Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση

το κολλέγιο Glendale Community College, Ιδρύθηκε το 1927 και διαπιστευμένο από την Ένωση της Δυτικής Κολέγια Σχολεία (WASC, ακρωνύμιο στα αγγλικά), είναι μια κοινότητα κολέγιο στα κρατικά πανεπιστήμια του συστήματος στην Καλιφόρνια, που προσφέρει μαθήματα δύο ετών. Η Glendale CC προσφέρει τα πτυχία των «Συνεργάτης στο Arts and Associate στην Επιστήμη» και επαγγελματική μικρής διάρκειας για τους ειδικευμένους φοιτητές.

Η Glendale έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά μεταφοράς του συστήματος κολέγιο κοινότητα στην Καλιφόρνια? πολλοί φοιτητές να παρακολουθήσουν το κολέγιο για να παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα χρόνια της ένα πτυχίο πριν από τη μεταφορά τους στο ανταγωνιστικό πανεπιστήμιο τεσσάρων ετών. Σήμερα διαθέτει 15.000 φοιτητές και 600 προέρχονται από άλλες χώρες σε μια φοιτητική βίζα. πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση, και μια ευέλικτη πολιτική αποδοχής είναι διαθέσιμο ως μέρος των προγραμμάτων του τμήματος για τους ξένους φοιτητές. Η Ακαδημία δέχεται υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

"Fast Data"

 • Σχολικά δύο χρόνια μικτό δημόσιο
 • 15.000 μαθητές, συμπεριλαμβανομένων 600 διεθνείς φοιτητές από 50 χώρες
 • Διαπίστευση: Δυτική Κολέγια Σχολεία Association (WASC)
 • Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια μικρή πόλη (ασφαλές και φιλόξενο)? 16 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου του Λος Άντζελες
 • Πτυχία που προσφέρονται: Συνεργάτης στο Arts, Συνεργάτης της Επιστήμης (60 μονάδες) και επαγγελματικά μαθήματα. Μαθήματα αγγλικών (ΠΕΣ) αποτελεί πιστωτικό διαθέσιμες για τους νέους φοιτητές
 • Προϋποθέσεις Εισαγωγής: ολοκλήρωση του γυμνασίου ή μέσης «C» (κατά μέσο όρο 2,0 GPA) εάν η μεταφορά από το κολέγιο των ΗΠΑ ή πανεπιστήμιο και μια προσωπική δήλωση
 • TOEFL: 450 σχετικά με την έντυπη έκδοση ή 45 για iBT εξετάσεις. Ή IELTS (εξέταση του British Council) με 4,5 βαθμολογία
 • Δίδακτρα και τέλη (Ακαδημαϊκό Έτος: 2016-2017): US $ 6.385. Δίδακτρα για «μη κάτοικος» = US $ 205 ανά μονάδα
 • εκτιμώμενες δαπάνες το κόστος ζωής (εκτός της πανεπιστημιούπολης, για 10 μήνες): $ 12.000
 • ακαδημαϊκό ημερολόγιο: εξαμηνιαίες Σύστημα (περίοδοι των 16 εβδομάδων) και «συνεδρίες» βραχυπρόθεσμα. Το χειμερινό εξάμηνο αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου? Το εαρινό εξάμηνο αρχίζει στα μέσα Φεβρουαρίου? η σύνοδος του χειμώνα ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου? το καλοκαίρι συνεδρία ξεκινά στα τέλη Ιουνίου
 • Μέσο μέγεθος των τάξεων: 25 έως 30 μαθητές
 • Οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτές έχουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά
 • Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα υπολογίζονται ως πιστώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης. Το μάθημα περιλαμβάνει προηγμένα διδασκαλία των δεξιοτήτων γραμματικής, γραφή, ομιλία και ακρόαση
 • Τα πιο δημοφιλή μαθήματα είναι: Τέχνες και Ψυχαγωγία Σχεδιασμός, Αεροπορίας (με συγκέντρωση στην Attendant πτήσης), Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επικοινωνίας, Μαγειρική, Επιστήμης Υπολογιστών / Πληροφοριακών Συστημάτων, Διοίκησης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων, Μουσική, Νοσηλευτική, Θέατρο , τηλεοπτική παραγωγή και Εικαστικών Τεχνών. Υπάρχουν 75 μαθήματα συνολικά.
 • σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου 40 στρεμμάτων με 18 μόνιμα κτίρια
GCC

Ακαδημαϊκά μαθήματα

Η Glendale Community College έχει υπηρετήσει Glendale και τη γύρω περιοχή από το 1927, όπου απέκτησε μια εξαιρετική φήμη για την ακαδημαϊκή αριστεία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μεταβαλλόμενου κόσμου. Ως δεόντως αναγνωρισμένο ίδρυμα, Glendale CC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών μαθημάτων, επαγγελματική και μικρής διάρκειας. Και πάνω από 75 τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρουν συγγενούς βαθμό, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από μαθήματα γενικής παιδείας -allowing στους φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις των δύο πρώτων ετών από το κολέγιο για να είναι σε θέση να μεταφέρει στο τρίτο έτος του πανεπιστημίου . Αυτό επιτρέπει στους ξένους φοιτητές να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα για την εκπαίδευση του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αλλοδαποί φοιτητές του Glendale έχουν ατομικές συναντήσεις με συμβούλους των φοιτητών που θα τους βοηθήσουν με την ακαδημαϊκή τα σχέδιά τους και τις δεξιότητες γενικό προσανατολισμό που απαιτούνται για να πετύχει, και να τους βοηθήσει στην επιλογή των υλικών και φοιτητές πλήρους φοίτησης (12 πιστωτικές μονάδες ανά εξάμηνο) .

Η ακαδημαϊκή εκπαίδευση στο κολέγιο προσφέρεται σε μικρές, προσωπικές κατηγορίες? κατάλληλο χρόνο με την ημέρα και το βράδυ μαθήματα που βασίζονται στις πιο σύγχρονη τεχνολογία, τον εξοπλισμό, τα εργαστήρια και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα έγγραφα, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για F-1 βίζα: (1) Διεθνής φόρμα εγγραφής του ΣΣΚ και την επεξεργασία αμοιβή των $ 60 (2) Επίσημη μεταγραφή μεταφραστεί στα αγγλικά (3) Δήλωση της χρηματοδοτικής στήριξης και δήλωση τραπεζών που δείχνει μια ισορροπία των US $ 20.800 - το συνολικό κόστος για ένα ακαδημαϊκό έτος ή 10 μήνες (4) ελάχιστη βαθμολογία του TOEFL 450 (σε έντυπη μορφή) ή 45 του νέου εξετάσεις iBT (5) δήλωση / προσωπικό δοκίμιο

περιόδους είσοδος Αίτηση (Διεθνείς Φοιτητές)

 • Φθινόπωρο εξάμηνο (Σεπτέμβριος) = 1 Ιούλη
 • εαρινό εξάμηνο (Φεβρουάριος) = 1 Δεκέμβρη

Παρακαλώ σημειώστε: Οι προθεσμίες μπορεί να είναι ευέλικτη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Διεθνές Γραφείο Φοιτητών για λεπτομέρειες.

GCC

Τοποθεσία και Κλιματικής

Η Glendale Community College βρίσκεται σε Glendale, ασφαλές κατοικημένη κοινότητα περίπου δέκα μίλια (20 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.

Με ένα συνδυασμό μοντέρνου και παραδοσιακού, το Glendale College βρίσκεται σε μια όμορφη πανεπιστημιούπολη στους λόφους των βουνών του Αγίου Ραφαήλ, όπου μπορείτε να δείτε τις κοιλάδες του Glendale και τα μέρη του ορίζοντα του Λος Άντζελες. πανεπιστημιούπολη του αποτελείται από 40 στρέμματα και 18 κτίρια μεταξύ των οποίων είναι το νέο συγκρότημα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών» και ένα πλανητάριο και το πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο βιβλιοθήκη / σπουδαστών, σνακ μπαρ και εγκαταστάσεις για μαγείρεμα.

Άλλες υπηρεσίες και παροχές περιλαμβάνουν ένα ανακαινισμένο βιβλιοθήκη, διάφορα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, κέντρο υγείας μαθητή, το κέντρο μεταβίβασης, τα μαθηματικά κέντρο / επιστήμη, προηγμένο τεχνολογικό κέντρο, αίθουσα για τις τέχνες του θεάματος, οι μαθητές της τέχνης εμφανίσει, γυμναστήριο και στίβο.

Η πόλη του Glendale έχει πληθυσμό 200.000 κατοίκους. Ο καιρός στη Νότια Καλιφόρνια είναι σε γενικές γραμμές ήπιο και ζεστό όλο το χρόνο, με τις μέσες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 15 ° C κατά τους χειμερινούς μήνες στους 35 ° C το καλοκαίρι.

Το Life International Student

Όλες οι αρχάριοι οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν ένα ειδικό προσανατολισμό πριν από τα εξάμηνα φθινόπωρο και την άνοιξη. Συνιστάται ότι οι μαθητές φτάνουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των μαθημάτων για να λαμβάνετε ειδικές συμβουλές, κάντε δοκιμή και την ανάπτυξη του αναλυτικού προγράμματος. Οι μαθητές που χαιρετίστηκε από τον πρύτανη του κολεγίου, πολλά καθηγητές, τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών. Θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες και βοήθεια κατά τη διαδικασία εγγραφής. Όλες οι σχετικοί κανονισμοί και οι διαδικασίες μετανάστευσης εξηγείται λεπτομερώς. Μια δοκιμή τοποθέτηση είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές που δεν θα μπορούσε να πάρει το τεστ πριν προσανατολισμό. Πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση εκτός πανεπιστημίου προσφέρεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για διαμερίσματα ή που θέλουν να ζήσουν με ένα σύντροφο ή ίσως με μια αμερικανική οικογένεια υποδοχής.

Η διεθνής φοιτητικός πληθυσμός του Glendale είναι ένα ενεργό και αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας κολέγιο. Πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη Διεθνή Ένωση Φοιτητών που σχετίζονται με την κυβέρνηση των φοιτητών, και την «Διεθνή Εβδομάδα» ετήσια άνοιξη - πλήρης, με μια επίδειξη μόδας, world music, πολιτιστικά εκθέματα, δίκαιη και τυπικά χορό των τροφίμων. Το Διεθνές Γραφείο προωθεί επίσης διάφορες «εκπαιδευτικές εκδρομές» σε τοπικά αξιοθέατα της Νότιας Καλιφόρνιας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

Glendale Community College

Ο Συνεργάτης στο Science στη Βιολογία για Πτυχίο Μεταφορά παρέχει μια βάση στον τομέα της βιολογίας για φοιτητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε ένα πρόγραμμα απολυτηρίου στη ... [+]

Ο Συνδέσει στο Science στη Βιολογία για Πτυχίο Μεταφορά παρέχει μια βάση στον τομέα της βιολογίας για φοιτητές σχεδιάζουν να μεταφέρει σε ένα πρόγραμμα απολυτηρίου στη βιολογία. Η επιτυχής ολοκλήρωση του βαθμού μεταφοράς εγγυάται την αποδοχή των φοιτητών σε ένα κρατικό πανεπιστήμιο Καλιφόρνια για να ακολουθήσει έναν βαθμό απολυτηρίου στη βιολογία ή συναφή κλάδο.

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα: ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Transfer είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες των φοιτητών του οποίου στόχος είναι να μεταφερθεί ... [+]

Το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Transfer είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες των φοιτητών του οποίου στόχος είναι να μεταφερθεί σε ένα τετραετές πρόγραμμα πτυχίο Μηχανικού.

[-]
Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Αυτό το Πρόγραμμα Κατάρτισης Πιλοτική προετοιμάζει τους άνδρες και τις γυναίκες όλων των ηλικιών για να εισέλθουν στο συναρπαστικό χώρο της εμπορικής αεροπορίας. Μια ολοκ ... [+]

Αυτό Πιλοτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης προετοιμάζει τους άνδρες και τις γυναίκες όλων των ηλικιών για να εισέλθουν στο συναρπαστικό χώρο της εμπορικής αεροπορίας. Μια ολοκληρωμένη επιλογή των κατηγοριών του εδάφους και τα εργαστήρια της πτήσης προετοιμάσει τους μαθητές εκπαίδευση πιλότων να περάσει Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας χειριστή ιδιωτικών αεροσκαφών, ικανότητα οργάνων, και την εμπορική πιλοτική γνώσεις και πρακτικές εξετάσεις. της εκπαίδευσης εδάφους διεξάγεται στην κύρια πανεπιστημιούπολη. πτητική εκπαίδευση διεξάγεται από το αεροδρόμιο Whiteman Διευκόλυνσης μας βρίσκεται στο Pacoima χρησιμοποιώντας κολλέγιο-ιδιόκτητα αεροσκάφη. Συλλογικά, η σχολή εκπαίδευσης πιλότων έχουν καταγραφεί πάνω από 40.000 ώρες του χρόνου πτήσης. Τα μέλη ΔΕΠ έχουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου σε τόσο διαφορετικές θέσεις, όπως εμπορικά πιλότος αεροπορικής εταιρείας, την εταιρική πιλότος, πιλότος ελικόπτερο της αστυνομίας, πιλοτικά Αλάσκα Μπους, και το Λος Άντζελες πιλοτικό ρολόι κυκλοφορίας. Εκτός από την προετοιμασία των μαθητών για τις εμπορικές πιλοτικά θέσεις, το πρόγραμμα είναι επίσης κατάλληλο για τους φοιτητές που επιθυμούν να γίνουν ιδιωτικές πιλότους ή να κερδίσουν μια αξιολόγηση οργάνου. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Ο Συνεργάτης στο Science στα Μαθηματικά για το βαθμό μεταφοράς παρέχει στους φοιτητές με επαρκή κατανόηση των μαθηματικών εννοιών, των δεξιοτήτων, και εφαρμογές για την ε ... [+]

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να λύσει τις εφαρμογές στα μαθηματικά και την επιστήμη με τη χρήση παραγώγων, ολοκληρώματα, διαφορικές εξισώσεις και γραμμική άλγεβρα? αξιολογούν τα όρια, παραγώγων και ολοκληρωμάτων? επιλύσουν μια ποικιλία από υποτυπώδη και δεύτερο διαφορικό τάξης εξισώσεις? και να αναλύουν, να συνθέτουν και να αξιολογούν θεωρήματα Γραμμικής Άλγεβρας. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Από υπολογιστές έχουν γίνει ένα μόνιμο στοιχείο στη ζωή μας και έχουν διεισδύσει σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό τομέα σήμερα, ουσιαστικά δεν υπάρχει στο χώρο εργασίας που μ ... [+]

ΜΕΤΑΦΟΡΑ να CSUN και άλλα ιδρύματα

Παρακάτω παρατίθενται πέντε νέα μαθήματα στο Glendale Community College που διδάσκονται στην Επιστήμη / Τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων Υπολογιστών, το καθένα με τον ομόλογό του στο CSUN. Τα μαθήματα αυτά είναι χαμηλότερες απαιτήσεις διαίρεση σε CSUN. CSUN μας έχει γράψει ότι αυτά τα μαθήματα θα αρθρώσει με τους ομολόγους τους. Τα μαθήματα αυτά εμφανίζονται πλέον στο ASSIST, το χώρο ενημέρωσης των φοιτητών μεταφορά Καλιφόρνια. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Ο Συνεργάτης στο Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για το βαθμό μεταφοράς έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την κοινή πυρήνα της κάτω μαθήματα διαίρεσης εί ... [+]

Ο Συνδέσει στο Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για το πτυχίο Μεταφορά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με την κοινή πυρήνα της κάτω μαθήματα διαίρεσης είναι υποχρεωμένες να μεταφέρουν και να ακολουθήσει έναν βαθμό απολυτηρίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αυτό περιλαμβάνει πτυχία των επιχειρήσεων με επιλογές όπως η λογιστική, χρηματοδότηση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, διεθνών επιχειρήσεων, τη διαχείριση, τη διαχείριση επιχειρήσεων, και το μάρκετινγκ. Ο Συνεργάτης στο Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για το πτυχίο Μεταφορά ευθυγραμμίζεται με το CSU Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Τα προγράμματα GCC Ανάπτυξη του Παιδιού (Βρέφος / Toddler Δάσκαλος, Δάσκαλος - Προσχολική, Δάσκαλος - σχολικής ηλικίας Care, Master Teacher, Ιστοσελίδα Επόπτης) σκοπεύουν ... [+]

Τμήμα Αναπτύξεως παιδί

Ανάπτυξη GCC Παιδιού έχει υπηρετήσει τις ανάγκες των νέων εκπαιδευτικών από το 1940. Συνεχίζουμε να προετοιμάσει τους επαγγελματίες ΟΗΕ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διδασκαλίας όπως πλοήγηση στο 21ο αιώνα. Σύμφωνα με τη θεσμική αποστολή, το Τμήμα "προετοιμασία των εκπαιδευτικών για να εξυπηρετήσει σε ένα πολιτισμικά πολύμορφο κόσμο." Αυτή η ιδεολογία και οι δύο ενημερώνει και καθοδηγεί τη δομή και την παράδοση των δυνατοτήτων του προγράμματος. Αυτή εκδηλώνεται στο στόχο μας για να βοηθήσει τους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς να σκεφθούν κριτικά σχετικά με τη διαδικασία της διδασκαλίας, τις σχέσεις τους με τους μαθητές, και το ρόλο της εκπαίδευσης σε μια πλουραλιστική κοινωνία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Χημεία είναι ένα κεντρικό υποκατάστημα των φυσικών επιστημών που επικεντρώνεται στις ιδιότητες, τη σύνθεση, τη δομή και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σαλόνι και τεχνητές ... [+]

χημεία είναι ένα κεντρικό υποκατάστημα των φυσικών επιστημών που επικεντρώνεται στις ιδιότητες, τη σύνθεση, τη δομή και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σαλόνι και τεχνητές θέμα. Χημικοί εφαρμόζουν επιστημονικές αρχές, αναπτύσσουν θεωρίες, και να επινοήσουν πολύπλοκες μεθόδους και τεχνικές για την ανίχνευση των νόμων που διέπουν τη σύνθεση των στοιχείων και των αντιδράσεων μεταξύ ουσιών με στόχο τη δημιουργία νέων ή βελτιωμένων προϊόντων και διαδικασιών για πρακτική χρήση. Λειτουργούν εξειδικευμένα όργανα, εξοπλισμό εργαστηρίων και των ηλεκτρονικών υπολογιστών για την παρακολούθηση, μέτρο, και να αξιολογήσει τις αλλαγές στην ύλη. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων και της θεωρίας στην επιστήμη και την αναφέ ... [+]

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων και της θεωρίας στην επιστήμη και την αναφέρω ένα παράδειγμα στην εξήγησή τους? χρησιμοποιούν τα μέσα και τους υπολογιστές για την ακριβή μέτρηση, διάγραμμα, και να αναλύσει τις φυσικές ιδιότητες (τα μέσα αυτά θα περιλαμβάνουν δαγκάνες, μικρόμετρα, ισοζύγια μάζας, φασματόμετρα, συμβολόμετρα, και ψηφιακές παλμογράφοι ανάλογα με το ποια μαθήματα έλαβε ο φοιτητής)? υπολογιστές interface και αισθητήρες που χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία μετατροπής και το πακέτο Data Studio λογισμικού για την εκτέλεση πειραμάτων στη μηχανική, τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό, θερμοδυναμική, και τη χημεία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα επιδεικνύει τις ικανότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται στον τομέα της διαχείρισης εστιατορίου, συμπεριλαμβανομ ... [+]

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα επιδεικνύει τις ικανότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται στον τομέα της διαχείρισης εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων: επαγγελματική μαγειρική, πρακτικές υγιεινής, θεσμική αγορά, οι επιχειρήσεις ποτών και μπαρ, δεξιώσεων και παρουσίαση catering, και οι αρχές διαχείρισης για το προσωπικό παροχής υπηρεσιών εστίασης. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)

Glendale Community College

πρόγραμμα σπουδών, είτε για προγράμματα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που κυμαίνονται από την ιστορία της τέχνης, τη δομή και τις αρχές του σχεδιασμού, παραγωγής ει ... [+]

Σας προσφέρουμε ένα πλήρες πιστοποιητικό, με 7 τομείς εξειδίκευσης.

Κίνηση Γραφιστική (2d ψηφιακό animation) animation Σχεδιασμός 3d μοντελοποίησης 3d Σοβατισμα Ρύθμιση 3D χαρακτήρων και Ψυχαγωγία ψηφιακή Γλυπτική Βίντεο Παιχνίδι Σχεδιασμός

επαγγελματίες του κλάδου θα διδάξει μαθήματα σε όλους τους τομείς. Όλες οι περιοχές ειδικότητας που πρόκειται να αναλάβει ένα 4 εξάμηνα (για τους περισσότερους μαθητές δύο χρόνια) και έχουν ως στόχο την παροχή στους φοιτητές με τις δεξιότητες καλλιτέχνη επίπεδο εισόδου. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα επιδείξουν αυξημένη ανάγνωση και την κατανόηση προφορικού λόγου των γλωσσών-στόχου? χρησιμοποιούν προφορικές και γ ... [+]

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα επιδείξουν αυξημένη ανάγνωση και την κατανόηση προφορικού λόγου των γλωσσών-στόχου? χρησιμοποιούν προφορικές και γραπτές επικοινωνιακές δεξιότητες για να παράγουν τις γλώσσες-στόχους? και να επιδείξουν αυξημένη εκτίμηση των πολιτισμών των γλωσσών-στόχου ».

Απαιτείται ένα ελάχιστο των 18 μονάδων σε μία από τις ακόλουθες επιλογές. Όλα τα μαθήματα που χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσουν τη μεγάλη του Associate στο τεχνών βαθμός πρέπει να ολοκληρωθεί με βαθμό «C» ή καλύτερα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που προσφέρονται σε αυτό το βαθμό να οδηγήσει τους μαθητές να αναπτύξουν θεμελιώδη γνώση στη γραμματική, τη σύνθεση, τη λογοτεχνική ανάλυση κ ... [+]

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που προσφέρονται σε αυτό το βαθμό να οδηγήσει τους μαθητές να αναπτύξουν θεμελιώδη γνώση στη γραμματική, τη σύνθεση, τη λογοτεχνική ανάλυση και λογική επιχειρηματολογία στον τομέα της αγγλικής γλώσσας. Αυτές οι δεξιότητες να παρέχει εργαλεία για την έρευνα σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο σε θέματα μέσα της πειθαρχίας. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Το Τμήμα Μαζικής Επικοινωνίας προσφέρει οδηγίες για την επίδοξους δημοσιογράφο ή δημοσίων σχέσεων ειδικός, καθώς και τη γενική εκπαίδευση των φοιτητών που επιδιώκουν να ε ... [+]

Ο Τμήμα Μαζικής Επικοινωνίας προσφέρει οδηγίες για την επίδοξους δημοσιογράφο ή δημοσίων σχέσεων ειδικός, καθώς και τη γενική εκπαίδευση των φοιτητών που επιδιώκουν να είναι ένα καταθετικού καταναλωτή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Φοιτητές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στην έντυπη δημοσιογραφία θα βρείτε μαθήματα που διδάσκονται από έναν πρώην εκδότης Los Angeles Times. δημοφιλή Μαζικής Επικοινωνίας 101 πορεία του τμήματος είναι προσαρμοσμένη στη γενική εκπαίδευση φοιτητών και μεγαλύτερες εταιρίες μέσων ενημέρωσης που επιθυμούν μια επισκόπηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το τμήμα επεκτείνεται σήμερα σε ένα τρίτο τομέα, τις δημόσιες σχέσεις. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Ο Συνεργάτης στο Arts για τη μεταφορά στο Music Degree έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το μαθητή για τη μεταφορά σε τετραετή ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ... [+]

Ο Συνεργάτης στο Arts για τη μεταφορά στο Music Degree έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το μαθητή για τη μεταφορά σε τετραετή ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και προορίζεται ειδικά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάτω τμήμα για ένα απολυτήριο πτυχίο στη μουσική σε ένα κρατικό πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που προσφέρονται σε αυτό το βαθμό να οδηγήσει τους μαθητές να αναπτύξουν θεμελιώδεις γνώσεις στον τομέα της μουσικής, όπως αυτά τα θέματα και τα ζητήματα που σχετίζονται με παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό πτυχές του τομέα της μελέτης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Ο Συνεργάτης στο Arts στην Ψυχολογία για το βαθμό μεταφοράς έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για μεταφορά σε τετραετή ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσ ... [+]

Ο Συνεργάτης στο Arts στην Ψυχολογία για το πτυχίο Μεταφορά έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για μεταφορά σε τετραετή ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και προορίζεται ειδικά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάτω τμήμα για ένα βαθμό απολυτηρίου στην ψυχολογία με το California State University. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που προσφέρονται σε αυτό το βαθμό να οδηγήσει τους μαθητές να αναπτύξουν θεμελιώδεις γνώσεις στον τομέα της ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένων αυτών των θεμάτων και ζητημάτων που σχετίζονται με παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό πτυχές του τομέα των μελετών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ο φοιτητής θα έχει αναπτύξει ένα ευρύ και κριτική κατανόηση των πολύπλοκων διασυνδέσεων μεταξύ των ανθρώπων και του περιβάλλοντο ... [+]

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα:

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ο φοιτητής θα έχει αναπτύξει ένα ευρύ και κριτική κατανόηση των πολύπλοκων διασυνδέσεων μεταξύ των ανθρώπων και του περιβάλλοντος δυνάμεις στον κόσμο τους. Ο φοιτητής θα είναι σε θέση να αποδείξει δεξιότητες κριτικής σκέψης και μια βασική κατανόηση των πολύπλοκων αλληλεπιδράσεων μεταξύ του ανθρώπου το είδος και το βιοφυσικό περιβάλλον. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Μαγειρικές Τέχνες 111 παρέχει μια εισαγωγή και εφαρμογή των αρχών από την παρασκευή τροφίμων για τον καταναλωτή από επαγγελματίες. Το μάθημα δίνει έμφαση hands-on μαγειρι ... [+]

Το Culin 111 ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 1

(Πρώην Ξεκινώντας Προετοιμασία των τροφίμων) 4 μονάδες Μαγειρικές Τέχνες 111 παρέχει μια εισαγωγή και εφαρμογή των αρχών από την παρασκευή τροφίμων για τον καταναλωτή από επαγγελματίες. Το μάθημα δίνει έμφαση hands-on μαγειρικής, γευσιγνωσίας και αξιολόγησης για να διδάξουν επαγγελματίες τεχνικές μαγειρικής. Το μάθημα τονίζει επίσης πως τα συστατικά και γαστρονομικές διαδικασίες επηρεάζουν το αποτέλεσμα του προϊόντος.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Λόγω του ευρέος φάσματος της εφαρμογής του σχεδιασμού στον τομέα της Γραφιστικής μπορεί να είναι δύσκολο να ορίσουμε τι Γραφιστικής είναι ή τι ένα γραφικό καθήκοντα σχεδι ... [+]

Λόγω του ευρέος φάσματος της εφαρμογής του σχεδιασμού στον τομέα της Γραφιστικής μπορεί να είναι δύσκολο να ορίσουμε τι Graphic Design είναι ή τι μια Graphic Designer δασμοί είναι μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Το παρακάτω πληροφορίες είναι μια προσπάθεια να αποσαφηνιστεί το θέμα, Τι είναι Graphic Design;

Αν ρωτήσετε AIGA (Αμερικανικό Ινστιτούτο Γραφικών Τεχνών) Θα καθορίζουν Γραφιστική όπως: Γραφιστική, επίσης γνωστή ως επικοινωνιακού σχεδιασμού, είναι η τέχνη και η πρακτική του σχεδιασμού και προβάλλοντας τις ιδέες και εμπειρίες με οπτικό και γραπτό περιεχόμενο. Η μορφή της επικοινωνίας μπορεί να είναι φυσικό ή εικονικό, και μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες, λέξεις, ή γραφικές μορφές. Η εμπειρία μπορεί να λάβει χώρα σε μια στιγμή ή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το έργο μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε κλίμακα, από το σχεδιασμό ενός ενιαίου γραμματόσημο σε ένα εθνικό σύστημα ταχυδρομικής σήμανσης, ή από την ψηφιακή avatar μιας εταιρείας με την εκτεταμένη και αλληλένδετες ψηφιακές και φυσικές περιεχόμενο της διεθνούς εφημερίδας. Μπορεί επίσης να είναι για οποιοδήποτε σκοπό, είτε εμπορικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό ή πολιτικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Glendale Community College

Ο Συνεργάτης στο Arts στο Θέατρο Τεχνών για το βαθμό μεταφοράς έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το μαθητή για τη μεταφορά σε τετραετή ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδε ... [+]

Ο Συνεργάτης στο Arts στο Θέατρο Τεχνών για το πτυχίο Μεταφορά έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει το μαθητή για τη μεταφορά σε τετραετή ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και προορίζεται ειδικά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάτω τμήμα για ένα απολυτήριο πτυχίο στις τέχνες του θεάτρου σε Κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες που προσφέρονται σε αυτό το βαθμό να οδηγήσει τους μαθητές να αναπτύξουν θεμελιώδεις γνώσεις στον τομέα των τεχνών του θεάτρου, συμπεριλαμβανομένων αυτών των θεμάτων και ζητημάτων που σχετίζονται με παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό πτυχές του τομέα της μελέτης. Φοιτητής έχουν μια ποικιλία μαθημάτων στις βασικές αρχές του θεάτρου, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών δραματική κριτική, τη θεωρία, τις επιδόσεις, τεχνικό στάδιο, και την προετοιμασία σε όλες τις πτυχές της παραγωγής του θεάτρου τεχνών. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glendale
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

GCC on KCAL9 California Adventure TV

Location address
1500 North Verdugo Road
Glendale, California, 91208-2894 US
Social Media