Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Community Colleges of Spokane

Ιδρύθηκε το 1963, τα Community Colleges of Spokane είναι μια δυναμική κοινότητα κολεγίου της κοινότητας που εξυπηρετεί πάνω από 30.000 σπουδαστές το χρόνο στην ανατολική Ουάσινγκτον. Η CCS είναι μια ζωντανή, ολοκληρωμένη μαθησιακή κοινότητα - με εκπαιδευτικές ευκαιρίες για μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων.

Είμαστε μια κολεγιακή κοινότητα που αποτελείται από δύο διαπιστευμένα κολλέγια, το Spokane Community College (SCC) και το Spokane Falls Community College (SFCC). Εκτός από την εξυπηρέτηση μεγάλου αστικού και προαστιακού πληθυσμού στο μεγαλύτερο Spokane, η περιοχή παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε αγροτικές κοινότητες σε μια περιοχή 12,302 τετραγωνικών μιλίων στην ανατολική Ουάσινγκτον. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει όλες τις κομητείες Spokane, Stevens, Whitman, Ferry και Pend Oreille, καθώς και τμήματα της κομητείας Lincoln.

Και τα δύο κολέγια CCS είναι διαπιστευμένα από τη Βορειοδυτική Επιτροπή για τα κολέγια και τα πανεπιστήμια και διοικούνται από το Συμβούλιο της Κρατικής Ουάσινγκτον των Κοινοτικών και Τεχνικών Σχολών.

 • 1144 Τα παιδιά και οι οικογένειες εξυπηρετήθηκαν από το Head Start και το Early Head Start το τελευταίο έτος
 • 19.298 Βραβείο Αναζητώντας Φοιτητές
 • Ποσοστό απασχόλησης 87,2%
 • 2,899 βαθμούς

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Το Spokane Community College (SCC) είναι ένας από τους δύο διαπιστευμένους οργανισμούς των Community Colleges of Spokane και ένα από τα μεγαλύτερα κοινοτικά κολέγια στο κράτος. Η SCC είναι γνωστή για τα κορυφαία προγράμματα στην αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροπορία, την κοσμετολογία, τις μαγειρικές τέχνες, την υγειονομική περίθαλψη, τη μηχανική κατεργασία και τη συγκόλληση, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε πολλούς επαγγελματίες μέσω του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου Εκπαίδευσης και Journeyman και της δημοφιλούς σχολής Avista / SCC Lineworker School. Το SCC παρέχει πτυχία συνεργατών και προγράμματα έτοιμα για μεταφορά για να ανοίξουν την πορεία σας σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Spokane, με κέντρα σε Colville, Newport, Δημοκρατία, Ione και Inchelium.

Καλώς ήλθατε στο Spokane Community College

Το Spokane Community College (SCC) είναι γνωστό για προγράμματα σταδιοδρομίας / τεχνικής φύσης που απολαμβάνουν θέσεις εργασίας αποφοίτων σε επαγγέλματα υψηλής ζήτησης, καθώς και εξαιρετικές επιλογές μεταφοράς. Σερβίρουμε περισσότερους από 20.000 φοιτητές κάθε χρόνο στην κεντρική πανεπιστημιούπολη μας στο ανατολικό Σποκέιν και επικεντρώνεται σε Colville, Inchelium, Ione, Newport και Republic, καθιστώντας το SCC ένα από τα μεγαλύτερα κοινοτικά κολέγια στο κράτος.

Αποστολή της SCC και βασικά θέματα

Αποστολή

Το Spokane Community College προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες στην ετοιμότητα του κολλεγίου, την κατάρτιση του εργατικού δυναμικού και τη μεταφορά πανεπιστημίου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των διαφορετικών κοινοτήτων που υπηρετούμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία των σπουδαστών μέσω της ενεργού μάθησης, των δυναμικών σχέσεων και των υποστηρικτικών περιβαλλόντων.

Βασικά Θέματα

Το σώμα έχει εντοπίσει τέσσερα βασικά θέματα για να καθορίσει περαιτέρω την αποστολή που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της εκπλήρωσης της αποστολής.

 • Ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού
  • Τα επαγγελματικά τεχνικά πιστοποιητικά και τα πτυχιακά προγράμματα του SCC είναι πρότυπα του κλάδου, προετοιμάζοντας τους μαθητές για θέσεις εισόδου στο επίπεδο της πειθαρχίας τους.
 • Ακαδημαϊκή μεταφορά
 • Οι σπουδαστές που εγγράφονται στα μαθήματα Ακαδημαϊκής Μεταφοράς είναι καλά προετοιμασμένοι και επιτυχημένοι καθώς μεταφέρουν τα μαθήματα τους και / ή τους συνεργάτες τους, επιδιώκοντας το επόμενο βήμα στο εκπαιδευτικό τους σχέδιο.
 • Κολλέγιο ετοιμότητας
 • Τα προγράμματα ετοιμότητας του College ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σπουδαστών και προετοιμάζονται για μαθήματα επιπέδου κολλεγίων, ενώ παράλληλα τους δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχουν ακαδημαϊκά, προσωπικά και επαγγελματικά.
 • Επιτυχία σπουδαστών
 • Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να πετύχουν σε ένα υποστηριζόμενο περιβάλλον που ενισχύει την ατομική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της ακαδημαϊκής, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Οραμα

Το Spokane Community College είναι όπου οι μαθητές μεταμορφώνουν τη ζωή τους και επιτυγχάνουν τους στόχους τους, εμπλουτίζοντας τις κοινότητές μας.

Βασικές αξίες

Επιτυχία σπουδαστών, αριστεία, προσβασιμότητα, συμμετοχή, συνεργασία, αμοιβαίος σεβασμός, ευαισθησία, δια βίου μάθηση

Εσείς βρίσκεστε εδώ

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Για περισσότερα από 50 χρόνια, βοηθούμε τους ανθρώπους να αλλάζουν θέσεις εργασίας, να κερδίζουν βαθμούς μεταβίβασης και να ξεκινούν νέες ζωές.

Εξερευνήστε τις επιλογές σας

Έχουμε περισσότερα από 120 προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων πτυχίων μεταβίβασης και τρόπους για να σας προετοιμάσουμε για ένα πανεπιστήμιο. Έχουμε επίσης πολλά προγράμματα σταδιοδρομίας και τεχνικής φύσης, όπως η αρχιτεκτονική, η πληροφορική, η περιβαλλοντική επιστήμη και πολλά άλλα.

Spokane Falls Community College

Το Spokane Falls Community College (SFCC) είναι ένας από τους δύο διαπιστευμένους οργανισμούς των Community Colleges of Spokane . Το SFCC είναι εκπαιδευτικός ηγέτης, παρέχοντας οικονομικά προσιτά προγράμματα υψηλής ποιότητας με προσωπικό και προσωπικό που είναι αφιερωμένο στην άριστη εκπαίδευση και την επιτυχία των φοιτητών. Διαθέτουμε επιλογές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο / πτυχίο σταδιοδρομίας / τεχνικού χαρακτήρα, να μεταφερθούν σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους με τα αναπτυσσόμενα προγράμματα για πτυχίο πανεπιστημίου. Η κεντρική μας πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο δυτικό Spokane με τοποθεσίες στην Πολεμική Αεροπορική Βάση Pullman, Fairchild και σε απευθείας σύνδεση.

Καλώς ήρθατε στο Κολεγιακό Κολλέγιο του Spokane Falls

Το Spokane Falls Community College είναι εκπαιδευτικός ηγέτης, παρέχοντας οικονομικά προσιτά προγράμματα υψηλής ποιότητας με ικανότητες και προσωπικό που είναι αφιερωμένες στην άριστη εκπαίδευση και την επιτυχία των φοιτητών. Έχουμε επιλογές για πιστοποιητικά επαγγελματικής σταδιοδρομίας και πτυχία, μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και έναν αυξανόμενο αριθμό πτυχιακών προγραμμάτων εφαρμοσμένων επιστημών. Σερβίρουμε περισσότερους από 8.000 φοιτητές κάθε χρόνο στην κεντρική πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο δυτικό Spokane, στην πανεπιστημιούπολη μας στο Pullman and Online.

Η αποστολή μας, το βασικό θέμα,

Αποστολή

Το Spokane Falls Community College ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινότητας μας, προωθώντας τα επιτεύγματα των σπουδαστών μέσω ποιοτικών και προσβάσιμων ευκαιριών μάθησης που αγκαλιάζουν την ποικιλομορφία, προάγουν την ισότητα και προάγουν την παγκόσμια συνειδητοποίηση.

Βασικά Θέματα

Εκτελούμε την αποστολή μας μέσα από πέντε βασικά θέματα:

 • Εξαιρετική εκπαίδευση / μάθηση
  • Η σχολή, οι σπουδαστές και η διοίκηση της SFCC δεσμεύονται για την αριστεία στην εκπαίδευση και τη μάθηση.
 • Αποτελέσματα σπουδαστών
 • Το SFCC παρέχει στους φοιτητές τα εργαλεία και τις ευκαιρίες να επιτύχουν τους στόχους τους.
 • Ευρεία πρόσβαση
 • Το SFCC ανοίγει την πρόσβαση σε όλους τους μαθητές μέσω ποικίλων μεθόδων διδασκαλίας, μεθόδων διδασκαλίας και υπηρεσιών και τοποθεσιών.
 • Την ποικιλομορφία, την ισότητα, την παγκόσμια ευαισθητοποίηση
 • Η SFCC προωθεί την πολυμορφία, προωθεί την ισότητα και προετοιμάζει τους μαθητές να ζουν υπεύθυνα σε έναν ολοένα και πιο παγκόσμιο πολιτισμό.
 • Ανταπόκριση στις ανάγκες της Κοινότητας
 • Η SFCC ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των κοινωνικών εταίρων μας μέσω της συνεργασίας και της καινοτομίας.

Οραμα

Η SFCC είναι εκπαιδευτικός ηγέτης και συνεργάτης της κοινότητας και της περιοχής για την παροχή ευέλικτων και ανταποκρινόμενων προγραμμάτων υψηλής ποιότητας. Η σχολή και το προσωπικό μας είναι αφιερωμένες στην επιτυχία των σπουδαστών, τον πολιτιστικό εμπλουτισμό και τη δια βίου μάθηση σε ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στους σπουδαστές που ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Βασικές αξίες

 1. Ακαδημαϊκή Αριστεία στην οποία τόσο ο εκπαιδευόμενος όσο και ο δάσκαλος είναι υπεύθυνοι για τη μάθηση που αντικατοπτρίζει τη διανοητική ζωτικότητα, την περιέργεια, τη δημιουργικότητα και την αυστηρότητα.
 2. Ακαδημαϊκή Ελευθερία στην οποία αναγνωρίζουμε την ελευθερία λόγου, έκφρασης και ιδεών καθώς και τα δικαιώματα των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού που εμπλέκονται στην πνευματική έρευνα στην ανάπτυξη της γνώσης.
 3. Συνεργασία στη διακυβέρνηση και συλλογική συνεργασία σε εταιρικές σχέσεις που αναγνωρίζουν τη συνέργεια που προκύπτει από την ευρεία συμμετοχή και την εκτίμηση όλων των φωνών.
 4. Η πολυμορφία στους σπουδαστές, τη σχολή, το προσωπικό και την κοινότητά μας με την πεποίθηση ότι εμπλουτίζει τη μάθηση και την ανάπτυξή μας.
 5. Προσωπική Αριστεία που αντανακλά την ακεραιότητα και τη φροντίδα σε ολόκληρη την εργασία του κολλεγίου.
 6. Σεβασμός στον εαυτό τους σε αναγνώριση των διαφόρων εμπειριών της ζωής και προώθηση της συλλογικότητας με βάση την πίστη στα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια κάθε ατόμου.
 7. Η επιτυχία των φοιτητών βελτιώνεται από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μαθητές να πετύχουν.
 8. Περιβαλλοντική διαχείριση μέσω της οποίας αποδεικνύουμε το σεβασμό και την ευθύνη μας για το φυσικό περιβάλλον.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Community Colleges of Spokane

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα ολοκλήρωσης γυμνασίου (HSC) για ειδικευμένους διεθνείς μαθητές γυμνασίου που θέλουν να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους στο κολέγιο. Μπορείτε να ε ... [+]

Διεθνές Πρόγραμμα Ολοκλήρωσης Γυμνασίου

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα ολοκλήρωσης γυμνασίου (HSC) για ειδικευμένους διεθνείς μαθητές γυμνασίου που θέλουν να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους στο κολέγιο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα συμπληρώνοντας ταυτόχρονα δύο προγράμματα. Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να κερδίσουν ένα δίπλωμα γυμνασίου της πολιτείας της Ουάσινγκτον και ταυτόχρονα ένα πτυχίο συνεργάτη.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα (Associate Degree)

Community Colleges of Spokane

Ψάχνετε να αποκτήσετε το πτυχίο πανεπιστημίου στην επιχειρηματική διοίκηση; Το SCC είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Με το δίπλωμα ΑΑ ή το πτυχίο άμεσης μεταβ ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Ψάχνετε να αποκτήσετε το πτυχίο πανεπιστημίου στην επιχειρηματική διοίκηση; Το SCC είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Με το δίπλωμα ΑΑ ή το πτυχίο άμεσης μεταβίβασης (DTA), μπορείτε να εισάγετε ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα ως κατώτερο και να ολοκληρώσετε ένα πτυχίο πανεπιστημίου στην διοίκηση επιχειρήσεων, την οικονομία ή το προ-δίκαιο.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα συνεργαστείτε στενά με έναν σύμβουλο ή σύμβουλο διδασκόντων, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα μαθήματά σας θα μεταφερθούν με τον τρόπο που θέλετε. Η πλειοψηφία των φοιτητών λαμβάνει επιχειρηματικές στατιστικές, οικονομικά, διεθνή επιχειρηματικά και λογιστικά μαθήματα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community Colleges of Spokane

Εάν είστε δημιουργικός άνθρωπος που σας αρέσει να εκφραστείτε καλλιτεχνικά, ένας πτυχός στην τέχνη θα μπορούσε να οδηγήσει στην τέλεια καριέρα για εσάς. Σε αυτό το πρόγρα ... [+]

Καλές τέχνες

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Εάν είστε δημιουργικός άνθρωπος που σας αρέσει να εκφραστείτε καλλιτεχνικά, ένας πτυχός στην τέχνη θα μπορούσε να οδηγήσει στην τέλεια καριέρα για εσάς.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μεγαλώσετε το πάθος και την εκτίμησή σας για την τέχνη, ενώ θα ολοκληρώσετε τα θεμελιώδη μαθήματα που απαιτούνται για να μεταβείτε σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο, κολέγιο ή σχολή τέχνης. Θα αναπτύξετε τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες και τεχνικές μέσω της διδασκαλίας των διδασκόντων και των εργαστηριακών εργασιών στον τομέα της κεραμικής, του σχεδίου, της ζωγραφικής, της εκτύπωσης ή της γλυπτικής.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)

Community Colleges of Spokane

Είτε θέλετε να εργαστείτε σε ένα οικογενειακό αγρόκτημα, για μια εταιρεία παροχής γεωργικών προϊόντων, είτε για μια τοπική, κρατική ή ομοσπονδιακή υπηρεσία, το πρόγραμμα ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Αν ενδιαφέρεστε για αγροτοβιομηχανία και γεωργία, το πρόγραμμα γεωργικών επιχειρήσεων θα μπορούσε να είναι για σας. Είτε επιθυμείτε να επεκτείνετε τη σταδιοδρομία σας στη γεωργία στο επόμενο επίπεδο είτε θέλετε εκπαίδευση για να αποκτήσετε απασχόληση εισόδου σε μεγάλες βιομηχανίες αγροτικής και γεωργικής βιομηχανίας της περιοχής μας, η ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προγράμματος έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για επιτυχία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community Colleges of Spokane

Εάν είστε οργανωμένοι και αποτελεσματικοί ακόμη και όταν εργάζεστε υπό πίεση και ζυγίζετε μια ποικιλία καθηκόντων, απολαμβάνετε τη μάθηση νέων πράξεων, σωματικά προσαρμοσ ... [+]

Διαχείριση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων

Σκοπεύετε να ζήσετε σε ένα μακρινό, εξωτικό μέρος ή σε ένα αγαπημένο σημείο απόδρασης πιο κοντά στο σπίτι; Ορεινά καταλύματα, παραθαλάσσια και χιονοδρομικά κέντρα - και η πατρίδα σας - χρειάζονται όλοι ανθρώπους που είναι ειδικευμένοι στη διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων. Οι αποφοίτητές μας απολαμβάνουν θέσεις ως λειτουργικοί διαχειριστές, επαγγελματίες πωλήσεων και μάρκετινγκ, υπάλληλοι μπροστά-γραφείων και νυχτερινοί ελεγκτές. Διαχειρίζονται επίσης μοτέλ, εστιατόρια, υπηρεσίες δεξιώσεων και τροφοδοσίας, μαρίνες, μπαρ, τραπεζαρίες και τμήματα δωματίων ξενοδοχείων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community Colleges of Spokane

Αν είστε φανταστικοί και απολαμβάνετε τη δημιουργία όμορφων εσωτερικών χώρων, μια καριέρα ως εσωτερικός σχεδιαστής θα μπορούσε να είναι τέλεια εφαρμογή. Σε αυτό το πρόγρα ... [+]

Εσωτερική διακόσμησηΣχετικά με το Πρόγραμμα

Αν είστε φανταστικοί και απολαμβάνετε τη δημιουργία όμορφων εσωτερικών χώρων, μια καριέρα ως εσωτερικός σχεδιαστής θα μπορούσε να είναι τέλεια εφαρμογή.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε να συνδυάζετε τη δημιουργικότητα με τα τεχνικά στοιχεία για να σχεδιάσετε εσωτερικούς χώρους κατοικιών και εμπορικών χώρων. Μαθήματα τόσο στην επιστήμη όσο και στην τέχνη - σε συνδυασμό με την πρακτική άσκηση στο στούντιο - θα δημιουργήσουν τις επαγγελματικές σας ικανότητες στην επίλυση προβλημάτων, την κατάρτιση, τα κλωστοϋφαντουργικά και υλικά, τις βιώσιμες πρακτικές σχεδιασμού, τον σχεδιασμό με υπολογιστή και άλλους τομείς που είναι απαραίτητοι για την επιτυχία στον τομέα .... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community Colleges of Spokane

Το πρόγραμμα πτυχίου τεχνολογίας πληροφοριών AAS έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές δυνατότητες σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας των πληροφοριών. Αυτό το πτ ... [+]

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Το πρόγραμμα πτυχίου τεχνολογίας πληροφοριών AAS έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές δυνατότητες σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας των πληροφοριών:

Δεξιότητες εγκατάστασης και συντήρησης υπολογιστών και δικτύου.Επιχειρησιακές δεξιότητες πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών λειτουργιών συστημάτων και προγραμμάτων εφαρμογών.Δεξιότητες ασφάλειας και εγκληματολογίας.Διάφορες δεξιότητες στο διαδίκτυο και στο δίκτυο, όπως σχεδιασμός ιστοσελίδων, προγραμματισμός πελάτη / διακομιστή, εγκατάσταση και συντήρηση του διακομιστή web.Επιλογή μεταφοράς σε ένα τετραετές ίδρυμα.... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Community Colleges of Spokane

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε να ελέγχετε, να επισκευάζετε και να επισκευάζετε αεροπλάνα και ελικόπτερα όλων των μεγεθών. Τα μαθήματα που έχουν εγκριθεί από την Federal ... [+]

Τεχνολογία συντήρησης αεροσκαφών

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Αν σας αρέσουν τα αεροπλάνα και απολαύστε τα πράγματα με εργαλεία, μια καριέρα ως τεχνικός της αεροπορίας θα μπορούσε να είναι μια καλή εφαρμογή.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε να ελέγχετε, να επισκευάζετε και να επισκευάζετε αεροπλάνα και ελικόπτερα όλων των μεγεθών. Τα μαθήματα που έχουν εγκριθεί από την Federal Aviation Administration (FFA) παρέχουν μια καλά στρογγυλεμένη εκπαίδευση στη γενική μηχανική της αεροπορίας. Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε θέματα κατασκευών αεροσκαφών, κινητήρων, υδραυλικών συστημάτων, ηλεκτρικών καλωδίων, οργάνων πτήσης και άλλων στοιχείων και συστημάτων αεροπορίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Community Colleges of Spokane

Το Πρόγραμμα Εντατικής Αγγλικής Γλώσσας (IELP) είναι ένα εξαιρετικό, πλήρως πιστοποιημένο γλωσσικό πρόγραμμα που βοηθά τους διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο να αναπτύξ ... [+]

Εντατική Αγγλική ΓλώσσαΘέλετε να βελτιώσετε τα αγγλικά σας;

Το Πρόγραμμα Εντατικής Αγγλικής Γλώσσας (IELP) είναι ένα εξαιρετικό, πλήρως πιστοποιημένο γλωσσικό πρόγραμμα που βοηθά τους διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα. Προσφέρεται στο Spokane Falls Community College.

Θα αναπτύξετε γρήγορα τις ικανότητές σας στην αγγλική γλώσσα και θα αποκτήσετε την ακαδημαϊκή και πολιτιστική ικανότητα που χρειάζεστε για να πετύχετε.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
7 - 11 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Προπτυχιακό Πρόγραμμα Pathway

Community Colleges of Spokane

Το STEM Pathway της SFCC απευθύνεται σε φοιτητές που αναζητούν σταδιοδρομία με βάση την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά, παρέχοντάς τους την ευκαι ... [+]

Τι είναι το STEM;

Το STEM Pathway της SFCC απευθύνεται σε φοιτητές που αναζητούν σταδιοδρομία με βάση την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να μεταφέρουν στο πανεπιστήμιο που τους επέλεξε ως νέοι μεγάλοι έτοιμοι. Υποστηριζόμενες από μια σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνουν Φυσική με βάση το λογισμικό, Χημεία μέσω ενός πλήρους έτους Οργανικής Χημείας, Μαθηματικά μέσω Διαφορικών Εξισώσεων, Στατική, Δυναμική και παρόμοια μείζονα μαθήματα στη ζωή, Φυσική και Επιστήμες Υπολογιστών, οι μαθητές μπορούν να αγκαλιάσουν τα οφέλη της έμφασης που προσδίδουμε στην πρόσβαση και την ποιότητα στην διδασκαλία, ενώ παράλληλα δημιουργούμε μια σταθερή βάση για τα κλασικά πτυχία STEM απολυτηρίου. Για εκείνους τους φοιτητές που αναζητούν εργασία αμέσως μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος SFCC, προσφέρουμε πτυχίο 2 ετών στον τομέα της Πληροφορικής που μπορεί να οδηγήσει άμεσα στην απασχόληση και σε 4ετή πτυχίο Εφαρμοσμένης Ακαδημίας από το SFCC στα Πληροφοριακά Συστήματα και Τεχνολογία ή Cyber Security. Οι επιλέξιμοι σπουδαστές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα MESA (Μαθηματικά Τεχνικά Επιστημονικά Επιτεύγματα).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Spokane
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Spokane Community College, 1810 N Greene Street
WA 99217 Spokane, Washington, Ηνωμένες Πολιτείες
Address
Spokane Falls Community College 3410 W. Fort George Wright Drive
WA 99224 Spokane, Washington, Ηνωμένες Πολιτείες