Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνής Mid Pac College εκμεταλλεύεται στρατηγική της θέση στον Ειρηνικό όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, και καλεί τα άτομα με διαφορετικές πολιτιστικές προοπτικές στην τάξη για συζήτηση. Ως εκ τούτου, τα προγράμματα IMPAC στοχεύουν στη βελτίωση όχι μόνο τις απαραίτητες δεξιότητες επικοινωνίας, αλλά και την εμπιστοσύνη για να τα χρησιμοποιήσουν σωστά στην επαγγελματική, ακαδημαϊκή και κοινωνική ρυθμίσεις. Επιπλέον, IMPAC επικεντρώνεται στην ανάπτυξη διαπολιτισμικών δεξιοτήτων επικοινωνίας. Για να επιτευχθεί αυτό, IMPAC προσφέρει μικρές τάξεις και μια προσεκτικά συντονισμένη πρόγραμμα σπουδών που είναι επικοινωνιακός, ρεαλιστικό, διαδραστικό και πρακτικό. IMPAC έχει δεσμευτεί για την αριστεία και θέτει υψηλά πρότυπα για τους μαθητές του.

IMPAC με μια ματιά

IMPAC, ιδρύθηκε το 1991, προσφέρει εντατικά μαθήματα αγγλικών σε μια διαφορετική ομάδα από σπουδαστές γλωσσών στους ακόλουθους τομείς:

Εντατικό πρόγραμμα Αγγλικών Proficiency Πρόγραμμα-IEPP (φοιτητική βίζα, 12 εβδομάδες ~) Εντατικό πρόγραμμα Αγγλικών Συνομιλία Πρόγραμμα-IECP (τουρίστες, πρόγραμμα Visa Waiver, οι κάτοικοι, 1 εβδομάδα ~) Ιδιαίτερα μαθήματα (ευέλικτο ωράριο) Ειδικό Πρόγραμμα Αγγλικής (Προσαρμοσμένο Σχεδιασμένο Πρόγραμμα Αγγλικής, ευέλικτη)

Top Λόγοι για να σπουδάσουν σε IMPAC

Πάνω από 20 χρόνια στην επιχείρηση Διαπιστευμένο από CEA, Επιτροπή στις Αγγλικής Γλώσσας Πρόγραμμα Διαπίστευσης Ανώτερη ποιότητα αγγλικά διδασκαλίας με τη συμμετοχή, έμπειρους εκπαιδευτές Εξαιρετική τιμή / προσιτές δίδακτρα Βολική τοποθεσία κοντά σε γραμμές λεωφορείων και Ala Moana Center (Εμπορικό κέντρο) Μόνο στα αγγλικά πολιτική Χαρούμενα και εξυπηρετικό προσωπικό Πανεπιστήμιο Γέφυρα Πρόγραμμα *

  • IMPAC προσφέρει μια διαδρομή / επιλογή για τους φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν κολέγιο ή / και τα πανεπιστήμια στη Χαβάη. Επί του παρόντος, IMPAC έχει συνάψει συμφωνία με Kapiolani Community College (KCC), ένα Πανεπιστήμιο της Χαβάης σχολικού συστήματος, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της προχωρημένο επίπεδο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Αποστολή Σχολείο

Η αποστολή για το Διεθνές Mid Pac College είναι να παρέχει στους φοιτητές με μια σταθερή βάση της αγγλικής επικοινωνιακές και ακαδημαϊκές δεξιότητες ως δεύτερη γλώσσα, μαζί με διαπολιτισμικές δεξιότητες για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες των φοιτητών του για να είναι επιτυχής στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

IMPAC δεσμεύεται να:

Παροχή οδηγιών ήχο χρησιμοποιώντας ποικίλες μεθόδους για να καλύψει τις ανάγκες των φοιτητών του. Δώστε μια προκλητική εκπαιδευτική εμπειρία που ενθαρρύνει περαιτέρω μελέτες και ενσωμάτωση στην παγκόσμια κοινότητα. Διατηρήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην τάξη για να προωθήσει τα κίνητρα των σπουδαστών. Προάγουν τη διαπολιτισμική κατανόηση μέσω πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

IMPAC οργανώνει ιδιωτικά μαθήματα για όσους επιθυμούν να έχουν one-on-one μαθήματα με ευέλικτο ωράριο. Ο προγραμματισμός είναι ευέλικτη, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του εκπαιδευτή. Ιδιαίτερα μαθήματα είναι $ 40 / ώρα. Ημι-ιδιαίτερα μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τις ομάδες ποικίλου μεγέθους και της ηλικίας, για χρονικό διάστημα έως και τριών μηνών. Αυτά τα εξατομικευμένα προγράμματα ενσωματώνουν εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών με έμφαση στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών. Για τις αμοιβές και το χρονοδιάγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής στο info@impachawaii.edu.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

International Mid Pac College (IMPAC)

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών Proficiency (IEPP) είναι ένα πρόγραμμα έξι-επίπεδο σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τη μακροπρόθεσμη φοιτητές που σπουδάζουν για τρεις ή περισσότ ... [+]

IEPP (φοιτητική βίζα, 12 εβδομάδες ~)

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών Proficiency (IEPP) είναι ένα εξαετές πρόγραμμα επιπέδου σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τη μακροπρόθεσμη φοιτητές που σπουδάζουν για τρεις ή περισσότερους μήνες (απαιτεί F1 φοιτητική βίζα). Αυτό το πρόγραμμα είναι για εκείνους που προβλέπουν την καταχώριση συνήθη πορεία των σπουδών σε επίπεδο κολέγιο ή για εκείνους που θα ήθελαν να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της αγγλικής γλώσσας. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Honolulu
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Mid Pac College (IMPAC)

Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών Συνομιλία (IECP) είναι ένα πρόγραμμα έξι-επίπεδο σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τουρίστες, Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα, άλλους κατόχους μη-μετ ... [+]

IECP (Tourist, Visa Waiver Program, τους κατοίκους, 1 εβδομάδα ~)

Εντατικό Πρόγραμμα Συνομιλία Αγγλικά (IECP) είναι ένα εξαετές πρόγραμμα επιπέδου σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τουρίστες, Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα, άλλοι κάτοχοι βίζας μη μετανάστες και τους κατοίκους που επιθυμούν να σπουδάσουν σε βάση μερικής απασχόλησης (ή πλήρους απασχόλησης, ανάλογα με τις θεωρήσεις τους). Αυτό το πρόγραμμα είναι για εκείνους που θα ήθελαν να βελτιώσουν τα αγγλικά γλωσσικές τους δεξιότητες απαραίτητες για την επικοινωνία σε διαφορετικές κοινωνικές, πολιτιστικές και την επιβίωση καταστάσεις.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Honolulu
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά