Culinary and Pastry School in Miami

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Gastronomicom Culinary Institute έχει εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των γαστρονομικών σεφ για την τελευταία δεκαετία, σε μια μικρή, ηλιόλουστη πόλη στο νότο της Γαλλίας. Φοιτητές από όλο τον κόσμο έχουν μάθει γαστρονομικές από έμπειρους σεφ, ανακαλύπτοντας νέες τεχνικές και με βάση αυτά που μπορεί να κατέχουν ήδη.

Η γαλλική κουζίνα είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για αυτό το πάθος να αγωνίζεται για την τελειότητα, με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές, που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες και διασφαλίζοντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα χρησιμοποιείται. Είναι αυτός λόγος για τον οποίο η γαλλική γαστρονομία έχει αναγνωριστεί από την UNESCO το 2010 ως μέρος της παγκόσμιας «άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς».

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας το υψηλότερο επίπεδο της γαστρονομικής εκπαίδευσης και να σφυρηλατήσει τις δεξιότητές τους για την επίτευξη της αριστείας, προσφέροντας τα χέρια-για τα μαθήματα στη γαλλική κουζίνα και ζαχαροπλαστείο.

Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει μια επιτυχημένη καριέρα στα τρόφιμα και είμαστε έτοιμοι για την παραγωγή της επόμενης γενιάς των κορυφαίων σεφ.

Έμπειρους και παθιασμένη καθηγητές μας προσφέρουν μαθήματα ευθυγραμμίζονται με τα αυστηρότερα πρότυπα με αστέρι Michelin εστιατόρια βραβευμένα.

Η Michelin είναι ο οδηγός που απονέμει αστέρια Michelin για την αριστεία σε λίγα επιλεγμένα ιδρύματα τα παλαιότερα και πιο μελετημένη ευρωπαϊκά εστιατόρια. Κερδίζουν ένα αστέρι Michelin είναι κάτι που όλοι οι εκλεπτυσμένοι σεφ τραπεζαρία φιλοδοξούν να κρατήσει μία ημέρα.

Οι αξιολογήσεις αστέρι Michelin:

Ένα αστέρι: «Ένα πολύ καλό εστιατόριο στην κατηγορία του»

Δύο αστέρια: «Εξαιρετική μαγείρεμα, αξίζει μια παράκαμψη»

Τρία αστέρια: «Εξαιρετική κουζίνα, αξίζει μια ειδική ταξίδι» Εάν είστε έτοιμοι για την επίτευξη αριστείας και να εκπληρώσει την όρεξή σας για ένα γαστρονομικό επάρκειας, ελέγξτε σε προσαρμοσμένα προγράμματα μας και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Ο Gastronomicom Ινστιτούτο είναι μια διεθνής μαγειρική ακαδημία δημιουργήθηκε το 2004 από επαγγελματίες Γαστρονομίας και γαλλική ζαχαροπλαστική. Όλοι οι καθηγητές μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε έγκριτα, high-end Γαστρονομικές ξενοδοχείων-εστιατορίων.

Μαζί έχουμε διοχετεύσει γνώσεις και τις δεξιότητες μας για την ανάπτυξη εξειδικευμένων προγραμμάτων που κωδικοποιήθηκε από τις καλύτερες μεθόδους διδασκαλίας σε αυτά τα τέσσερα άτομα.

Προγράμματα εδώ, στο Διεθνές μας μαγειρική ακαδημία, θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθουν τις Τέχνες της γαλλικής μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική σχολείο τεχνών σε ένα επίπεδο αστέρι Michelin (η καλύτερη αναφορά στον κόσμο για την υψηλή ποιότητα, ξενοδοχείων-εστιατορίων ή εστιατόρια).

Όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα αγγλικά.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το επίπεδο κατάρτισης;

Επιλέγοντας να παρακολουθήσει μαθήματα σε μαγειρική ακαδημία μας θα ανοίξει τις πόρτες για πολλές θέσεις εργασίας στη χώρα σας και όσο και στο εξωτερικό. Γνωρίζουμε επίσης ότι στις περισσότερες χώρες υπάρχει σοβαρή έλλειψη ειδικευμένων ατόμων στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών, ειδικά σε Γαστρονομία!

Το σχολείο έχει δύο state-of-the-art κουζίνες, κάθε εξατομικευμένη για να ταιριάξει είτε γαστρονομική μαθήματα μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής, με τα εργαλεία που βρέθηκαν στις περισσότερες εστιατορίων και ξενοδοχείων κουζίνες.

Οι συνταγές που μάθαμε με βάση τις εποχές και κάθε εβδομάδα θα επικεντρωθεί σε μια νέα περιοχή της κουζίνας ή ζαχαροπλαστικής, από ορεκτικά έως φιλέτα και το μαγείρεμα των ψαριών και το ψωμί σε θεαματικές επιχρυσωμένο επιδόρπια.

Στο μάθημα μαγειρικής, Σεφ Samuel θα σας διδάξει τα πάντα, από τα βασικά, όπως η δημιουργία ενός τέλειο αυγό και σάλτσα Ολλανδική, να ανακαλύπτουμε Γαλλική κλασικά όπως κασουλέ για ένα σύγχρονο κοινό. Μπορείτε επίσης να μάθετε τα μυστικά της παράστασης όλο μέχρι τη διακοπή γεύματα με αφρούς, τζελ και ένα μικρό επιστήμη.

Στη ζαχαροπλαστική, Σεφ Cyril μεταδίδει τις γνώσεις του για τον κόσμο της ζύμης, τη σοκολάτα και το επιδόρπιο. Θα μάθετε Γαλλική Boulangerie τους κλασικούς, όπως μπαγκέτες και κρουασάν, καθώς και άριστη γνώση της τέχνης της σκλήρυνσης σοκολάτας και δημιουργώντας στρώσεις κέικ που θα εντυπωσιάσει ακόμα και Μαρία Αντουανέτα.

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα κοινόχρηστο χώρο για να κρεμάσει έξω πριν ή ανάμεσα σε τάξεις και αίθουσες διδασκαλίας, όπου θα μάθετε να δαμάσει τη γαλλική γλώσσα, με έμφαση στις τεχνικές λεξιλόγιο κουζίνα. Για τους φοιτητές που ήδη μιλούν γαλλικά, περισσότερες εκ των προτέρων τάξη είναι στη διάθεσή σας ωθήσει περαιτέρω.

Το σχολείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο της Agde, μια πόλη στη Μεσόγειο θάλασσα, δεν απέχει πολύ από τα ισπανικά σύνορα. Agde είναι μια μεσαιωνική πόλη, γεμάτη με στενά δρομάκια λωρίδα και μια φανταστική αγορά της Κυριακής, όπου μπορείτε να παραλάβετε τα φρέσκα προϊόντα, να γευτούν τοπικά εδέσματα και εξασκήσουν τα Γαλλικά σας.

Cap d'Agde είναι το όνομα που δόθηκε στις θαλάσσιες-συνορεύουν με οικισμούς ακριβώς νότια του κέντρου της πόλης, όπου θα διαμένουν, ενώ σπούδαζε στο Gastronomicom. Δημοφιλής με τους τουρίστες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, διαμονή σας μπορεί να βρεθεί μεταξύ μία από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες της Μεσογείου και το κεντρικό λιμάνι, η οποία είναι γεμάτη με εστιατόρια, καταστήματα και τα θεματικά πάρκα.

Τοποθεσίες

Μιάμι

Address
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 Μιάμι, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη