Hillsboro Aero Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεγαλώσαμε με ένα όνειρο για να πετάξει, πάρα πολύ.

Γι 'αυτό Hillsboro Aero Ακαδημία προσφέρει εξαιρετικές μαθήματα επαγγελματικής ελικόπτερο και πιλότος του αεροπλάνου κατάρτισης για φοιτητές από όλο τον κόσμο. Για 37 χρόνια, οι μαθητές χρησιμοποίησαν την εμπειρία μας σχολείο της πτήσης και την παγκόσμια φήμη για να ενεργοποιήσετε την καριέρα τους όνειρα σε πραγματικότητα.

Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ελικόπτερο και πτήσης αεροπλάνου σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους αποφοίτους μας φέρουν για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Δέκα λόγοι για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο Hillsboro

 1. ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  Έχουμε 37 χρόνια εμπειρίας κατάρτιση επαγγελματικά τους πιλότους από πάνω από 75 χώρες. Εγκεκριμένο από την FAA FAR Μέρος 141 και μέρος των προγραμμάτων μας κατάρτισης 61 πιλοτικά σας στείλει στα ύψη στην καριέρα σας.

 2. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΠΤΗΣΗ REAL ΚΟΣΜΟ
  Πετώντας στον πραγματικό κόσμο σημαίνει αντιμετωπίζει μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα και προκλητική καιρικές συνθήκες τα μοναδικά περιβάλλοντα πτήση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού σας προετοιμάσει για την καριέρα σας.

 3. Η ασφάλειά σας είναι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
  Το σχολείο μας είναι αφιερωμένη στην ασφάλεια σας και είμαστε το πρώτο μέρος 141 δημοτικό σχολείο πτήσης (Ακαδημία) με IS-ΒΑΟ πιστοποίηση από το Διεθνές Επιχειρηματικό Συμβούλιο Αεροπορίας. Την ασφάλεια για μας είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος που φέρουν, είναι μέρος του προγράμματος σπουδών μας και ένα βασικό κομμάτι του καθενός από την εκπαίδευση των σπουδαστών μας.

 4. Συντροφικότητα & ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
  Όταν επιλέγετε Hillsboro, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχολείο πτήση που νοιάζεται για την ατομική επιτυχία σας και να συμμετέχετε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο των πιλότων από πάνω από 75 χώρες, οι οποίοι φέρουν διάφορες αποστολές σε όλο τον κόσμο.

 5. AIRLINE & ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΦΟΡΕΑ
  Με 37 χρόνια εμπειρίας εκπαίδευση επαγγελματιών πιλότων, έχουμε μια φήμη για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας πιλότους και τις συνδέσεις για να σας βοηθήσει να πάρετε αυτό το πρώτο βήμα στην καριέρα σας. Το δίκτυό μας για τους αποφοίτους καλύπτει όλον τον πλανήτη και βοηθά ανοίξει τις πόρτες για τους μαθητές μας.

 6. ΔΙΕΘΝΗΣ θεωρήσεων για σπουδαστές
  Έχουμε την κατάρτιση πιλότων εμπειρία από όλο τον κόσμο και να προσφέρουν προγράμματα φοιτητική βίζα, συμπεριλαμβανομένης της F-1 Visa, που σας δίνει την ευκαιρία να εκπαιδεύσει και να πάρετε μια πιλοτική εργασία στις ΗΠΑ πριν από το επόμενο βήμα στην καριέρα σας.

 7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ βαθμό κολλεγίου
  Προσφέρουμε δύο και τεσσάρων ετών πτυχιακά προγράμματα για τους πιλότους μέσω Portland Community College και Embry Riddle Aeronautical University Πόρτλαντ Πανεπιστημιούπολη, έτσι ώστε να μπορεί να προχωρήσει αεροναυτική εκπαίδευση σας.

 8. VA-ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ FLIGHT SCHOOL
  Αμερικανική στρατιωτική βετεράνοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα οφέλη τους GI Bill σε πτήση μας σχολείο, επιλέγοντας μέσα από τα προγράμματα σπουδών κατάρτισης πτήσης και άλλες επιλογές.

 9. Pay as you go
  Σας επιτρέπουν στους μαθητές μας να pay as you go για την κατάρτιση της πτήσης σας, το οποίο σημαίνει ότι δεν είστε που απαιτείται για να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας πριν από την έναρξη εκπαίδευσης. Οι μαθητές καλούνται να πληρώνουν μόνο το υπόλοιπο μετά την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος.

 10. Κανένας φόρος ΠΩΛΗΣΕΩΝ
  Δεν υπάρχει φόρος επί των πωλήσεων χρεώνονται στην πολιτεία του Όρεγκον, όπου όλα πανεπιστημιουπόλεις μας βρίσκονται. Αυτό μπορεί να προσθέσει μέχρι και σημαντική εξοικονόμηση για την εκπαίδευση της πτήσης σας, χωρίς την καταβολή αυτών των επιπλέον φόρων που βαρύνουν σχεδόν σε κάθε άλλη κατάσταση.

Η αποστολή μας είναι να μετατρέψει το όνειρό σας να πετάξει σε μια καριέρα

Όταν επιλέγετε Hillsboro Aero Ακαδημία, μπορείτε να πάρετε εγκεκριμένο από την FAA ελικόπτερο ή αεροπλάνο εκπαίδευση πιλότων που υποστηρίζεται από 37 έτη εμπειρίας. Μετά την αποφοίτησή σας, είστε συνδεδεμένοι σε ένα παγκόσμιο δίκτυο των πιλότων που ενδιαφέρονται για την επιτυχία σας.

Διαπίστευση

Είμαστε διαπιστευμένο σχολείο της πτήσης. Αυτό σημαίνει ότι διαπιστευμένο σχολείο Hillsboro Aero Ακαδημίας, Proficiency Κέντρο αεροπόρος του, κρατιέται σε υψηλά πρότυπα από την διαπίστευση της Επιτροπής της καριέρας σχολεία και κολέγια, και θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας οποιεσδήποτε αξιώσεις που κάνουμε για την εκπαίδευση μας. Είμαστε εγκεκριμένο από την FAA για τη διαχείριση FAR Μέρος 141 κατάρτισης και έχουμε επίσης το Διεθνές Πρότυπο για την επιχείρησή αερομεταφορέων διαπίστευσης.

Τοποθεσίες

Hillsboro

Hillsboro

Address
3565 NE Cornell Rd.

OR 97124 Hillsboro, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες

Troutdale

Address
911 NW Graham Rd.

97060 Troutdale, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες

Prineville

Address
4400 SW Airport Rd.

97754 Prineville, Όρεγκον, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη