Hofstra University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλωσορίσατε στο INTO Hofstra University

Μάθετε σε μια όμορφη, γραφική πανεπιστημιούπολη, ενώ ζείτε λίγα μόνο λεπτά μακριά από όλα τα πλεονεκτήματα της Νέας Υόρκης. Μελετήστε με την κορυφαία σχολή μας που είναι αφοσιωμένη στους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Ξεκινήστε να εργάζεστε με το πτυχίο σας την πρώτη ημέρα του προγράμματος Pathway .

Με αναλογία σπουδαστών προς φοιτητή 13: 1, ο Hofstra δίνει έμφαση στην έρευνα, στις εμπειρίες μάθησης εκτός τάξης και στην προσωπική προσωπική φροντίδα με την σχολή και το προσωπικό. Η σχολή συνεργάζεται με κορυφαία στελέχη σε κάθε κλάδο για να δημιουργήσει ισχυρά προγράμματα και να εξασφαλίσει ότι οι σπουδαστές Hofstra ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Αποκτήστε υποστήριξη για την εξασφάλιση ευκαιριών έρευνας και πρακτικής άσκησης στην πανεπιστημιούπολη ή στην πόλη. Πάρτε αυτό που μαθαίνετε έξω στον κόσμο γνωρίζοντας ότι είστε πλήρως προετοιμασμένοι.

Ζήστε στην άνεση μιας ασφαλούς και όμορφης γειτονιάς, με μια από τις μεγαλύτερες πόλεις γύρω από το ξενοδοχείο. Επωφεληθείτε από τα πολιτιστικά, επιχειρηματικά και εκπαιδευτικά οφέλη της Νέας Υόρκης. Ζήστε σε προσιτές κατοικίες στην πανεπιστημιούπολη, απολαύστε τα προνόμια του Hofstra University και του Long Island, στη συνέχεια κάντε το σύντομο ταξίδι στην πόλη για περισσότερα.

Επωφεληθείτε από μια μεγάλη πόλη και μια μικρή κοινότητα

Όταν μελετάτε τα προγράμματα Αγγλικής γλώσσας και Pathway , σας βοηθάμε να προσαρμόζεστε στην αμερικανική πανεπιστημιακή ζωή και να σας προετοιμάζουμε όχι μόνο για τις σπουδές σας, αλλά και για τις αναζητήσεις σταδιοδρομίας σας. Θα συναντήσετε φίλους από όλες τις ΗΠΑ και από όλο τον κόσμο όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες και κερδίζετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες μέσα και έξω από την τάξη.128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις

Η επιλογή ενός πανεπιστημίου είναι μια μεγάλη απόφαση, γι 'αυτό και η INTO Hofstra είναι εδώ για να σας υποστηρίξει. Μόλις επιβεβαιώσετε την προσφορά σας, σας βοηθούμε με την προσαρμογή της διαβίωσης και της σπουδής στο εξωτερικό. Από την παροχή βοήθειας σε σας πριν από την άφιξη πρέπει να παρακολουθείτε περπατώντας το στάδιο αποφοίτησης, παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Θα σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε πλήρως από τις ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και κοινωνικές μας ευκαιρίες. Μάθετε τις καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές στη Σχολή Επιχειρήσεων Frank G. Zarb, ένα ολοκαίνουργιο κτίριο 52.000 τετραγωνικών ποδιών με κορυφαία σχολή. Μελέτη και έρευνα της σωματικής και φυσιολογικής συμπεριφοράς των καταναλωτών με την τελευταία τεχνολογία στο Εργαστήριο Επιστήμης Συμπεριφοράς και Ερευνών Αγοράς. Το Martin B. Greenberg Trading Room προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες ακαδημαϊκών συναλλαγών στο έθνος, όμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εξοπλισμένα με 34 τερματικά Bloomberg Professional.

Όποιο και αν είναι το ενδιαφέρον σας, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις αξιόλογες εγκαταστάσεις του Hofstra University . Κάθε πόρος και η τάξη θα σας προετοιμάσει για να βγείτε έξω και να συνεχίσετε ευκαιρίες στην πανεπιστημιούπολη και στη Νέα Υόρκη. Επιλέξτε από την έρευνα αιχμής, τις πρακτικές πρακτικές με παγκόσμιους οργανισμούς και πολλά άλλα. Το 99% των πτυχιούχων φοιτητών απασχολούνται, παρακολουθούν ή σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό σχολείο (Alumni Outcomes, 2016-17).

Το INTO Hofstra Advantage

Η Hofstra συνεργάζεται με την INTO για να δημιουργήσει ένα σύστημα υποστήριξης για τους διεθνείς φοιτητές. Ακαδημαϊκά Αγγλικά, Διεθνές Έτος One και Πτυχιούχος μας Pathway προγράμματα σας βοηθήσει μετάβαση σε ένα πρόγραμμα σπουδών των ΗΠΑ. Θα εισαγάγετε ένα πλήρως ολοκληρωμένο πρόγραμμα όπου θα μάθετε παράλληλα με τους Αμερικανούς συμμαθητές σας να κερδίσουν ακαδημαϊκά δάνεια προς το πτυχίο σας Hofstra, αναπτύσσοντας παράλληλα τις αγγλικές και ακαδημαϊκές δεξιότητές σας Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος Pathway , θα συνεχίσετε να εργάζεστε για να ολοκληρώσετε το πτυχίο Hofstra σας.

Μια ομαλή μετάβαση των ΗΠΑ

Από τη στιγμή που εγγράφεστε σε ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα, έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και τους πόρους σε όλη την πανεπιστημιούπολη. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία αιχμής και τα άνετα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Θέλουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή ακαδημαϊκή εμπειρία κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Hofstra.

Στους πόρους της πανεπιστημιούπολης

Το Hofstra είναι γεμάτο από τους πόρους που χρειάζεστε για να πετύχετε. Βρείτε υποστήριξη στο INTO Hofstra Center, ανακαλύψτε τη βιβλιοθήκη και εμπλέξτε σε φοιτητικές οργανώσεις που επεκτείνουν τη μάθησή σας. Στο σχολείο Hofstra μπορεί να σας βοηθήσει με τα πάντα, από μια εργασία στο σπίτι σε μεταβιβάσιμες δεξιότητες για την καριέρα σας.

Υπηρεσίες υποστήριξης πριν από την άφιξη

Η υποστήριξη από το INTO Hofstra ξεκινά την ημέρα που επιβεβαιώνετε την προσφορά σας. Παρέχουμε πολλές υπηρεσίες υποστήριξης πριν την άφιξη, όπως σας βοηθά να κατανοήσετε τη διαδικασία των θεωρήσεων, να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και να σας δώσουμε λεπτομερή προσανατολισμό πριν από την έναρξη του σχολείου.

Μικρά μεγέθη κλάσης

Πάρτε μαθήματα τόσο με τους διεθνείς όσο και με τους Αμερικανούς φοιτητές και συμβάλλετε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων αγγλικής γλώσσας Τα μικρά μεγέθη τάξεων σας επιτρέπουν να έχετε περισσότερη προσωπική αλληλεπίδραση με τους εκπαιδευτές και τη συνεργασία με άλλους μαθητές.

Τοποθεσίες

Νέα Υόρκη

Address
1000 Hempstead Turnpike, Hempstead, NY 11549
Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μαθήματα
Προπτυχιακό Πρόγραμμα Pathway
Πτυχιακό Πρόγραμμα Pathway

FAQ

Άλλη