Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον κόσμο σας;

Στο πρόγραμμα εντατικής αγγλικής στο Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας της JSU μπορείτε να ...

... μάθουν αγγλικά γρήγορα: 25 ώρες την εβδομάδα, εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων, συμμαθητές από όλο τον κόσμο - σύντομα θα καταλάβετε, θα μιλήσετε και θα γράψετε με αυτοπεποίθηση την αγγλική γλώσσα .

... απολαύστε την πανεπιστημιακή ζωή: Η Κάρτα JSU Student Card θα αποτελέσει το κλειδί για το πανεπιστήμιο: άνετη στέγαση, ποικιλία εστιατορίων, δωρεάν μεταφορά, ένα νέο κέντρο υγείας και πολλές πανεπιστημιακές και τοπικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

... έχουν μεγάλη αξία: κάθε συνεδρία 7 εβδομάδων κοστίζει 4.977 δολάρια και περιλαμβάνει δίδακτρα, τέλη, στέγαση, φαγητό, εκδηλώσεις και ειδικά πολιτιστικά ταξίδια - όλα εκτός από προσωπικά έξοδα.

Levels diagram

Το πρόγραμμα έχει έξι επίπεδα. Κάθε μαθητής είναι διαφορετικός, αλλά οι περισσότεροι μαθητές ξεκινούν από το Επίπεδο 3 ή 4 και φτάνουν στο στόχο τους μέχρι το Επίπεδο 5.

Σημείωση: Με την επιλογή "Conditional Admission" , αφού ολοκληρώσετε το Επίπεδο 4, μπορείτε να γίνετε δεκτοί στο προπτυχιακό πρόγραμμα της JSU χωρίς βαθμολογία TOEFL ή IELTS!

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να "αλλάξετε τον κόσμο σας"!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

English Language Institute at Jacksonville State University

Το πρόγραμμα εντατικής αγγλικής γλώσσας παρέχει εκπαίδευση αγγλικής γλώσσας για επιτυχία στο πανεπιστήμιο και την καριέρα σας. Σε μια ποικιλία μαθημάτων, θα μάθετε και ασ ... [+]

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τον κόσμο σας;

Στο πρόγραμμα εντατικής αγγλικής στο Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας της JSU μπορείτε να ...

... μάθετε γρήγορα Αγγλικά: 25 ώρες την εβδομάδα, εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων, συμμαθητές από όλο τον κόσμο - σύντομα θα καταλάβετε, θα μιλήσετε και θα γράψετε αγγλικά αυτοπεποίθηση!

... απολαύστε την πανεπιστημιακή ζωή: Η Κάρτα JSU Student Card θα αποτελέσει το κλειδί για το πανεπιστήμιο: άνετη στέγαση, ποικιλία εστιατορίων, δωρεάν μεταφορά, βιβλιοθήκες, health club και αθλήματα ... για να παρακολουθήσετε και να παίξετε!... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Jacksonville
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
7 - 42 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ELI students improve their English at JSU