General Assembly

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένας ηγέτης στην εκπαίδευση

Από το 2011, η General Assembly έχει μετασχηματίσει δεκάδες χιλιάδες επαγγελματικές σταδιοδρομίες μέσω πρωτοποριακής, βιωματικής εκπαίδευσης στις πλέον απαιτητικές δεξιότητες του σήμερα. Όταν μαθαίνετε την ανάπτυξη ιστού, τα δεδομένα, το σχεδιασμό, τις επιχειρήσεις και πολλά άλλα με τη GA, θα έχετε:

 • Βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών και εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων, στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.
 • Μια παγκόσμια, επαγγελματική κοινότητα 40.000 επιπλέον αποφοίτων πλήρους και μερικής απασχόλησης.
 • Η σταδιοδρομία προκύπτει από μαθήματα αιχμής, με συμβουλευτική κάθε βήμα του τρόπου.

Ποιοι είμαστε

General Assembly είναι πρωτοπόρος στον τομέα της εκπαίδευσης και της μετασχηματισμού της σταδιοδρομίας, με εξειδίκευση στις σημερινές πιο απαιτητικές δεξιότητες. Η κορυφαία πηγή για την κατάρτιση, τη στελέχωση και τις μεταβάσεις σταδιοδρομίας, δημιουργούμε μια ανθηρή κοινότητα επαγγελματιών που επιδιώκουν τη σταδιοδρομία που αγαπούν.

Αυτό που ξεκίνησε ως χώρος συνεργασίας το 2011 έχει μετατραπεί σε μια παγκόσμια εμπειρία μάθησης με πανεπιστημιουπόλεις σε 20 πόλεις και πάνω από 35.000 πτυχιούχους παγκοσμίως.

Καθώς τα άτομα και οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να ανταγωνιστούν σε μια ολοένα και πιο τεχνολογική οικονομία, η General Assembly παρέχει βραβευμένη, δυναμική εκπαίδευση για να κλείσει το παγκόσμιο χάσμα δεξιοτήτων.

Αποποίηση: ενώ η General Assembly έχει αρκετούς διεθνείς φοιτητές στα πανεπιστήμιά μας σε όλο τον κόσμο, δεν είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους διεθνείς φοιτητές να αποκτήσουν βίζα για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μας. Εάν χρειάζεστε θεώρηση για να παρακολουθήσετε μαθήματα General Assembly , παρακαλώ επικοινωνήστε με την τοπική πρεσβεία σας για να λάβετε τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς. Σας ευχαριστώ πολύ που θεωρήσατε τη General Assembly ως τον μαθητή σας.

Αυτό που κάνουμε

General Assembly προωθεί μια ελίτ επαγγελματική κοινότητα ατόμων και εταιρειών μέσω των συνδέσεων εκπαίδευσης και στρατηγικής σταδιοδρομίας.

Εκπαίδευση ατόμων

 • Δημιουργήστε ζωτικές δεξιότητες σε όλα τα επαγγελματικά επίπεδα
 • Συνεργαστείτε και συνδεθείτε με ένα δίκτυο ελίτ
 • Αλλαγή και ενίσχυση της καριέρας και του χαρτοφυλακίου σας

Πρόσληψη ευκαιριών

Γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ των αναζητούντων εργασία και των εταιρειών που χρειάζονται ταλέντα με σχετικές δεξιότητες.

Εκπαιδευτικές Εταιρείες

 • Συνεργασίες με εταιρείες Fortune 1000
 • Προσαρμοσμένη εκπαίδευση προσωπικού για την προώθηση των εργαζομένων
 • Αφιερωμένο αγωγό πρόσληψης για την απόκτηση των αποφοίτων Γ.Α.

Τι διδάσκουμε

Παρέχουμε καινοτόμα κατάρτιση για τη δια βίου μάθηση και επιτυχία στους τομείς της ζήτησης της σημερινής ταχέως μεταβαλλόμενης τεχνολογικής οικονομίας.

 • Κωδικοποίηση
 • UX
 • Δεδομένα
 • Εμπορία
 • Επιχείρηση
 • Εξέλιξη καριέρας

Γιατί General Assembly

Βραβευμένη εκπαίδευση

Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι κατασκευασμένο από μια ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σχεδιαστών για να εξασφαλίσει σχετικές, τρέχουσες σπουδές που εφαρμόζονται αμέσως στο πεδίο.

Δυναμική, καινοτόμος μάθηση

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να προσφέρουμε στους φοιτητές μας μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης online και offline.

Ανάπτυξη καριέρας με κορυφαίους εργοδότες

Βοηθάμε την κοινότητα μας να ευδοκιμεί με μια εξειδικευμένη, πλήρους απασχόλησης ομάδα που παίρνει θέσεις εργασίας σπουδαστών, συνεργασίες και συνεργασίες με πάνω από 2.500 καινοτόμους εργοδότες.

Πρόσβαση στο Δίκτυο Αποφοίτων της GA

Συνδεθείτε με το κορυφαίο ταλέντο του πλανήτη ως μέρος του δικτύου μας πάνω από 35.000 αποφοίτων και επιδιώξτε την επιτυχία με μια αποκλειστική ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών.

Τι κάνει η General Assembly εξαιρετική;


Προσφέρουμε Εκπαίδευση σε Τεχνολογία, Δεδομένα, Σχεδίαση, Επιχειρήσεις και Περισσότερα/>

Η σημερινή περίπλοκη, παγκόσμια οικονομία απαιτεί ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που μπορεί να ωθήσει την τεχνολογία στην καύση της επιτυχίας. Η ισχυρή σειρά μαθημάτων της General Assembly περιλαμβάνει όλους τους θεμελιώδεις πυλώνες της καινοτομίας για να δώσει σε άτομα και ομάδες διάφορες επιλογές για ανάπτυξη και ανάπτυξη. Προσφέρουμε προγράμματα ανάπτυξης ιστοσελίδων, επιστήμη και ανάλυση δεδομένων, σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη, ψηφιακό μάρκετινγκ, διαχείριση προϊόντων και πολλά άλλα. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μορφών και τρόπων για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους απασχόλησης, των μερικής απασχόλησης και των βραχυπρόθεσμων επιλογών - στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.

Έχουμε ένα μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο

20 πανεπιστημίων. 10.000 συνεργάτες μίσθωσης. 40.000 βαθμίδες πλήρους και μερικής φοίτησης. Και στη συνέχεια υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια μας. Η παγκόσμια παρουσία της General Assembly , το δίκτυο των αποφοίτων και οι εταίροι μίσθωσης αποτελούν τρία από τα μεγαλύτερα προτερήματά μας. Εκτός από τα μαθήματα που σχεδιάζονται αποκλειστικά για να καλύψουν τις ανάγκες των εργοδοτών, προωθούμε έναν αγωγό επαγγελματιών του κλάδου που δρουν ως εκπαιδευτές, μέντορες και προπονητές. Αυτό το ακμάζον επαγγελματικό δίκτυο βοηθά τους πρόσφατους αποφοίτους μας να βρουν δουλειές και να δημιουργούν συνδέσεις, δημιουργώντας τους για επιτυχία στην εργασία και στη ζωή.

Εμείς προσαρμόζουμε στην αγορά

Δυναμικά πεδία, όπως η επιστήμη των δεδομένων και η ανάπτυξη ιστού, εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο και συνεχώς δρομολογούμε προγράμματα, εκτόξευσης και ηλιοβασιλέματος για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση της αγοράς και στην εξέλιξη εργαλείων και τεχνικών. Η ομάδα παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτικών σχεδιαστών, εμπειρογνωμόνων για θέματα και εκπαιδευτικών προϊόντων συνεχώς ανανεώνουν το περιεχόμενό μας για να διασφαλίζουν τη συνάφεια. Αξιοποιώντας τα δεδομένα, τις ανατροφοδοτήσεις και τις πληροφορίες από τις ιδιόκτητες εκτιμήσεις μας, παράγουμε μαθήματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη μέγιστη επίδραση στη δουλειά.

Εστιάζουμε στις ανάγκες και τις σχέσεις των εργοδοτών

Οι βαθιές σχέσεις εργοδότη αποτελούσαν ανέκαθεν ένα ουσιαστικό μέρος του DNA της General Assembly . Περίπου οι μισοί από τους φοιτητές με μερική απασχόληση χρηματοδοτούνται από εργοδότες που θέλουν οι υπάλληλοί τους να εκπαιδεύονται από τους ειδικούς μας και τα προγράμματα σπουδών ΓΓ καθοδηγούνται από τις ανάγκες της βιομηχανίας. Βοηθήσαμε δεκάδες εταιρείες Fortune 100 - και εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις παγκοσμίως - να αξιολογήσουν και να εκπαιδεύσουν το ταλέντο τους, στο χώρο, στο διαδίκτυο ή στις πανεπιστημιουπόλεις μας. Παρέχουμε επίσης λύσεις προσλήψεων για εταιρείες που αναζητούν μια ποικιλία από υποψήφιους που είναι έτοιμοι για εργασία, εξοπλισμένοι με δεξιότητες κατά ζήτηση.

Επενδύουμε στην πρόσβαση και την ευκαιρία

Ως μέρος της δέσμευσής μας για προσιτή και οικονομικά προσιτή εκπαίδευση, εστιάζουμε στην ανάπτυξη προγραμμάτων και επιλογών χρηματοδότησης για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές έχουν τα μέσα και τα συστήματα υποστήριξης που χρειάζονται για να μάθουν στο GA. Εκτός από τα καινοτόμα προγράμματα όπως το Adobe Digital Academy, το Opportunity Fund, το CodeBridge και το TechIMPACT - τα οποία παρέχουν υποτροφίες και δωρεάν προγράμματα κατάρτισης σε ταλαντούμενα και παραμελημένα ταλέντα - εργαζόμαστε με εργοδότες και χρηματοδότες για να καλύψουμε το κόστος εκπαίδευσης. Τα καινοτόμα προγράμματα υβριδικών και επιγραμμικών εμβυθισμάτων μας απευθύνονται σε άτομα που ζουν εκτός μεγάλων περιοχών του μετρό και προσφέρουν πρόσβαση στην ίδια ποιοτική εκπαίδευση που είναι γνωστή για τις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Δημιουργία πρωτοποριακών μαθημάτων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Παγκόσμια εκπαιδευτική ομάδα

Η εκπαιδευτική ομάδα της General Assembly αντιπροσωπεύει την ελίτ των σημερινών μεγαλύτερων και λαμπρότερων εταιρειών. Οι εκπαιδευτές και οι σχεδιαστές του μαθήματος προέρχονται από κορυφαίες επιχειρήσεις όπως το Google, το Amazon, το Airbnb και η IBM, μοιράζοντας πραγματική εμπειρία και διορατικότητα στην τάξη κάθε μέρα. Τα μέλη της ομάδας αναλαμβάνουν ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κατάρτισης που εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητά τους στην καλλιέργεια νέων ταλέντων.

Συνεχής ανάπτυξη

Για να εξασφαλιστεί η αριστεία στην τάξη και η σχετικότητα στην εργασία, οι εκπαιδευτικές ομάδες σχεδιασμού και προϊόντων μας εργάζονται ακούραστα για να επαναλάβουν, να προσαρμόσουν και να εξελίξουν τα προγράμματα σπουδών μας. Η ευκίνητη εκπαιδευτική μας διαδικασία σχεδιασμού σημαίνει ότι κάθε μάθημα μας περνάει τουλάχιστον από δύο ενημερώσεις ανά έτος. Κάθε νέα έκδοση περιλαμβάνει βελτιώσεις λειτουργιών, βελτιωμένο περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Μια σειρά μαθησιακών διαδρομών για την αντιστοίχιση των στόχων σας.

Αλλαγή καριέρας, πλήρους απασχόλησης

Προωθήστε την καριέρα σας με τα αυστηρά, πλήρους απασχόλησης προγράμματα της GA και τους εξειδικευμένους προπονητές σταδιοδρομίας.

Skill-Boosting, μερικής απασχόλησης

Μείνετε ανταγωνιστικοί και συναφείς με εστιασμένη, ευέλικτη μάθηση και αφοσιωμένους συμβούλους.

Μαθήματα, Εργαστήρια, Εκδηλώσεις

Συμμετέχετε σε προγράμματα ημερήσιας, βραδινής και Σαββατοκύριακου που παρουσιάζουν δεξιότητες, καινοτομίες και ηγέτες.

Μάθετε στο Πανεπιστήμιο και στο Διαδίκτυο

Χρησιμοποιήστε ισχυρά εργαλεία μάθησης, εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων και μια υποστηρικτική κοινότητα σε κάθε βήμα.

Μια Κοινότητα δημιουργών, πρωτοπόρων και εργοδοτών

Συνδεθείτε με τους αποφοίτους

Περισσότεροι από 40.000 ταλαντούχοι επαγγελματίες αποφοίτησαν από μαθήματα πλήρους και μερικής απασχόλησης.

Μεγάλη παγκόσμια προσέγγιση

Όπου είσαι, είμαστε. Forge σχέσεις σε απευθείας σύνδεση ή σε 20 παγκόσμιες τοποθεσίες από τη Νέα Υόρκη στο Χονγκ Κονγκ.

Αποκλειστικός έλεγχος εργοδότη

Η GA έχει πάνω από 10.000 συνεργαζόμενους συνεργάτες και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες υπαλλήλους της Fortune 500.

Πρόσβαση σε ηγέτες της A-λίστας

350.000 παρακολούθησαν αποκλειστικές εκδηλώσεις με οραματιστές όπως ο Richard Branson και ο Tim Ferriss.

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
902 Broadway
10010 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Ατλάντα

Address
675 Ponce De Leon Avenue NE, 2nd Floor
30308 Ατλάντα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Ώστιν

Address
600 Congress Avenue, 14th Floor
78701 Ώστιν, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Βοστώνη

Address
02110 Βοστώνη, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Σικάγο

Address
60611 Σικάγο, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Ντάλας

Address
311 N Market St, Floor 2
75202 Ντάλας, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες

Ντένβερ

Address
80205 Ντένβερ, Κολοράντο, Ηνωμένες Πολιτείες

Λος Άντζελες

Address
360 E. 2nd Street, Suite 400
90012 Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Σάντα Μόνικα

Address
1520 2nd Street
90401 Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Irvine

Address
1621 Alton Parkway
92606 Ο Irvine, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Νέα Υόρκη

Address
10 East 21st Street
10010 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Πρόνοια

Address
URI Feinstein College of Education and Professional Studies
80 Washington Street, Room 423

02903 Πρόνοια, το νησί της Ρόδου, Ηνωμένες Πολιτείες

Σαν Φρανσίσκο

Address
94104 Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Σαν Χοσέ

Address
75 E Santa Clara Street, 6th Floor
95113 Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Σιάτλ

Address
1218 Third Avenue, 3rd Floor
98101 Σιάτλ, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Ουάσιγκτο

Address
20005 Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Arlington

Address
Crystal City
2231 Crystal Drive - 10th Floor

22202 Arlington, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες

Λονδίνο

Address
1st Floor, 114 Whitechapel High Street
E1 7PT Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Χονγκ Κονγκ

Address
8F, 33 Des Voeux Road Central
Χονγκ Κονγκ, Χονγκ Κονγκ

Σιγκαπούρη

Address
Level 3, 8 Claymore Hill, Spacemob
229572 Σιγκαπούρη, Σινγκαπούρη

Μπρίσμπεϊν

Address
Fishburners
155 Queen Street

4000 Μπρίσμπεϊν, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Μελβούρνη

Address
12A, 45 William Street
3000 Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Σίδνεϊ

Address
Main Campus
The Podium Building, 1 Market St

2000 Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία

ΗΠΑ Online

Address
ΗΠΑ Online, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη