Delaware County Community College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

DCCC Πρόσοψη

Κολλέγιο κοινότητας Delaware County (DCCC) Είναι ένα διαπιστευμένο, δημόσιο διετές κολέγιο που βρίσκεται στο μέσα ενημέρωσης, Πενσυλβανία. Το Κολλέγιο εξυπηρετεί 12.500 φοιτητές, Συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 200 διεθνείς φοιτητές Από πάνω 50 χώρες. DCCC Οι φοιτητές απολαμβάνουν μια ασφαλή, υψηλής τεχνολογίας πανεπιστημιούπολη που περιβάλλεται από τη φύση, με εύκολη πρόσβαση στη δυναμική και ιστορική πόλη της Φιλαδέλφειας, 22χλμ. Μακριά. ο Κολέγιο Προσφορές 40+ προγράμματα σπουδών Σε διεθνείς φοιτητές. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα 2ετές πτυχίο και να μεταβούν σε ένα 4ετές πρόγραμμα πτυχίου, αν το επιθυμούν. Το γραφείο μεταβίβασης έχει συνεργαστεί με πάνω από 40 κολέγια και πανεπιστήμια για τη σύναψη διπλών και εγγυημένων συμφωνιών εισαγωγής και συμφωνιών αρθρώσεως πυρήνα προς πυρήνα. Η θέση μας σε προαστιακό Φιλαδέλφεια Δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να επισκεφθούν αυτά και πολλά άλλα σχολεία στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ

DCCC Δίνει στους σπουδαστές πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα του ESL. Ατομική προσοχή από καθηγητές μέσα από μικρά μεγέθη τάξης (20 μαθητές κατά μέσο όρο)? Και το one-on-one συμβουλεύει για ακαδημαϊκά, μεταναστευτικά και προσωπικά ζητήματα.

Ανοιχτή πολιτική εισδοχής

Για να γίνετε δεκτοί στο κολλέγιο, οι βαθμολογίες TOEFL, IELTS, SAT και ACT ΔΕΝ απαιτούνται. Κατά τη διάρκεια του Προσανατολισμού, οι μαθητές θα δοκιμαστούν και θα τοποθετηθούν στα κατάλληλα επίπεδα αγγλικών και Μαθηματικών τάξεων. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα ESL για σπουδαστές οι οποίοι μπορεί να χρειαστούν πρόσθετες σπουδές αγγλικής γλώσσας. Παρόλο που δεν απαιτούνται για εισαγωγή, εάν έχετε βαθμολογίες δοκιμών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς τοποθέτησης. Τα αποτελέσματα πρέπει να ισχύουν εντός 5 ετών.

  • Ένα σκορ TOEFL iBT 80+, βαθμολογία TOEFL PBT 550+ ή βαθμολογία IELTS 6,5+ θα σας επιτρέψει να πάρετε τον έλεγχο αγγλικής τοποθέτησης (και όχι το τεστ τοποθέτησης ESL). - Έγγραφο SAT Reading 500 ή ACT Reading Η βαθμολογία των 18 επιτρέπει στους φοιτητές να εγγραφούν στην Αγγλική Σύνθεση Ι (ENG 100).
  • Ένα βαθμό SAT Math of 500+ ή ACT Math score των 20+ μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να εγγραφούν σε μαθήματα Math στο κατάλληλο επίπεδο.
Φοιτητές DCCC

Η ζωή στο πανεπιστήμιο

Media, Pennsylvania είναι μια άνετη προαστιακή κοινότητα γνωστή ως "Everywhere's Hometown." Είναι ασφαλές και ήσυχο με βολικά καταστήματα, θέατρα, εστιατόρια και διαμερίσματα. Η εύκολη στη χρήση δημόσια συγκοινωνία από το Media σας συνδέει με τη ζωντανή πόλη της Φιλαδέλφειας. Η Φιλαδέλφεια είναι διάσημη για την ιστορία της και είναι ένα από τα σημαντικότερα παγκόσμια κέντρα της Αμερικής για την επιχειρηματικότητα, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Η πόλη προσφέρει ιστορικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς όπως το Liberty Bell και μουσεία παγκόσμιας κλάσης, όπως το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, το Συνταγματικό Κέντρο και το Ίδρυμα Barnes. Από το DCCC, οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν τη Νέα Υόρκη (2 ώρες), την Ουάσινγκτον, DC (2,5 ώρες), τη Βαλτιμόρη και τη Βοστώνη, καθώς και τις όμορφες παραλίες και τα βουνά.

Μια καλά στρογγυλεμένη εκπαίδευση που περιλαμβάνει δραστηριότητες, αθλητικές δραστηριότητες και συμμετοχή της κοινότητας εντυπωσιάζει πιθανά σχολεία μεταφοράς, αυξάνει τις ευκαιρίες σας για υποτροφίες μεταφοράς και απευθύνεται σε μελλοντικούς εργοδότες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Delaware County Community College προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες που βοηθούν στην ενίσχυση της μαθησιακής σας εμπειρίας, ενισχύουν την εμπιστοσύνη και σας δίνουν μια πραγματική αίσθηση κοινότητας. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες, από τον αθλητισμό έως τους ακαδημαϊκούς συλλόγους και την κυβέρνηση των φοιτητών, σας φέρνουν μαζί με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα - ανθρώπους σαν εσάς που μεταμορφώνουν τη ζωή και τις ευκαιρίες τους με την αναζήτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων.

DCCC Campus

στέγαση των φοιτητών

Η DCCC είναι υπερήφανη που προσφέρει μια σειρά επιλογών στέγασης στους σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας του Συντονιστή Στέγασης που εργάζεται στο γραφείο Διεθνών Φοιτητικών Υπηρεσιών.

Οι σπουδαστές που θέλουν να έχουν αληθινή αμερικανική εμπειρία ζωής με μια οικογένεια μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Homestay μας. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα θα ζήσουν με μια οικοδεσπότη οικογένεια και θα έχουν ένα ιδιωτικό επιπλωμένο υπνοδωμάτιο, χρήση των εγκαταστάσεων του σπιτιού, και αλληλεπίδραση με την οικογένεια υποδοχής. Περιλαμβάνονται κρεβάτια, πετσέτες, όλες οι υπηρεσίες και 2 γεύματα την ημέρα. Εκτός από τις τακτικές τοποθετήσεις οικογενειών υποδοχής, υπάρχει περιορισμένος αριθμός τοποθετήσεων στο σπίτι χωρίς γεύματα. Αυτές οι τοποθετήσεις παρέχουν όλα τα παραπάνω εκτός από τα γεύματα. Ο φοιτητής θα είναι υπεύθυνος για τα ψώνια και τη μαγειρική του.

Μερικοί φοιτητές προτιμούν να ζουν σε ανεξάρτητες, κοινές κατοικίες με άλλους φοιτητές και κανένας οικοδεσπότης - ο οποίος είναι γνωστός ως μερίδιο φοιτητών στο σπίτι. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Κάθε φοιτητής έχει ένα ιδιωτικό υπνοδωμάτιο και μοιράζεται όλα τα άλλα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των λουτρών, καθιστικό και τραπεζαρία, καθώς και κουζίνα. Οι μαθητές είναι υπεύθυνοι για τα δικά τους γεύματα. Η συγκεκριμένη ρύθμιση και η μηνιαία αμοιβή καθορίζονται από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για διαμονή σε διαμερίσματα στις κοινότητες γύρω από το Κολλέγιο. Οι πόλεις κοντά στο Κολλέγιο περιλαμβάνουν το Media, την πλατεία Newtown, το Broomall και το Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus

Τοποθεσίες

Φιλαδέλφεια

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Φιλαδέλφεια, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 610-359-5050

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)
Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη