George Mason University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η πανεπιστημιούπολη του Mason έρχεται στη ζωή

Θα επωφεληθείτε από τη δέσμευση του George Mason University να προσφέρει διεθνείς φοιτητές σαν εσάς με μια εξαιρετική πανεπιστημιακή εμπειρία. Τα προγράμματα Mason δίνουν έμφαση στις ευκαιρίες έξω από την τάξη. έτσι θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και αναψυχής που μόνο η Ουάσιγκτον, DC μπορεί να προσφέρει. Θα έχετε επίσης ευκαιρίες να διεξάγετε πρακτικές έρευνες με τους καθηγητές που έχουν κερδίσει το πανεπιστήμιο πάνω από 101 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια ανταγωνιστικής έρευνας.

Πάντα ήθελε να δοκιμάσει έναν 3D εκτυπωτή την Παρασκευή το βράδυ; Παρακολουθήστε μια ομιλία που δόθηκε από έναν μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ; Ανάμεσα στα υψηλότερα ερευνητικά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, η Mason είναι το μεγαλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο έρευνας στη Βιρτζίνια με τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις στη Βιρτζίνια και ένα στο Songdo της Κορέας.

Και δεν μεγαλώνουν. Καθώς μεγαλώνει η σχολή και το σώμα σπουδών τους, θα δείτε προόδους στις ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις και την τεχνολογία αιχμής.

Ένα κορυφαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Ως φοιτητής στο George Mason University , θα έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες πολιτιστικές, επιχειρηματικές και ερευνητικές ευκαιρίες στις ΗΠΑ. Θα απολαύσετε πρακτικές εμπειρίες μάθησης μέσα και έξω από την τάξη με καθηγητές που είναι ειδικοί στους τομείς τους.

Οι φοιτητές του Mason University έρχονται πρώτοι. Εκεί, θα έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες πολιτιστικές, επιχειρηματικές και ερευνητικές ευκαιρίες στις ΗΠΑ. Το Mason προσφέρει ένα σπουδαίο ακαδημαϊκό περιβάλλον όπου θα επικοινωνήσετε με μαθητές από 130 χώρες και τις 50 πολιτείες. Ενώ στο Mason, θα απολαύσετε πρακτική μάθηση με καθηγητές που είναι ειδικοί στους τομείς τους. Τα μέλη, οι σύμβουλοι και το προσωπικό της σχολής εργάζονται σκληρά για να σας προσφέρουν μια εμπειρία μεταμόρφωσης, ώστε όταν είστε απόφοιτοι, θα είστε προετοιμασμένοι να σκεφτείτε κριτικά τα παγκόσμια ζητήματα και να πάρετε μια δουλειά με αντίκτυπο.

Η Mason Career Services προσφέρει εκδηλώσεις, εργαστήρια, μαθήματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες one-on-one όπου μπορείτε να εξασκηθείτε σε συνεντεύξεις και επαγγελματικές δεξιότητες. Κάθε εξάμηνο μπορείτε να παρακολουθήσετε εκθέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης για να συνδεθείτε με περισσότερους από 170 εργοδότες, όπως το The Washington Post, το Smithsonian Institution και πολλές εταιρείες Fortune 500.

Στο Mason

Στον Mason γνωρίζετε ότι έχετε επικεντρωθεί στη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων σας, τη δημιουργία νέων φίλων και την προσαρμογή στην αμερικανική παιδεία εκπαίδευσης και είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης του Mason θα είναι μαζί σας κάθε βήμα για να βεβαιωθείτε ότι ο πρώτος χρόνος εκμάθησης σας είναι όσο το δυνατόν πιο απλός. Ως φοιτητής που σπουδάζει στο Mason Global Centre, θα απολαύσετε όλα τα οφέλη της πρωτοποριακής μας ακαδημαϊκής μονάδας σχεδιασμένης ειδικά για διεθνείς φοιτητές όπως εσάς. Αυτό το κτίριο είναι ένα κέντρο της ζωής της πανεπιστημιούπολης και είναι ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο. Όλα όσα θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε το ακαδημαϊκό σας ταξίδι στο Mason είναι κάτω από μια στέγη!

Το σπίτι σας μακριά από το σπίτι

Το INTO Mason βρίσκεται μέσα στο Mason Global Centre. Αυτό είναι όπου θα πάρετε πολλές από τις ακαδημαϊκές σας αγγλικές ή Pathway τάξεις. Αυτή η ευρύχωρη 7όροφη κατοικία κατοικίας φιλοξενεί πάνω από 270 μαθητές Mason. Όταν χρειαστεί κάποιος να σας βοηθήσει, μπορείτε να βρείτε ένα φιλικό πρόσωπο στο γραφείο υποδοχής 24 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό των φοιτητικών υπηρεσιών μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας συνδέσει με ακαδημαϊκούς συμβούλους. Απολαύστε τα γεύματά σας από το διεθνές μενού της τραπεζαρίας The Globe κάθε μέρα του χρόνου.

Ζώντας και μαθαίνοντας μαζί

Το Mason Global Centre είναι ένα ευρύχωρο, υψηλής ποιότητας διαμέρισμα και το κέντρο της πρώτης σας εμπειρίας στο Mason. Αρχικά σχεδιασμένο ως ξενοδοχείο, αυτή η όμορφη εγκατάσταση διαθέτει τοίχους από παράθυρα που φέρνουν φυσικό φως σε πολυτελείς χώρους διαβίωσης. Γνωρίστε με τους φίλους και τους καθηγητές σας ή παρακολουθήστε μια εκδήλωση στο ακμάζον λόμπι μας. Εγγραφείτε για συνεργάτη ή εκπαιδευτή συνομιλίας στο Κέντρο Μάθησης. Ψάχνετε για περισσότερα; Διοργανώνουν κάποιες πολύ φοβερές γιορτές, ταινικές βραδιές και κοινωνικές εκδηλώσεις για εσάς καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερα για την πανεπιστημιούπολη

Τροφή

Ψάχνετε για μια γεύση του σπιτιού; Μπορείτε να το βρείτε στο The Globe, μία από τις τρεις αίθουσες φαγητού στην πανεπιστημιούπολη, που σερβίρει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μενού από τη διεθνή κουζίνα. Είναι ανοιχτό κάθε μέρα του έτους και μπορείτε πάντα να βρείτε χαλάλα, χορτοφαγικά και χωρίς γλουτένη επιλογές εκεί. Και αν επιθυμείτε ένα ειδικό πιάτο, μπορείτε να ζητήσετε να το έχετε στο μενού. Παρακαλούμε να μας παραδώσετε τις συνταγές σας από το σπίτι!


Learning Resource Center

Αναρωτιέστε πού να πάτε όταν χρειάζεστε έναν δάσκαλο; Το Κέντρο Εκπαιδευτικών Πόρων (LRC) είναι το μέρος όπου μπορείτε να μεταβείτε όταν θέλετε να βοηθήσετε ένα προς ένα στη γραφή ή στα μαθηματικά. Θα έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένους δασκάλους που έχουν εμπειρία στην παροχή βοήθειας στους μαθητές αγγλικής γλώσσας. Το LRC είναι επίσης ένα εργαστήριο πληροφορικής και ένα ήσυχο χώρο μελέτης όπου μπορείτε να δανειστείτε φορητό υπολογιστή και να εργαστείτε σε ομαδικά προγράμματα.

Τοποθεσίες

Fairfax

INTO George Mason University

Address
University Drive,4400
22030 Fairfax, Βιργινία, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μαθήματα
Προπτυχιακό Πρόγραμμα Pathway
Πτυχιακό Πρόγραμμα Pathway
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη