Σχετικά με
Με τις GEOS Languages Plus θα έχετε μια εξαιρετική εκπαίδευση και μια εκπληκτική εμπειρία στο εξωτερικό. Τα μαθήματα και τα προγράμματα μας βελτιστοποιούνται με τη χρήση των πιο πρόσφατων υλικών ESL και μεθόδων διδασκαλίας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μάθετε γρήγορα. Τάξεις σας θα πρέπει να διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να συνεχίσετε να κολλέγιο ή πανεπιστήμιο με μας Μονοπάτια .htm»target =“_ blank”rel =“noopener noreferrer”> Pathways πρόγραμμα! Μαθητές από όλο τον κόσμο έρχονται να GEOS για οικονομικά προσιτά μαθήματα και προγράμματα.Προσφέρουμε επίσης δραστηριότητες μετά το ταξίδι και εκδρομές που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τη νέα πόλη σας και να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στα αγγλικά.
Έχουμε εξαιρετικά αγγλικά σχολεία στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Νέα Υόρκη

Η NYC συχνά θεωρείται ως η τέχνη
Οι φιλοξενούμενοί μας στη Νέα Υόρκη έχουν την επιλογή να μείνουν σε ένα μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο στην κατοικία μας σε βολική τοποθεσία κοντά στη σχολική μας θέση ή σε μία από τις πολυπολιτισμικές περιποιήσεις μας. Είτε επιλέγετε από επιλογές πλήρους διατροφής (3 γεύματα την ημέρα) είτε από ημιδιατροφή (2 γεύματα την ημέρα).
Λος Άντζελες
Το Λος Άντζελες συνδυάζει την κλιματολογική λάμψη με πανέμορφα αξιοθέατα. Η πόλη παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πολλά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Καλιφόρνια, όπως παραλίες, ορεινές περιοχές, Disneyland, Six Flags Magic Mountain και Palm Springs. Εκτός από τα αξιοσημείωτα εμπορικά κέντρα του, το Λος Άντζελες είναι επίσης γνωστό για τις ποικίλες γκαλερί τέχνης και τα έργα τέχνης που γίνονται στην παραλία Hermosa- και Malibu.
Το σχολείο βρίσκεται σε μια όμορφη προαστιακή γειτονιά, περίπου 30 λεπτά μακριά από το κέντρο του Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης μαζί μας θα φιλοξενηθείτε σε μια από τις γηροκομεία μας σε ένα βασικά επιπλωμένο μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο ή μαζί με άλλους φοιτητές στο κολέγιο μας. Οι κατοικίες βρίσκονται γενικά σε απόσταση 45-60 λεπτών από το σχολείο με τη δημόσια συγκοινωνία.
Στο GEOS Language Plus, οι μαθητές επωφελούνται από την ποικιλία στις καθημερινές τους τάξεις. Είναι σε θέση να ασκήσουν όλες τις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας επειδή παίρνουν τρεις διαφορετικές τάξεις κάθε μέρα. Κάθε τάξη διδάσκεται από διαφορετικό δάσκαλο. Εκτός αυτού, το GEOS Language Plus εγγυάται ότι θα λάβετε επιπλέον χρόνο αγγλόφωνου, περισσότερο από μια κανονική τάξη σε οποιοδήποτε άλλο σχολείο, επειδή κάθε μέρα, οι μαθητές λαμβάνουν ένα ακουστικό κουβέντας και ακρόασης 90 λεπτών.