English for Internationals

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διδασκαλία του κόσμου για επικοινωνία!

Το English for Internationals προσφέρει μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες !!

Οι μαθητές μας είναι:

  • Τοπικοί διεθνείς
  • Μη μεταναστευτικοί φοιτητές (Student Visa F1)
  • επαγγελματίες

Το English for Internationals είναι διαπιστευμένο και έχει εξουσιοδοτηθεί βάσει του ομοσπονδιακού νόμου να εγγραφεί μη μετανάστες φοιτητές.

Τα μαθήματα είναι ενδιαφέροντα και διαδραστικά. Οι εκπαιδευτές μας φέρνουν χρόνια διδακτικής εμπειρίας στην τάξη μαζί με ένα πάθος για να βοηθήσουν τους μαθητές να υπερέχουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα. Οι μαθητές ασκούν γραμματική, ανάγνωση, γραφή και ακρόαση και ομιλία. Η εκμάθηση και η εφαρμογή των δεξιοτήτων που διδάσκονται στα μαθήματα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στη ζωή του μαθητή μας.

Επιπλέον, οι φοιτητές απολαμβάνουν την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων παρακολουθώντας δραστηριότητες και εκδρομές γύρω από την περιοχή Roswell και πέρα. Μέσα και έξω από την τάξη, οι μαθητές μαθαίνουν για άλλους πολιτισμούς δίνοντάς τους μια ευρεία, παγκόσμια προοπτική.

Αποστολή μας: Η αποστολή του English for Internationals, Inc. είναι να παρέχει τα αγγλικά ως δεύτερη γλωσσική διδασκαλία για τους ενήλικες διεθνώς με έναν υψηλής ποιότητας και ηθικό τρόπο.

57838_pexels-photo-261501.jpeg

Ιστορία της αγγλικής γλώσσας για τους διεθνείς

Ενώ εργάστηκε στο Georgia State University ένα βράδυ, η Norma Hills έλαβε ένα τηλεφώνημα. Ένας άνδρας που καλούσε από τη Βόρεια Ιταλία ψάχνει για ένα πρόγραμμα εντατικής αγγλικής στην Ατλάντα όπου θα μπορούσε να εγγραφεί ο νέος ανερχόμενος αστέρας του, ο Σεργίνι. Δεν υπήρχε στο Πανεπιστήμιο της Γεωργίας.

Με όλα τα παιδιά της μεγάλωσαν και η δουλειά τους τελείωσε σύντομα, σκέφτηκε: "Μπορώ να διδάξω αγγλικά στο Σεργίνι!" Γρήγορα εξήγησε στον κύριο τις λεπτομέρειες του ιστορικού της εκπαίδευσης και προσφέρθηκε να γράψει μια πρόταση! Μια εβδομάδα αργότερα η Norma απέστειλε μια πρόταση που προσφέρει να ανοίξει το σπίτι της στον νεαρό ιταλικό υπάλληλό της για εντατική αγγλική πρακτική, με έμφαση στην αγγλική γλώσσα, σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση στην τοποθεσία της Ατλάντα της εταιρείας. Ο Σέργινο παρέμεινε μαζί με τη σύζυγό του, τον Ντέιβιν, για έξι μήνες. Αυτή ήταν η αρχή της επιχείρησης, και από τον πρώτο φοιτητή το 1991, περισσότεροι από 15.000 σπουδαστές σπούδαζαν Αγγλικά στο σχολείο. Η Norma ξεκίνησε λίγο μετά το τέλος του εκπαιδευτικού και πολιτιστικού της βίου.

Τα τελευταία 26 χρόνια, ορισμένα πράγματα για το σχολείο έχουν αλλάξει, αλλά πολλά έχουν μείνει τα ίδια. Η εστίαση είναι ακόμα στο "Διδάξτε τον κόσμο να επικοινωνήσει" σε ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον. Το English for Internationals εξακολουθεί να απασχολεί εκπαιδευτικούς σε αγγλική γλώσσα και οργανώνει πολλές εκδρομές γύρω από την περιοχή του μετρό Atlanta, επιτρέποντας στους μαθητές να εξερευνήσουν την Ατλάντα με τρόπο διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό.

Τοποθεσία

Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο Roswell της Γεωργίας. Το Roswell απέχει μόλις 30 λεπτά βόρεια από την όμορφη και πολιτιστική πόλη της Ατλάντα. Η Roswell έχει πολλά να προσφέρει στους μαθητές μας. Στο Roswell οι μαθητές απολαμβάνουν ψώνια, εστιατόρια και κάθε είδους διασκέδαση. Για μια λίστα με κάποια αξιοθέατα του Roswell, κάντε κλικ εδώ.

Οι φοιτητές μπορούν επίσης να οδηγήσουν ή να μεταφέρουν δημόσιες συγκοινωνίες στην Ατλάντα για να απολαύσουν ό, τι προσφέρει η πόλη.

Το σχολείο μας βρίσκεται σε ένα αρχιτεκτονικό κτίριο στο νότιο ύφος. Οι σπουδαστές έχουν πλήρη πρόσβαση στην εξοπλισμένη κουζίνα μας και στο σαλόνι. Ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες είναι:

  • Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας
  • Δωρεάν στάθμευση
  • Ασφαλής τοποθεσία
  • Διαδρομή με λεωφορείο προς Roswell και Ατλάντα
  • Σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια, διασκέδαση

57839_asia-1807531_640.jpg

Σχετικά με τη Σχολή και το προσωπικό μας

Το English for Internationals είναι διαπιστευμένο μέσω της ACCET. Ως εκ τούτου, η EFI υποχρεούται να τηρεί τα πρότυπα ποιότητας σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και να διαθέτει σχολή με δωρεάν αγγλικούς τίτλους που να παρέχει στους μαθητές αγγλικές οδηγίες. Υπάρχουν δεκαπέντε επαγγελματίες Αγγλικοί εκπαιδευτές με πτυχίο ή / και πτυχίο πλοίαρχος καθώς και εμπειρία διδασκαλίας αγγλικών ως δεύτερης γλώσσας (ESL) είτε στις ΗΠΑ είτε στο εξωτερικό. Πολλοί από αυτούς είναι διγλωσσικοί και διαθέτουν ποικιλίες γλωσσών, αλλά στο EFI, το "μόνο αγγλικά" είναι ο τρόπος της ημέρας. Η σχολή έχει αποκτήσει εκπαιδευτική εμπειρία σε σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια καθώς και σε άλλες χώρες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Toefl ibt prep

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες Ηνωμένες Πολιτείες Roswell

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μάθημα που περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του τεστ TOEFL iBT. Οι φοιτητές εξασκούν τις ολοκληρωμένες δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ακρόασης και ομιλίας που απαιτούνται για τις εξετάσεις TOEFL. [+]

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μάθημα που περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του τεστ TOEFL iBT. Οι φοιτητές εξασκούν τις ολοκληρωμένες δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ακρόασης και ομιλίας που απαιτούνται για τις εξετάσεις TOEFL. Αυτή η δοκιμή είναι η προτιμώμενη δοκιμή εισόδου για το αμερικανικό πανεπιστημιακό και κολέγιο.

Η τάξη TOEFL iBT Prep είναι 8 εβδομάδων και 72 ωρών και έχει σχεδιαστεί για να αναθεωρήσει τις προηγουμένως εκπαιδευμένες αγγλικές και διδακτικές στρατηγικές που απαιτούνται για την τελευταία δοκιμή που σχεδιάστηκε από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμής, το TOEFL iBT.... [-]


διεθνές πρόγραμμα φοιτητικών θεωρήσεων (f-1)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ηνωμένες Πολιτείες Roswell

Το Πρόγραμμά μας Διεθνών Φοιτητικών Θεωρήσεων (F-1) προσφέρει τέσσερα προγράμματα: 4 ημέρες την εβδομάδα. 4 νύχτες την εβδομάδα. 2 μέρες και νύχτες (Κυρ / Τετ); 2 μέρες και νύχτες (Τρ / Τρ) [+]

Οποιοσδήποτε διεθνής ενήλικας μπορεί να μάθει αγγλικά στα Αγγλικά για Διεθνείς!

Αυτά είναι τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών μας και προσφέρονται σε φοιτητές που σπουδάζουν στις ΗΠΑ με F-1 Student Visa. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 18 ώρες τάξης την εβδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη. Κάθε όρος διαρκεί οκτώ εβδομάδες.

Το Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδαστικών Θεωρήσεων (F-1) προσφέρει τέσσερα προγράμματα:... [-]