Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1948 σε Torrington, Ουαϊόμινγκ, Ανατολική Wyoming College σήμερα εξυπηρετεί περίπου 2.000 φοιτητές σε μαθήματα πίστωσης και πάνω από 6500 μαθητές σε μη-πιστωτικών δραστηριότητες. Το Κολέγιο χορηγός προγράμματα προσέγγισης σε Converse, Crook, Niobrara, Πλατ, και Weston κομητείες.

Δήλωση αποστολής

Ανατολική Wyoming College είναι μια μαθητοκεντρική, ολοκληρωμένη κολέγιο κοινότητα που να ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες των κοινοτήτων της με την ποιότητα, προσιτές εκπαιδευτικές ευκαιρίες για τη δυναμική της δια βίου μάθησης.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Ανατολική Wyoming College θα είναι ένα δυναμικό κέντρο για την εκπαίδευση, δρώντας ως καταλύτης για την ατομική ανάπτυξη, εμπλοκή της κοινότητας και παγκόσμιες επιπτώσεις.

Γιατί να επιλέξετε ΕΚΑ;

Τι και αν θα μπορούσε να είναι ό, τι ήθελε να είναι; Στο ΕΕΕ, μπορείτε να ξεκινήσετε στο δρόμο προς τους στόχους σας!

Από το 1948, ΕΚΑ έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο να κερδίσουν ένα πτυχίο, πιστοποιητικό ή τη μεταφορά μαθημάτων καθ 'οδόν προς περισσότερη εκπαίδευση. Έχουμε μια ποικιλία προγραμμάτων σπουδών στόχο να σας βοηθήσουν να μάθετε μια νέα καριέρα ή τη μεταφορά σε ένα κολέγιο τεσσάρων ετών ή το πανεπιστήμιο και υποστηρικτική σχολή και το προσωπικό που θα εργάζονται για να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα του τρόπου.

Η Φιλοσοφία μας - Ανατολική Wyoming College έχει δεσμευτεί να παρέχει μια φοιτητική εμπειρία που προωθεί την ακαδημαϊκή επιτυχία σε ένα δύσκολο και υποστηρικτικό περιβάλλον, διευκολύνει τη μετάβαση στο κολέγιο για τους φοιτητές για πρώτη φορά, και βοηθά όλοι οι μαθητές εντοπίζουν και να επιτύχει επιμέρους στόχους τους. ΕΕΕ εμπειρία των φοιτητών έχει στόχο να ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη με την αύξηση της ανεξαρτησίας, την προαγωγή της ηθικής συμπεριφοράς και προσωπική ευθύνη για τη μάθηση, και παρέχουν ευκαιρίες για τη συμμετοχή των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη δραστηριότητες για την ενίσχυση της κοινωνικής ανάπτυξης.

Προσφέρουμε μαθήματα, όπου οι εκπαιδευτές σας θα γνωρίζει το όνομά σας, προσιτές τιμές διδάκτρων και μια σειρά ακαδημαϊκών και υποστηρικτικές υπηρεσίες για να κάνουν τη μετάβαση από το γυμνάσιο στο κολέγιο εύκολο αν είστε ένα παραδοσιακό φοιτητής ή έχουν βρεθεί μακριά από το σχολείο για λίγο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Eastern Wyoming College

Μάθετε τις επιχειρήσεις και τις δεξιότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην Ανατολική Wyoming ... [+]

Μάθετε τις επιχειρήσεις και τις δεξιότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην Ανατολική Wyoming College για να γίνει

Εκτελεστικός Βοηθός του Office

(Πιστοποιητικό Τεχνολογία γραφείου)

Μαθήματα:

Χειμερινό Εξάμηνο

Κολλέγιο Μελέτες - Τεχνική Συγγραφή - πληκτρολόγησης έγγραφα του Office - Λογιστική και Λογιστική - Πληροφορίες Υπολογιστικών Συστημάτων - βελτίωση της ομιλίας Αγγλικά - Βελτίωση γραπτή Αγγλικά ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Torrington
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά