Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

DCCC Πρόσοψη

Κολλέγιο κοινότητας Delaware County (DCCC) Είναι ένα διαπιστευμένο, δημόσιο διετές κολέγιο που βρίσκεται στο μέσα ενημέρωσης, Πενσυλβανία. Το Κολλέγιο εξυπηρετεί 12.500 φοιτητές, Συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 200 διεθνείς φοιτητές Από πάνω 50 χώρες. DCCC Οι φοιτητές απολαμβάνουν μια ασφαλή, υψηλής τεχνολογίας πανεπιστημιούπολη που περιβάλλεται από τη φύση, με εύκολη πρόσβαση στη δυναμική και ιστορική πόλη της Φιλαδέλφειας, 22χλμ. Μακριά. ο Κολέγιο Προσφορές 40+ προγράμματα σπουδών Σε διεθνείς φοιτητές. Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα 2ετές πτυχίο και να μεταβούν σε ένα 4ετές πρόγραμμα πτυχίου, αν το επιθυμούν. Το γραφείο μεταβίβασης έχει συνεργαστεί με πάνω από 40 κολέγια και πανεπιστήμια για τη σύναψη διπλών και εγγυημένων συμφωνιών εισαγωγής και συμφωνιών αρθρώσεως πυρήνα προς πυρήνα. Η θέση μας σε προαστιακό Φιλαδέλφεια Δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να επισκεφθούν αυτά και πολλά άλλα σχολεία στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ

DCCC Δίνει στους σπουδαστές πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα του ESL. Ατομική προσοχή από καθηγητές μέσα από μικρά μεγέθη τάξης (20 μαθητές κατά μέσο όρο)? Και το one-on-one συμβουλεύει για ακαδημαϊκά, μεταναστευτικά και προσωπικά ζητήματα.

Ανοιχτή πολιτική εισδοχής

Για να γίνετε δεκτοί στο κολλέγιο, οι βαθμολογίες TOEFL, IELTS, SAT και ACT ΔΕΝ απαιτούνται. Κατά τη διάρκεια του Προσανατολισμού, οι μαθητές θα δοκιμαστούν και θα τοποθετηθούν στα κατάλληλα επίπεδα αγγλικών και Μαθηματικών τάξεων. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα ESL για σπουδαστές οι οποίοι μπορεί να χρειαστούν πρόσθετες σπουδές αγγλικής γλώσσας. Παρόλο που δεν απαιτούνται για εισαγωγή, εάν έχετε βαθμολογίες δοκιμών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς τοποθέτησης. Τα αποτελέσματα πρέπει να ισχύουν εντός 5 ετών.

  • Ένα σκορ TOEFL iBT 80+, βαθμολογία TOEFL PBT 550+ ή βαθμολογία IELTS 6,5+ θα σας επιτρέψει να πάρετε τον έλεγχο αγγλικής τοποθέτησης (και όχι το τεστ τοποθέτησης ESL). - Έγγραφο SAT Reading 500 ή ACT Reading Η βαθμολογία των 18 επιτρέπει στους φοιτητές να εγγραφούν στην Αγγλική Σύνθεση Ι (ENG 100).
  • Ένα βαθμό SAT Math of 500+ ή ACT Math score των 20+ μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να εγγραφούν σε μαθήματα Math στο κατάλληλο επίπεδο.
Φοιτητές DCCC

Η ζωή στο πανεπιστήμιο

Media, Pennsylvania είναι μια άνετη προαστιακή κοινότητα γνωστή ως "Everywhere's Hometown." Είναι ασφαλές και ήσυχο με βολικά καταστήματα, θέατρα, εστιατόρια και διαμερίσματα. Η εύκολη στη χρήση δημόσια συγκοινωνία από το Media σας συνδέει με τη ζωντανή πόλη της Φιλαδέλφειας. Η Φιλαδέλφεια είναι διάσημη για την ιστορία της και είναι ένα από τα σημαντικότερα παγκόσμια κέντρα της Αμερικής για την επιχειρηματικότητα, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Η πόλη προσφέρει ιστορικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς όπως το Liberty Bell και μουσεία παγκόσμιας κλάσης, όπως το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, το Συνταγματικό Κέντρο και το Ίδρυμα Barnes. Από το DCCC, οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν τη Νέα Υόρκη (2 ώρες), την Ουάσινγκτον, DC (2,5 ώρες), τη Βαλτιμόρη και τη Βοστώνη, καθώς και τις όμορφες παραλίες και τα βουνά.

Μια καλά στρογγυλεμένη εκπαίδευση που περιλαμβάνει δραστηριότητες, αθλητικές δραστηριότητες και συμμετοχή της κοινότητας εντυπωσιάζει πιθανά σχολεία μεταφοράς, αυξάνει τις ευκαιρίες σας για υποτροφίες μεταφοράς και απευθύνεται σε μελλοντικούς εργοδότες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Delaware County Community College προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες που βοηθούν στην ενίσχυση της μαθησιακής σας εμπειρίας, ενισχύουν την εμπιστοσύνη και σας δίνουν μια πραγματική αίσθηση κοινότητας. Οι εξωσχολικές δραστηριότητες, από τον αθλητισμό έως τους ακαδημαϊκούς συλλόγους και την κυβέρνηση των φοιτητών, σας φέρνουν μαζί με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα - ανθρώπους σαν εσάς που μεταμορφώνουν τη ζωή και τις ευκαιρίες τους με την αναζήτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων.

DCCC Campus

στέγαση των φοιτητών

Η DCCC είναι υπερήφανη που προσφέρει μια σειρά επιλογών στέγασης στους σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας του Συντονιστή Στέγασης που εργάζεται στο γραφείο Διεθνών Φοιτητικών Υπηρεσιών.

Οι σπουδαστές που θέλουν να έχουν αληθινή αμερικανική εμπειρία ζωής με μια οικογένεια μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα Homestay μας. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα θα ζήσουν με μια οικοδεσπότη οικογένεια και θα έχουν ένα ιδιωτικό επιπλωμένο υπνοδωμάτιο, χρήση των εγκαταστάσεων του σπιτιού, και αλληλεπίδραση με την οικογένεια υποδοχής. Περιλαμβάνονται κρεβάτια, πετσέτες, όλες οι υπηρεσίες και 2 γεύματα την ημέρα. Εκτός από τις τακτικές τοποθετήσεις οικογενειών υποδοχής, υπάρχει περιορισμένος αριθμός τοποθετήσεων στο σπίτι χωρίς γεύματα. Αυτές οι τοποθετήσεις παρέχουν όλα τα παραπάνω εκτός από τα γεύματα. Ο φοιτητής θα είναι υπεύθυνος για τα ψώνια και τη μαγειρική του.

Μερικοί φοιτητές προτιμούν να ζουν σε ανεξάρτητες, κοινές κατοικίες με άλλους φοιτητές και κανένας οικοδεσπότης - ο οποίος είναι γνωστός ως μερίδιο φοιτητών στο σπίτι. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Κάθε φοιτητής έχει ένα ιδιωτικό υπνοδωμάτιο και μοιράζεται όλα τα άλλα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των λουτρών, καθιστικό και τραπεζαρία, καθώς και κουζίνα. Οι μαθητές είναι υπεύθυνοι για τα δικά τους γεύματα. Η συγκεκριμένη ρύθμιση και η μηνιαία αμοιβή καθορίζονται από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για διαμονή σε διαμερίσματα στις κοινότητες γύρω από το Κολλέγιο. Οι πόλεις κοντά στο Κολλέγιο περιλαμβάνουν το Media, την πλατεία Newtown, το Broomall και το Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

Delaware County Community College

Το Πρόγραμμα Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο για τους φοιτητές που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν ένα τετραετές ίδρυμα και τα μαθήματα στα μαθη ... [+]

Το Πρόγραμμα Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο για τους φοιτητές που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν ένα τετραετές ίδρυμα και τα μαθήματα στα μαθηματικά ή μια από τις φυσικές επιστήμες.

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν τις απαιτήσεις του προγράμματος θα είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους για να ασκήσουν ακαδημαϊκή, ερευνητική ή βιομηχανική σταδιοδρομία σε ποικίλους τομείς όπως η βιολογία, η βιοτεχνολογία, η οικολογία, η βιολογία της άγριας ζωής, η χημεία, η βιοχημεία, η αστρονομία, Και εφαρμοσμένα μαθηματικά. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα μαθήματα για να μεταβούν σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο για να παρακολουθήσουν πτυχίο απ ... [+]

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα μαθήματα για να μεταβούν σε ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο για να παρακολουθήσουν πτυχίο απολυτηρίου στην επιχείρηση. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι πλήρως συμβατό με την Pennsylvania Statewide συμφωνία προγραμματισμού με πρόγραμμα (TAOC) όπως δήλωσε το Pennsylvania Department of Education.

Αυτή η Συμφωνία διασφαλίζει ότι ο φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων μπορεί να μεταβιβάσει το πλήρες πτυχίο τους σε πρόγραμμα απολυτηρίου σε ένα συμμετέχον ίδρυμα συνδεδεμένο με την Πενσυλβανία, μεταφέροντας με πλήρη κατάταξη στην κατηγορία Junior. (Αυτό περιλαμβάνει όλα τα ιδρύματα PASSHE.) Μεταφορά Οι σπουδαστές σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να δώσουν έμφαση στη λογιστική, το μάρκετινγκ ή τη διαχείριση του αθλητισμού. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το πρόγραμμα Engineering είναι ένα διετές προπαρασκευαστικό πρόγραμμα σπουδών για σπουδαστές που σκοπεύουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές ίδρυμα και ν ... [+]

Το πρόγραμμα Engineering είναι ένα διετές προπαρασκευαστικό πρόγραμμα σπουδών για σπουδαστές που σκοπεύουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές ίδρυμα και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε ένα πεδίο μηχανικής.

Πρόγραμμα Αποτελέσματα

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση:

Να καταδείξει την κατανόηση των βασικών εννοιών στις φυσικές, μαθηματικές και υπολογιστικές επιστήμες. Εφαρμογή μαθηματικών και επιστημονικών εννοιών και αρχών σε προβλήματα μηχανικής. Παρουσιάστε τεχνικές πληροφορίες σε γραπτή ή γραφική μορφή. Να επιδείξετε την κατανόηση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών πτυχών διαφόρων ειδικοτήτων στην τεχνολογία της μηχανικής ή της μηχανικής, να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο κλάδο και να αναπτύξετε ένα ακαδημαϊκό σχέδιο συμβατό με την επιλεγείσα πειθαρχία. ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το πρόγραμμα Πληροφορικής είναι ένα διετές προπαρασκευαστικό πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές που σχεδιάζουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές ίδρυμα και ν ... [+]

Το πρόγραμμα Πληροφορικής είναι ένα διετές προπαρασκευαστικό πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές που σχεδιάζουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ένα τετραετές ίδρυμα και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στον τομέα της πληροφορικής. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι πλήρως συμβατό με την Pennsylvania Statewide συμφωνία προγραμματισμού με πρόγραμμα (TAOC) όπως δήλωσε το Pennsylvania Department of Education.

... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)

Delaware County Community College

Το πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείων και εστιατορίων (HRM) είναι σχεδιασμένο για άτομα που αναζητούν εξειδικευμένη κατάρτιση και γνώση ως προετοιμασία για μια σταδιοδρομί ... [+]

Το πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείων και εστιατορίων (HRM) είναι σχεδιασμένο για άτομα που αναζητούν εξειδικευμένη κατάρτιση και γνώση ως προετοιμασία για μια σταδιοδρομία στον τεράστιο κλάδο της φιλοξενίας. Ο επιτυχημένος μεταπτυχιακός φοιτητής μπορεί να εισέλθει στον κλάδο σε εποπτικό επίπεδο και να εκτελέσει λειτουργίες διαχείρισης και καθήκοντα σε αυτόν τον κλάδο.

Πρόγραμμα Αποτελέσματα ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το πρόγραμμα Μαγειρικής Τέχνης προετοιμάζει τους μαθητές για την απασχόληση σε διάφορα τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων σε θέσεις όπως σεφ εστιατορίου, σεφ συμποσίου, sou ... [+]

Το πρόγραμμα Μαγειρικής Τέχνης προετοιμάζει τους μαθητές για την απασχόληση σε διάφορα τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων σε θέσεις όπως σεφ εστιατορίου, σεφ συμποσίου, sous chef, διευθυντής κουζίνας, μαγειρέματος παραγωγής, μάγειρας γραμμής και προετοιμασία μαγειρέματος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακαδημαϊκά μαθήματα, ανάπτυξη δεξιοτήτων στα μαθήματα εργαστηρίων κουζίνας και πρακτική εμπειρία πρακτικής εξάσκησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Η ειδίκευση Interactive Multimedia προετοιμάζει τους μαθητές για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων πολυμέσων και ιστοσελίδων που συνδυάζουν διάφορα οπτικοακουστι ... [+]

Η ειδίκευση Interactive Multimedia προετοιμάζει τους μαθητές για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων πολυμέσων και ιστοσελίδων που συνδυάζουν διάφορα οπτικοακουστικά στοιχεία, όπως κείμενο, γραφικά, ήχο, κινούμενα σχέδια και βίντεο. Η ειδίκευση Interactive Multimedia δίνει έμφαση στα πιο δημοφιλή εργαλεία ανάπτυξης πολυμέσων και γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία σήμερα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το πρόγραμμα σταδιοδρομίας στη Λογιστική προετοιμάζει τους φοιτητές για διάφορες θέσεις εισόδου στο επίπεδο της λογιστικής. Συνιστάται θερμά ότι οι φοιτητές που σκοπεύουν ... [+]

Το πρόγραμμα σταδιοδρομίας στη Λογιστική προετοιμάζει τους φοιτητές για διάφορες θέσεις εισόδου στο επίπεδο της λογιστικής. Συνιστάται θερμά ότι οι φοιτητές που σκοπεύουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα τετραετές ίδρυμα αμέσως μετά την αποφοίτησή τους σε μεταπτυχιακούς σεμινάρια, λαμβάνουν τη Διοίκηση Επιχειρήσεων με το πρόγραμμα Λογιστικής Συγκέντρωσης.

Πρόγραμμα Αποτελέσματα ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Η εξειδίκευση Web Development έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν επαγγελματική σταδιοδρομία. Η ολοκλήρωση αυτής της επιλογής προγράμματος θα παρ ... [+]

Η εξειδίκευση Web Development έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν επαγγελματική σταδιοδρομία. Η ολοκλήρωση αυτής της επιλογής προγράμματος θα παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για τις θέσεις εισαγωγικού επιπέδου ως σχεδιαστές ιστοσελίδων / προγραμματιστές.

Περιλαμβάνει σχεδίαση πληροφοριών, διαχείριση δικτύου, διαχείριση βάσεων δεδομένων, σχεδιασμό διεπαφών και προγραμματισμό. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Η εξειδίκευση της ανάπτυξης παιχνιδιών έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα ή περαιτέρω μελέτη στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Τα μαθήματα υπογραμμίζουν τ ... [+]

Η εξειδίκευση της ανάπτυξης παιχνιδιών έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα ή περαιτέρω μελέτη στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Τα μαθήματα υπογραμμίζουν τις ειδικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την εμπορία και τη δοκιμή των παιχνιδιών υπολογιστών. Στη συγκεκριμένη εξειδίκευση χρησιμοποιούνται οι τυποποιημένες γλώσσες προγραμματισμού και τα εργαλεία ανάπτυξης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Η εξειδίκευση του Help Desk / Τεχνικής Υποστήριξης παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες δεξιότητες για την απασχόληση σε ένα γραφείο υποστήριξης ή ως άτομο τεχνικής υπο ... [+]

Η εξειδίκευση του Help Desk / Τεχνικής Υποστήριξης παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες δεξιότητες για την απασχόληση σε ένα γραφείο υποστήριξης ή ως άτομο τεχνικής υποστήριξης σε περιβάλλον υπολογιστή. Το πρόγραμμα αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη έμφαση στην αξιολόγηση των δεξιοτήτων και των επιπέδων δεξιοτήτων.

Η ακολουθία μάθησης που έχει δημιουργηθεί από αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές να αποκτήσουν τα προσόντα τους για να λάβουν εξετάσεις πιστοποίησης, όπως το Net +, ο ειδικός του Microsoft Office (MOS), ο Τεχνικός Εξυπηρέτησης (A +), ο Microsoft Certified Professional, ο Διαχειριστής Novell Certified Netware (CNA) , Και η Cisco (CCNA).... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Η εξειδίκευση της Μηχανικής Δικτύων προετοιμάζει τους φοιτητές για την απασχόληση ως ειδικοί δικτύωσης στον κλάδο των επικοινωνιών. Το υλικό που παρουσιάζεται στο πρόγραμ ... [+]

Η εξειδίκευση της Μηχανικής Δικτύων προετοιμάζει τους φοιτητές για την απασχόληση ως ειδικοί δικτύωσης στον κλάδο των επικοινωνιών. Το υλικό που παρουσιάζεται στο πρόγραμμα διδασκαλίας του Δικτύου παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση πολλών από τις εξετάσεις που απαιτούνται για τις Πιστοποιήσεις της Computing Industry Association (CompTIA) και της Microsoft (MS). ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Η εξειδίκευση στον προγραμματισμό υπολογιστών έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους σπουδαστές για μια καριέρα ή για περαιτέρω σπουδές στον προγραμματισμό υπολογιστών. Ένας ... [+]

Η εξειδίκευση στον προγραμματισμό υπολογιστών έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους σπουδαστές για μια καριέρα ή για περαιτέρω σπουδές στον προγραμματισμό υπολογιστών. Ένας προγραμματιστής υπολογιστών συνεργάζεται με έναν αναλυτή ηλεκτρονικών υπολογιστών και έναν μηχανικό υπολογιστή για να αναλύσει, να σχεδιάσει, να αναπτύξει, να δοκιμάσει, να υλοποιήσει και να διατηρήσει εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών για να ανταποκριθεί στους λειτουργικούς στόχους μιας επιχείρησης. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Delaware County Community College

Το πρόγραμμα Studio Arts υπογραμμίζει τη συγκέντρωση τόσο στη Ζωγραφική όσο και στο Σχέδιο, αλλά επιτρέπει στους μαθητές να χρησιμοποιούν μια ποικιλία μεικτών μέσων που θ ... [+]

Το πρόγραμμα Studio Arts υπογραμμίζει τη συγκέντρωση τόσο στη Ζωγραφική όσο και στο Σχέδιο, αλλά επιτρέπει στους μαθητές να χρησιμοποιούν μια ποικιλία μεικτών μέσων που θα εμπλουτίζονται μέσα στις παραδοσιακές προσεγγίσεις του είδους.

Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα θα ενθαρρυνθούν να διερευνήσουν και να αναπτύξουν μια ποικιλία τεχνικών μέσα σε ένα φάσμα μέσων.

Θα ενθαρρυνθεί η προσωπική ανάπτυξη και η ανάπτυξη τόσο των τεχνικών δεξιοτήτων όσο και των εννοιολογικών ιδεών. Ο Συνεργάτης του Τμήματος Καλών Τεχνών στο Arts Studio θα προετοιμάσει τους φοιτητές να μεταβούν σε ένα τετραετές πρόγραμμα Bachelor of Fine Arts. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το πρόγραμμα σπουδών Φιλελευθέρων Τεχνών παρέχει το βασικό συστατικό των φιλελεύθερων τεχνών των περισσότερων προγραμμάτων πτυχίου και προετοιμάζει τους φοιτητές για μετα ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών Φιλελευθέρων Τεχνών παρέχει το βασικό συστατικό των φιλελεύθερων τεχνών των περισσότερων προγραμμάτων πτυχίου και προετοιμάζει τους φοιτητές για μεταφορά σε τετραετή κολέγια ή πανεπιστήμια. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών είναι κατάλληλο για σπουδαστές οι οποίοι είτε έχουν αναποφάσιστα σχετικά με τους σπουδαστές τους είτε αναζητούν ευρεία γενική εκπαίδευση πριν περιορίσουν το επίκεντρο της πορείας τους. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε αριθμό διαφορετικών προγραμμάτων Bachelor of Arts σε τετραετή ιδρύματα. Δεδομένου ότι οι απαιτήσεις των προγραμμάτων σπουδών άλλων ιδρυμάτων ποικίλλουν, οι μαθητές θα πρέπει να συναντηθούν με έναν σύμβουλο μεταφοράς στο DCCC για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου για το συγκεκριμένο σχολείο και το πρόγραμμα στο οποίο ενδιαφέρονται.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το πρόγραμμα σπουδών του Fine Art στο πλαίσιο του γραφικού σχεδιασμού διδάσκει στους μαθητές πώς να αναπτύξουν σχεδιαστικές ιδέες και να οργανώσουν αισθητικά τον τύπο και ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών του Fine Art στο πλαίσιο του γραφικού σχεδιασμού διδάσκει στους μαθητές πώς να αναπτύξουν σχεδιαστικές ιδέες και να οργανώσουν αισθητικά τον τύπο και την εικόνα για να σχεδιάσουν και να παράγουν έξυπνες λύσεις οπτικής επικοινωνίας σε προβλήματα πελατών ή αυτοεργαστηριακές εργασίες.

Οι δεξιότητες οπτικής επικοινωνίας αναπτύσσονται μέσα στους περιορισμούς του χρόνου, του προϋπολογισμού και της τεχνολογίας. Αυτές οι λύσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν μια ποικιλία υλικών εκτύπωσης και ψηφιακών μέσων. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Οι Τεχνικές Επικοινωνίας στο Delaware County Community College συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική παρέχοντας στους φοιτητές θεμέλια στη μελέτη της ανθρώπινης επικοιν ... [+]

Οι Τεχνικές Επικοινωνίας στο Delaware County Community College συνδυάζουν τη θεωρητική με την πρακτική παρέχοντας στους φοιτητές θεμέλια στη μελέτη της ανθρώπινης επικοινωνίας που τους προετοιμάζει για να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους μελέτη στον τομέα.

Η επιλογή Communication Studies απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις ακαδημαϊκές σπουδές τους στην ανθρώπινη επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, διαπροσωπικών, διαπολιτισμικών, δημόσιας ομιλίας και μελετών μέσων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Ο σπουδαστής στις παγκόσμιες μελέτες θα δώσει στους φοιτητές διεπιστημονικές προοπτικές σχετικά με την αλληλεπίδραση των τοπικών και παγκόσμιων κοινοτήτων καθώς επίσης κα ... [+]

Ο σπουδαστής στις παγκόσμιες μελέτες θα δώσει στους φοιτητές διεπιστημονικές προοπτικές σχετικά με την αλληλεπίδραση των τοπικών και παγκόσμιων κοινοτήτων καθώς επίσης και θα προετοιμάσει τους μαθητές να συμμετέχουν αποτελεσματικά σε αυτό το παγκόσμιο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που σχεδιάζουν να κερδίσουν τουλάχιστον πτυχίο σε τομείς όπως οι Διεθνείς Σχέσεις, οι Διεθνείς Σπουδές, οι Παγκόσμιες Υποθέσεις, οι Μελέτες Εθνικής Ασφάλειας και οι Μελέτες Ειρήνης και Συγκρούσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών και μελλοντικών φοιτητών που ενδιαφέρονται να μεταβούν σε ένα τετραετές ίδρυμα με σκοπό να λ ... [+]

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών και μελλοντικών φοιτητών που ενδιαφέρονται να μεταβούν σε ένα τετραετές ίδρυμα με σκοπό να λάβουν Πιστοποίηση Δασκάλων Δημόσιου Σχολείου.

Το πτυχίο αυτό έχει σχεδιαστεί για να μεταβείτε σε μεσαία βαθμούς, δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ειδική εκπαίδευση, ή άλλα τέσσερα προγράμματα σπουδών πιστοποίησης. Μεταξύ των κολλεγίων και των πανεπιστημίων υπάρχουν διαφορές κατά τα δύο πρώτα έτη σε ορισμένα σχολεία που εξαρτώνται από την περιοχή της δημόσιας εκπαίδευσης Π.Ε.Π. που επιδιώκεται. Επιπλέον, κάθε ένας από αυτούς τους τομείς πιστοποίησης περιλαμβάνει διαφορετικές επιλογές μαθημάτων. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Φιλαδέλφεια
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Delaware County Community College - Marple Campus
Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Φιλαδέλφεια, Πενσυλβανία, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 610-359-5050