Community Colleges of Spokane

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Community Colleges of Spokane

Ιδρύθηκε το 1963, τα Community Colleges of Spokane είναι μια δυναμική κοινότητα κολεγίου της κοινότητας που εξυπηρετεί πάνω από 30.000 σπουδαστές το χρόνο στην ανατολική Ουάσινγκτον. Η CCS είναι μια ζωντανή, ολοκληρωμένη μαθησιακή κοινότητα - με εκπαιδευτικές ευκαιρίες για μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων.

Είμαστε μια κολεγιακή κοινότητα που αποτελείται από δύο διαπιστευμένα κολλέγια, το Spokane Community College (SCC) και το Spokane Falls Community College (SFCC). Εκτός από την εξυπηρέτηση μεγάλου αστικού και προαστιακού πληθυσμού στο μεγαλύτερο Spokane, η περιοχή παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε αγροτικές κοινότητες σε μια περιοχή 12,302 τετραγωνικών μιλίων στην ανατολική Ουάσινγκτον. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει όλες τις κομητείες Spokane, Stevens, Whitman, Ferry και Pend Oreille, καθώς και τμήματα της κομητείας Lincoln.

Και τα δύο κολέγια CCS είναι διαπιστευμένα από τη Βορειοδυτική Επιτροπή για τα κολέγια και τα πανεπιστήμια και διοικούνται από το Συμβούλιο της Κρατικής Ουάσινγκτον των Κοινοτικών και Τεχνικών Σχολών.

 • 1144 Τα παιδιά και οι οικογένειες εξυπηρετήθηκαν από το Head Start και το Early Head Start το τελευταίο έτος
 • 19.298 Βραβείο Αναζητώντας Φοιτητές
 • Ποσοστό απασχόλησης 87,2%
 • 2,899 βαθμούς

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Το Spokane Community College (SCC) είναι ένας από τους δύο διαπιστευμένους οργανισμούς των Community Colleges of Spokane και ένα από τα μεγαλύτερα κοινοτικά κολέγια στο κράτος. Η SCC είναι γνωστή για τα κορυφαία προγράμματα στην αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροπορία, την κοσμετολογία, τις μαγειρικές τέχνες, την υγειονομική περίθαλψη, τη μηχανική κατεργασία και τη συγκόλληση, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε πολλούς επαγγελματίες μέσω του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου Εκπαίδευσης και Journeyman και της δημοφιλούς σχολής Avista / SCC Lineworker School. Το SCC παρέχει πτυχία συνεργατών και προγράμματα έτοιμα για μεταφορά για να ανοίξουν την πορεία σας σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Spokane, με κέντρα σε Colville, Newport, Δημοκρατία, Ione και Inchelium.

Καλώς ήλθατε στο Spokane Community College

Το Spokane Community College (SCC) είναι γνωστό για προγράμματα σταδιοδρομίας / τεχνικής φύσης που απολαμβάνουν θέσεις εργασίας αποφοίτων σε επαγγέλματα υψηλής ζήτησης, καθώς και εξαιρετικές επιλογές μεταφοράς. Σερβίρουμε περισσότερους από 20.000 φοιτητές κάθε χρόνο στην κεντρική πανεπιστημιούπολη μας στο ανατολικό Σποκέιν και επικεντρώνεται σε Colville, Inchelium, Ione, Newport και Republic, καθιστώντας το SCC ένα από τα μεγαλύτερα κοινοτικά κολέγια στο κράτος.

Αποστολή της SCC και βασικά θέματα

Αποστολή

Το Spokane Community College προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες στην ετοιμότητα του κολλεγίου, την κατάρτιση του εργατικού δυναμικού και τη μεταφορά πανεπιστημίου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των διαφορετικών κοινοτήτων που υπηρετούμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία των σπουδαστών μέσω της ενεργού μάθησης, των δυναμικών σχέσεων και των υποστηρικτικών περιβαλλόντων.

Βασικά Θέματα

Το σώμα έχει εντοπίσει τέσσερα βασικά θέματα για να καθορίσει περαιτέρω την αποστολή που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της εκπλήρωσης της αποστολής.

 • Ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού
  • Τα επαγγελματικά τεχνικά πιστοποιητικά και τα πτυχιακά προγράμματα του SCC είναι πρότυπα του κλάδου, προετοιμάζοντας τους μαθητές για θέσεις εισόδου στο επίπεδο της πειθαρχίας τους.
 • Ακαδημαϊκή μεταφορά
 • Οι σπουδαστές που εγγράφονται στα μαθήματα Ακαδημαϊκής Μεταφοράς είναι καλά προετοιμασμένοι και επιτυχημένοι καθώς μεταφέρουν τα μαθήματα τους και / ή τους συνεργάτες τους, επιδιώκοντας το επόμενο βήμα στο εκπαιδευτικό τους σχέδιο.
 • Κολλέγιο ετοιμότητας
 • Τα προγράμματα ετοιμότητας του College ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σπουδαστών και προετοιμάζονται για μαθήματα επιπέδου κολλεγίων, ενώ παράλληλα τους δίνουν τη δυνατότητα να επιτύχουν ακαδημαϊκά, προσωπικά και επαγγελματικά.
 • Επιτυχία σπουδαστών
 • Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να πετύχουν σε ένα υποστηριζόμενο περιβάλλον που ενισχύει την ατομική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσω της ακαδημαϊκής, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Οραμα

Το Spokane Community College είναι όπου οι μαθητές μεταμορφώνουν τη ζωή τους και επιτυγχάνουν τους στόχους τους, εμπλουτίζοντας τις κοινότητές μας.

Βασικές αξίες

Επιτυχία σπουδαστών, αριστεία, προσβασιμότητα, συμμετοχή, συνεργασία, αμοιβαίος σεβασμός, ευαισθησία, δια βίου μάθηση

Εσείς βρίσκεστε εδώ

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Για περισσότερα από 50 χρόνια, βοηθούμε τους ανθρώπους να αλλάζουν θέσεις εργασίας, να κερδίζουν βαθμούς μεταβίβασης και να ξεκινούν νέες ζωές.

Εξερευνήστε τις επιλογές σας

Έχουμε περισσότερα από 120 προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων πτυχίων μεταβίβασης και τρόπους για να σας προετοιμάσουμε για ένα πανεπιστήμιο. Έχουμε επίσης πολλά προγράμματα σταδιοδρομίας και τεχνικής φύσης, όπως η αρχιτεκτονική, η πληροφορική, η περιβαλλοντική επιστήμη και πολλά άλλα.

Spokane Falls Community College

Το Spokane Falls Community College (SFCC) είναι ένας από τους δύο διαπιστευμένους οργανισμούς των Community Colleges of Spokane . Το SFCC είναι εκπαιδευτικός ηγέτης, παρέχοντας οικονομικά προσιτά προγράμματα υψηλής ποιότητας με προσωπικό και προσωπικό που είναι αφιερωμένο στην άριστη εκπαίδευση και την επιτυχία των φοιτητών. Διαθέτουμε επιλογές για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο / πτυχίο σταδιοδρομίας / τεχνικού χαρακτήρα, να μεταφερθούν σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους με τα αναπτυσσόμενα προγράμματα για πτυχίο πανεπιστημίου. Η κεντρική μας πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο δυτικό Spokane με τοποθεσίες στην Πολεμική Αεροπορική Βάση Pullman, Fairchild και σε απευθείας σύνδεση.

Καλώς ήρθατε στο Κολεγιακό Κολλέγιο του Spokane Falls

Το Spokane Falls Community College είναι εκπαιδευτικός ηγέτης, παρέχοντας οικονομικά προσιτά προγράμματα υψηλής ποιότητας με ικανότητες και προσωπικό που είναι αφιερωμένες στην άριστη εκπαίδευση και την επιτυχία των φοιτητών. Έχουμε επιλογές για πιστοποιητικά επαγγελματικής σταδιοδρομίας και πτυχία, μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και έναν αυξανόμενο αριθμό πτυχιακών προγραμμάτων εφαρμοσμένων επιστημών. Σερβίρουμε περισσότερους από 8.000 φοιτητές κάθε χρόνο στην κεντρική πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στο δυτικό Spokane, στην πανεπιστημιούπολη μας στο Pullman and Online.

Η αποστολή μας, το βασικό θέμα,

Αποστολή

Το Spokane Falls Community College ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινότητας μας, προωθώντας τα επιτεύγματα των σπουδαστών μέσω ποιοτικών και προσβάσιμων ευκαιριών μάθησης που αγκαλιάζουν την ποικιλομορφία, προάγουν την ισότητα και προάγουν την παγκόσμια συνειδητοποίηση.

Βασικά Θέματα

Εκτελούμε την αποστολή μας μέσα από πέντε βασικά θέματα:

 • Εξαιρετική εκπαίδευση / μάθηση
  • Η σχολή, οι σπουδαστές και η διοίκηση της SFCC δεσμεύονται για την αριστεία στην εκπαίδευση και τη μάθηση.
 • Αποτελέσματα σπουδαστών
 • Το SFCC παρέχει στους φοιτητές τα εργαλεία και τις ευκαιρίες να επιτύχουν τους στόχους τους.
 • Ευρεία πρόσβαση
 • Το SFCC ανοίγει την πρόσβαση σε όλους τους μαθητές μέσω ποικίλων μεθόδων διδασκαλίας, μεθόδων διδασκαλίας και υπηρεσιών και τοποθεσιών.
 • Την ποικιλομορφία, την ισότητα, την παγκόσμια ευαισθητοποίηση
 • Η SFCC προωθεί την πολυμορφία, προωθεί την ισότητα και προετοιμάζει τους μαθητές να ζουν υπεύθυνα σε έναν ολοένα και πιο παγκόσμιο πολιτισμό.
 • Ανταπόκριση στις ανάγκες της Κοινότητας
 • Η SFCC ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των κοινωνικών εταίρων μας μέσω της συνεργασίας και της καινοτομίας.

Οραμα

Η SFCC είναι εκπαιδευτικός ηγέτης και συνεργάτης της κοινότητας και της περιοχής για την παροχή ευέλικτων και ανταποκρινόμενων προγραμμάτων υψηλής ποιότητας. Η σχολή και το προσωπικό μας είναι αφιερωμένες στην επιτυχία των σπουδαστών, τον πολιτιστικό εμπλουτισμό και τη δια βίου μάθηση σε ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στους σπουδαστές που ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Βασικές αξίες

 1. Ακαδημαϊκή Αριστεία στην οποία τόσο ο εκπαιδευόμενος όσο και ο δάσκαλος είναι υπεύθυνοι για τη μάθηση που αντικατοπτρίζει τη διανοητική ζωτικότητα, την περιέργεια, τη δημιουργικότητα και την αυστηρότητα.
 2. Ακαδημαϊκή Ελευθερία στην οποία αναγνωρίζουμε την ελευθερία λόγου, έκφρασης και ιδεών καθώς και τα δικαιώματα των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού που εμπλέκονται στην πνευματική έρευνα στην ανάπτυξη της γνώσης.
 3. Συνεργασία στη διακυβέρνηση και συλλογική συνεργασία σε εταιρικές σχέσεις που αναγνωρίζουν τη συνέργεια που προκύπτει από την ευρεία συμμετοχή και την εκτίμηση όλων των φωνών.
 4. Η πολυμορφία στους σπουδαστές, τη σχολή, το προσωπικό και την κοινότητά μας με την πεποίθηση ότι εμπλουτίζει τη μάθηση και την ανάπτυξή μας.
 5. Προσωπική Αριστεία που αντανακλά την ακεραιότητα και τη φροντίδα σε ολόκληρη την εργασία του κολλεγίου.
 6. Σεβασμός στον εαυτό τους σε αναγνώριση των διαφόρων εμπειριών της ζωής και προώθηση της συλλογικότητας με βάση την πίστη στα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια κάθε ατόμου.
 7. Η επιτυχία των φοιτητών βελτιώνεται από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μαθητές να πετύχουν.
 8. Περιβαλλοντική διαχείριση μέσω της οποίας αποδεικνύουμε το σεβασμό και την ευθύνη μας για το φυσικό περιβάλλον.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Τοποθεσίες

Spokane

Address
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Spokane, Ουάσιγκτο, Ηνωμένες Πολιτείες

Spokane

Address
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Spokane, Ουάσιγκτο, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη