειρία του πραγματικού κόσμου. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο λίγο θα δείτε το γραφείο μπροστά σας. Η μάθηση είναι περισσότερο από hands-on. Είναι πραγματική ζωή.

Κοινότητα.

Πιστεύουμε στην κοινότητα εδώ. Αυτό είναι ένα μέρος όπου θα βρείτε τις σχέσεις όχι μόνο με τους συμμαθητές σας ζωή, αλλά ακόμη και οι εκπαιδευτές σας. Πολλοί από τους μαθητές και τους καθηγητές μας έχουν παρόμοιους στόχους, τις πεποιθήσεις, και τα χόμπι, δημιουργώντας φιλίες που πηγαίνουν πέρα ​​από την τάξη.

Περιπέτεια.

Με κάθε γωνία που στρίβετε, θα βρείτε την περιπέτεια. Αθλητισμός πράγμα σας; Έχουμε σχεδόν κάθε άθλημα διαθέσιμη και είναι πάντα ψάχνει για ταλαντούχους νέους αθλητές. Περισσότερες ο φυσιολάτρες τύπος; Εδώ, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ράφτινγκ κάτω ένα ποτάμι από ορμητικά, πεζοπορία ένα δύσκολο μονοπάτι, ή απλά να πάρει στο μεγαλείο της όμορφης υπαίθρου.

Hiwassee College είναι ένα σώμα με μια πλούσια κληρονομιά στον τομέα της εκπαίδευσης, μια ισχυρή κοινότητα, ένα θεμέλιο της πίστης, και την αχαλίνωτη πνεύμα της περιπέτειας. Η μάθηση είναι διαφορετικό εδώ. Είναι ιδρύθηκε στην πίστη και στην αριστεία πλαστά.

Πλεονεκτήματα της Παρόντες Hiwassee College - ένα μικρό Liberal Arts College

Hiwassee College ως ένα μικρό, φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών παρέχει στους φοιτητές με τις ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας ήδη από το καινούριο έτος. Οι μαθητές έχουν ευκαιρίες για να εκφραστούν μέσω της μουσικής, του θεάτρου, του αθλητισμού, δημιουργική γραφή, σύλλογοι και οργανώσεις, ενώ όλοι επεκτείνοντας το επίπεδο της αυτοπεποίθησης σε αυτό που μπορεί να γίνει.

Οι μαθητές θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για one-on-one επαφή με τους καθηγητές και με την ακαδημαϊκή συμβούλους που μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία. Οι μαθητές είναι συχνά σε μαθήματα διδάσκονται από ακαδημαϊκούς συμβούλους τους, παρέχοντάς τους άφθονες ευκαιρίες για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με ακαδημαϊκά θέματα.

Hiwassee College καθηγητές είναι απόλυτα υπεύθυνος για την αξιολόγηση της προόδου των φοιτητών στην παρακολούθηση μαθημάτων. Από Hiwassee δεν προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα, όπως και σε μεγαλύτερα κολέγια, οι βοηθοί διδασκαλίας δεν χρησιμοποιούνται για διδακτική ή βαθμολόγησης. Αντίθετα, οι καθηγητές παίρνουν το χρόνο να προετοιμάσει προσεκτικά ελκυστικό εκπαιδευτικό υλικό, διαβάστε φοιτητική εργασία, προσφέρουν λεπτομερείς παρατηρήσεις, και να δώσουν εποικοδομητική ανατροφοδότηση στους μαθητές.

Περιορισμένη μέγεθος της τάξης καθιστά δυνατή για τους καθηγητές να εκχωρήσετε και να αξιολογούν τις γραπτές εργασίες και τα έργα, δίνοντας έτσι οι μαθητές πολλές ευκαιρίες να αναπτύξουν τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και επικοινωνίας απαραίτητες για να είναι επιτυχής στο σημερινό μεταβαλλόμενο κόσμο.

Στο Hiwassee, η διδασκαλία είναι ο πρωταρχικός στόχος της σχολής. Μάθησης των μαθητών και την επιτυχία των φοιτητών είναι αυτό που εκτιμούμε περισσότερο.

Οι μαθητές θα είναι σπάνια σε μια τάξη με περισσότερους από 25 φοιτητές - οι περισσότεροι θα είναι στις τάξεις των λιγότερο από 20 μαθητές. Το περιβάλλον αυτό παρέχει μεγαλύτερη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στις συζητήσεις και να έχουν άμεση αλληλεπίδραση με τους καθηγητές.

Οκτώ-5-90 τοις εκατό όλων των τάξεων διδάσκονται από μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης.

Αθλητισμός

Είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό πρόγραμμα σε Hiwassee College, και η πλειοψηφία των μαθητών μας συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα ή εντός των τειχών. Έχουμε προσλάβει φοιτητές από όλο να είναι ένα μέρος της μια ποικιλία από ανδρικά, αθλητικά γυναικών, συμπεριλαμβανομένων: μπέιζμπολ, μπάσκετ, γκολφ, ποδόσφαιρο, softball, τένις, βόλεϊ, ιππασίας, ψάρεμα μπάσο, σκοποβολή, και ροντέο. Για πολλούς αθλητές που επιθυμούν να συνεχίσουν να παίζουν τον αθλητισμό μετά το λύκειο, Hiwassee College παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να ενταχθούν αθλητικό πρόγραμμα μας. Προσφέρουμε πολλές υποτροφίες σε ταλαντούχους αθλητές σε όλη τη χώρα. Ελάτε να είναι μέρος της ομάδας μας στο Hiwassee College και "Go Tigers!"

Τοποθεσίες

Μάντισονβιλ

Hiwassee College

Address
225 Hiwassee College Dr.
37354 Μάντισονβιλ, Τενεσί, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
+1 800-356-2187

Ask a Question

Άλλη