Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένας ηγέτης στην εκπαίδευση

Από το 2011, η General Assembly έχει μετασχηματίσει δεκάδες χιλιάδες επαγγελματικές σταδιοδρομίες μέσω πρωτοποριακής, βιωματικής εκπαίδευσης στις πλέον απαιτητικές δεξιότητες του σήμερα. Όταν μαθαίνετε την ανάπτυξη ιστού, τα δεδομένα, το σχεδιασμό, τις επιχειρήσεις και πολλά άλλα με τη GA, θα έχετε:

 • Βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών και εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων, στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.
 • Μια παγκόσμια, επαγγελματική κοινότητα 40.000 επιπλέον αποφοίτων πλήρους και μερικής απασχόλησης.
 • Η σταδιοδρομία προκύπτει από μαθήματα αιχμής, με συμβουλευτική κάθε βήμα του τρόπου.

Ποιοι είμαστε

General Assembly είναι πρωτοπόρος στον τομέα της εκπαίδευσης και της μετασχηματισμού της σταδιοδρομίας, με εξειδίκευση στις σημερινές πιο απαιτητικές δεξιότητες. Η κορυφαία πηγή για την κατάρτιση, τη στελέχωση και τις μεταβάσεις σταδιοδρομίας, δημιουργούμε μια ανθηρή κοινότητα επαγγελματιών που επιδιώκουν τη σταδιοδρομία που αγαπούν.

Αυτό που ξεκίνησε ως χώρος συνεργασίας το 2011 έχει μετατραπεί σε μια παγκόσμια εμπειρία μάθησης με πανεπιστημιουπόλεις σε 20 πόλεις και πάνω από 35.000 πτυχιούχους παγκοσμίως.

Καθώς τα άτομα και οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να ανταγωνιστούν σε μια ολοένα και πιο τεχνολογική οικονομία, η General Assembly παρέχει βραβευμένη, δυναμική εκπαίδευση για να κλείσει το παγκόσμιο χάσμα δεξιοτήτων.

Αποποίηση: ενώ η General Assembly έχει αρκετούς διεθνείς φοιτητές στα πανεπιστήμιά μας σε όλο τον κόσμο, δεν είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους διεθνείς φοιτητές να αποκτήσουν βίζα για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μας. Εάν χρειάζεστε θεώρηση για να παρακολουθήσετε μαθήματα General Assembly , παρακαλώ επικοινωνήστε με την τοπική πρεσβεία σας για να λάβετε τις απαιτήσεις και τους περιορισμούς. Σας ευχαριστώ πολύ που θεωρήσατε τη General Assembly ως τον μαθητή σας.

Αυτό που κάνουμε

General Assembly προωθεί μια ελίτ επαγγελματική κοινότητα ατόμων και εταιρειών μέσω των συνδέσεων εκπαίδευσης και στρατηγικής σταδιοδρομίας.

Εκπαίδευση ατόμων

 • Δημιουργήστε ζωτικές δεξιότητες σε όλα τα επαγγελματικά επίπεδα
 • Συνεργαστείτε και συνδεθείτε με ένα δίκτυο ελίτ
 • Αλλαγή και ενίσχυση της καριέρας και του χαρτοφυλακίου σας

Πρόσληψη ευκαιριών

Γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ των αναζητούντων εργασία και των εταιρειών που χρειάζονται ταλέντα με σχετικές δεξιότητες.

Εκπαιδευτικές Εταιρείες

 • Συνεργασίες με εταιρείες Fortune 1000
 • Προσαρμοσμένη εκπαίδευση προσωπικού για την προώθηση των εργαζομένων
 • Αφιερωμένο αγωγό πρόσληψης για την απόκτηση των αποφοίτων Γ.Α.

Τι διδάσκουμε

Παρέχουμε καινοτόμα κατάρτιση για τη δια βίου μάθηση και επιτυχία στους τομείς της ζήτησης της σημερινής ταχέως μεταβαλλόμενης τεχνολογικής οικονομίας.

 • Κωδικοποίηση
 • UX
 • Δεδομένα
 • Εμπορία
 • Επιχείρηση
 • Εξέλιξη καριέρας

Γιατί General Assembly

Βραβευμένη εκπαίδευση

Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι κατασκευασμένο από μια ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σχεδιαστών για να εξασφαλίσει σχετικές, τρέχουσες σπουδές που εφαρμόζονται αμέσως στο πεδίο.

Δυναμική, καινοτόμος μάθηση

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να προσφέρουμε στους φοιτητές μας μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης online και offline.

Ανάπτυξη καριέρας με κορυφαίους εργοδότες

Βοηθάμε την κοινότητα μας να ευδοκιμεί με μια εξειδικευμένη, πλήρους απασχόλησης ομάδα που παίρνει θέσεις εργασίας σπουδαστών, συνεργασίες και συνεργασίες με πάνω από 2.500 καινοτόμους εργοδότες.

Πρόσβαση στο Δίκτυο Αποφοίτων της GA

Συνδεθείτε με το κορυφαίο ταλέντο του πλανήτη ως μέρος του δικτύου μας πάνω από 35.000 αποφοίτων και επιδιώξτε την επιτυχία με μια αποκλειστική ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών.

Τι κάνει η General Assembly εξαιρετική;


Προσφέρουμε Εκπαίδευση σε Τεχνολογία, Δεδομένα, Σχεδίαση, Επιχειρήσεις και Περισσότερα/>

Η σημερινή περίπλοκη, παγκόσμια οικονομία απαιτεί ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που μπορεί να ωθήσει την τεχνολογία στην καύση της επιτυχίας. Η ισχυρή σειρά μαθημάτων της General Assembly περιλαμβάνει όλους τους θεμελιώδεις πυλώνες της καινοτομίας για να δώσει σε άτομα και ομάδες διάφορες επιλογές για ανάπτυξη και ανάπτυξη. Προσφέρουμε προγράμματα ανάπτυξης ιστοσελίδων, επιστήμη και ανάλυση δεδομένων, σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη, ψηφιακό μάρκετινγκ, διαχείριση προϊόντων και πολλά άλλα. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μορφών και τρόπων για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους απασχόλησης, των μερικής απασχόλησης και των βραχυπρόθεσμων επιλογών - στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.

Έχουμε ένα μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο

20 πανεπιστημίων. 10.000 συνεργάτες μίσθωσης. 40.000 βαθμίδες πλήρους και μερικής φοίτησης. Και στη συνέχεια υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια μας. Η παγκόσμια παρουσία της General Assembly , το δίκτυο των αποφοίτων και οι εταίροι μίσθωσης αποτελούν τρία από τα μεγαλύτερα προτερήματά μας. Εκτός από τα μαθήματα που σχεδιάζονται αποκλειστικά για να καλύψουν τις ανάγκες των εργοδοτών, προωθούμε έναν αγωγό επαγγελματιών του κλάδου που δρουν ως εκπαιδευτές, μέντορες και προπονητές. Αυτό το ακμάζον επαγγελματικό δίκτυο βοηθά τους πρόσφατους αποφοίτους μας να βρουν δουλειές και να δημιουργούν συνδέσεις, δημιουργώντας τους για επιτυχία στην εργασία και στη ζωή.

Εμείς προσαρμόζουμε στην αγορά

Δυναμικά πεδία, όπως η επιστήμη των δεδομένων και η ανάπτυξη ιστού, εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο και συνεχώς δρομολογούμε προγράμματα, εκτόξευσης και ηλιοβασιλέματος για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση της αγοράς και στην εξέλιξη εργαλείων και τεχνικών. Η ομάδα παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτικών σχεδιαστών, εμπειρογνωμόνων για θέματα και εκπαιδευτικών προϊόντων συνεχώς ανανεώνουν το περιεχόμενό μας για να διασφαλίζουν τη συνάφεια. Αξιοποιώντας τα δεδομένα, τις ανατροφοδοτήσεις και τις πληροφορίες από τις ιδιόκτητες εκτιμήσεις μας, παράγουμε μαθήματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη μέγιστη επίδραση στη δουλειά.

Εστιάζουμε στις ανάγκες και τις σχέσεις των εργοδοτών

Οι βαθιές σχέσεις εργοδότη αποτελούσαν ανέκαθεν ένα ουσιαστικό μέρος του DNA της General Assembly . Περίπου οι μισοί από τους φοιτητές με μερική απασχόληση χρηματοδοτούνται από εργοδότες που θέλουν οι υπάλληλοί τους να εκπαιδεύονται από τους ειδικούς μας και τα προγράμματα σπουδών ΓΓ καθοδηγούνται από τις ανάγκες της βιομηχανίας. Βοηθήσαμε δεκάδες εταιρείες Fortune 100 - και εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις παγκοσμίως - να αξιολογήσουν και να εκπαιδεύσουν το ταλέντο τους, στο χώρο, στο διαδίκτυο ή στις πανεπιστημιουπόλεις μας. Παρέχουμε επίσης λύσεις προσλήψεων για εταιρείες που αναζητούν μια ποικιλία από υποψήφιους που είναι έτοιμοι για εργασία, εξοπλισμένοι με δεξιότητες κατά ζήτηση.

Επενδύουμε στην πρόσβαση και την ευκαιρία

Ως μέρος της δέσμευσής μας για προσιτή και οικονομικά προσιτή εκπαίδευση, εστιάζουμε στην ανάπτυξη προγραμμάτων και επιλογών χρηματοδότησης για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές έχουν τα μέσα και τα συστήματα υποστήριξης που χρειάζονται για να μάθουν στο GA. Εκτός από τα καινοτόμα προγράμματα όπως το Adobe Digital Academy, το Opportunity Fund, το CodeBridge και το TechIMPACT - τα οποία παρέχουν υποτροφίες και δωρεάν προγράμματα κατάρτισης σε ταλαντούμενα και παραμελημένα ταλέντα - εργαζόμαστε με εργοδότες και χρηματοδότες για να καλύψουμε το κόστος εκπαίδευσης. Τα καινοτόμα προγράμματα υβριδικών και επιγραμμικών εμβυθισμάτων μας απευθύνονται σε άτομα που ζουν εκτός μεγάλων περιοχών του μετρό και προσφέρουν πρόσβαση στην ίδια ποιοτική εκπαίδευση που είναι γνωστή για τις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Δημιουργία πρωτοποριακών μαθημάτων με αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Παγκόσμια εκπαιδευτική ομάδα

Η εκπαιδευτική ομάδα της General Assembly αντιπροσωπεύει την ελίτ των σημερινών μεγαλύτερων και λαμπρότερων εταιρειών. Οι εκπαιδευτές και οι σχεδιαστές του μαθήματος προέρχονται από κορυφαίες επιχειρήσεις όπως το Google, το Amazon, το Airbnb και η IBM, μοιράζοντας πραγματική εμπειρία και διορατικότητα στην τάξη κάθε μέρα. Τα μέλη της ομάδας αναλαμβάνουν ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κατάρτισης που εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητά τους στην καλλιέργεια νέων ταλέντων.

Συνεχής ανάπτυξη

Για να εξασφαλιστεί η αριστεία στην τάξη και η σχετικότητα στην εργασία, οι εκπαιδευτικές ομάδες σχεδιασμού και προϊόντων μας εργάζονται ακούραστα για να επαναλάβουν, να προσαρμόσουν και να εξελίξουν τα προγράμματα σπουδών μας. Η ευκίνητη εκπαιδευτική μας διαδικασία σχεδιασμού σημαίνει ότι κάθε μάθημα μας περνάει τουλάχιστον από δύο ενημερώσεις ανά έτος. Κάθε νέα έκδοση περιλαμβάνει βελτιώσεις λειτουργιών, βελτιωμένο περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Μια σειρά μαθησιακών διαδρομών για την αντιστοίχιση των στόχων σας.

Αλλαγή καριέρας, πλήρους απασχόλησης

Προωθήστε την καριέρα σας με τα αυστηρά, πλήρους απασχόλησης προγράμματα της GA και τους εξειδικευμένους προπονητές σταδιοδρομίας.

Skill-Boosting, μερικής απασχόλησης

Μείνετε ανταγωνιστικοί και συναφείς με εστιασμένη, ευέλικτη μάθηση και αφοσιωμένους συμβούλους.

Μαθήματα, Εργαστήρια, Εκδηλώσεις

Συμμετέχετε σε προγράμματα ημερήσιας, βραδινής και Σαββατοκύριακου που παρουσιάζουν δεξιότητες, καινοτομίες και ηγέτες.

Μάθετε στο Πανεπιστήμιο και στο Διαδίκτυο

Χρησιμοποιήστε ισχυρά εργαλεία μάθησης, εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων και μια υποστηρικτική κοινότητα σε κάθε βήμα.

Μια Κοινότητα δημιουργών, πρωτοπόρων και εργοδοτών

Συνδεθείτε με τους αποφοίτους

Περισσότεροι από 40.000 ταλαντούχοι επαγγελματίες αποφοίτησαν από μαθήματα πλήρους και μερικής απασχόλησης.

Μεγάλη παγκόσμια προσέγγιση

Όπου είσαι, είμαστε. Forge σχέσεις σε απευθείας σύνδεση ή σε 20 παγκόσμιες τοποθεσίες από τη Νέα Υόρκη στο Χονγκ Κονγκ.

Αποκλειστικός έλεγχος εργοδότη

Η GA έχει πάνω από 10.000 συνεργαζόμενους συνεργάτες και έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες υπαλλήλους της Fortune 500.

Πρόσβαση σε ηγέτες της A-λίστας

350.000 παρακολούθησαν αποκλειστικές εκδηλώσεις με οραματιστές όπως ο Richard Branson και ο Tim Ferriss.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

General Assembly

Εκπαιδεύστε τις ικανότητες κωδικοποίησης, σχεδίασης και επανάληψης που είναι απαραίτητες για μια καριέρα στο περιζήτητο πεδίο. Δημιουργήστε ενσωματωμένες εφαρμογές Androi ... [+]

Γίνετε προγραμματιστής Android

Συμμετοχή στο νέο μας πρόγραμμα Android Development Immersive και εκπαιδεύστε τις ικανότητες κωδικοποίησης, σχεδίασης και επανάληψης που είναι απαραίτητες για την έναρξη μιας καριέρας στον περιζήτητο τομέα.

Μάθετε από τους ειδικούς

Λάβετε οδηγίες και καθοδήγηση από επαγγελματίες προγραμματιστές του Android, ενώ επωφελούνται από τη μάθηση από ομοτίμους μέσω της προσέγγισης που βασίζεται στην κοινότητα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

General Assembly

Βυθιστείτε βαθιά σε Swift, Xcode, δεδομένα, κινητό σχεδιασμό και πολλά άλλα για να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα κάνοντας υπέροχα προϊόντα για το App Store. ... [+]

Γίνετε προγραμματιστής iOS

Ναι, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. Και αυτό. Και αυτό. Οι εφαρμογές για κινητά καταναλώνουν αμέτρητες καθημερινές συναλλαγές σε όλη την εργασία και το παιχνίδι - και η ζήτηση για ειδικευμένους δημιουργούς δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Το νέο μας πρόγραμμα ανάπτυξης iOS για την ανάπτυξη σας εκπαιδεύει στον κώδικα, το σχεδιασμό και τις δεξιότητες επανάληψης που χρειάζεστε για να εισχωρήσετε σε αυτόν τον ανταγωνιστικό τομέα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Μάθετε την παγκόσμια γλώσσα του ιστού. Μάθετε πώς να δημιουργείτε προηγμένες διαδραστικές εμπειρίες ιστού με JavaScript. ... [+]

Δεξιότητες

Μάθετε να κωδικοποιείτε στο JavaScript, τη μητρική γλώσσα του ιστού που χρησιμοποιείται από προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

Πρότυπο παραγωγής

Δημιουργήστε μια εφαρμογή ιστού μιας σελίδας που διατηρεί δεδομένα χρήστη και συνδέεται με υπηρεσίες όπως το Twitter και το Facebook μέσω API.

Η μεγάλη εικόνα

Μάθετε τα βασικά στοιχεία του αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού, ενώ λαμβάνετε υποστήριξη από ειδικούς της βιομηχανίας και από μια κοινότητα συνομηλίκων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Μάθετε τις δεξιότητες για να γίνετε αρχάριος προγραμματιστής πλήρους στοίβας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες σταδιοδρομίας σε αυτό το καινοτόμο ... [+]

Ξεκινήστε την καριέρα σας στην ανάπτυξη ιστού

Μάθετε και εφαρμόστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια καριέρα στον κώδικα.

Γνωρίστε τα πράγματά σας

Μάθετε τις πιο απαιτητικές δεξιότητες στον τομέα της τεχνολογίας, από το JavaScript σε Rails, με οδηγίες από την ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών μας.

Αναπτύξτε νέες δεξιότητες

Δημιουργήστε πραγματικούς ιστότοπους, API και εφαρμογές με βάση δεδομένα, ενώ συνεργάζεστε με συμμαθητές σε μια σειρά έργων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Ξεκινήστε μια καριέρα στην UX με μια γείωση στις δεξιότητες έρευνας και σχεδίασης, από personas σε πρωτότυπα. Δημιουργήστε ένα χαρτοφυλάκιο πλούσιο σε καινοτομίες. ... [+]

ΓΙΝΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ UX ΣΕ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Το πρόγραμμα εμπλουτισμού εμπειρίας σχεδίασης χρήστη δημιουργείται από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, με ιδιαίτερη έμφαση στο να σας βοηθήσουν να μεταβείτε σε μια καριέρα σχεδιασμού UX.

Μάθετε από τους εμπειρογνώμονες του UX

Παρακολουθήστε μαθήματα σχεδιασμένα και διδάσκονται από μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές UX της βιομηχανίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Μάθετε να παρουσιάζετε και να διαβιβάζετε πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα μέσω SQL, Excel και Tableau. Δημιουργήστε οπτικοποιήσεις δεδομένων και πίνακες ελέγχου. ... [+]

Η μεγάλη εικόνα

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε - και υπερασπίζετε - κρίσιμες αποφάσεις χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα της ανάλυσης δεδομένων σας.

Δεξιότητες, Εργαλεία,

Χρησιμοποιήστε το Excel, SQL και Tableau για να εντοπίσετε τις τάσεις και να οδηγήσετε τις επιχειρηματικές αποφάσεις με δεδομένα πραγματικού κόσμου.

Το Analytics στην πράξη

Μοιραστείτε τις ιδέες σας και πείτε συναρπαστικές ιστορίες χρησιμοποιώντας οπτικοποιήσεις δεδομένων και πίνακες ελέγχου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Μάθετε τα βασικά της μηχανικής μάθησης για να προβλέψετε τα επόμενα: να προβλέψετε μοτίβα από μεγάλα σύνολα δεδομένων χρησιμοποιώντας τη Python. ... [+]

Δεξιότητες

Χρησιμοποιήστε την Python για να ορίσετε σύνολα δεδομένων και να προβλέψετε μοτίβα.

Πρότυπο παραγωγής

Δημιουργήστε στατιστικά μοντέλα - παλινδρόμηση και ταξινόμηση - τα οποία παράγουν χρήσιμες πληροφορίες από ακατέργαστα δεδομένα.

Η μεγάλη εικόνα

Μάθετε τα βασικά της μηχανικής μάθησης και εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των δεδομένων για να προβλέψετε τι θα ακολουθήσει.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Οδηγήστε ένα προϊόν μέσω του κύκλου ζωής του μέσω μεθόδων με χαμηλό κόστος που αποφέρουν βιώσιμα, έτοιμα προς πώληση προϊόντα που προβλέπουν τις ανάγκες των χρηστών. ... [+]

Δεξιότητες

Εφαρμόστε τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης προϊόντων για τα προϊόντα και τις λειτουργίες του πλοίου που επιλύουν πραγματικά προβλήματα για τους πελάτες σας.

Δημιουργήστε έναν χάρτη πορείας για τα προϊόντα

Δημιουργήστε έναν χάρτη πορείας, καμβά επιχειρηματικού μοντέλου, MVP, βασικές μετρήσεις, personas, wireframing και ένα σχέδιο διαχείρισης ενδιαφερομένων.

Ανάπτυξη μετρήσεων για τη μέτρηση της επιτυχίας... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Εφαρμόστε εργαλεία όπως το Adobe Illustrator, το Sketch και το InVision για να δημιουργήσετε τεκμηρίωση UX για ένα ψηφιακό προϊόν. διεξάγει έρευνα για να αποκτήσει γνώσει ... [+]

Δεξιότητες

Χρησιμοποιήστε πρότυπα εργαλεία βιομηχανίας όπως το Sketch και το Invision για πρωτότυπα και λύσεις σχεδιασμού wireframe.

Πρότυπο παραγωγής

Συγκεντρώστε μια πλήρη σουίτα τεκμηρίωσης UX για ένα ψηφιακό προϊόν, από τα πρόσωπα του χρήστη και τα wireframes έως τα διαδραστικά πρωτότυπα.

Η μεγάλη εικόνα

Συνδεθείτε και μεταφέρετε πώς οι πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών - από προβλήματα σε λύσεις - μπορούν να βελτιστοποιήσουν οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Εφαρμόστε θεμελιώδη εργαλεία της οπτικής επικοινωνίας ー τυπογραφία, το χρώμα και τη διάταξη ー να σχεδιάσει όμορφα ψηφιακά προϊόντα στο Photoshop. ... [+]

Δεξιότητες

Εφαρμόστε τις ισχυρές λειτουργίες του Photoshop στο σχεδιασμό του ψηφιακού προϊόντος.

Πρότυπο παραγωγής

Ξεκινήστε με μια ιδέα και μια ατμόσφαιρα διάθεσης: ολοκληρώστε με ένα mockup έτοιμο για παραγωγή μιας ανταποκρινόμενης ιστοσελίδας.

Η μεγάλη εικόνα

Πιάστε πόσο αποτελεσματική οπτική επικοινωνία - από ζευγάρια γραμματοσειρών σε πλακάκια στυλ - βοηθάει να μεταφράσετε συναρπαστικές ιδέες σε οποιαδήποτε ομάδα, σε οποιοδήποτε τομέα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Χρησιμοποιώντας τεχνικές και πλατφόρμες αιχμής, όπως τα κοινωνικά μέσα, οι διαφημίσεις με πληρωμή, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το Google Analytics για να ... [+]

Δεξιότητες

Αποκτήστε επάρκεια στην κοινωνική διαφήμιση και χρησιμοποιήστε το Facebook, το Google AdWords και το Google Analytics για να βρείτε νόημα στη συμπεριφορά των χρηστών.

Πρότυπο παραγωγής

Αναπτύξτε και σχεδιάστε μια καμπάνια που βασίζεται σε στρατηγικές δεδομένων και αμειβόμενης αναζήτησης - και μετράται με βασικούς δείκτες απόδοσης.

Η μεγάλη εικόνα

Γίνετε οδηγός της κατώτατης γραμμής της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας τεχνικές αιχμής και πλατφόρμες για την εμπορία προϊόντων και την απόκτηση χρηστών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Μάθετε τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεστε για να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις μέσω δεδομένων και να προσφέρετε εργασία σε έναν από τους πιο περιζήτητους τομείς ... [+]

Γίνε Data Scientist

Μάθετε τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεστε για να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις μέσω δεδομένων και να προσφέρετε εργασία σε έναν από τους πιο περιζήτητους τομείς της τεχνολογίας.

Μάθετε από τους ειδικούς

Δημιουργήστε μοντέλα πρόβλεψης, μαθαίνοντας να συζητάτε, να αναλύετε και να απεικονίζετε δεδομένα από την ομάδα επαγγελματιών εκπαιδευτών Data Scientist.

Αποκτήστε εμπειρία hands-on... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
General Assembly

Χρησιμοποιήστε τα HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub και Sublime κείμενα για να προγραμματίσετε και να δημιουργήσετε έναν πλήρως ανταποκρινόμενο, διαδραστικό ιστότοπ ... [+]

Δεξιότητες

Χρησιμοποιήστε HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub και Sublime σε συναυλία.

Πρότυπο παραγωγής

Δημιουργήστε μια πλήρως ανταποκρινόμενη, διαδραστική ιστοσελίδα που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Η μεγάλη εικόνα

Κατανοήστε πώς ένας επιδέξιος συνδυασμός προγραμματισμού και διάταξης εξουσιώνει τον ιστό που βλέπουμε - και πώς συνεργάζονται οι ομάδες για να το δημιουργήσει.

Γνωρίστε την ομάδα υποστήριξης σας... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Ηνωμένο Βασίλειο London Χονγκ Κονγκ Hong Kong Σινγκαπούρη Singapore Αυστραλία Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 24 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά