Illinois State University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια πανεπιστημιούπολη στο κέντρο όλων

Illinois State University βρίσκεται στο Bloomington-Normal, Illinois, το οποίο έχει καταταγεί στις 10 Κολεγιακές Πόλεις στις ΗΠΑ από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών. Οι διεθνείς φοιτητές στο κράτος του Ιλινόις μπορούν να απολαύσουν τον φιλικό και φιλόξενο πολιτισμό του Midwest ενώ βρίσκονται επίσης σε μία από τις πιο καυτές αγορές εργασίας στις ΗΠΑ. Η πολιτεία του Ιλινόις κατατάσσεται τέταρτη στο έθνος για την έδρα της εταιρείας Fortune 500. Η εγγύτητα της πανεπιστημιούπολης στο Σικάγο προσφέρει στους μαθητές πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στις ΗΠΑ καθώς και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ένα πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στη διδασκαλία

Ως το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο του Ιλλινόις, το κράτος του Ιλινόις έχει κερδίσει τη φήμη του για την αριστεία όλα αυτά τα χρόνια. Το πανεπιστήμιο κατατάσσεται στα κορυφαία 100 δημόσια σχολεία από την US News

Το κράτος του Ιλλινόις εξυπηρετεί ως Alma mater σε πολλούς αξιοσημείωτους αποφοίτους, όπως:

  • Donald McHenry: Απόφοιτοι του Κράτους του Ιλλινόις το 1957, οι οποίοι συνέχισαν να υπηρετούν ως πρεσβευτές και εκπρόσωποι των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη. Ήταν επίσης μέλος του υπουργικού συμβουλίου του προέδρου Carter.
  • John Malkovich: Ένας αναγνωρισμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός.
  • Michelle Williams: Ένας τραγουδιστής βραβευμένος με το βραβείο Grammy στην ποπ ομάδα του Destiny's Child.

ΣΤΟ Κράτος του Ιλλινόις: το νέο σπίτι σας!

Με περισσότερες από 67 χώρες που εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη, το ινστιτούτο INTO Illinois κρατιέται σαν μια δεύτερη κατοικία σε διεθνείς φοιτητές από κάθε γωνιά του κόσμου. Το κέντρο είναι μια κοινότητα μάθησης όπου μπορείτε να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε. Στο κέντρο πολιτείας INTO Illinois, θα συναντήσετε αφοσιωμένο προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης, των θεμάτων θεώρησης και της ακαδημαϊκής υποστήριξης. Οργανώνουν επίσης κοινωνικές εκδηλώσεις για να συναντήσετε νέους φίλους.

Στο κράτος Illinois δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που σας παρέχει τους πόρους που απαιτούνται για την ενσωμάτωση στο πανεπιστήμιο και τον πολιτισμό των ΗΠΑ. Μπορείτε να βρείτε το κέντρο που βρίσκεται ακριβώς στην πανεπιστημιούπολη Illinois State, έτσι δεν θα είναι ποτέ πολύ μακριά από το σύστημα υποστήριξης σας. Θα συναντήσετε εκεί αφοσιωμένο προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει με τη στέγαση, τη φοιτητική ευεξία και τις μεταφορές από το αεροδρόμιο. Θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό ταξιδιών, δραστηριοτήτων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Το Κέντρο Εκμάθησης

Στο ΚΕΕ INTO Illinois Learning Center, θα βρείτε ακαδημαϊκή υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τα μαθήματά σας. Ξέρουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις μια άλλη γλώσσα είναι να την εξασκήσεις με κάποιον άλλο. Εκεί, μπορείτε να εργαστείτε με εκπαιδευτές Pathway Peer που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής και ομιλίας στην αγγλική γλώσσα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε βιβλία για να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας.

Υποστηρίξτε κάθε βήμα του δρόμου

Όταν ενταχθείτε στο κράτος Illinois, γίνετε μέλος μιας υποστηρικτικής κοινότητας που αποτελείται από το προσωπικό μας και από άλλους διεθνείς φοιτητές. Από τη στιγμή που θα προσγειωθείτε στο Bloomington-Normal, η ομάδα των φοιτητικών υπηρεσιών θα σας φροντίσει από το αεροδρόμιο στο νέο σας σπίτι. Είναι εύκολο να αισθάνεστε χαμένοι σε ένα νέο σχολείο, πόσο μάλλον μια νέα χώρα, αλλά θα είναι εκεί για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρίσκετε πάντα το δρόμο σας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Ένα μέλος της ομάδας των φοιτητών θα είναι πάντα στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα. Είτε έχετε ένα στεγαστικό, ακαδημαϊκό ή προσωπικό ζήτημα, μην φοβάστε να φτάσετε έξω. Θα είναι εκεί για σας.

Τοποθεσίες

Κανονικός

INTO Illinois State University

Address
North University Street,100
61761 Κανονικός, Ιλινόις, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μαθήματα
Προπτυχιακό Πρόγραμμα Pathway
Πτυχιακό Πρόγραμμα Pathway

FAQ

Άλλη