Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να μας επιλέξετε?

Επειδή πορεία σας προς Δυνατότητες αρχίζει εδώ

Καλώς ήρθατε στο κοινοτικό κολλέγιο της Φιλαδέλφειας, όπου περισσότερα από 685.000 άτομα έχουν ξεκινήσει στην πορεία τους προς τις δυνατότητες από το 1965. Σερβίρουμε ένα ποικίλο πληθυσμό των μαθητών, από τις πρόσφατες απόφοιτοι Λυκείου που αρχίζει εδώ στην πορεία τους προς το πτυχίο πανεπιστημίου, σε ενήλικες που επιθυμούν να αλλάξουν καριέρα. Στην κύρια πανεπιστημιούπολη μας ή σε οποιοδήποτε από τα τρία Περιφερειακών Κέντρων μας μέσα Φιλαδέλφεια, προσφέρουμε την άνεση μαθητές μας πρέπει να ταιριάζει μαθήματα σε φορτωμένο πρόγραμμά τους.

Επιδιώκουμε να ενδυναμώσει την κοινότητα μας, μέσα από την εκπαίδευση, ένα άτομο σε μια στιγμή. Περισσότερο από το 90 τοις εκατό των αποφοίτων μας παραμένουν στην περιοχή και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας μας. Είναι αποστολή μας να προετοιμαστούν Philadelphians για μια νέα καριέρα ή τη μεταφορά σε ένα κολέγιο τεσσάρων ετών, έτσι ώστε να μπορούν να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Ευκαιρίες Μεταφοράς

Community College της Φιλαδέλφειας το καθιστά εύκολο για σας να μεταφέρετε τις πιστώσεις σε ένα κολέγιο τεσσάρων ετών και να σώσει τη δολάρια δίδακτρα, χάρη στο σύστημα Διπλής Εισαγωγής μας συνεργασίες και συμφωνίες πρόγραμμα μεταφοράς.

Συνεργασίες μεταφοράς

Περάστε τα δύο πρώτα χρόνια εδώ και να κερδίσουν το πτυχίο σας για λιγότερο - πολύ λιγότερο. συνεργασίες μεταφορά μας, που ονομάζεται διπλή Admissions συμφωνίες, με 12 κολέγια και πανεπιστήμια της περιοχής να είναι εύκολο να μεταφέρει σε άλλο κολέγιο μετά την απόκτηση πτυχίο συνεργάτης σας εδώ. Πλέον, οι συμπράξεις αυτές περιλαμβάνουν μεγάλες ευκαιρίες υποτροφία!

Πρόσθετες Συμφωνίες Μεταφοράς

Εξερευνήστε τις πολλές άλλες συμφωνίες μεταφοράς που έχουμε στη θέση του με τα πολυάριθμα κολέγια και τα πανεπιστήμια από όλη την περιοχή και πέραν αυτής. Όποια και αν είναι οι στόχοι μεταφορά σας μπορεί να είναι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί.

Πλεονεκτήματα της Διπλής Εισαγωγής

Αποθήκευση για δίδακτρα, κερδίζοντας πτυχίο συνεργάτης σας εδώ για να μπορέσετε να μεταφέρετε Δεν καταβάλλουν τέλος αίτησης ή κυρώσεις, αν αποφασίσουν να μην συμμετάσχουν Προκριθείτε για υποτροφίες και ίσως και άλλες εξοικονομήσεις Λαμβάνουν υπηρεσίες υποστήριξης εδώ και κατ 'επιλογή κολέγιο μεταφορά σας Πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος για να κρατήσετε την θέση σας στο κολέγιο μεταφοράς Εισάγετε επιλέξει κολλεγίων σας με το κατώτερο καθεστώς

δυνατότητες σταδιοδρομίας

Community College της Φιλαδέλφειας σας δίνει τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν στο σημερινό εργατικό δυναμικό. Τα προγράμματά μας να σας προετοιμάσει για την υψηλή ζήτηση, βιώσιμες βιομηχανίες που διαθέτουν καλές αμοιβές, τη σταθερότητα της απασχόλησης και ευκαιρίες για πρόοδο. Θα επωφεληθούν από hands-on εμπειρία, την ανάπτυξη δεξιοτήτων λεκτική και γραπτή επικοινωνία, καθώς και ασκήσεις κριτικής σκέψης. Όλα τα προγράμματά μας διδάσκονται σε μικρές τάξεις από ειδική σχολή, δίνοντας σας την προσωπική προσοχή που σας αξίζει. Και πολλά προγράμματα διαμορφώνονται και να ενισχυθεί με τη συμμετοχή επαγγελματιών από τις τοπικές επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν ότι όλα θα μάθετε είναι σχετικές και επιβράβευση.

College Success Story

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του το 1965, το κοινοτικό κολλέγιο της Φιλαδέλφειας έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης, παρέχοντας πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε ένα ευρύ σώμα των φοιτητών που θα εισέλθουν στην περιφερειακή του εργατικού δυναμικού και να ενισχύσει την τοπική οικονομία. Το Κολλέγιο έχει απολαύσει πολλές επιτυχίες και ορόσημα κατά μήκος του τρόπου. Με τη βοήθεια της κοινότητας μας και τους μαθητές μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε μια ποιοτική εκπαίδευση σε άτομα που αναζητούν τόσο καλύτερες θέσεις εργασίας και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Διεθνείς Φοιτητές

Community College of Philadelphia προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τους φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν σήμερα πάνω από 50 χώρες. Εδώ θα ανακαλύψετε μια φροντίδα, εξατομικευμένο περιβάλλον, ενώ βιώνει τον ενθουσιασμό, τον πολιτισμό και την ευκαιρία μιας παγκόσμιας κλάσης πόλη που ισορροπεί την ιστορία με τις σύγχρονες ανέσεις.

Το Κολλέγιο είναι ένας συνεργάτης ίδρυμα που παρέχει πτυχία που προσφέρουν περισσότερα από 70 προγράμματα σπουδών και το πιστοποιητικό. Είμαστε ο μεγαλύτερος φορέας βαθμός-χορήγηση στη Φιλαδέλφεια, αλλά οικείο περιβάλλον της τάξης μας επιτρέπει σχολή για να σας δώσει εξατομικευμένη προσοχή. Οι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και τις ανησυχίες, καθώς και να σας βοηθήσει να προσαρμοστούν στη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάθε μαθητής είναι ένα ειδικό μέρος της κοινότητάς μας College. Το έμπειρο προσωπικό μας θα κάνει ό, τι μπορούν για να κάνουν τη μετάβασή σας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Φιλαδέλφεια και το Κολέγιο επιτυχής.

Γιατί Διεθνείς Φοιτητές επιλέξετε εμάς

Κόστος αποτελεσματική, ποιοτική εκπαίδευση

Community College of Philadelphia παρέχει μια προσιτή εκπαίδευση και θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα ή για μεταφορά σε ένα κολέγιο τετραετή ή πανεπιστήμιο. Πολλές διεθνείς φοιτητές επιλέγουν να αποκτήσουν το πτυχίο ενός συγγενούς πριν από τη μεταφορά σε ένα κολέγιο τεσσάρων ετών, ώστε να δοθεί χρόνος για να συνηθίσει τη ζωή κολλεγίων, κερδίζουν πιστώσεις κολλεγίων και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Μικρές Class Μεγέθη

μέσο μέγεθος της τάξης της Ακαδημίας είναι 22 άτομα, πράγμα που σημαίνει περισσότερο χρόνο που ΔΕΠ μπορούν να περάσουν μαζί σας. Οι εκπαιδευτές μας νοιάζονται για εσάς και να λάβουν ενεργό ρόλο στην προσπάθεια να αναπτύξει δυνάμεις και τους στόχους σας.

εξατομικευμένη προσοχή

Κάθε μαθητής είναι ένα ειδικό μέρος της κοινότητάς μας College. Εμείς θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να εγγραφείτε για τις κατηγορίες και να βρείτε το δρόμο σας γύρω από την πανεπιστημιούπολη. Κύρια πανεπιστημιούπολη της Ακαδημίας είναι διαχειρίσιμο σε μέγεθος, και είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να μετάβασή σας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Φιλαδέλφεια και το Κολέγιο επιτυχής.

Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) Πρόγραμμα

Μπορεί να είναι επωφελής για σας να ολοκληρώσετε κάποια μαθήματα Αγγλικών, προκειμένου να γίνει πιο άνετα με τη γλώσσα. Μετά τη λήψη ενός τεστ και να συζητούν τα αποτελέσματά σας με έναν σύμβουλο, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις κατηγορίες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. πρόγραμμα ESL μας θα βελτιώσετε τα Αγγλικά σας ικανότητες και σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διεθνής Κοινότητα μας

Community College της Φιλαδέλφειας έχει ένα ποικίλο και πλούσιο πολιτισμικά φοιτητικού πληθυσμού, με περισσότερους από 150 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες, καθώς και των περιφερειακών τους σπουδαστές που εκπροσωπούν πολλές εθνικές καταγωγές. Μπορείτε να γίνετε μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης Φοιτητών, η οποία σχεδιάζει ημερήσιες εκδρομές και άλλες δραστηριότητες γύρω από το Κολέγιο. Για να γιορτάσει την ποικιλομορφία, ένα ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ εκθέτει την κοινότητα κολλέγιο σε άλλους πολιτισμούς. φεστιβάλ και εκδηλώσεις που χαρακτηρίζει συγκεκριμένες εθνικότητες λαμβάνουν επίσης χώρα στη διάρκεια του έτους.

Πάντα κάτι συμβαίνει στην πανεπιστημιούπολη. Σας αρέσει να αθλείται, είτε είναι σωματεία φοιτητής περισσότερο το ύφος σας;

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να εμπλακούν και να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους στο Κολέγιο. Προσφέρουμε μια ποικιλία από θαλάσσια για τους άνδρες και τις γυναίκες, εκτός από περισσότερους από 40 συλλόγους και οργανώσεις φοιτητών.

ιδανική τοποθεσία

Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και κοντά στην περιοχή Μουσείο της Φιλαδέλφειας, Κύριος μας Campus είναι εύκολα προσβάσιμο με το τρένο, λεωφορείο ή αυτοκίνητο, και μπορείτε εύκολα να περπατήσετε μεταξύ των κτιρίων της. Η Ακαδημία έχει επίσης τρία Περιφερειακά Κέντρα στα βορειοανατολικά, βορειοδυτικά και τη Δυτική Φιλαδέλφεια, εκτός από διάφορες περιοχές της γειτονιάς, για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους μαθητές μας.

Φιλαδέλφεια, που βρίσκεται ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, DC, είναι μια από τις πιο ιστορικές πόλεις, και το πέμπτο μεγαλύτερο, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εδώ στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ανατολική Ακτή, τόσο η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών γράφτηκαν. Εκτός από την πλούσια ποικιλία της πολιτιστικές δραστηριότητες, Φιλαδέλφεια προσφέρει επίσης παγκόσμιας κλάσης κουζίνα, ένα εξαιρετικό θέατρο και τις τέχνες περιοχή, και μια έντονη νυχτερινή ζωή. Είτε σας ενδιαφέρει η εξερεύνηση του παρελθόντος, που βιώνουν την ύπαιθρο ή για ένα επαγγελματικό αθλητικό γεγονός, αυτό το συναρπαστικό περιοχή έχει πολλά να σας προσφέρει.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

Community College of Philadelphia

Ο Αναπληρωτής of Science (AS) στο πρόγραμμα σπουδών Βιολογίας είναι για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν απολυτηρίου μελέτες στις βιολογικές επιστήμες ή σχεδιά ... [+]

Περιγραφή:

Ο Αναπληρωτής of Science (AS) στο πρόγραμμα σπουδών Βιολογίας είναι για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν απολυτηρίου μελέτες στις βιολογικές επιστήμες ή σχεδιάζουν να εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα μαθήματα για το σχολείο προ-ιατρική ή για προγράμματα όπως προ-κτηνιατρικά, προ-ιατρική, και προ -οδοντιατρικός. Για να ενεργοποιήσετε την απρόσκοπτη μεταφορά, αυτή η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παράλληλος τα δύο πρώτα έτη σπουδών που προσφέρονται στα προγράμματα της βιολογίας σε άλλα κολέγια και πανεπιστήμια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community College of Philadelphia

Ο Αναπληρωτής of Science (AS) στο πρόγραμμα σπουδών Χημείας είναι για τους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές απολυτηρίου σε χημικές ή φυσικές επιστήμες ή π ... [+]

Περιγραφή:

Ο Αναπληρωτής of Science (AS) στο πρόγραμμα σπουδών Χημείας είναι για τους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές απολυτηρίου σε χημικές ή φυσικές επιστήμες ή που σχεδιάζουν να συνεχίσουν την επαγγελματική μελέτες, όπως προ-φαρμακείο, προ-ιατρικές ή προ-οδοντιατρική προγράμματα. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών παραλληλίζει τα δύο πρώτα έτη σπουδών που προσφέρονται στα προγράμματα χημεία άλλα κολέγια και πανεπιστήμια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community College of Philadelphia

Το πρόγραμμα οδηγεί σε πτυχίο AS στα Μαθηματικά. Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για τη μεταφορά σε ένα πρόγραμμα απολυτηρίου στα ... [+]

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα οδηγεί σε πτυχίο AS στα Μαθηματικά. Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για τη μεταφορά σε ένα πρόγραμμα απολυτηρίου στα μαθηματικά. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών παρέχει freshman- και δευτεροετών φοιτητών επιπέδου μαθήματα και στις δύο συνεχή και διακριτά μαθηματικά.

Φοιτητής Μαθησιακά Αποτελέσματα:

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να:... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community College of Philadelphia

Το πρόγραμμα σπουδών Μηχανικών Επιστήμης παρέχει τη βάση για περαιτέρω μελέτη προς το πτυχίο πανεπιστημίου στη μηχανική. Ως εκ τούτου, παραλληλίζει τα δύο πρώτα έτη των π ... [+]

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα σπουδών Μηχανικών Επιστήμης παρέχει τη βάση για περαιτέρω μελέτη προς το πτυχίο πανεπιστημίου στη μηχανική. Ως εκ τούτου, παραλληλίζει τα δύο πρώτα έτη των προγραμμάτων τεχνικής που προσφέρονται από μεγάλα πανεπιστήμια και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε μηχανική πειθαρχία. Φοιτητές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν απολυτηρίου βαθμούς στην αεροδιαστημική, βιοϊατρική, χημικά, πολιτών, ηλεκτρικών, βιομηχανικών, μηχανικό, πυρηνική ή πετρελαίου μηχανική επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα. Οι μαθητές με άλλες τεχνικές συμφέροντα μπορεί να εξετάσει και άλλα τεχνολογικά προγράμματα σπουδών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community College of Philadelphia

Το πρόγραμμα σπουδών Πληροφορικής οδηγεί σε Συνεργάτης στο Science (AS) πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών. Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους ... [+]

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα σπουδών Πληροφορικής οδηγεί σε Συνεργάτης στο Science (AS) πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών. Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για τη μεταφορά σε ένα πρόγραμμα απολυτηρίου στην επιστήμη των υπολογιστών. Η διδακτέας ύλης προσκήνιο είναι μια σειρά από μαθήματα επικεντρώνονται στις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ανάλυση των προβλημάτων μαθηματικά προσανατολισμό και την ανάπτυξη αλγορίθμων και δομών δεδομένων για την επίλυση αυτών των προβλημάτων με τη χρήση υπολογιστών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)

Community College of Philadelphia

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσει τη ... [+]

Περιγραφή:

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσει την ανθρώπινη συμπεριφορά και την ανθρώπινη ανάπτυξη στο πλαίσιο των ψυχολογικών, κοινωνικών και βιοφυσικές περιβάλλον στο οποίο ζουν οι άνθρωποι. Θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να συνεργαστεί με τους άλλους δύο one-on-one και σε ομάδες. Θα αναπτυχθεί η τιμή βάσης από την οποία θα ασκήσουν και να μάθουν τα ηθικά πρότυπα των βοηθώντας επαγγέλματα. Θα μάθουν να εκτιμούν και να εργάζονται σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Ως ένα σημαντικό μέρος των σπουδών τους, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεργαστούν άμεσα με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τους ανατεθεί δύο τοποθετήσεις τομέα με οργανισμούς και ιδρύματα στην κοινότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community College of Philadelphia

Η Λογιστική πρόγραμμα σπουδών οδηγεί σε μια Αναπληρωτής στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη (AAS) βαθμό. Οι μαθητές λαμβάνουν εκπαίδευση στη λογιστική θεωρία και τις γενικώς αποδεκ ... [+]

Περιγραφή:

Η Λογιστική πρόγραμμα σπουδών οδηγεί σε μια Αναπληρωτής στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη (AAS) βαθμό. Οι μαθητές λαμβάνουν εκπαίδευση στη λογιστική θεωρία και τις γενικώς αποδεκτές λογιστικές τεχνικές, καθώς και στη βασική διαχείριση και σε συναφείς τομείς. Οι μαθητές είναι έτοιμοι για μια ποικιλία σταδιοδρομία στη βιομηχανία και την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων όπως κατώτερος λογιστής, λογιστική εκπαιδευόμενος, εισπρακτέων λογαριασμών ή των πληρωτέων λογαριασμών τεχνικός, ή φορολογικές εξεταστή.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Community College of Philadelphia

Το πρόγραμμα σπουδών Τέχνης και Σχεδίου οδηγεί στο Associate στο Arts (ΑΑ) βαθμός για τους φοιτητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε απολυτηρίου προγράμματα ή επαγγελματικές σχ ... [+]

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα σπουδών Τέχνης και Σχεδίου οδηγεί στο Associate στο Arts (ΑΑ) βαθμός για τους φοιτητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε απολυτηρίου προγράμματα ή επαγγελματικές σχολές τέχνης μετά από μελέτη σε κοινοτικό κολλέγιο της Φιλαδέλφειας. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές είτε για ένα BFA (Bachelor of Fine Arts) ή BA (Bachelor of Arts) του προγράμματος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να είναι συνεπείς με το πρόγραμμα ίδρυση σχολείων της τέχνης και των προγραμμάτων τέχνης σε τετραετή κολλέγια.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community College of Philadelphia

Το Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προετοιμάσουν τους μαθητές να μεταφέρουν σε αυτές τις σχολές διοίκησης επιχειρήσεων που είναι διαπιστ ... [+]

Περιγραφή:

Το Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προετοιμάσουν τους μαθητές να μεταφέρουν σε αυτές τις σχολές διοίκησης επιχειρήσεων που είναι διαπιστευμένα από την Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB). Σύμφωνα με την εκπαιδευτική φιλοσοφία του AACSB, αυτό το πρόγραμμα απαιτεί ένα ισχυρό θεμέλιο στην τριτοβάθμια επίπεδο τα μαθηματικά και ποσοτική σκεπτικό που διέπει τη διοίκηση επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community College of Philadelphia

Το πρόγραμμα πτυχίο ψυχολογίας είναι για τους φοιτητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε προγράμματα απολυτηρίου στην ψυχολογία μετά από μελέτη σε κοινοτικό κολλέγιο της Φιλαδέλ ... [+]

Περιγραφή:

Το πρόγραμμα πτυχίο ψυχολογίας είναι για τους φοιτητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε προγράμματα απολυτηρίου στην ψυχολογία μετά από μελέτη σε κοινοτικό κολλέγιο της Φιλαδέλφειας και για τους σπουδαστές αναποφάσιστοι σχετικά με τη μακροπρόθεσμη εκπαιδευτική τους στόχους τους, αλλά ενδιαφέρονται για τις επιστήμες της συμπεριφοράς. Επειδή ιδρυμάτων μεταφοράς απαιτούν ειδικά μαθήματα που πρέπει να ληφθούν πριν από την είσοδο, συνιστάται ιδιαίτερα ότι οι φοιτητές συμβουλεύονται καταλόγους των σχολείων στα οποία θα μπορούσαν να μεταφέρουν και να μεταφέρετε τα φύλλα εργασίας διαθέσιμες στην καριέρα και το Κέντρο, καθώς και συμβούλους και τους μέντορές τους, Μεταφορά, προκειμένου να προβούν στις κατάλληλες επιλογές για μαθήματα επιλογής τους.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Philadelphia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά