Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Elyon College επιβεβαιώνει την πεποίθηση ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε τεράστια ύψη. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μπορούν να εκπληρωθούν όταν η προσωπική δέσμευση συνδυάζεται με αφοσίωση από την οικογένεια, τους φίλους και τους συμβούλους.

Elyon College έχει δεσμευτεί να επιτρέψει την επίτευξη προσωπικών ελπίδων και στόχων που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και υποστήριξης. Η βασική επιτυχία της εμπειρίας των φοιτητών στο κολέγιο καθορίζεται από τη σχολή της. ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε τη σχολή μας να γίνει μέρος της συνολικής κοινότητας του Elyon βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων και των στόχων των μαθητών.


Elyon College πιστεύει ακράδαντα ότι κάθε άτομο δημιούργησε το Gd για να συνεισφέρει σε αυτόν τον κόσμο κατά τρόπο ουσιαστικό μέσω της μέγιστης αξιοποίησης των ιδιαίτερων ικανοτήτων του και των ταλέντων του. Ως εκ τούτου, το κολλέγιο μας έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει μέσα σε κάθε μαθητή μια αίσθηση αυτοεκτίμησης και μια επιθυμία να κάνει μια θετική αλλαγή στην κοινωνία γενικότερα. Προκαλούμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τα μέγιστα και να τους ενθουσιάσουν με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που εκμεταλλεύονται πλήρως το δυναμικό τους, αναπτύσσοντας τον σεβασμό τους στην παραγωγικότητα και την αγάπη για τη δια βίου μάθηση.

Στο κολέγιο μας, πιστεύουμε ότι, για να επιτευχθεί η μέγιστη αυτοεκτίμηση και η αυτάρκεια, ένα άτομο πρέπει να έχει την κατάρτιση που θα οδηγήσει σε ουσιαστική και εποικοδομητική απασχόληση. Διδάσκουμε στους σπουδαστές τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους και να γίνουν αμειβόμενες και επιτυχημένες στις συνεχιζόμενες εκπαιδευτικές προσπάθειές τους, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή στις ακαδημαϊκές τους αναζητήσεις. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και να γίνουν ενεργοί συμμετέχοντες στην παγκόσμια κοινωνία μας, κάνοντας έτσι μια θετική διαφορά στην κοινωνία.

Annie Spratt / Unsplash


Αποστολή

Η αποστολή του Elyon College είναι διπλή: να προετοιμάσει άτομα για την απασχόληση ως εργάτες της εβραϊκής κοινότητας, εκπαιδευτικούς και ηγέτες, καθώς και να προετοιμάσει άτομα για σταδιοδρομία στον τομέα των επιχειρήσεων. Αυτό επιτυγχάνεται σε μια ατμόσφαιρα που προάγει την αυτο-ανάπτυξη και τη δέσμευση να συνεισφέρει ανιδιοτελώς σε άλλους. Σύμφωνα με την αναφερόμενη αποστολή του, το Elyon College υποστηρίζει τους ακόλουθους στόχους και στόχους:

 • Να παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες μέσω ενός συγκεντρωμένου και δομημένου προγράμματος σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές για εκπαιδευτικές καριέρες και ηγεσία της κοινότητας.
 • Να παρέχουν εκπαιδευτικές ευκαιρίες που επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να αποκτήσουν απασχόληση στους τομείς της λογιστικής και της επιχειρηματικής τεχνολογίας.
 • Να διατηρήσουν τα προγράμματα που σχετίζονται άμεσα με την αποστολή του κολλεγίου, καθώς θα προετοιμάσουν τους μαθητές για αμειβόμενη απασχόληση, περαιτέρω την εκπαίδευσή τους και θα επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους. Σε ένα περιβάλλον υποστήριξης και φροντίδας, οι μαθητές του Elyon College θα μάθουν να είναι περήφανοι για τις δυνατότητές τους, υπεύθυνοι πολίτες και έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί να γίνουν νόμιμοι συντελεστές στις κοινότητές τους.
 • Να ενθαρρύνετε τη φροντίδα, τη δέσμευση, την εξυπηρέτηση, τον επαγγελματισμό και τις δεοντολογικές πρακτικές.
 • Να αναπτύξει και να προσφέρει προγράμματα σπουδών που παρέχουν μια ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων που οδηγούν στην απόκτηση συνεκτικών, αξιόπιστων και σύγχρονων γνώσεων.
 • Να ενσωματώσει τις εμπειρίες μάθησης που ενισχύουν την ικανότητα να σκέφτονται κριτικά, να συνεργάζονται και να χρησιμοποιούν αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας.
 • Να διατηρούν συνεχή επαφή με την κοινότητα μέσω οργανισμών και οργανισμών.
 • Παρακολουθήστε τα προγράμματα σε συνεχή βάση για να αξιολογήσετε τα αποτελέσματά τους.
 • Να παρέχει τα θεμέλια που θα επιτρέψουν στους αποφοίτους του Elyon College να παρακολουθήσουν εκπαίδευση στα τετραετή ιδρύματα και να ενσταλάξουν μια ισχυρή δέσμευση για δια βίου μάθηση.
 • Να προσφέρουν στους σπουδαστές στενή προσωπική προσοχή και συμβουλές για να εξασφαλίσουν προσωπική επιτυχία.
 • Να παρέχει στους πτυχιούχους βοήθεια σχετικά με την τοποθέτηση θέσεων εργασίας και ευκαιρίες για συνεχιζόμενη εκπαίδευση.
 • Να παρέχουν τις κατάλληλες υπηρεσίες φοιτητών, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής βοήθειας, της ακαδημαϊκής συμβουλευτικής, της τοποθέτησης σταδιοδρομίας και άλλης σχετικής υποστήριξης.
 • Προώθηση της ανάπτυξης ενός ακαδημαϊκού προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης που έχει ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο και σημαντική πρακτική εμπειρία.
 • Να υποστηρίξει το ακαδημαϊκό επίτευγμα όλων των φοιτητών.
 • Να διευκολύνουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα με τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έγκαιρη πρόσβαση στους πόρους μάθησης.
Naassom Azevedo / Unsplash
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ανώτερο Δίπλωμα

Elyon College

Το πρόγραμμα πιστοποίησης στη Λογιστική και την Επιχειρηματική Τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους αποφοίτους να είναι επιτυχείς σε μια ποικιλία επιχειρηματ ... [+]

Το πρόγραμμα πιστοποίησης στη Λογιστική και την Επιχειρηματική Τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους αποφοίτους να είναι επιτυχείς σε μια ποικιλία επιχειρηματικών ρυθμίσεων όπου οι λογιστικές και τεχνολογικές δεξιότητες είναι απαραίτητες.

Οι σπουδαστές εισάγονται στους υπολογιστές και μαθαίνουν επιχειρηματικές πρακτικές γραφείου και διαδικασίες. Οι σπουδαστές αποκτούν επίσης γνώσεις και δεξιότητες στην επικοινωνία. Οι παραλήπτες πιστοποιητικών θα αναπτύξουν δεξιότητες πληροφορικής και θα αποκτήσουν μια γενική γνώση των λογιστικών αρχών και των επιχειρηματικών πρακτικών προκειμένου να καταστούν αποτελεσματικές στην καριέρα τους που έχουν επιλεγεί.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Brooklyn
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα (Associate Degree)

Elyon College

Το πρόγραμμα σπουδών στη Λογιστική και Επιχειρηματική Τεχνολογία παρέχει βασικές δεξιότητες λογιστικής και επιχειρησιακού γραφείου, χρησιμοποιώντας σημαντικές επεξεργασίε ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών στη Λογιστική και Επιχειρηματική Τεχνολογία παρέχει βασικές δεξιότητες λογιστικής και επιχειρησιακού γραφείου, χρησιμοποιώντας σημαντικές επεξεργασίες κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και πακέτα βάσεων δεδομένων. Οι σπουδαστές θα εισαχθούν στην τεχνολογία των υπολογιστών και θα μάθουν τις πρακτικές και τις διαδικασίες των γραφείων γραφείου.

Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν επίσης γνώσεις και δεξιότητες στην επιχειρηματική επικοινωνία. Οι απόφοιτοι θα επωφεληθούν επίσης από την κατανόηση του ρόλου των υπολογιστών και των λειτουργιών τους στον κόσμο της λογιστικής, των επιχειρήσεων και του εμπορίου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Brooklyn
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά