Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Gastronomicom Culinary Institute έχει εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των γαστρονομικών σεφ για την τελευταία δεκαετία, σε μια μικρή, ηλιόλουστη πόλη στο νότο της Γαλλίας. Φοιτητές από όλο τον κόσμο έχουν μάθει γαστρονομικές από έμπειρους σεφ, ανακαλύπτοντας νέες τεχνικές και με βάση αυτά που μπορεί να κατέχουν ήδη.

Η γαλλική κουζίνα είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για αυτό το πάθος να αγωνίζεται για την τελειότητα, με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές, που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες και διασφαλίζοντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα χρησιμοποιείται. Είναι αυτός λόγος για τον οποίο η γαλλική γαστρονομία έχει αναγνωριστεί από την UNESCO το 2010 ως μέρος της παγκόσμιας «άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς».

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας το υψηλότερο επίπεδο της γαστρονομικής εκπαίδευσης και να σφυρηλατήσει τις δεξιότητές τους για την επίτευξη της αριστείας, προσφέροντας τα χέρια-για τα μαθήματα στη γαλλική κουζίνα και ζαχαροπλαστείο.

Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει μια επιτυχημένη καριέρα στα τρόφιμα και είμαστε έτοιμοι για την παραγωγή της επόμενης γενιάς των κορυφαίων σεφ.

Έμπειρους και παθιασμένη καθηγητές μας προσφέρουν μαθήματα ευθυγραμμίζονται με τα αυστηρότερα πρότυπα με αστέρι Michelin εστιατόρια βραβευμένα.

Η Michelin είναι ο οδηγός που απονέμει αστέρια Michelin για την αριστεία σε λίγα επιλεγμένα ιδρύματα τα παλαιότερα και πιο μελετημένη ευρωπαϊκά εστιατόρια. Κερδίζουν ένα αστέρι Michelin είναι κάτι που όλοι οι εκλεπτυσμένοι σεφ τραπεζαρία φιλοδοξούν να κρατήσει μία ημέρα.

Οι αξιολογήσεις αστέρι Michelin:

Ένα αστέρι: «Ένα πολύ καλό εστιατόριο στην κατηγορία του»

Δύο αστέρια: «Εξαιρετική μαγείρεμα, αξίζει μια παράκαμψη»

Τρία αστέρια: «Εξαιρετική κουζίνα, αξίζει μια ειδική ταξίδι» Εάν είστε έτοιμοι για την επίτευξη αριστείας και να εκπληρώσει την όρεξή σας για ένα γαστρονομικό επάρκειας, ελέγξτε σε προσαρμοσμένα προγράμματα μας και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Ο Gastronomicom Ινστιτούτο είναι μια διεθνής μαγειρική ακαδημία δημιουργήθηκε το 2004 από επαγγελματίες Γαστρονομίας και γαλλική ζαχαροπλαστική. Όλοι οι καθηγητές μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε έγκριτα, high-end Γαστρονομικές ξενοδοχείων-εστιατορίων.

Μαζί έχουμε διοχετεύσει γνώσεις και τις δεξιότητες μας για την ανάπτυξη εξειδικευμένων προγραμμάτων που κωδικοποιήθηκε από τις καλύτερες μεθόδους διδασκαλίας σε αυτά τα τέσσερα άτομα.

Προγράμματα εδώ, στο Διεθνές μας μαγειρική ακαδημία, θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθουν τις Τέχνες της γαλλικής μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική σχολείο τεχνών σε ένα επίπεδο αστέρι Michelin (η καλύτερη αναφορά στον κόσμο για την υψηλή ποιότητα, ξενοδοχείων-εστιατορίων ή εστιατόρια).

Όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το επίπεδο κατάρτισης;

Επιλέγοντας να παρακολουθήσει μαθήματα σε μαγειρική ακαδημία μας θα ανοίξει τις πόρτες για πολλές θέσεις εργασίας στη χώρα σας και όσο και στο εξωτερικό. Γνωρίζουμε επίσης ότι στις περισσότερες χώρες υπάρχει σοβαρή έλλειψη ειδικευμένων ατόμων στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών, ειδικά σε Γαστρονομία!

Το σχολείο έχει δύο state-of-the-art κουζίνες, κάθε εξατομικευμένη για να ταιριάξει είτε γαστρονομική μαθήματα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, με τα εργαλεία που βρέθηκαν στις περισσότερες εστιατορίων και ξενοδοχείων κουζίνες.

Οι συνταγές που μάθαμε με βάση τις εποχές και κάθε εβδομάδα θα επικεντρωθεί σε μια νέα περιοχή της κουζίνας ή ζαχαροπλαστικής, από ορεκτικά έως φιλέτα και το μαγείρεμα των ψαριών και το ψωμί σε θεαματικές επιχρυσωμένο επιδόρπια.

Στο μάθημα μαγειρικής, Σεφ Samuel θα σας διδάξει τα πάντα, από τα βασικά, όπως η δημιουργία ενός τέλειο αυγό και σάλτσα Ολλανδική, να ανακαλύπτουμε Γαλλική κλασικά όπως κασουλέ για ένα σύγχρονο κοινό. Μπορείτε επίσης να μάθετε τα μυστικά της παράστασης όλο μέχρι τη διακοπή γεύματα με αφρούς, τζελ και ένα μικρό επιστήμη.

Στη ζαχαροπλαστική, Σεφ Cyril μεταδίδει τις γνώσεις του για τον κόσμο της ζύμης, τη σοκολάτα και το επιδόρπιο. Θα μάθετε Γαλλική Boulangerie τους κλασικούς, όπως μπαγκέτες και κρουασάν, καθώς και άριστη γνώση της τέχνης της σκλήρυνσης σοκολάτας και δημιουργώντας στρώσεις κέικ που θα εντυπωσιάσει ακόμα και Μαρία Αντουανέτα.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα κοινόχρηστο χώρο για να κρεμάσει έξω πριν ή ανάμεσα σε τάξεις και αίθουσες διδασκαλίας, όπου θα μάθετε να δαμάσει τη γαλλική γλώσσα, με έμφαση στις τεχνικές λεξιλόγιο κουζίνα. Για τους φοιτητές που ήδη μιλούν γαλλικά, περισσότερες εκ των προτέρων τάξη είναι στη διάθεσή σας ωθήσει περαιτέρω.

Το σχολείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο της Agde, μια πόλη στη Μεσόγειο θάλασσα, δεν απέχει πολύ από τα ισπανικά σύνορα. Agde είναι μια μεσαιωνική πόλη, γεμάτη με στενά δρομάκια λωρίδα και μια φανταστική αγορά της Κυριακής, όπου μπορείτε να παραλάβετε τα φρέσκα προϊόντα, να γευτούν τοπικά εδέσματα και εξασκήσουν τα Γαλλικά σας.

Cap d'Agde είναι το όνομα που δόθηκε στις θαλάσσιες-συνορεύουν με οικισμούς ακριβώς νότια του κέντρου της πόλης, όπου θα διαμένουν, ενώ σπούδαζε στο Gastronomicom. Δημοφιλής με τους τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, διαμονή σας μπορεί να βρεθεί μεταξύ μία από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες της Μεσογείου και το κεντρικό λιμάνι, η οποία είναι γεμάτη με εστιατόρια, καταστήματα και τα θεματικά πάρκα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Culinary and Pastry School in Miami

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για "ερασιτέχνες" ή μη επαγγελματίες που είναι παθιασμένοι με γλυκά και θέλουν να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. ... [+]

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για "ερασιτέχνες" ή μη επαγγελματίες που είναι παθιασμένοι με γλυκά και θέλουν να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Οι στόχοι μας είναι οι μαθητές μας να μάθουν πολλές νέες συνταγές, έχουν μια ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία, και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις συμβουλές υψηλής εξειδίκευσης εκπαιδευτές μας ». Κάνουμε εγγύηση hands-on αποκλειστικά τάξεις και ένα έργο της ομάδας σε ζεύγη για να βοηθήσει ο ένας τον άλλον.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι Γαλλία Agde
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary and Pastry School in Miami

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει ετοιμαστεί ειδικά για την "ερασιτέχνες" ή μη επαγγελματίες που θέλουν να ανακαλύψουν τα υψηλά πρότυπα της γαλλικής μαγειρικής. ... [+]

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει ετοιμαστεί ειδικά για την "ερασιτέχνες" ή μη επαγγελματίες που θέλουν να ανακαλύψουν τα υψηλά πρότυπα της γαλλικής μαγειρικής.

Οι κύριοι στόχοι μας είναι οι μαθητές μας να μάθουν πολλές νέες γευστικές συνταγές, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, την ευχαρίστηση να μαγειρέψουν με το ολοκαίνουργιο επαγγελματικό εξοπλισμό και να απολαύσουν την εμπειρία τους μαζί μας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι Γαλλία Agde
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary and Pastry School in Miami

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει ετοιμαστεί ειδικά για τα άτομα που θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη γαλλική ζαχαροπλαστική σε υψηλότερο επίπεδο. Είναι ... [+]

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει ετοιμαστεί ειδικά για τα άτομα που θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε Μπουγάτσα σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Είναι σχεδιασμένο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Ανάλογα με το μαθητή προηγούμενο επίπεδο της εμπειρίας ημερομηνίες των προσλήψεων είναι διαφορετικές.

Τέλη εγγραφής: $ 150 Τέλη Προμήθεια: $ 180

Δίνουμε έμφαση στην δίνοντας στους μαθητές μας μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία σε ένα επαγγελματικό επίπεδο, και αξιοποιώντας στο έπακρο τις συμβουλές, συμβουλές και κόλπα πολύ έμπειρους δασκάλους της ζαχαροπλαστικής μας ». Κάνουμε εγγύηση hands-on κατηγορίες με βάση τα πρότυπα αστέρι Michelin για υπεροχή και μια ομαδική εργασία σε ζεύγη για να βοηθήσει ο ένας τον άλλον αποκλειστικά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι Γαλλία Agde
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 μήνας
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary and Pastry School in Miami

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ή αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στη γαλλική γαστρονομι ... [+]

Τέλη εγγραφής: $ 150 Τέλη Προμήθεια: $ 180

Αυτό το σύντομο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες ή αρχάριους που επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στη γαλλική γαστρονομική μαγειρική με πολύ έμπειρους δασκάλους μας.

Οι προσλήψεις ημερομηνίες παραμένουν διαφορετικά αν είστε αρχάριος, προχωρημένο ή επαγγελματική, παρακαλούμε να ελέγξετε τις διαφορετικές προσλήψεις εδώ.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι Γαλλία Agde
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary and Pastry School in Miami

Έχουμε επεξεργαστεί αυτό το πρόγραμμα για τους επαγγελματίες και τους μάγειρες αρχαρίων που θέλουν να βελτιώσουν και να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους στη γαλλική ζαχ ... [+]

Έχουμε επεξεργαστεί αυτό το πρόγραμμα για τους επαγγελματίες και αρχάριους μάγειρες που θέλουν να βελτιώσουν και να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους σε Μπουγάτσα σε ένα επίπεδο αστέρι Michelin.

Τέλη εγγραφής: $ 150 Τέλη Προμήθεια: $ 180

Τα αποτελέσματα του φοιτητή θα περιλαμβάνει ένα νέο χαρτοφυλάκιο συνταγές, περισσότερη δημιουργικότητα, πολλές συμβουλές και κόλπα διδάσκονται από εξειδικευμένους καθηγητές μας, η ικανότητα εργασίας σε ομάδα και μια αξέχαστη εμπειρία στο Μαϊάμι.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι Γαλλία Agde
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary and Pastry School in Miami

Αυτό το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζουν και οι δύο επαγγελματίες και αρχάριους »την επιθυμία να μάθουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη γαλλική κουζί ... [+]

Τέλη εγγραφής: $ 150 Τέλη Προμήθεια: $ 180

Αυτό το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζουν και οι δύο επαγγελματίες και αρχάριους »την επιθυμία να μάθουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην Γαλλική Μαγειρική, Παρέχοντας αποκλειστικό hands-on μαθήματα σε επίπεδο ένα αστέρι Michelin με πολύ έμπειρους δασκάλους.

Ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας μπορούν να υπολογίζουν σε ένα χαρτοφυλάκιο αλμυρές συνταγές, πολλές από τις νέες τεχνικές μαγειρικής, συμπεριλαμβανομένων μυστικές άκρες των εκπαιδευτικών μας, την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους και μια φορά σε μια εμπειρία ζωής στο Μαϊάμι.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι Γαλλία Agde
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Culinary and Pastry School in Miami

Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μάθουν την τεχνική γαστρονομικές από σεφ σε δύο πολύ διαφορετικά μέρη του κόσμου, επιτρέποντάς σας όχι μόνο για να απολαύσετε το ... [+]

Τέλη εγγραφής: $ 330

Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μάθουν την τεχνική γαστρονομικές από σεφ σε δύο πολύ διαφορετικά μέρη του κόσμου, επιτρέποντάς σας όχι μόνο για να απολαύσετε το διπλάσιο της γνώσης, αλλά και θα διερευνήσει διπλό πολιτισμών καθώς ξεκινάτε γαστρονομικό ταξίδι σας.

Έχει προετοιμαστεί για αρχάριους, επαγγελματίες και άτομα που επιθυμούν να αλλάξουν καριέρα και θέλουν να μάθουν ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη γαλλική κουζίνα ή Ζαχαροπλαστικής (ένα επίπεδο αστέρι Michelin). Αυτό το ειδικό πρόγραμμα θα δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να ανακαλύψετε την όμορφη πόλη του Μαϊάμι, καθώς και να ανακαλύψετε την περιοχή Languedoc-Roussillon στη Νότια Γαλλία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Μιάμι Γαλλία Agde
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά