Glendale Community College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση

το κολλέγιο Glendale Community College, Ιδρύθηκε το 1927 και διαπιστευμένο από την Ένωση της Δυτικής Κολέγια Σχολεία (WASC, ακρωνύμιο στα αγγλικά), είναι μια κοινότητα κολέγιο στα κρατικά πανεπιστήμια του συστήματος στην Καλιφόρνια, που προσφέρει μαθήματα δύο ετών. Η Glendale CC προσφέρει τα πτυχία των «Συνεργάτης στο Arts and Associate στην Επιστήμη» και επαγγελματική μικρής διάρκειας για τους ειδικευμένους φοιτητές.

Η Glendale έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μεταφοράς του συστήματος κολέγιο κοινότητα στην Καλιφόρνια? πολλοί φοιτητές να παρακολουθήσουν το κολέγιο για να παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα χρόνια της ένα πτυχίο πριν από τη μεταφορά τους στο ανταγωνιστικό πανεπιστήμιο τεσσάρων ετών. Σήμερα διαθέτει 15.000 φοιτητές και 600 προέρχονται από άλλες χώρες σε μια φοιτητική βίζα. πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση, και μια ευέλικτη πολιτική αποδοχής είναι διαθέσιμο ως μέρος των προγραμμάτων του τμήματος για τους ξένους φοιτητές. Η Ακαδημία δέχεται υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

"Fast Data"

 • Σχολικά δύο χρόνια μικτό δημόσιο
 • 15.000 μαθητές, συμπεριλαμβανομένων 600 διεθνείς φοιτητές από 50 χώρες
 • Διαπίστευση: Δυτική Κολέγια Σχολεία Association (WASC)
 • Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια μικρή πόλη (ασφαλές και φιλόξενο)? 16 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου του Λος Άντζελες
 • Πτυχία που προσφέρονται: Συνεργάτης στο Arts, Συνεργάτης της Επιστήμης (60 μονάδες) και επαγγελματικά μαθήματα. Μαθήματα αγγλικών (ΠΕΣ) αποτελεί πιστωτικό διαθέσιμες για τους νέους φοιτητές
 • Προϋποθέσεις Εισαγωγής: ολοκλήρωση του γυμνασίου ή μέσης «C» (κατά μέσο όρο 2,0 GPA) εάν η μεταφορά από το κολέγιο των ΗΠΑ ή πανεπιστήμιο και μια προσωπική δήλωση
 • TOEFL: 450 σχετικά με την έντυπη έκδοση ή 45 για iBT εξετάσεις. Ή IELTS (εξέταση του British Council) με 4,5 βαθμολογία
 • Δίδακτρα και τέλη (Ακαδημαϊκό Έτος: 2016-2017): US $ 6.385. Δίδακτρα για «μη κάτοικος» = US $ 205 ανά μονάδα
 • εκτιμώμενες δαπάνες το κόστος ζωής (εκτός της πανεπιστημιούπολης, για 10 μήνες): $ 12.000
 • ακαδημαϊκό ημερολόγιο: εξαμηνιαίες Σύστημα (περίοδοι των 16 εβδομάδων) και «συνεδρίες» βραχυπρόθεσμα. Το χειμερινό εξάμηνο αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου? Το εαρινό εξάμηνο αρχίζει στα μέσα Φεβρουαρίου? η σύνοδος του χειμώνα ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου? το καλοκαίρι συνεδρία ξεκινά στα τέλη Ιουνίου
 • Μέσο μέγεθος των τάξεων: 25 έως 30 μαθητές
 • Οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτές έχουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά
 • Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα υπολογίζονται ως πιστώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης. Το μάθημα περιλαμβάνει προηγμένα διδασκαλία των δεξιοτήτων γραμματικής, γραφή, ομιλία και ακρόαση
 • Τα πιο δημοφιλή μαθήματα είναι: Τέχνες και Ψυχαγωγία Σχεδιασμός, Αεροπορίας (με συγκέντρωση στην Attendant πτήσης), Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας, Μαγειρική, Επιστήμης Υπολογιστών / Πληροφοριακών Συστημάτων, Διοίκησης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων, Μουσική, Νοσηλευτική, Θέατρο , τηλεοπτική παραγωγή και Εικαστικών Τεχνών. Υπάρχουν 75 μαθήματα συνολικά.
 • σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου 40 στρεμμάτων με 18 μόνιμα κτίρια
GCC

Ακαδημαϊκά μαθήματα

Η Glendale Community College έχει υπηρετήσει Glendale και τη γύρω περιοχή από το 1927, όπου απέκτησε μια εξαιρετική φήμη για την ακαδημαϊκή αριστεία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μεταβαλλόμενου κόσμου. Ως δεόντως αναγνωρισμένο ίδρυμα, Glendale CC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών μαθημάτων, επαγγελματική και μικρής διάρκειας. Και πάνω από 75 τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρουν συγγενούς βαθμό, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από μαθήματα γενικής παιδείας -allowing στους φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις των δύο πρώτων ετών από το κολέγιο για να είναι σε θέση να μεταφέρει στο τρίτο έτος του πανεπιστημίου . Αυτό επιτρέπει στους ξένους φοιτητές να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα για την εκπαίδευση του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αλλοδαποί φοιτητές του Glendale έχουν ατομικές συναντήσεις με συμβούλους των φοιτητών που θα τους βοηθήσουν με την ακαδημαϊκή τα σχέδιά τους και τις δεξιότητες γενικό προσανατολισμό που απαιτούνται για να πετύχει, και να τους βοηθήσει στην επιλογή των υλικών και φοιτητές πλήρους φοίτησης (12 πιστωτικές μονάδες ανά εξάμηνο) .

Η ακαδημαϊκή εκπαίδευση στο κολέγιο προσφέρεται σε μικρές, προσωπικές κατηγορίες? κατάλληλο χρόνο με την ημέρα και το βράδυ μαθήματα που βασίζονται στις πιο σύγχρονη τεχνολογία, τον εξοπλισμό, τα εργαστήρια και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα έγγραφα, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για F-1 βίζα: (1) Διεθνής φόρμα εγγραφής του ΣΣΚ και την επεξεργασία αμοιβή των $ 60 (2) Επίσημη μεταγραφή μεταφραστεί στα αγγλικά (3) Δήλωση της χρηματοδοτικής στήριξης και δήλωση τραπεζών που δείχνει μια ισορροπία των US $ 20.800 - το συνολικό κόστος για ένα ακαδημαϊκό έτος ή 10 μήνες (4) ελάχιστη βαθμολογία του TOEFL 450 (σε έντυπη μορφή) ή 45 του νέου εξετάσεις iBT (5) δήλωση / προσωπικό δοκίμιο

περιόδους είσοδος Αίτηση (Διεθνείς Φοιτητές)

 • Φθινόπωρο εξάμηνο (Σεπτέμβριος) = 1 Ιούλη
 • εαρινό εξάμηνο (Φεβρουάριος) = 1 Δεκέμβρη

Παρακαλώ σημειώστε: Οι προθεσμίες μπορεί να είναι ευέλικτη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Διεθνές Γραφείο Φοιτητών για λεπτομέρειες.

GCC

Τοποθεσία και Κλιματικής

Η Glendale Community College βρίσκεται σε Glendale, ασφαλές κατοικημένη κοινότητα περίπου δέκα μίλια (20 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.

Με ένα συνδυασμό μοντέρνου και παραδοσιακού, το Glendale College βρίσκεται σε μια όμορφη πανεπιστημιούπολη στους λόφους των βουνών του Αγίου Ραφαήλ, όπου μπορείτε να δείτε τις κοιλάδες του Glendale και τα μέρη του ορίζοντα του Λος Άντζελες. πανεπιστημιούπολη του αποτελείται από 40 στρέμματα και 18 κτίρια μεταξύ των οποίων είναι το νέο συγκρότημα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών» και ένα πλανητάριο και το πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο βιβλιοθήκη / σπουδαστών, σνακ μπαρ και εγκαταστάσεις για μαγείρεμα.

Άλλες υπηρεσίες και παροχές περιλαμβάνουν ένα ανακαινισμένο βιβλιοθήκη, διάφορα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, κέντρο υγείας μαθητή, το κέντρο μεταβίβασης, τα μαθηματικά κέντρο / επιστήμη, προηγμένο τεχνολογικό κέντρο, αίθουσα για τις τέχνες του θεάματος, οι μαθητές της τέχνης εμφανίσει, γυμναστήριο και στίβο.

Η πόλη του Glendale έχει πληθυσμό 200.000 κατοίκους. Ο καιρός στη Νότια Καλιφόρνια είναι σε γενικές γραμμές ήπιο και ζεστό όλο το χρόνο, με τις μέσες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 15 ° C κατά τους χειμερινούς μήνες στους 35 ° C το καλοκαίρι.

Το Life International Student

Όλες οι αρχάριοι οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν ένα ειδικό προσανατολισμό πριν από τα εξάμηνα φθινόπωρο και την άνοιξη. Συνιστάται ότι οι μαθητές φτάνουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των μαθημάτων για να λαμβάνετε ειδικές συμβουλές, κάντε δοκιμή και την ανάπτυξη του αναλυτικού προγράμματος. Οι μαθητές που χαιρετίστηκε από τον πρύτανη του κολεγίου, πολλά καθηγητές, τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών. Θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες και βοήθεια κατά τη διαδικασία εγγραφής. Όλες οι σχετικοί κανονισμοί και οι διαδικασίες μετανάστευσης εξηγείται λεπτομερώς. Μια δοκιμή τοποθέτηση είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές που δεν θα μπορούσε να πάρει το τεστ πριν προσανατολισμό. Πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση εκτός πανεπιστημίου προσφέρεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για διαμερίσματα ή που θέλουν να ζήσουν με ένα σύντροφο ή ίσως με μια αμερικανική οικογένεια υποδοχής.

Η διεθνής φοιτητικός πληθυσμός του Glendale είναι ένα ενεργό και αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας κολέγιο. Πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη Διεθνή Ένωση Φοιτητών που σχετίζονται με την κυβέρνηση των φοιτητών, και την «Διεθνή Εβδομάδα» ετήσια άνοιξη - πλήρης, με μια επίδειξη μόδας, world music, πολιτιστικά εκθέματα, δίκαιη και τυπικά χορό των τροφίμων. Το Διεθνές Γραφείο προωθεί επίσης διάφορες «εκπαιδευτικές εκδρομές» σε τοπικά αξιοθέατα της Νότιας Καλιφόρνιας.

Τοποθεσίες

Γκλεντέιλ

Address
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Γκλεντέιλ, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη