Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Epic Flight Academy Βρίσκεται σε στρατηγική θέση στο KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport της Φλόριντα, ΗΠΑ. Η πτητική εκπαίδευση επικεντρώνεται στην Epic Flight Academy από το 1999 και είμαστε υπερήφανοι για τη συνεχή ανάπτυξή μας και την ικανότητά μας να προσφέρουμε στους σπουδαστές ένα μονοπάτι για την επίτευξη επαγγελματικών πιλότων. Με τα χρόνια, έχουμε αναπτύξει τα ατομικά μας μαθήματα σε μια εμπειρία πλήρους πακέτου, εξασφαλίζοντας στους μαθητές μας πλήρη κατάρτιση με τις απαραίτητες απαιτήσεις για να επιτύχουν τους πιλοτικούς στόχους σταδιοδρομίας τους.

Με τους σπουδαστές που ταξιδεύουν από περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν εκπαίδευση πτήσεων στην Epic Flight Academy, συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά την ικανότητά μας να τις θέτουμε για επιτυχία και να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας. Στην Ακαδημία Epic Flight, οι μαθητές θα βρουν πλήρη μαθήματα κατάρτισης πτήσεων που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις πιο σημαντικές αρχές Πολιτικής Αεροπορίας στον κόσμο: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA. και πολλά άλλα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δύσκολο, όπως ένας πιλότος φοιτητής να κατανοήσει πλήρως όλη την πτητική εκπαίδευση απαραίτητη, πολύ λιγότερο γνωρίζουν αν είναι στη σωστή διαδρομή με βάση τους στόχους τους. Όπως θα σας πουν οι περισσότεροι από τους μεταπτυχιακούς μας πιλότους, χωρίς τις επιλογές κατάρτισης πτήσεων της Epic, θα χάνονταν στο πιλοτικό ταξίδι σταδιοδρομίας τους. Χαλαρώστε και αφήστε την εκπαιδευμένη ομάδα συμμετοχών σας να σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση στην καριέρα σας ως επαγγελματίας πιλότος.

Epic Flight Academy Flight Training Επιλογές

Είτε ψάχνετε να γίνετε εμπορικός πιλότος, χρειάζεστε άδεια ιδιωτικού πιλότου, είτε έχετε κάνει προηγούμενη εκπαίδευση πτήσης, το σχολείο μας είναι για εσάς! Η πανεπιστημιούπολη μας προσφέρει πιλοτική σχολική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης FAA και EASA με τη θεωρία ATPL.

Διεθνή και Αμερικανικά Πιλοτικά Μαθήματα Καριέρας: Το Epic προσφέρει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα πτήσης από μηδενική εμπειρία σε ένα εμπορικό πολυκινητήριο πιλότο. Ο εκτιμώμενος χρόνος εκπαίδευσης σε πτήσεις είναι 8-10 μήνες, ανάλογα με τις συνολικές ώρες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πτήσης "Zero to Hero" δημιουργείται για τους μαθητές να ολοκληρώσουν την πιλοτική πτητική εκπαίδευση και να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Epic Flight Academy

Επαγγελματική Πιλοτικό πρόγραμμα Epic είναι το κύριο μέρος 141 εγκεκριμένο επιταχύνθηκε FAA εμπορικό πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης. ... [+]

Επαγγελματική Πιλοτικό πρόγραμμα έπος του είναι ο μεγαλύτερος μέρος 141 εγκεκριμένο επιταχύνθηκε FAA εμπορικό πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να λάβει ένα μαθητή με εκπαιδευτική εμπειρία μηδέν πτήση για το Πολλαπλών κινητήρα Commercial Pilot επίπεδο μέσα σε μόλις 6-8 μήνες. Το επίκεντρο αυτής της εμπορικής πιλοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο φοιτητής να λάβει πρώτα ένα ισχυρό θεμέλιο στη γενική γνώση των αερομεταφορών. Μόλις καλά στα βασικά ένα στρατηγικό, πλήρες πρόγραμμα βύθιση έχει ξεκινήσει για συγκεκριμένο στυλ μάθησης του μαθητή. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New Smyrna Beach
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 - 8 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Epic Flight Academy | Professional Pilot Training | Florida

Commercial Pilot Maneuvers | Epic Flight Academy | Female Pilot

360 Coastal Discovery Flight - Epic Flight Academy

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.
Address
600 Skyline Drive New Smyrna Beach FL 32168
32168 New Smyrna Beach, Florida, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 386-409-5583